Ridit idag :)


Woohooo!

Idag har jag ridit! Åkte med Linda till stallet, fixade till alla hmm.. 5 hästar tror jag de är hon har nu? Sen red jag Danny medan hon tömkörde Bebis :) Gick faktiskt bra, men tror jag kommer ha träningsvärk imorron!

Nu ska vi snart äta thai-gryta made by Otto.

Blöö.. jag va så lat så jag drog aldrig mig själv till solariet idag, får ta de imorron. Vet dock inte när jag ska hinna de, ska med Linda till stallet imorron med.

Haha, är heeelt förvånad att jag kom i mina ridbyxor jag inte haft sen innan jag fick Sam, de är storlek 72 vilket morsvarar 32 i vanliga kläder, men de gick :) Haha! Happy. Känner mig genast mycke smalare. Men de är jag inte.

Och sen va jag & Linda på gården där jag misstänkte att min hjälm kan var och mycket HADE deb varit där. Men ägaren va smart nog och tror hon kastat den. Normalt, om man kastar en sak så får man räkna med att någon kommer sakna prylen förr eller senare och de är mänskligt att glömma. Har haft lite intriger med denna människan när jag va yngre, väldigt speciell men när jag sa att jag ville ha ersättning då hjälmen kostar typ 3000-3500 kr ny så lät de helt annerlunda.. ;) Får väl se om den dyker upp.

Meeen nu ska jag äta sen ringa min chef och planera in ett schema!
Hörs senare!

Nu drar jag..


... Nu drar jag och solar! Medan jag gör de kan ni ju lyssna på världens bästa låt!


För övrigt så har Rihanna spelning i Malmö idag, synd man missar de :(



Go morron...


Precis vaknat, skönt att sova lite eftersom att helgen innehöll inte mycket av det.

Idag har jag lite jag måste göra, just nu koker jag pasta, ska äta pasta med den pastasåsen vi hade till middag igår. Va inte sugen på mackor. Och min lättmjölk var slut så inga flingor heller.

Efter de ska jag göra en drinklista till jobb, efter de drar jag och solar & när jag är påväg tillbaka ska jag inom HBG-hem och lägga ett klagomål då grannarna väcker oss var och varannan helg, kommer inte hålla om jag ska jobba långt in på natten. Då MÅSTE dom börja ta hänsyn till att fler bor här. Så enkelt är det!

Just de ska posta ett brev med det får jag absolut inte glömma!!!

Men nu ska jag äta och sen brörja direkt på drinklistorna..

Hörs senare gott folk!


Inte haft tid eller lust att blogga..


Hejsan!
Jag lever, jag är inte dö, men har verken haft tid eller lust att blogga. Har egentligen inte de nu heller men känner mig tvungen.



Jobbade ju som sagt i fredags, hade invigning på mitt nya jobb (Salt) heter de. Jobbade från 18.00-02.45. Va helt slut när jag kom hem, stå upp i 8 timmar utan en enda paus är jobbigt plus att de va väldigt stressigt för först hade vi ca 50-60 matgäster som vi va 3 st att ta hand om på en och samma gång eftersom att maten serverades kl 20.00. Sen va där en som stod i baren som hade noll koll så fick va på två stationer som man säger. Så ja, röven full! Sen när maten var serverad och avdukat så bytade vi personal i baren för de funkade inte så jag & ägarens fru Anne stod där istället då flöt de på sååå mycket bättre. Stressigt stundvis men de gick. Lite svårt när alla är nya och inte har rutiner eller vet var allt finns. Men när man kom hem så somnade man som en stock.

Vaknade 06.30 av grannarnas jävla dampungar som har sitt rum vägg i vägg med vårt sovrum, tyvärr så ska faktiskt vissa inte ha barn dom fräldrarna är två st som inte ska de för dom har ingen respekt för andra. Gick verkligen inte att sova, satte igång stereon vi har där inne på låg volym men hörde dom vissla i visspelpipa, banka & skrika som stuckna grisar. Så jävla respektlöst. Men är de nu så att jag ska fortsätta jobba natt kommer jag att lämna klagomål, eftersom jag redan frågat dom en gång om dom kan ta de lugnt i trappan för när dom är ute i trapphuset låter dom som en hel armé! Men dom tror dom är kung på täppan vi får väl se vem som flyttar först är så mäckta trött på dom nu så jag kan spy. Spottar på deras dörr varje gång jag går förbi, omoget jag vet men känns så jävla bra ;) Efter de pappan i familjen sa till mig så är de värt varenda snorloska :)

Igår hade vi kalas för lilla Sam som blev 2 år! Grattis lilla Sammingen! Känns overkligt att tiden kan gå så jävla fort..?! Men nu har han fått ännumer leksaker.. Vet inte hur vi ska få plats med allt. Hehe! av oss fick han kläder, skor, och ett sånt stort "kök" med massa köksgrejer och låssas mat. Så han är överlycklig. Sen fick han gåcykel, en trehjuling, kläder, och massa leksaker.. Har säkert missat nåt ;) Så vi kalasa med 12 av de närmsta släktingarna till han från både min och Ottos sida :) Så de va smörgåstårta, kakor & vanlig tårta. Så igår va inte nån smal-dag precis.. Men han fyllde 2 år och jag tänker inte banta på hans 2 årsdag :) De ska man ju fira!

Jobbade igår med mellan 20.00-02.30. Rullade på sååå himmla bra, lugnt och skönt.. Kan ju passa på att säga att vi har lätt stans bästa priser.. Vem säljer Redbull/vodka 4:or fr 29 kr? Kan med handen på hjärtat lova er att de bara är vi. Så blev rätt många sånna att blanda igår. Sen efter de gick jag ner i stan tänkte äta lite men mitt ställe har visst gått i konkurs så de blev inget, träffade dock Fideli. :) Jättekul! Va verkligen inte igår. Satt utanför ett av stans äckligaste kebabställen och snackade på en bänk innan vi bestämde oss för att åka hem när vi blev vittne till ett så sjukt bråk! Vi ser 2 killar komma ut från Tempel (nattklubb) med blod i HELA ansiktet, sen ser man att dom joggar bort mot Maria kyrkan. Sen tar de max 3-4 minuter så kommer 5 st killar gåendes i lugn tackt förbi oss.. Då buntar typ ca 40 pers ihop sig och går emot dessa fem då är de en av dom som slått dessa två killar med blod i huvudet. Killen som slog vet jag vem det är och han är HELT JÄVLA GALEN I HJÄRNAN! Polisen vågade inte gripa han, inte vakterna heller. Bara avvisade han från platsen trotts att han med 90% säkerhet brutit nästan på två utländska killar. Hur sjukt är inte de? Men då bestämde vi oss för att gå till knutan och ta vars en taxi hem så blev ingen natt-Wook för mig :( Men nu vet jag de, ska inte gå ner från söder för att äta wook för den har kursat.. :/ Dom som hade så jävla god mat och de enda stället på natten som inte serverade KEBAB..

Bilder på Sam & kalaset kommer men de gör jag när jag piggnat till!


1 månad i Thailand


Haha, man skulle nästan kunna tro de med tanka på hur brun man blir i stå-solarium. Kan jag verkligen rekomendera! Där jag solar är de nya rör med, känns att man steks :D Ett stort plus är att man inte behöver sola så länge som jag nämt innan. Äh helt sinnesjukt bra!

När jag kom hem från solandet tog jag tag i diskandet och sen blev de en film. Så mysigt att bara ligga nerbäddad och kolla på film! Ändå så tråkigt väder så kan man lika bra va hemma ;) Blev en Läckberg, så nu har jag sett alla, dom är verkligen superbra! Kan jag rekomendera er att se om ni inte redan har det.

Efter filmen tog jag en dusch, såååå skönt det var! Efter att ha solat är de extra skönt att ställa sig i duschen :D Nu väntar jag på att Otto & Sam ska komma hem, han ska handla med sig mat för vi hinner inte laga nåt innan jag ska iväg och jobba och jag pallar verkligen inte stressa. Känner redan nu att morrondagen kommer ta dö på mig :P Massa släkt och sånt är aldrig så jättekul, gör de för Sams skull! En gång om året med så man står ut.

Åhh kom just på att jag bara ätit frukost idag. Inte bra Angelica! Sån är jag när jag inte har några rutiner och äter på bestämda tider, antingen går jag och små-äter eller så glömmer jag bort de. Känner att huvudvärken kryper på, blir en huvudvärkstablett och mat snart :)


Här solar jag, så vet ni de.. Haha!


Nu har jag blixten på och skinnet ser ljusare ut än vad de är i verkligheten ;)
Usch, så äcklig min mage ser ut, haha!



Tjollaaaahopp!


Wiie, idag är det fredag och anledningen till att jag inte bloggat idag är dels för att min dator just nu inte mår så bra, fattar inte varför jag måste formatera om den typ 1 gång i halvåret?! Jätteskumt verkligen och sen har jag haft sovmorron och direkt när jag vakna va de frukost & sen iväg och sola för i helgen kommer jag inte orka ta mig iväg och sola. Så nu har man gjort de ;)

Ikväll ska jag jobba, börjar redan kl 18.00 och vet inte när jag slutar, de är ju invigning idag ska bli jättespännande och se hur detta kommer att gå. Vet knappt vad jag ska göra antar att jag ska stå i baren. Måste ha med min drinkbok inte blandat en drink sen i somras, minnet är bra men kort.. Höhö!

Tänkte svara på en kommentar jag fick igår som löd:

Från: Lisa
Sötnos :)

Inte alls för tidigt att använda dom! Både Alva och Noah har overall på sig.

Svar: Jag kommer inte ta på Sam några vinterkläder riktigt än då han är väldigt varm av sig och svettas ofta. Vill inte han går och svettas en massa. Och där är inget barn på dagis som använder mer än överdragsbyxor så fodrade ställ ska han inte ha förrän de kryper under 3-4 grader och är riktigt ruggit. Han håller värmen sålänge han leker!


Nääähe, om man skulle ta tag i den jättetråkiga disken, vill ha så lite som möjligt att göra imorron jobbar ju inatt och sen imorron ska Sam ha kalas eftersom han fyller 2 år imorron :) Så imorron vill jag bara ha handlingen kvar så man får färska kakor och sen damsuga. Allt annat ska va tiptop idag! Så nu vet jag vad som väntar mig ;) Hehe!



Sweet!


Nu har jag varit på Sams öppethus på dagis, tydligen så har han kräkt vid middagen. Tror de är för att han är för glupsk, sen när han åt tårta nu när jag va där så kräktes han igen, hoppas verkligen inte han håller på att få den jävla kräksjukan då döör jag med min kräk-fobi!

Sen tog jag och Sam bussen hem, tog lite bilder på han. Blir så himmla bra bilder med min nya telefon :) Är så nöjd med den.

Här kommer bilderna


Nallen i famnen såklart!







Så söt han är lille Sam!
Han har dessutom på sig sin nya jacka som han fick i söndag.
Byxorna som hör till jackan är kanske lite tidigt att använda än..


SUUUUUUUUUUG!


Läst lite om HIF nu på förmiddagen och tydligen är de rätt mycke spelare som ska gå till andra klubbar och lite så. Varför kan man bara inte få behålla alla spelare? Dom har ju kontrakt men de handlar väl om vad den andra klubben betalar, då är tydligen inte kontraktet värt nåt. Dom kontrakten är ju helt värdelösa, alla lämnar ju innan dom går ut.

Så nästa år bli de väl inget SM-guld för vi lär ju inte ens ha 11 spelare som de ser ut nu :P haha!


Öppethus..


Idag är det torsdag hela dagen :) Sam ska ha Nalle-fest och senare efter de så är det öppethus så jag ska gå dit eftersom att Otto har så grymt mycket att göra på jobba så de blir svårt är han att gå tidigare. Så när jag varit där tar jag och Sam bussen hem tillsammans.

FAN va de kliar i mitt hår efter färgningen igår, undra om jag fick ut allt ur håret!? Skit samma, får va som de är pallar inte duscha förrän vi varit på öppethus på dagis iallafall.

Sitter och kollar lite på facebook, är de bara jag som tycker de där med att uppdatera sina status så killarna undrar vad de är har blivit lite uttjatat? Jag gör inte sånt, trams tycker jag. Denna gången va de inte ens roligt. Sen är jag mäktigt trött på vännerförfrågningar från människor man inte känner eller har en enda gemensam vän med. Varför liksom? Så kommer dom från nåt arabland. Har inget direkt emot utländska men vill inte ha random på min fejja!

Nääähe vad ska man göra nu? Fixa sig så man är klar tills de är dags att gå? Dock kommer de inte ta långtid ska inte sminka mig, för jag fick så SJUKT mycke färg igår, har inte så mörkt smink så får gå utan helt enkelt :P Men de gör absolut inget ser bara fräsch ut! :) Möjligen lite maskara och solpuder på kindbenen men de är väl typ allt!


Ungefär såhär brun är jag nu, fast hon är sminkad ljusare i
ansiktet, jag är lika brun i ansiktet som hela hennes kropp :)



Varm chocklad-mys


Gjorde precis en stor varmchocklad som jag ska dricka nu, visst de är onyttigt men inte som läsk. Och sen efter en dusch får man göra de. Har precis sköljt ur färgen och tog en lång dusch efter de.. Och en sak är jäävligt säker! Färg fick jag som F A N ! Helt sanslöst, till och med bränt mig. Har aldrig hänt innan helt seriöst. Så ingen solning imorron detta måste lägga sig först.

Blöö... va visst inget "Efterlyst" idag, istället nån rosabandet gala. Visst de är ju en bra gala, men jag älskar Efterlyst, ville verkligen kolla på de idag för de är inget annat bra på tv idag. Jaha, får väl tanka en film istället. Varför inte en Läckberg-film, dom är grymt bra!

Nu ska jag slå slag i saken, filmen ska tankas och jag ska placera mig på soffan! Hörs imorron kära läsare!

Puss & Kram



Hmm ska man?


Sitter och funderar över att byta header kanske? Alla toppbloggare har ju bytat nu på senaste tid, kanske är dags öven för mig. Designen är jag mer än nöjd med, älskar när de är rosa men ändå stilrent. Nog den finaste designen jag haft någonsin om man räknar med alla bloggar jag haft ;)

Ojj har ni hört att de har varit värsta hacker-försöket, nån har försökt hacka sig in i vissa stora bloggares blogg. Tycker sånt är så sjukt elakt, varför liksom? Skaffa er en egen blogg och gör nåt vettigt med tiden istället för att förstöra för andra. Aja, MIN åsikt men tror många håller med. Va tydligen vissa bloggsidor med som blivit drabbade?!

Nu håller Otto på med maten, han ville inte jag skulle steka han vet hur dålig jag är på det. Haha! Allt blir typ svart på utsidan och sen rått på insidan. Att steka är inte min grej direkt, eller jo kotletter och kött kan jag. Hehe!

Nu ska jag kolla lite på tv med Sam, lite barnprogram nu innan han ska sova. Han måste varva ner lite, så han är pömsig tills han ska sova den lille skiten ;) Imorron ska dom ha Nalle-fest på dagis, så ska dit på eftermiddagen på sånt öppethus :)
Sen när han somnat ska jag faktiskt kasta i färgen i mitt hår och hoppas på de bästa ;) Mit utvext är så ljus och ful nu så kan man ju inte se ut..

Haha, bara jag som kom på idag att de är Halloween i helgen.. Inte för att jag ska göra nåt, men kom bara och tänka på det. För två år sen på Halloween va jag och Otto nyblivna föräldrar och friade med en pizza som jag tjatade om att få hämta bara för att få komma uti friska luften, så smög ut och hämta den utan att BB-personalen fick veta nåt ;) Så busig man är ibland, men gud de va så skönt med frisk luft. Och slippa den äckliga sjukhusmaten, för den är inte god. :(



Awwe, så liten han är här. Runt 1 månad max tror jag han är på
denna bilden, minns inte exakt.

<3



Har man testat de med..


Kom nyss hem, precis slängt röven i soffan för att blogga lite för er alla.

Åkte ner till stan på ett ställe där de är nya rör och dessutom så testade jag ett sån solarium man står i. Har gjort det en gång innan men de gick inte så bra.. För de första så var det när jag inte visste jag var gravid så jag stod där inne i några minuter och när de gått typ 7 minuter eller nåt höll jag på att svimma, kännde mig svimfärdig rätt tidigt men de slutade med att jag fick gå ut ur solariet och lägga mig på golvet, de va jätte obehagligt.
Denna gången gick de bättre men jag tycker man blir helt yr av att stå med armana upp i lyften. Jag tycker de är bekvämare att ligga ner, men man får fulare bränna. Jag blir vit i armhålorna och sen mina beniga skulderblad gör att jag får fläckar där med. Men faktiskt ska jag nog göra de lite ibland stå & sola. Fördelen med stå-solarium är ju att man inte behöver sola lika länge, men de är dyrare. Men vissa säger att de tar bättre jag vet inte, få se sen ikväll.




Hmm en dusch snart och sen iväg till mamma? Ja så får de nog bli om Otto inte har andra planer, de vet man aldrig..? Killar dom tänker de dom vill göra, men dom säger inte de. Haha!

Jo just de, vet ni vad.. Idag när jag stod i solariet så kom jag och tänka på en sak. Jag vet nog varför jag gått upp i vikt.. ;) När jag åt p-piller så gick jag upp mycke i vikt och mina bröst blev mycke större, jag tror de är p-sprutan som är boven i dramat. De är ju hormonor osv som spelar in mycke när man pendlar upp och ner i vikt. Men jag ska fortfarande vara nyttig SÅKLART! Vem vill va ett fetto?




Ikväll ska jag färga mitt hår, eller ja utväxten. Den är så himmla ljus nu, så kan jag ju inte ha de. De jobbiga är bara att den färgen som hamnar utanför sitter i hur många dagar som helst, jag har ju den bruna färgen som är innan svart så där är mycke pigment i den ;) Höhö!




Drömt konstiga saker!?


Denna natten har jag vaknat många gånger och fått dålig sömn pga konstiga drömmar. Typ att jag började rida igen, va på hästtävlingar & och sen massa sånt jag vaknat av ett ryck men minns inte vad jag drömt. Så när jag somnade om efter att va upp med Sam & Otto imorse så har jag inte drömt så konstigt, de är faktiskt läskigt. De värsta är när man drömmer att man trillar ner för nåt, haha!

Har precis ätit nyttig frukost för mig själv :( Fast ibland är det rätt skönt och bara vara för sig själv på morronen speciellt tills mitt humör kommit iordning ;) Haha! De är inte alltid så bra.

Ska dra och sola om ett tag tänkte jag, så jag inte tappar färg ;) Ingen som vill det. Johanna ska nog med och sola, hon ville de. Får se när de blir exakt, hon skulle plugga men jag måste göra de så jag är hemma till halv 15.30 och hinner duscha innan Otto & Sam är hemma för vi ska ut till min mamma :) Så de är så!

Nu ska jag läsa lite bloggar och få lite insperation vad man kan skirva, smart va?! Fast brukar faktiskt inte få så mycket insperation av andra brukar komma på mitt "eget" ;) De är ju MIN blogg!

Hörs senare!
Puss & Kram





Haha dör av skratt!


Vad tycks om dessa? Tror jag ska införskaffa mig ett par till Otto, tror dom hade suttit finfint på honom ;) Porrigt eller vad?


Hahahahaha!


Jag skötte mig


Idag när vi va och handlade så var de inte en enda onyttig sak i vagnen. När jag stod och kollade på läsken beslöt jag mig för att ta en Ramlösa vattenmelon istället. Sen blev de clementiner & morötter istället för godis :) Och en massa nyttig mat. Känner mig duktig, nu ska de bara hålla i sig med! Känner mig peppad inför detta.. Otto säger att sålänge jag inte trycker i mig massa godis och läsk varje dag så kommer jag rasa i vikt. Hoppas på de han tror men så enkelt tror jag inte det är ;)

Kollat på de "Sveriges värsta pojkvän", jag är glad att jag har Otto. Skulle aldrig få för mig att anmäla han dit, finns nog ingen som honom. Även om han ibland gör mig besviken så har han så mycket bra sidor så de väger upp. Visst vi gjorde slut ett tag, men vi har levt inpå varandra i 4 år och bott tillsammans så länge med, de är väl klart man känner sig instängd och att de blir mycket tjaffs. Jag flyttade ju till en egen lägenhet i ca1½ månad men va mer här med Otto & Sam än i mitt eget hem och de var då jag insåg att de är jag och Otto! Han gör allt för mig, de kan jag inte förneka. Jag själv är en rätt krävande person men Otto accepterar de jättebra och har lärt sig att hantera de. Ska aldrig va så dum att göra slut med han när man ser vilka svin det finns!
Så glad att jag har dig Otto!


Har bloggat jättedåligt idag, men o andra sidan har jag fått så mycket annat gjort. Och sen va Sam väldigt gnällig idag när han kom från dagis så fick göra allt för att få han att hålla humöret uppe. Han brukar inte va svårroad annars, men idag va de kämpigt, svängde hej vilt i humöret ;) Hahaha så himmla roligt! När vi är och handlar och Sam sitter i kundvagnen så blir han jättearg om Otto kör den. Bara jag som får köra han, så rolig den killen är. Haha han har sina ideér får man ju lugnt säga. Men man skrattar rätt mycket åt han när han få sina ideér.
Sam, Sam ;)

Nää, nu ska jag kolla lite på tv. Tror inte de blir nån mer uppdatering idag, men imorron laddar jag upp med massa inlägg eftersom jag ligger efter idag ;)

PS: Har ni hört rycktet som går att HIF spelarna ska ha supit bort SM-pokalen?! Dom vet tydligen inte var den är..?


Fjooortis!


Flitig va de jaaa..


Wiie, så duktig jag känner mig. Jag har storstädat hela lägenheten SJÄLV :) Sen kom Johanna och tyckte här va jättefint! Kul att höra när man lagt ner massa tid och energi på att få de snyggt. Sen satte vi oss i soffan och kollade bilder från söndagen. Väldigt roligt man fick sig ett par goda skratt kan jag säga.

Sen kom Otto och vi åkte och stohandlade på Maxi Råå. Åker oftast till de andra Maxit i stan men idag blev de inte så :) Fyllde en hel vagn med massa gott, men BARA nyttigt. Ingen läsk, godis eller chips. Känner mig duktig, fått mycke gjort och det känns skönt. Så nu har vi ingen städning kvar tills på lördag, kanske lite damsugning och så men inget stort så.

Fick ett samtal, på fredag jobbar jag på invigningen av gamla Pub Punkte, ni vet dom som var med i "Kniven mot strupen". Så kommer jobba där nu lite kvällar/helger och ev lite luncher och så. Ska bli jättekul!

Men nu ska jag fixa nåt att äta, är svinhungrig! Skriver mer senare..


Puss på rumpan?




Gomorron eller kanske go midda?


Haha, snacka om att sova många timmar?! Va ju vaken ett tag imorse när Sam & Otto gjorde vid sig. Men gick och la mig igen, lat jag vet ;)
Om typ 2 timmar kommer Johanna och hämtar grejorna och lämnade här i söndags när vi fixat oss. Tror hon stannar ett tag så snackar vi lite skit och så..
Innan dess ska jag städa köket, för där är 100000 glas som är använda och burkar/flaskor sen i Söndags ;) Så de SKA fixsas innan hon kommer.
Annars har jag inte så värst mycke jag ska göra, betala räkningarna (tråkigt!) och typ duscha. Åååh igår va de så skönt att duscha låg så bakis hela dagen så jag duscha inte förrän på kvällen, man blev som en ny människa. Sååå jävla skönt och man blir lite piggare också faktiskt :)

Måste nog slänga i en maskin tvätt med. Sen drar jag nog och solar gjorde aldrig de igår, nu har jag byggt upp en bra färg ska hålla den, men kan nog vänta med att sola tills imorron med om de skulle va så solade ju onsdag, torsdag, fredag, lördag & söndag :) Haha! INTE bra från nog låta mitt skinn vila gör de imorron, så ni inte mister mig i canser eller nåt?

Haha, jag ska ta en bild sen på mitt största blåmärke eller blå och blå, de är lila/svart :P Hahaha!


Bilden från i sommras :)
Ser så snäll och oskyldig ut.. Hehe!


De var allt..


Jaha, inte mycke skrivande mest bilder och filmer från dagen igår, men tror bilderna & filmerna talade för sig själv. Svårt att förklara lyckan, stämningen & ja allt som gårdagen bjöd på. Helt magisk fest sen på Tivvan, en av de bästa festerna jag varit på.

Varit helt off idag, mått dåligt (bakis!) och mest bara vilat/sovit bort dagen. Imorron har jag lite och ta tag i. 25e imorron vilket innebär betala räkningar.. Tråkigt men sant!

Nähe nu är klockan mycke och jag måste snart sova, vill inte vända på dygnet de är så jobbigt! Så lägger mig på soffan och somnar till nåt på tv:n för lägger man sig i sängen när man inte är trött får man panik och kollar klockan helatiden och de gör att man aldrig somnar :P Bättre att ligga och kolla på nåt eller läsa men läser ingen bok för tillfället.

Men nu ska jag sleepy mina kära läsare!
Imorron ska jag vara mer aktiv här på bloggen och tänkte jag ska ta en bild med dom nya Pepe Jeansen på så ska ni får se så fina dom är på :)

Men go natt på er alla!
Puss!




Mingel bilder från festen igår..


Tog ju inga egna men hitta lite mingelbilder från festen när jag är upp på "Hyllan - VIP" men spelare och andra människor ;) Haha!











Inga jättebra bilder men men, några iallafall :D



Firandet













Mår som man förtjänar


Vilken dag igår! Kommer man att minnas länge..

Började dagen med att duscha och fixa sig, sen kom Johanna och vi började dricka lite cider :) Vi fixade oss de sista och drog ner till stan. Först va vi på Crombar, mötte Daniella & Emma där. Sen gick vi vidare till O´learys där vi träffade massa folk. När vi varit där typ 1 timme så gick vi vidare till Stortorget där spelarna hyllades.. Stod där ett tag och lyssnade och kollade på reketer mm.. Sen gick vi till Tivoli, fyfan vilket ös där va :) Bästa festen på lääääänge! Spelarna kom lite senasre för dom va på middag först. Men dom hade den ovanvåningen för sig själv, men inte så länge.. Jag klättra upp och folk såg de och gjorde samma sak. Så jag, Johanna, Kim & Otto va där upp med att VIP ;) Haha! Dansade loss på bord & stolar, helt crazy! Haha nu kommer jag göra er besvikna men min mobil var inhängd i gardroben hela kvällen så inte ett enda foto har jag. Lite sur på mig själv att jag inte fota. Hade varit kul att ha som minne.

Idag mår man som man förtjänar, huvudvärk och jätteseg! Men de kan jag leva med. Nu ska vi bara säkra cupguldet med ;) Tre tittlar hade varit underbart! Heja HIF!


Denna låten spelades friskt igår.. Och alla sjöng med!



Denna dagen är efterlängtad!


Åååh äntligen är det den 23e Oktober! Har väntat länge på denna dagen kan jag säga.

Anledningen till att jag inte bloggat idag är för att vi åkte till Väla direkt efter frukosten. Handlade lite grejer, de jag egentligen enbart skulle handla va sulor till mina stövlar jag ska ha ikväll men så blev det inte ;) Haha! Blev örhängen, en större glitterboll till min navelpircing (som inte passa), ett vinterställ till Sam, en mössa till Sam & en BH till mig.. Vilken tur jag hade, hittade en BH på Twilfit för 149:- hur blilligt är inte de?! I min storlek dessutom :) Happy-face!

På vägen hem från Väla så solade jag, nya rör där sån tur jag haft idag. Undra om resten av dagen/kvällen/natten blir lika bra, jag hoppas fan de!

FÖR VI ÄR SVENSKA MÄSTARE!



Örhänge & Piercing kulan


Sulorna till stövlarna så jag överlever kvällen ;)


BH:n, lite push-up får hoppas inte tuttarna trillar ut!


Tyvärr kommer jag inte blogga så mycket idag som ni säkert förstår, men ska fota & filma och lägga upp här imorron så ni får va med och fira lite ;) Hehe!
Ska försöka hinna med ett inlägg innan jag drar ner på stan! Jag & Johanna kanske tar lite roliga mongo-bilder vem vet.
Johanna kommer hit efter jobb, hon är här typ 16.00 så ska vi sminka och fixa oss då :)

Men ha det så bra sålänge!
Puss & Kram




iPhone 3GS säljes!


Tänkte sälja min iPhone 3GS nu eftersom jag har 4an istället och har ingen nytta av den andra. Allt funkar som det ska. Lådan med tillbehör finns med och ingår såklart i köpet! Den är svart, kan va bra och veta kanske :P

Vill ha 1000 kr för den!



Om du är intresserad lägg en kommentar med kontaktuppgifter så jag kan höra av mig!



En lördag


Åkte ju till mormor och fick lagat mina byxor, kändes nice med tanke på att de är min favoritbyxor! Sitter så himmla snyggt och ja, jag kan inte leva utan dom helt enkelt. Så nu kan jag använda dom igen.
Hade på mig mina nya jeans, F A N va bra dom sitter inte för att skryta men sååå nöjd jag är med dom. Värt var ena krona kan jag lugnt säga.

När vi varit hos mormor åkte vi och käka sen vidare till min kära mor så Sam fick träffa hästarna & katterna. Och som vanligt ville han inte åka hem därifrån :) Haha! Så söt han är, han försöker springa tillbaka till stallet så man får jaga han. Men tillslut fick vi han att åka hem, men mycke åsikter från honom. Är väl i den åldern nu att dom börjar protestera.

Nu är vi hemma och jag tänkte tvätta av sminket och prova kläder inför imorron. Typ vilka skor/stövlar, kläder prova locka håret mm.. Är ju helt usel på att fixa håret på mig själv, lättare att göra andras än mitt eget. Haha! Konstigt nog, men men får se hur det blir, men ska ner och hämta min locktång som ligger i förrådet om jag inte minns fel? Haha tänk så är den inte där, får väl försöka med plattången då ;) Har funkat innan! På nåt sätt löser de sig. Nån som känner sig manad att locka mitt hår? Ska dock bara va i topparna.. Lite så Montazami hår ;) Tycker de är snyggt! Massa lockar och volym..

Just de, fick mammas skärp hon hade med massa strass på. Tog en bild på det. Tänkte nog ha de imorron :) Hihi! Älskar ju glitter!


Ser väl inte så värst mycke ut så nu, men på är de jättefint :)
Ska ta en bild om jag nu använder de imorron.


Go mårron!


Hejsan hoppas!

Sitter i soffan kom nyss tillbaka efter att ha solat, orkade inte blogga direkt på morronen va lite trött & seg. Sam sov till 09.10, skönt med sovmorron.. Tyckte nog vi alla!
Som sagt va nyss och solade, grillning på max. Va en innan mig och solade så solariet va lagom varmt att lägga sig i, usch löööökigt.

Nu ska jag dricka upp min SISTA julmust på burk som jag köpte herromdagen, när den är slut så är de träning som gäller. Nu finns de inga undanflyckter! Njuter till max.. ;)

Ska snart in i duschen ska iväg till min mormor och sy ett hål, är inte så bra på sånt och hon har ju symaskin och allt. Så åker dit istället :) Ska nämligen ha dom byxorna imorron på festen så måååste göra de idag, kommer inte ha tid med det imorron känner jag ;)

Sen kommer en och ska hämta min gamla iPhone, han ville köpa den av mig så javisst den bara ligger ;) En vän till mig så han fick den VÄLDIGT billigt :P Haha! Men men.. Tycker inte om att "tjäna" pengar på mina vänner.. :(

Men nu ska jag in i duschen så vi blir klara & kommer iväg och får gjort de vi ska! Hörs senare kära läsare..

PS: Igår va en toppendag såg jag på min statistik.. Kul att så många hittat hit! Har ju som sagt inte haft bloggen så länge, känns värt att skriva när man vet att någon läser, och mer & mer kommer de in kommentarer! Jättekul att logga in, man känner sig peppad :)



Puss & Kram!





Hemma mys


Idag blir de hemma-mys med Otto & Sam! Pallar inte göra nåt är trött, har varit i fullfart sen jag gick upp. Imorron blir de upp och sola på förmiddagen sen hitta på nåt hem Sam på dagen så han blir aktiverad, sen mys på kvällen sen blir de andra bullar på söndag :)

Men ikväll blir de ändå light för mig med tanke på siffrorna på vågran, ÅNGEST DELUX! Tankar väl en film och bara chillar, ska bli skönt.. Ta ett varmt bad, lite massage & kli på ryggen :) En perfekt fredag med andra ord.


Åh va jag saknar lilla Doris!
Ibland vill man ha hund igen, men ändå inte för man är så bunden.. :/
Underbara djur men kräver mycke tid, och känner att Sam är viktigare
än en hund faktiskt..
<3




Party-fredag!


Haha idag är de fredag, party-fredag med andra ord :D Haha! Inte för mig dock, men Sam älskar att dansa så satte jag igång denna till han.



Hahahaha! Mobbad eller vad?
Men all musik man sätter igång så dansar han som en glaning! :)



Gotte ;)


Åh idag ska vi äta typ ryggbiff med grönpeppar och nån form av gräddsås, till de ska vi ha potatis! Fyfan jag blir hungrig bara jag tänkte på de, älskar sån typ husmanskost. Jag äter hellre husmanskost än snabbmat, tro de eller ej.. Fast okej, thaimat gör kaos i munnen så hysteriskt gott!

Åh blev så fint med en diamant i örat, innan hade jag sån läkekula i silver och så syntes de knappt att jag hade hål där uppe, men nu ser man liksom de mer :) Ska ta en bild så nu får se, blev nöjd.

Imorron och på söndag har jag bokat tid att sola så jag ska sola kl 10.00. Så de är ordnat! Fan va nice, 30 kr för 25 minuter och de är helt okej solarium faktiskt :) Ni ska få se före & efterbilder måste själv gemföra. Kul att se skillnad.

FY FÖR JÄVLA FAN!!! Vägde mig idag hemma hos Lidija, nu SKA jag varje morron gå en runda och jogga på kvällen nu är min fetto tid över! Och den kommer aldrig tillbaka får jag hoppas för detta är SJUKT! Bara så jävla SJUKT! Tänker INTE säga vad jag väger för de är enbart ångest men jag ska ner 10 kg för att komma ner i de jag vägde innan jag fick Sam då kan ni räkna ut att jag är INTE smal.




Vad tycker ni om min "platta" mage ;)



Uppsssss!


Inte haft tid att blogga förrän nu, tur jag inte är nån storbloggare då hade dom som va min maneger varit sura på mig ;)
Drog ju och solade imorse eller ja mer i förmiddags kan man säga. Och Lidija messade och fråga om jag ville gå i stan med henne. Så de va hem och duscha av sig innan man fixa sig & hon hämta mig. Vi kollade efter present till hennes kompis barn, hitta några söta kläder :) Sen gick jag in och bytade kula på min nya piercing, så nu har jag en vit diamant.
Sen råkade jag köpa ett par Pepe Jeans.. Haha! Dom satt så jävla bra och va snygga så kunde bara inte motstå. Väldigt låga i midjan och man fick inte så mycke sånna valkar som hänger utanför ;) Hatar de, visst alltså jag har fått barn de är okej att ha lite fett och jag kommer nog aldrig bli av med dom, men jag verkligen hatar dom seriöst! Därför jag har sånna som är typ lite högre i midjan så syns de inte :P Haha! Man får ju vara smart..








Ser kanske inte så mycket ut för världen såhär men på är dom grymt snygga :) Ni ska få se en dag, lovar!


Krypa tillbaka..


Efter en lång dusch med Otto, rakning & hårinpackning känner jag mig som en ny människa. Sen tog jag bort nagelacket från tånaglarna och målade nytt, blev jättefint. Sen body butter och lite massage av Otto, gud så skönt det var. Min kropp mår nog inte bra, sover så konstigt får jätte ont i nacke & rygg. Massagen va helt perfekt, hjälpte lite dessutom :)

Kollat på matchen mellan MFF & Mentalist nånting, haha! Malmö blev överkörda, fyfan va gott och se. Så nu är alla käppar i hjulen för dom, där va de slut med europaspel på ett tag ;) Höhö! Vad är det man säger.. "Enda sanna glädjen är skadeglädjen ;)"

Nähe, om man skulle borsta håret och fläta upp det. Jag sover enbart med fläta nu, sliter inte på håret alls. Mitt hår mår inte bra och har inte reparerat sig sen jag blonderade de typ hmm.. 7 eller 8 gånger på 1 vecka.. Usch stackars mitt hår. Ska aldrig mer ha gör de blont, möjligen ljusa slingor men de är allt.



Detta är de ljusaste jag kan tänka mig, lite ljusa slingor i olika nyanser..


Hahahahaha! Asgarvade nyss.. Kom en rolig reklam jag inte sett innan.. Lillebroren frågar sin syster " Varför har pojkar snopp? " Så svarar syster " För dom har ingen hjärna " sååå klockren kommentar!

Nää kära läsare, jag kryper nog till sängs snart först fläta håret.
Men bli inte besvikna jag kommer uppdatera imorron antingen innan eller efter solningen, solar direkt på morronen har man hela dagen sen att göra vad man vill :) Men ska hämta Sam tidigt från dagis så ska vi åka ner och få han klippt. Min lilla söta bebis.. Haha bebis kommer han alltid va!

Go natt och sov så gott alla!
Puss & Kram
<3



wiie!


Ser nu att jag fått rätt bra med färg efter två solningar, men inte alls som när jag låg i och solade var och varannan dag men de kommer, sakta man säkert :) Me like!
Så imorron är de upp och sola de första jag ska göra, lika så lördag & söndag så är man väl rätt färsch på söndag-kväll ;) Man måste glänsa!

Haha sexigt att man blir helt vit i armhålorna, alla bara "Ligg med armarna uppåt!" då tänker jag, hmm hur bekvämt är de nu liksom? Jag brukar sätta i musik i öronen och sen sova. Hade aldrig kunnat somna med armarna uppe.. Obekvämt som tusan! Sen en sak till som är så fult, varför får man en sån vit rund fläk vid rumpe-skinkorna? Haha! Så jävla fult, tur de inte är nåt man ser ;)
Ibland eller ja rätt ofta får jag fläckar på skulderbladen för jag är så benig precis där. Men men, skit i de.

Nähe, nu ska jag hämta mitt marabou och julmusten i köket och sätta mig och glo på tv med Otto!



GE MIG SÖNDAG NUUUUU!



Vem är er favorit?


Tänkte se lite vem som är er favorit.. Jo menar nämligen i Svenska Hollywood! Jag personligen gillar Maria mest, vem kan tycka illa om henne. Har träffat henne på riktigt med här i Helsingborg, hon älskade min hund som jag hade då, lilla Ella! Hon döck ner och bara "Åh look Kamren, look at de sweet little dog!" så stod hon och klappa lilla Ella lite. Men gud va lång hon är!!! Hon är iallafall min favorit.



Den jag gillar minst är Gunilla! Usch vilken hemsk människa, och stackars lilla flicka till dotter, hur står hon ut med henne som mamma? Helt seriöst, vem fan väljer att skaffa barn med en människa som Gunilla? Nä hata är ett stärkt ord men hon Gunilla hatar jag faktiskt..





Vilka av fruarna tycker ni bäst/sämst om från säsongen som gick?



Somnade..


Haha, ojsan.. Somnade efter mitt städande och solande så inte blivit så mycket bloggande. Men gör ett försök att skriva nåt nu istället.

Hahahaha kollar på nåt roligt program om alla världens reklamer ;) Haha och nu rätt som de är så dycker Freddan upp från Sveriges värsta bilförare.. Men rolig person får man leta efter, när jag såg de på tv trodde jag att jag skulle kissa i soffan för så mycke skrattat jag åt han och hans bror vad nu han kan heta, minns inte. :P


Här är ett exempel på när dom är med i Sveriges värsta bilförare..



Va nere innan och mötte en vän som köpte min biljett till HIF - AIK så nu är den såld tog inte ens ett dygn att bli av med den ;) Fick lite mer än vad jag gav för den, riktigt nice!

Men nu avrundar jag detta inlägget ska skriva ett nytt om ett helt annat ämne.. ;) Ni får se sen vad jag menar..



Torsdag hela dagen


Idag är jag duktig, fortsatte med städningen som jag påbärjadde igårkväll. Så direkt när ja vakna så satte på igång och damsuga som jag sa att jag skulle :) Sen plockade upp i Sams rum sen damsuga är inne. Jättefint är här nu.

Väntar på att min toast ska bli klar sen när jag käkat frukost ska jag gå och sola tänkte jag. Fast idag ska jag ringa och boka tid så de inte blir som igår, fick stressa som F*N för nån skulle sola efter mig.

När jag kommer tillbaka efter solningen ska jag plocka iordning bland kläder och sätta igång en maskin tvätt. De jag tvätta igår måste torka först juu..

Just de, igår kollade jag på Cheaters. Så sjukt avsnitt de går i repris nu. De är ju ett program där dom avslöjar partners som är otrogna och träffar andra. Och i detta avsnittet så är det en kvinna som konfronterar sin pojkvän och hon är typ fullgången i graviditeten. Så mitt när hon står och skäller på han får hon ont i magen och sen går vattnet. Skitläskigt! Sen lägger dom henne i bilen så ringer dom ambulans men den hinner inte komma för hon förder i bilen. Haha, lite kul.. Tänk att de kan gå så fort?! Aja, de gick ju bra iallafall..

Lägger in en bild tänkte fota mig hur ofräsch jag är utan smink & speciellt nu när jag inte har så mycke färg heller.. Hehe! Spöket-Laban typ! ;)

Hör om ett tag kära läsare!





Hunnit med mycket idag :)


Känner att jag fått gjort de jag skulle och lite till ;)

* Solat - Fick mycke färg för att inte ha solat på så länge
* Hittat kläder till Söndag - Och lite annt med ;)
* Lunchat med Johanna
* Tvättat en maskin tvätt
* Hängt tvätt
* Städat

Känner mig allmänt duktig idag! Nu när Sam & Otto gått och lagt dig fick jag ett städ-ryck. Tog köksluckorna, diskade underläggen, torkade av alla köksytor, skrubba micron, damtorkade i vardagsrummet & köket. Älskar att städa när jag är själv, tycker om att göra på "mitt sätt". Så imorron ska jag damsuga direkt när jag vaknar typ och fixa bland mina kläder ;) Vet inte hur Sams rum ser ut just nu, tror de är rätt lugnt men ska väl plocka i ordning lite där med.

Bestämde mig idag för att inte gå på matchen den 23e, går bara ner och kollar när dom firas på stortorget och sen The Tivoli efter de.Om jag hinner och är vidgjorde till matchen börjar ska jag ner och kolla nån stans i stan, men jag känner att jag kommer för de första frysa ihjäl under de två timmarna UTAN nån värme. Sen är de ingen jag känner som har biljett på samma sektion som jag. Eller där är ju massor med folk jag känner, men ingen tjej eller som jag känner som jag vill gå dit med. Så blir hemma och gör mig riktigt snygg istället till kvällen :) Tror de blir bäst så. Johanna kommer hit inann så gör vi oss iordning tillsammans.

Sitter här i soffan och nyser sönder, SKITJOBBIGT! När ska denna jobbiga förkylningen ta slut?! Tycker den hållt i sig i mååånga veckor nu. Dock inte någon superförkylning men typ halvsnorig och nyser hela tiden. Blöö, men iallafall så skänker jag nu bort min förkylning, vill du ha den släng iväg en kommentar.

Just de, en vän skicka in en kommentar ang hur jag formulerade mig om att klä upp sig.. Menade lite så att man vill ju att folka ska titta två gånger för att man är fin. Typ "Waahoo kolla henne, gud så fin hon va & kolla va snyggt hon klätt sig!" sån är alltid kul att höra. Så jag menade inte "Åh kolla henne vilken slampa"..
Så vet ni de med, man vill ju va porrig men snygg :) Iallafall jag!

Ni fick ingen dagens bild på mig idag, men kan bero på att jag kände mig inte så fin idag :D Haha! Nä men tog en bild men den blev inte bra sen va jag stressad till bussen så sket i det helt enkelt. Hoppas ni förlåter mig. Kan nog ordna de imorron OM jag sminkar mig. Ska försöka att inte göra de fram till söndag så hyn får vila & va slät och fin :) Sola ska jag göra imorron iallafall, så man hinner få upp lite färg, alltid trevligt. Inte kul att vara vit, men hellr inte för brun.. Lagom är väl de som är bäst!



Modellbild från 2010





Fyfan för Marika & Zwedland Sporthorses AB


Hur fan kan man stå och hota en människa bara för att den har bevis mot en? För mig helt jävla sanslöst! Hur kan man vilja skita ner sitt namn med sånna löjliga saker, om man säljer hästar har man pengar att lämna tillbaka om någon inte skulle vara bra. Jag kan tycka att en häst under 50 000 röntgar man inte, men däröver handlar de om en heldel pengar och det kan vara värt att försäkra sig om att där inte är några fel. Finns så många fula fiskar som trycker i hästar smärtstillande för att de ska kunna klara en besiktining.

Så alla som letar häst snälla köp ingen av denna Marika Sjödtedt på Zwedland Sporthorses AB!

Såg att hon hade ute en häst på hastnet, ska länka så ni vet vilken ni INTE ska köpa..

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=539609




Här är hästen som hon Marika säljer!



Sanning eller Konsekvens..


Idag är det premiär för ett program på tv som heter Sanning eller Konsekvens.
I kvällens program ska dom ta upp oseriösa hästhandlare och de tycker jag att dom borde göra oftare för fyfan va många hästar far illa för att folk ska tjäna pengar på de. Finns hur många som helst som sysslar med förmedling, försäljning av just hästar för branschen blivit så stor men tyvärr så ser förmånga pengarna och inte hästens bästa. Säljer hästen till en helt opassande ryttare bara för att tjäna pengar. Sen de som är de värsta är dom som säljer redan sjuka eller skadade hästar och tycker i dom smärtstillande under provridning & besikting. Hur fan kan man gör så mot ett djur?! De är för mig helt ofattbart! Ska bli spännande och se vem det är som är med i dagens program, kanske nån man vet för skåne är fullt av oseriösa hästhandlare. För några försäljare är som INTE, ren och skär HANDEL.


Så idag kl 20.00 på 3an kommer detta att sändas och jag tycker ni som är hästintresserade ska se detta inte varje dag de tas upp hästar i tv ;) Kommer ju finnas tillgängligt på tv3 play sen efter sänningen för er som missar det.



Bilden har inget med texten att göra!
Hingstis & Jag

För er som undrar så har hingstis ont i tassarna och väntar på skor, men undertiden han vänta på skor så skadade han benet i hagen när han busa med Tojje så han bor på sjukhuset nu.. :/ Men kommer väl komma på bättringsvägen snart :)




Dagen inköp..


Ja som jag sa innan va de lite snabb shopping, alla är som jag sa från MQ.. Här kommer bilder på de 3 sakerna jag köpte.


Här är då linnet, ser inte så mycke ut för världen på en galge, men på är de jättefint och i verkligheten. Lite glansigt tyg, som en badräkt i tyget. Ni ska få se bild när jag har de på men de blir inte idag.


Skärpet också från MQ. Kan vara snyggt till tights och ett linne & skärpet hängandes över höfterna för att de ska se mer uppklätt ut. Kommer va snyggt med mina bruna boots ;)


Armbandet, även de från MQ. Jättesött och de glittrar som tusan i verkligheten :) Kommer bli snyggt i och med jag kommer va helt svartklädd ipincip. Så ska ha massa smycken. Hehe! Man måste tänka till, har ju min bling bling klocka med i silver som jag ska ha :) Massa ringar, stora örhängen, klocka och armbandet.. Snyggt!


Lite shopping blev de allt..


Va och shoppade lite på stan idag. Blev ett linne jag nog sa ha på söndag, om jag tycker de passar. Sen ska jag till min mormor imorron och se om hon kan laga min byxor jag vill ha.. Så blir isåfall de svarta linne, mina super-stuprörs jeans och svarta stövlar, ev en kavaj över för de kommer väl säkert va svinkallt! Haha, linnet är RÄTT urringat, så kommer väl få en och annan kommentar här i bloggen när ni ser de på, men de kan jag leva med. Vet att de är snyggt på och man klär ju upp sig för uppmärksamheten, annars hade man lika väl kunnat gå ut i typ en tradig hoodie-tröja, men de gör man ju knappast.
Köpte även ett nytt skärp och ett armband, alla inköpen gjordes på MQ.

Sen drog jag och Johanna som jag va med hela dagen ner på söder och käkade thaimat, mumms!
Sen gick vi in på Söderpunkten och fick lite insider info om rean på lite dyra saker ;) De gillas.

Skönt att ha detta gjort ;)
Nu ska jag gå och fota mina inköp så ni får se vad jag shoppat idag. Sen tänkte jag tipsa er lite om ett tv-program som börjar idag som jag sett på reklamen.

BRB så att säga!



Onsdag..


Go morron gott folk!

Jaha, då var de onsdag, och typ halva veckan avklarad ;) Snart HELG och SÖNDAG! Höhö..
Vaknade nyss av ett sms från Frida som undra om vi skulle gå och sola ihop, blir nog så om jag inte bara springer bort där själv. Tycker inte om att anpassa mig efter andra blir så drygt att vänta och sen får man ett sms eller nåt "äh pallar inte idag har huvudvärk" eller nåt i den stilen så har man kanske väntat hela dagen. Bättre att springa bort när man ändå inte har nåt annat planerat.

Sen idag när jag solat tänkte jag städa lite, nästa helg ska ju Sam ha lite kalas för släkten. Kommer va en jobbig dag för jag tycker de är jobbigt att ha massa folk hemma och planera mm. Kommer iofs inte va nåt mega kalas men nästa gå får man nog göra sig till lite mer för då förstår han de bättre.

Såg ju den Camilla Läckberg igår, och de va en film helt i min smak. Tyckte den va jättebra och man räknade inte ut efter halva film vad som kommer att hända som man kan göra med vissa kriminalare. Så de blir att tanka hem fler såna faktiskt. Kan jag värmt rekomendera till er som gillar filmer som Beck, Wallander, Irene Huss mf.

Men nu ska jag ta på mig lite så jag inte fryser ihjäl och promenera bort till solariumet.
Skriver lite mer sen, har lite att skriva om!

Puss på er alla kära läsare och tack för att ni väljer att följa mig & min blogg :)



PS: Vet ni vad Lidija berättade för mig. Som ni se på denna bilden har hon lugg vilket hon inte har i vanliga fall, tydligen finns de sån clips-on lugg att köpa för er som inte vågar klippa lugg eller bara vill ha de vid vissa tillfällen. Eller som jag, inte kan ha de för att jag har en virvel mitt i luggen då hur jag än lägger håret så spretar de i virvlen :) Tyckte de va smart med clips-on lugg!



Film & Mys!


Såja, sista inlägget för idag tror jag. Om jag inte har sömnproblem dvs.. Va och handlade lite gotte på Willys nyss. Otto & Sam plockade upp mig när dom kom från middagen så åkte vi till Willys :)

Så nu blir de Camilla Läckberg och soffemys.

Hoppas ni få en bra kväll!
Puss & Kram på er alla läsare och ikke läsare ;)


Gotte, chips & läsk..


Tråkig shopping


Kan med all säkerhet säga att Helsingborg är den tråkigaste staden att shoppa i. Vi har ingen så butik som ingen annan har eller nåt som sticker ut ur mängden. Verkligen jättetråkig shoppingstad. Ska iofs bli kul när New Yorker kommer till Väla när den nu gör de, för där har dom både fina underkläder och massa fina kläder :) Men Gina är ju så himmla tråkigt, alla bär kläder där ifrån, H&M samma sak, Cubus har jag nog aldrig hittat mer än underkläder och smink. Blöö!

Lite Ströget och Köpenhamn hade inte varit helt fel. Så himmla mycke butiker så man går vilse förfan :P Sen Stockholm är väl helt okej, men gud va folk i den staden är stressade, klara inte de riktigt. Göteborg har jag inte shoppat i alls.. Så kan inte säga så mycket. Malmö, den staden har jag aldrig gillat.

Nu när de ändå är rätt många som besöker min blogg kan ni väl ge mig tips på bra sidor på internet? Hjälp mig shoppingsugen som fan! Skicka era tips i en kommentar där ni hitta fina plagg.

<3


Min dag!


Haft en tevlig dag på Väla med Lidija. Strosade runder men hittade inte ett skit i någon butik får seröst sinne, får väl gå naken på fest. Haha!
Va i ALLA butiker och kolla men nej inte ett skit hitta vi. Aja, får väl ta en runda i stan imorron. MÅSTE hitta nåt. Gaah!

Sen käkade vi lite wook och snackade lite skit bara :) Kan ju tillägga att Lidija har asfin bil, en svart typ helt ny Audi. Sen drog vi in till stan och kollade i päls affären, åh jag dör så fina pälsar dom har! Ska köpa en ny päls till min jacka. Kommer bli grymt snyggt, så blir nog ingen ny iår faktiskt.

Men nu ska jag tvätta av mig mitt smink och bege mig iväg och sola. Skulle egentligen ut och äta på en svinfin resturang med Ottos föräldrar men de är en Italiensk resturang och jag är så kräsen så jag hoppar över de. Dom ska inte behöva betala 400 kr för mat som jag bara kommer sitta och pilla i.. :(








Svar på kommentar


Fick en kommentar innan idag.. Såhär stod det:

Siri om Awwe så snäll:

Lite väl utmanande på en guldfest? Lite dubbelmoral ang att du aldrig skulle jobba i underkläder men att gå ut i underkläder är okej? Det ända man ser är juh bröst.. Kanske det du är ute efter?

IP: 83.249.35.84


Mitt svar till dig:
Nej jag skulle inte jobba i under kläder, helt rätt uppfattat vad nu DU har med det att göra. Sen om jag väljer att ha ett par jeans och ett urringat linne är de upp till mig, fine? Har man laggt massa pengar på sina pattar varför inte visa dom ;) Avundsjuka slår verkligen aldrig fel.
Dampigt svar jag vet, men är så trött på folk som ska kommentera detta med att man har silikon inlaggt i pattarna, när jag blev inte en ny människa för det. Men Siri va inte orolig jag kommer täcka trosorna iaf! Alltid nåt ;)



Bloondie ;)
OBS! Visar jag för mycket på bilden? :D
Hahaha!


Väla nästa


Nu har jag fixat mig snabbt och har bara borstning av tänderna kvar ;) Så de ska jag göra nu, men tänkte först skriva ett snabbt inlägg till er för jag har nämligen FOTAT ;) Woohoo! Heja Angelica typ..

Så slänger in dom snabbt innan jag ska stressa iväg på en liten shoppingtur med Lidja. Hon ska hjälpa mig att hitta nåt till söndag ;) Måste var snyggast även då!

Men nog skrivit, nu blir de bilder!





Hejdå sålänge!




Tisdag va?


Gomorron kära läsare!

Jag är totalt förvirrad, har trott hela veckan att vi va en dag mer än vad de är. Så igår trodde jag de va tisdag, fråga mig inte varför? Önsketänkande så söndag kommer snabbare till mig : )

Kul att se att så många hittat hit, igår va statistiken rekord måste jag säga! Så nu känner jag mig mer manad att blogga så ni får nåt kul att läsa :)

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen bege mig ner på stan med Lidja, hon hämtar mig om typ 1½ timme, så jag slipper ta bussen. Fast de är så kort bit från mig ner till centrum så bussen eller åka bil tar ungeför lika lång tid.

Shit, kom och tänka på en sak. Nästa lördag bli Sam 2 år! Alltså shit så fort tiden går. Då ska vi kalasa lite och så. Ska ringa mormor och se om hon har lust att baka för jag suger på de, kan verkligen INTE! Vet inte om jag ska beställa tårta, förra gången hade vi hur mycke kvar som helst, ingen som äter va de.

Men nu ska jag hitta nåt man kan ha på sig och fixa mig lite, palla inte duscha nu gör de sen tänkte sola när jag ändå är i stan va ett tag sen sist. Måste ju va dajlig ;) Eller hur de nu stavas?

Ska avsluta detta inlägget men en väldigt bra låt som jag lyssnar på rätt mycke.


Party, party! :) Haha!


Lite tv & så?


Nu ska jag somna in till tv:n för gott, nej skojja! Så hemska har inte dagen varit :P Mer underhållande om man nu kan kalla de så.

Usch va jag har varit ärlig idag, kanske gjort nån ledsen men ibland har man sånna dagar man bara häver ur sig alla sina åsikter utan nåt stop ;) Tyvärr stod vissa i skottlinjen, upps typ. Men ska jobba på att bli en snäll flicka.

Underhållande att man idag fick höra att man är korkad, sånt kan man inte annat än att skratta åt när de kommer från en människa som är från en annan planet eller nåt? Fan vet jag men man begriper sig inte på denna personen. Nog pratat om de :)

Idag ökade statistiken och mina unika besökare är nu rätt många och vill tacka er för att ni vill följa min blogg :) Försöker göra den så underhållande och rolig som möjligt. Om ni tycker de fattas nåt så är de bara att hojta till i en kommentar ;) Alla kommentarer besvaras om de skrivs på ett bra och vettigt sett. Onödiga kommentarer försvinner direkt.

Men nu ska jag vända huvudet mot min älskade tv :) Ska kolla på Navy CIS och så småningom somna.


Gonatt & sov gotte!
Puss på rompan :)


Bra eller dålig?

Ikväll ska jag & Otto ha film-mys, tankar just nu ner en film av Camilla Läckberg, aldrig sett nåt med henne så ska bli intressant. Har ni sett någon av hennes filmer innan? Bra? Dåliga? 


Camilla Läckberg: Predikanten



Det är tidig morgon i Fjällbacka. En liten pojke är ute och leker när han gör ett fruktansvärt fynd i en klippskreva – ett sargat lik av en ung kvinna. När polisen hittar ytterligare två kvinnoskelett under den döda kroppen tätnar mystiken.

För att lösa mordmysteriet måste Patrik Hedström och hans kollegor följa spåren som leder tjugo år tillbaka i tiden. Utredningen bjuder på den ena skrämmande upptäckten efter den andra och snart står polisen i Tanumshede inför sin svåraste uppgift någonsin – att hitta en mördare som bidat sin tid i mer än två decennier…

Med Isprinsessan gjorde regissören Jonas Grimås och skådespelarna Niklas Hjulström (Sprängaren) och Elisabet Carlsson (Grabben i graven bredvid) succé bland TV-tittarna. Nu är de tillbaka i Predikanten, den andra TV-deckaren som baseras på en kriminalroman av Camilla Läckberg.




Hjääälp!


Kan ni kära läsare hjälpa mig med en sak?!

Jo idag va vi ute på Väla för att klippa lille Sam, men 295 kr för en klippning är väl inte rimligt när de dessutom gäller ett barn? Min fråga till er är:

* VAR KLIPPER NI ERA BRAN?
* VAD KOSTAR DET?

Sams hår växer som ogräs och de måste klippas rätt ofta då känns 295 kr som utkastade pengar, men jag suger på att kilppa han ;) Måste se ordentlig ut nu när han har tjej och allt, annars kanske hon gör slut :/ Hehe!



Ingen hjärna?


Ställer mig frågan ofta om de verkligen finns normala tjejer?!

Umgick mycket med denna tjejen när jag gick i skolan men vi växte nog ifrån varandra och hade väldigt olika intressen. När jag sen fick höra massa skitsnack slutade jag helt att prata med henne. Har inte ens brytt mig om henne liv, men av en slump idag hamnade jag på hennes blogg. Rena chocken! Denna tjejen va "mammas lilla flicka" när vi umgick och va hur go som helst, sen hände nåt vad vet jag inte.
Jag såg då bilder när hon stor och jobbar i korsett & trosor. Även om de skulle vara en kul grej tycker jag de ser omgoget ut, jag skulle ALDRIG ställa mig och jobba i underkläder! Jag skrev då att det var pinsamt, inget annat.
Fick då detta svar:

Johanna om
Awwe så snäll:

Haha gumman, ska du säga att jag är pinsam? Snälla, har du sett dig själv i spegeln? O du ska kalla dig mamma - stackars lilla barn!
Denna kommentar är inte godkänd.
IP: 83.176.230.118


Som svar: För de första va detta inget personlig påhopp utan en spontan reaktion sen om du tog de väldigt personligt, sorry! Sen VAD I HELVETE HAR MIN MAMMA ROLL MED DETTA ATT GÖRA?! Jag kan säga så mycket som att hade Sam mått dåligt hade nog dagis sagt ifrån eller dom på BVC. Sam älskar mig och de märks på han. Varför springer han fram till mig varje morgon innan dom går och pussar och kramar mig och samma sak de första han gör när han kommer hem. För att jag är en så dålig mamma?! Sen tycker jag de är fegt och omoget att gå på mitt barn som inte ens är 2 år gammal, han kan väl inte stå till svars. Men alla som känner mig och träffat mig och Sam som faktiskt inte hon ens gjort vet att Sam mår prima och han tycker nog som alla andra barn att dom har den bästa mamman man kan ha :)


Min lilla Sam <3



Awwe så snäll


Världens snyggaste & snällaste Lidja ska hjälpa mig imorron att hitta nåt jag kan ha på mig på guldfesten den 23e Oktober, oj vilket tjat de är om den jag vet ;) Men hallåå hur ofta händer de liksom? 11 år sen sist, nä jag ska va grann som fan!

Lidja ska faktiskt hjälpa mig med att fixa håret och ev smink :) Hon är extremt duktig på sånt, känner att jag måååste sola! Kan inte va blek. ;) Hon tyckte jag skulle ha nåt vitt upptill och några mörka jeans och höga stövlar, vad tycker ni? Alla förslag är välkommna!

Så imorron ska vi på Väla och lite så :) Wiie!



Kanske att jag köper denna korsetten och ha den :) Gillade den!
Snygga Lidja på bilden.



Att ta skit


Tänkte göra ett lite bittert inlägg, sitter hemma nu och kom på tankarna när jag är inne på facebook att shit va mycke åsikter folk har. Och sen är jag så fruktansvärt trött på folk som går bakom ryggen, som ena dagen sitter och häver ur sig både de ena och de andra och nästa dag lossas som ingenting har hänt, de är inte okej! När ska folk som nu är 23 år gamla har barn växa upp och stå på egna ben? Har tagit denna jävla subbans skit nu i flera år, lägger skulden på mig när jag inte ens yttrat mig. Dags att säga ifrån även om jag gjort de massor av gånger men så känner man sig taskig och förlåter om och om igen. Dock så gör jag inte om det denna gången. Nu har jag lärt mig att de är inget att ha och jag har bättre vänner än denna jävla skitsnackaren.

DU ÄR DE FALSKASTE SKITET MAN KAN HITTA PÅ TVÅ BEN!
LEVER PÅ ANDRA OCH TYCKER DE ÄR OKEJ, FYFAN VA ÄCKLIG DU ÄR!

PS:
Har god lust att lägga ut dig face här men jag gör det inte för då får du skämmas ännu mer! Men dags att folk får veta hur du egentligen är, snackar skit, beter dig som ett barn, lever på andra, lägger över skit på andra som du själv ställt till med, har åsikter om saker du inte har med att göra.. mm mm listan kan bli väldigt lång!


Passa på!



Såg i min mail att man nu får 40% på dyraste varan på La Redoute. Tycker jämt dom har så bra erbjudande, och dessutom har dom mycke märkeskläder. Dock är jag lite besviken att dom slutat med Miss Sixty. Älskar de märket på jeans, alla mina sitter perfekt!
In med Miss Sixty igen La Redoute!

Så om ni nu behöver nåt i vinter, skor, jacka mm så passa på och beställ när de är så bra rabatter!


Sorry!


Sorry för den extremt dåliga bloggningen igår, men allt har en anledning. Vaknade med huvudvärk som bara blev värre och värre låg pall hela dagen och mådde verkligen jättedåligt! Nästan så man mådde illa så ont i huvudet jag hade, typ migrän kan man säga. Så igår va ingen bra dag för mig.

Sen idag vaknade jag och kände hur de spände på hakan.. Och då kan jag ju passa på att säga att tvättar jag inte ansiktet nu när jag tar p-sprutan får jag extremt mycke finnar och visst va där en liten sådan ;) Så nu har jag gnuggat rent ansiktet och tömt porer, låter äckligt men fan man vill väl va fräsch i hyn? Helt makalöst att man kan ha så jävla känslig hy?! Fattar inte de..

Idag ska jag typ bara städa här hemma och kanske tvätta lite för de behövs! Måste verkligen komma på vad jag ska ha på mig på guldfesten! Shiiit alltså så gaaalet kul de kommer bli, mindre än en vecka kvar nu :)

Blöö jag är dålig på att ta bilder med men jag har faktiskt några på Sam från Busfabriken tänkte slänga upp dom på bloggen nu i detta inlägget :)


Blixten är rätt stark i den nya telefonen så ögonen är lite röda..


Han hade inte riktigt tid med att sitta still ;) Haha!


Haha, helt vit i huvudet av blixten :P Men kul har han iallafall..


Åh nej!


Igår va jag nere i stan på kvällen och tog en kvällsfika med Johanna. Sen gick vi en runda sen tor hon tåget till Påarp och jag tog bussen hem.
Sov till typ nu, så himmla skönt. La mig typ halv 1 inatt. Måste vända tillbaka dygnet.

Men de som inte fick hända hände igår.. Jag höll på att fixa mig skulle tvätta mina händer då där fanns smink på dom och Johanna ringer samtidigt. Jag svarar och klämmer fast telefonen mellan örat och axlen. Vad händer då? Joo telefonen kasar och trillar rakt ner i vasken dränks i vatten och jag får panik! Torkar av den och allt verkar funka, ska ringa upp Johanna men då hör jag inte henne men hon hör mig. FAAN!
Men senare på kvällen innan vi ska åka hem så testar vi för att se om de blivit bättre och faktiskt så funkade allt och jag hörde i telefonen. Wiie! Tur annars att jag har försäkring på möget! Kul att ha en telefon i 1 vecka innan den fuckar ur. Ibland ska man ha tur :P


Idag är de slappe-söndag! Jag tycker faktiskt om söndagar.. Konstigt nog, men vi har alltid så mysigt då :)

Nu ska jag käka frukost är svinhungrig! Hörs senare..


Blööööö


Blir inget hästande för mig idag.. Sam ska till Busfabriken och sen efter de ska jag träffa Johanna en stund. De är typ min planer för idag. Ska lägga mig tidigt, de va så jävla skönt igår och lägga sig så man somna innan 22 på kvällen :)

Så får väl leka Hingste-Pingste imorron eller nåt istället.. På måndag får han sina skossingar :) Hoppas han inte blir förvild med tanke på att han inte är inriden och skor på.. Hmm, inte så bra :D Haha!

Men nu ska jag fixa mig! Vi hörs senare..

Puss & Kram!

Gomorron folks


Jaha då var det lördag ;)

Somnade strax efter att jag uppdaterade sista inlägget igår, alltså runt 22-tiden. Vakna och gav Sam välling vid 8-tiden sen somna vi om igen tills nu :) Snacka om utvilad. Ska ner och klippa han snart sen blir de iväg med Linda till hennes hästar, vilken hästnörd jag blivit?! Aja, kul att komma igång igen med ridningen. Kanske man blir slim & fit igen ;) Hoppas kan man ju alltid. Haha!

Inget festande förrän den 23e, ååh längtar så in i H*LVETE! Vi hoppar över de dagarna som är kvar till den 23e tycker jag : )

Nähe om man skulle ta på sig hästkläder & klä Sam så vi kommer ner till en frissör :) Behöver iallafall inte duscha för ska ändå till stallet sen driekt efter. Ska rida Danny idag! Hoppas jag inte dör ;)




Snygga vinterjackor


Dessa jackorna skulle jag kunna tänka mig. Men tror jag kör på förra årets, dock ska jag köpa en stor fin päls som jag ska fixa hos en sömmerska. Gillar min jacka mycket. Och sen den jackan jag helst vill ha kostar 8600:- så måste spara lite ;) Nästa vinter är du MIN jackfan, va dyr du ska va!







Vilken gillade ni bäst.. Jag är helt inne på den översta, alltså den för 8600:-
Släng iväg en kommentar så får jag se vad ni tycker!


Utan dina andetag...

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag


Hemma igen!


Nyss kommit hem, eftersom att Otto är ute och svirar så har jag & Sam varit ute hos min mamma. Började med att när vi kom ut så kom hovslagaren, ena häst skulle få nya skor. Mycket intressant tyckte Sam och dessutom har hovslagaren världens sötaste franska bulldog (Alice).. Så jag lekte med Alice och Sam & Johnny kollade när Nina fick nya skor :) Hehe!

Sen klappa vi katten och busade lite där inne. Men framåt slutet blev han ganska trött, men pizza kunde han ändå kränga som en häst ;) Haha! Matglad liten pojke är han allt utan tvekan! Sen efter maten åkte vi faktiskt hem. Hehe, jag fick parkera bilen själv :) Känner mig stolt, fickparkerade här nedanför vårt hus. Är jag grym eller är jag grym?

Nu sitter vi och myser i soffan framför Idol. Inte för att de är mitt favoritprogram men de finns ju inget annat. Helt usel tvkväll! :( Får väl tanka hem en film som jag kan se när Sam lagt sig. Va och handlade lite smaskigt innan.. Cocacola, clementiner & Ahlgréns bilar. Mumsigt!


Hitta denna toppen på en sida, vill haaa!


Ååh var fan är den?


Åh har letat igenom hela vårt hem efter min JW hjälm och den är puts veck! Jag skojar inte och de är fan ingen billig skithjälm. Så jävla sur. Sist jag hade den som jag vet var hos Josse när jag red Noppe. Efter de har jag inte använt den, hoppas den ligger i hennes stall annars är den gone.. Och så måste jag köpa en ny! Kul liksom när man vet att man har en.
Till och med varit nere i förrådet och vänt upp och ner på de med för att se om den möjligen kan va där men ikke. Så jaa, de är bara att spara till en ny helt enkelt. Jättekul verkligen!? ÅÅåååh!



Var är du?!

Om jag ska ha en ny tror jag de blir en sånhär faktiskt:


Gillar denna :)


Carina i "Fråga Olle"


Satt och sappade på tv igårkväll och rätt som de är så ser jag hur dom i programet kör förbi mammas gamla hästaffär i Rydebäck.. Jag bara hmm vad är detta för program slår över på text-tv och inser att de är "Fråga Olle". Givet vis nyfiken som man är kollade jag på hela programet och visst va dom i Rydebäck och dessutom hos Carina som hade ett försäljningstall innan.. Katslösa hette de. Blev helt chockad! Hela stallet va fullt av sex saker och annat konstigt. Visste inte hon va så snuskig, trodde bara sånt fanns i andra länder, men tydligen inte. Sen va dom på nåt annat ställe i Skåne med. Där i nån lada hade dom nån konstig typ kran som dom kängde i.. Med hjäl av krokar man satt genom köttet i axlarna, ryggen, låren och vaderna.. Mådde seriöst illa när jag såg de! Där hänger mannen & har sex med en kvinna. Äh fyfan va sjuka människor de finns!? Om ni har möjlighet så kolla på de för de finns att de på kanal 5, på deras play sida. Ska se om jag kan länka de.

http://www.kanal5play.se/program/play/fragaolledok-s04e02-kort


Uppe med tuppen


Gomorron alla kära läsare!

Uppe med tuppen även idag ;) Men usch så jobbigt de va att stiga ur sängen, kallt & jättetrött! Men nu har jag duschat & sminkat mig på 30 minuter! Snabbt va? Så nu är de bara att hitta några kläder man kan ha på sig. Ska inte va där förrän 09.30 så än är det lugnt. Alltid så spännande att gå på arbetsintervju! Hehe, jag är aldrig nervös.. Eller joo bara över att hitta rätt. Är såå dålig på att hitta & läsa av kartor.

Sen när jag är klar där ska jag faktiskt sova ett tag innan Otto & Sam kommer hem. Dom kommer redan vid typ 12.30 idag för Otto ska ju på nån jobbfest. Och den börjar redan kl 16 så han måste gå hem tidigare. Skönt att komma hem så tidigt en fredag :) Så ikväll är de bara jag och Sam.. Eller ja mesta delen av kvällen är de jag skälv :( Sam går ju och lägger sig kl 19 ungefär. Blöö!

Joo just de, min telefon är lite mongo så jag kan inte blogga från mobilen vet inte vad den håller på med? Säger bara att den inte kan publicera inlägget..? Får väl ta och kolla upp det, men känns inte som att de är viktigast i hela världen men störigt klart ;)



NU----> HITTA KLÄDER ATT HA PÅ MIG!





Ny kategori i bloggen


Finns nu en ny kategori på min blogg.. Häst & Ridning! Kände att de va på tiden, blivit mycke hästsnack nu på senaste och lär väl fortsätt mer eller mindre i samma spår.. Tänk att man kan älska hästar så mycket?! Uppväxt med hästar och lär nog dö med dom också. Hehe!

Nä, men om nån som rider eller så förljer min blogg och bara vill läsa de som är relaterat till hästar så kommer de att samlas under en och samma kategori. Enkelt och lätt att hitta :) Så nu vet ni det med.

Och om ni saknar nån kategori eller har några åsikter så är de bara att slänga iväg en kommentar, svara på dom oavsett vad. Inget meseri här inte ;) Åsikter har jag gott om och de vet ni som känner mig, höhö!



Hingste-Pingste och jag herromdagen :)


Låång dag..


Jahaa, är ju inte liiite trött nu kan jag säga. Vaknade kl 06.30 och kunde inte somna om så de va bara att gå upp och börja dagen. Satt mig och gjorde en header till Sofia. Sen tog jag ett bad och fixade mig tills Linda kom och hämtade mig. Sen ut och lasta "Hingsti-Pingsti" och vidare mot djursjukhuset. De sjuka i hela denna storyn är att imorse va han inte en varm eller gallig dessutom ohalt. Aja, för att vara på säkra sida så åkte vi in och kolla han. Visade sig inte ens va en hovböld utan bara väldigt mjuka hovar, så skor skulle ta bort hans ajaj.. Så på måndag åker vi in med han igen och skor han hos Anders på djursjukhuset så de blir ordentligt gjort. :)
Haha de roliga va att Linda håna mig, kolla så gott om tid vi har men jag tyckte att vi skulle va ute i god tid i och med att han inte är van att åka trailer eller va ute på andra ställen. Så när vi märkte att vi låt 40 minuter före i planeringen så svängde vi in på Statoil på berga och handlade dricka och lite fika.. När vi kommer ut och ska in i bilen slutar de elektriska låset att funka och vi kommer inte in i bilen.. Snyggt liksom, hästen i släpet och vi kommer in i bilen ;) Haha! De va bara att pilla sig in på Bildeve och fixa nya batterier, tur de hände där för nu löste de ju sig i och med att Bildeve ligger mitt emot.

Sen när vi gjort de så släpte vi ut han och den andra unghingsten i hagen och sen gav dom andra hö och åkte till Familia och käka. Blev thai-buffé, smarrigt värre! När jag kom hem va jag mer eller mindre död! Slummrade till lite på soffan innan.. Va nyss på Netto och handla lite bacon chip, ett marabou och läsk :) Gotte!

Så idag har de hänt en del kan man säga :) På gott & ont får man väl säga.. Hihi


Hingstis!  <3


Dressyr trav


Hahahahahaha! Mes-Tojje eller Donkey som jag kallar han :)


Hahaha!


Hahahaha dör av denna texten!

"Med mina håriga armar som luktar gamla tarmar"
"Förorten är mitt hem, jag har en omskuren läm"

Äh shit så kul! Hahahahahaha!


Vad tyckte ni? Skrattar ni lika mycke som jag?


TÄVLING


Jag är med och tävlar om en lock/plattång! Velat ha en sån länge tror mitt hår hade blivit jättefint med en http://www.beautysecrets.se/
Hade ju varit as snyggt att fixa håret med denna till nyår! Stora fina lockar, finns inget finare!
Hoppas jag vinner den skulle varit as nice!

Länk till tjejen som har tävlingen:

http://www.nattstad.se/hannastangberg






Trött som F*N!


Ha, ja trött de är nog bara förnamnet men måste ju säga hejdå till Sam på morgonen.. Fick gå in och stoppa om han vif halv 6 för han grät. Vakna till av att han inte hade sin napp.. Så in med den sen somna han om till han skulle upp. Han va på sjukt bra humör lilla Same, de har han iallafall inte fått av mig. Mitt morronhumör är INTE att leka med.

Men tänkte somna om tills Linda ringer och vi ska iväg med hingsten. Så man är pigg & glad!

Blöö, jag va så trött igår när jag kom hem så jag somnade med allt smink, örk va äcklig jag är! Men ibland får man va de, jag orkade inte tvätta va de & smörja in mig mm.. Kl va liksom 22.00 ungefär när jag va hemma.

Men gomorron/gonatt eller nåt vet inte vad man ska säga när man somnar om på morronen ;) Höhö!



Ungefär såhär trött känner jag mig just nu :) Då är de fan och med illa!

Hörs senare antingen från iPhonen eller så bloggar jag direkt när jag kommer hem. Lovar!


Fuuuul!


Hahaha, du är ful, ful, ful.. Så jävla FUL!

Så klockren, och rolig.. Barnslig må jag va.. Men såna texter ju roliga :) Inte riktad eller så till nån speciell, men vem kommer på en sån låt? Haha



Vad tyckte du?


Borrat är ju bara så bäst!


Någon mer än jag som bara älskar Borrat!? Han är ju hur skön som helt, skrattar så jag kissar nästan på mig nästan :) Hahaha!


Borrat hos doktorn!



Haha! Var får han allt ifrån?!


Sent jag vet


Kom nyss hem som jag sa har jag varit med Linda i stallet. Hjälpt henne med hästarna och kollat när hon ridit. Tog in hingstisen och skulle träna lite med han och se hur han reagarade på att ha inspänningar så han känner lite motstånd i bettet men de gick inte så bra. Vi tog in alla hästarna när vi mockat och gjort allt vi skulle sen tog vi ut Danny för Linda skulle rida han lite på ridbanan och de gick fint med tanke på att han inte är så mycke riden. Sen in med han och började fixa hingsten. Tar ut han på ridbanan och han linkar jättemycke. Jag börjar trava med han och han är väldigt halt. Känner på benen visst att han är lite varm i ena frambenet men inte så man tycker de borde va en så grov hälta. Tar in han i stallet och börjar känna igenom, trycka & klämma men hittar inget. Hovböld är de första vi båda är överrens om men ringer till djursjukhuser för att va på säkra sidan, dom tror samma sak men inget man kan vet. Iallafall skulle vi avakta till morgon. Har en tid imorgon lika bra att kolla upp de i ett tidigt skede så vi får rätt på det. Men med 99% säkerhet vet vi att de är hovböld.

Så imorron börjar dagen med ett besökt på djursjukhuset. Alltid lika spännande! Hehe..
Sen efter de vet jag inte vad som händer, bara ta de lugnt? När man är igång hela dagen pallar man inte göra nåt sen på kvällen eller de lilla de är kvar av dagen. :P

Åh just de, ni vet jag gnälld om tjockisar :P Så innan idag käkade jag kebab, lite ångest men skit i de :) Fyllde på med ett marabou.. Mumma!

Men nu ska jag se reprisen på Efterlyst som jag missa nu ikväll jag och Linda har suttit i bilen och snackat skit och planerat ;) Haha!

Joo förresten en rolig sak innan jag slutar skriva för idag.. Jag & Linda satt i hennes bil här nere nedanför mitt hus och här är ju massa parkeringar & grage. Vi sitter och snackar och först kommer en som vill in i sitt garage som visar och blinka att hon ska in, vi bakar bak och hon kommer in. Sen kommer de en nöt som ska fickparkera vi världens största ficka dessutom med en mini bil. Och de gick inte så bra, utan att överdriva håller hon på i 5 minuter utan att lyckas och ber oss att flytta oss. Vi flyttar oss och hon håller väl på 10-15 min till.. Ajaj, tillsist kommer nåt annat mongo och hjälper henne att backa in, var är körkortet? Till råga på detta så stället vi ju oss längre fram efter som hon bad oss att flytta oss.. Så vi ställer oss för en parkeringsplats som är förhyrd.. De kommer en bil och står och bara lyser jag occh Linda tar ironiskt på oss solglasögonen för den blendar oss. Vi står ju kvar och fattar inte att han vill in i sin parkering, för han visar inga tecken. Kunde ju likaväl stått och väntat på nån.. Vad vet vi? Men sen tutar han och vi bakar bak. Kan backar in i sin ficka och när han går förbi oss gör han tecken att vi är dummaa i huvudet både jag och Linda gör samma sak tillbaka.. ja jag vet barnsliga men vafan! Han va äldre än oss två tillsammans.. Så de är så :) Imorron ska vi va barnsliga igen! Hahaha!

Nu är blogg.se cp igen och de skulle inte bli såhär med fet stil osv.. Men men.. Får väl va så för denna gången.. Blöö ni suger rumpehååål!


Fina Annelies!


Wiiee


Ser att statistiken går uppåt, med tanke på att jag bara haft bloggen i typ 2-3 månader så är fan nöjd :) Men de ska bli bättre, dock så gör jag ju ingen vidare reklam för mig. Man kanske skulle in och kommentera lite i andra bloggar och ställa till lite krig?! Haha nej skoja, sånt är nog lite för barnsligt för mig även om jag tycker sånt är kul :)

Haha, tänkte på en sak idag när jag gick i stan. Alltså för si sådär 10 år sen så blev man förvånad när man såg en smällfet männsika, idag blir man förvånad när en ovanligt smal går förbi en. De har liksom blivit "normalt" att väga 200 kg.. Låter elakt men jag tycker de är sjukt! Men de är alla snabbmat, datorer och lata människor. Sorligt faktiskt, för många som är tjocka se bra ut i ansiktet konstigt nog. Kolla bara på tex Anna Book, jag tycker hon är jättesöt i ansiktet..



Är inte Anna söt?! De tycker jag!



Ett äckligt fetto :O Haha!



Dagens facelook!


Ooh yeeah!



Böööh!


Oj glömde blogga..


Glömde visst att blogg imorse innan jag drog ner i stan. Hade två ärenden jag var tvungen att fixa idag! De ena va att köpa en sån matta till badkaret så Sam inte halkar när han nu äntligen uppskattar att duscha/bada. Och de andra var att köpa biljetter till GULDFESTEN. Nu har jag löst detta och de känns bra, tydligen började de sina på biljetter, de stället där jag handlar idag fick påfyllning men lät inte som de skulle komma mer. :) Men jag har både biljett till matchen på 37an och till festen sen efter. YES! Längtar så in i H*LVETE!

Nu sitter jag i sängen och softar lite, ska nog med Linda till stallet sen. Hon va på Väla nu med sin mamma så blir lite senare. Hihi! Tänkte dra  och hämta Sam nu när jag kom med bussen från stan men kom på att dom vilar fram till kl 14.00 synd och väcka han. Så han får va kvar istället. Önskade kl va en timme mer då hade jag och Sam kunnat hitta på nåt :) Utan pappi.. Haha!

Använde faktiskt min vinterjacka idag, blåste som fan och rätt kallt. De va skönt, skinnjacka börjar bli kallt nu, jag som älskar min skinnis :( Buuhu! Vill va en skinnjacka, den är bara framme när de är skönt väder.. ;) Så cp jag är!

Lovade er en bild på naglarna så de kommer här!


Valde att ha de vita längre upp denna gången eftersom mina
naglar växer så jävla fort, så synd de inte så snabbt ;)


Trött som ett as


Jag är hemskt ledsen men hela dagens schema sprak när Johanna blev inringd på jobb :/ För de första så hon som gjorde mina naglar va svinsölig! Trodde inte jag skulle bli klar idag meeen de blev jag. Blev vanlig fransk igen ;) Haha! Dålig fantasi, men men! Glitter nästa gång för nu har jag haft fransk två gånger på rad.

När jag satt och fixa naglarna messade Johanna att hon skulle jobba så ja biljettköpandet blev inte av så de är det absolut första jag ska göra imorron när jag vaknar, vem vill missa festen liksom?! Ska se om jag hinner med en solning också. Va nog minst 2-3 veckor sen nu, har ju inte kunnat sola pga att jag varit sjuk till och från helatiden. Så nu är jag vit som ett spöke och måste bygga på färgen från grunden igen, så innan jag uppnår där jag va innan jag sluta kommer dörja men får väl ha lite tålamod. Är ju tider nu med halsont, feber, förkylning mm..

Men när jag kom hem från salongen så åt jag en färdigrätt sån man sätter ett par minuter i micron :) Faktiskt god, fast finns bara 3 saker jag gillar i dom färdigrätterna. Sen gick mina ögon i kors eftersom jag varit vaken sen kvart över 6 imorse. Så la mig och vila då vid 15-tiden och vakande nu!? Upps! Lite länge, får se om jag kan somna ikväll :P Haha!

Otto och Sam åkte iväg dom kom bara upp och hämta lite frukt och så till Sam sen drog dom igen. Åkte säkert till farmor :) Har inte varit där på länge nu.

Men nu ska jag ringa och se när dom små liven kommer hem, vi hörs senare! Puss på er ;)



:)


Tjollaaahopp!


Gomorron alla trötta och ikke trötta!

Har fixat mig och käkat frukost, ska snart gå och få mina naglar fixade :) Så skönt de ska bli, undra vad de bli den här gången? Har ingen fantasi kvar, blir lätt så när man haft naglar i hmm.. 4 år? Oj va länge jag har hållt på med detta om man tänker efter, 4år! Aja, nåt fint blir de säkert och kommer jag inte på nåt så blir de vanlig fransk.. ;) Går alltid hem.

Sen efter de ska jag möta upp Johanna, (Ja de är hon jag skrev om herromdagen i bloggen som bara gick utan att säga nåt eller svara på sms. Men vi har pratat om det så de är lugnt nu) vi ska och handla biljett till GULDFESTEN den 23e oktober.. Ska handla till både mig och Otto. Sam ska sova hos farmor den 23e till den 24e. Inte varje dag HIF tar gud så man får ju passa på :)

På fredag ska jag och Sam ha egen myskväll utan Otto han ska på oktoberfest med sitt jobb. Hoppas han inte kräker när han kommer hem som han gjort de andra typ 3 gångerna han festat senast :P Så går de när man shottar, magen vänder sig ut och in. Iisch! Så blir väl att ladda ner en film på kvällen och kränga en pizza och massa annat gott.

Ååååååh jag blev så jävla glad igår!!! JULMUSTEN har kommit! Handlade 2 flaskor, och den ena är snart slut.. Älskar verkligen Julmust.

Men nu måste jag börja röra på mig för att hinna hämta ut pengar innan jag ska va på salongen kl 09.00.. Uppdaterar med senare!

Ha de så bra sålänge kära läsare..


Puss!


Wiie, kompis de går bra nu..


Suttit typ heladagen med projektet att ladda ner musik till min iPhone 4. Först hitta ett program där man kan tanka och sen komma på vilka låtar man vill ha..? Ja, de tog sin lilla tid måste jag säga. Men nu har jag iallafall nåt att lyssna på.

Sen ringde dom om ett jobb. Ett sånt jobb som jag hade i sommras.. Kundtjänstjobb så ska på intervju på fredag 9.30. Så jävla skönt!

Sen va jag även nere och fixa med de andra jobbet så kom precis innanför dörren. Börjar förhoppningsvis i helgen eller på måndag. Blir att jag jobbar mellan 17.00-21.00 och även luncher. Så blir en hel del jobb ändå. Sen får vi se vad som är tänkt med de kundtjänstjobbet :) Wiie!


Men nu har jag inte mer att berätta :D







Tråkig måndag


Blöö grå & trist är vad denna dagen är. Pissregnar ute så jag inte vill gå och handla frimärken. Så får vänta till Otto kommer hem från jobb så vi kan ta bilen.

Ska ner och prata med en om jobb kl 18.00 idag.. Håller vi tummarna nu då! Ringde även en om ett sånt kundtjänstjobb som jag hade i somras. Åh va jag vill ha det! Ska ringa upp henne imorron och boka intervju :) Men man vågar knappast hoppas för jag har jämt sån sjuk otur med jobb.

Haha så lat jag är idag, sitter fortfarande i morronrock och vill typ göra de till juni nästa år. Hatar vintern! Mysig på ett sätt med snö, men sååå jävla kallt!

Nä inget mer att skriva :D Höres och synes töntar.. :)


En bild från igår..



Va ju med Linda i staller :D En rolig bild därifrån..


Haha, lite mongo..


Ursäkta mig men måste kräka av mig!


Detta kommer bli ett jävligt bittert inlägg och känner ni inte för att läsa så bläddra förbi..

Måste rensa mina tankar lite och bloggen är ett perfekt ställe att gör de på! Jag är så fruktansvärt trött på människor överlag. Varför kan man inte bete sig som vuxet folk och visa iallafall lite respekt? Känner att jag just nu håller på att koka inombords när jag ska bli lastad för andras misstag. Köper de inte riktigt, visst att jag lätt kan bli bitter för att jag JA har ett jäävla humör, men folk som känner mig vet hur det är och de är inga problem liksom kan man tycka..
Igår träffade jag Johanna som även va med två andra tjejkompisar. Den ena av dom känner jag och den andra har jag träffat och hälsat på 1 gång. Hon jag ej känner åker hem tror jag? Alltså var vi nu 3 tjejer vilken aldrig funkar. Och eftersom att Johanna va med den andra tjejen sedan innan så blev de att jag blev de "tredje hjulet" så att säga. Fine, men man kan väl iallafall hålla ihopa eftersom att vi faktiskt bestämt alla även om dom två träffades ett tag innan jag kom. Hur som helst vi va hemma hos en annan kompis till oss.. Sen skulle dom ner i stan och jag tänkte att eftersom att jag ändå va tredje hjulet åker jag hem när vi kommer ner i stan. Men så behövde jag kissa och gick in på ett ställe som heter "Lila Helvetet" för att gå på toa. Jag ber då Johanna vänta på mig utanför toan.. När jag kommer du är hon väck och jag skickar ett sms till henne.
Hon svara såklart inte, blev inte förvånad. Av en ren slump hittar jag en barnbomsvän som jag inte träffat på ASLÄNGE och stannar ett tag för att snacka med henne och umgås. Efter ca 1½ timme så ser jag Johanna och går fram och frågar varför hon inte svarat på mitt sms..? Hon svara att hon hängt in jackan med mobilen i fickan, bara de att min andra vän jag då är med har hälsat på Johanna ca 1 timme tidigare MED jackan på. Alltså en jävla lögn.. Skit samma hade roligare med den andra jag träffa, skrattade som fan.

Kvällen började inte så bra heller, sitter och väntar på bussen. Sitter då och fördriver tiden med att prata med Linda i telefon. Då rusar en jag känner fram och börjar prata med mig, jag pekar på telefonen och ändå forstätter denna männsika att babbla på.. Var finns respekten?


Känner hur bitter jag är, men ska man ta detta från sina såkallade "vänner"? Helt seriöst, jag bara undrar.. Jag tycker inte de känns schysst. Jag gör det inte själv därför förväntar jag mig inte de av nån annan. Jag behandlar mina vänner med respekt och skulle ALDRIG lämna en vän själv i stan en lördag. De finna inte! Men uppenbarligen inte så självklart för alla..

Hoppas andra läser detta och får sig en tankeställare..


Köpte detta idag


Imorron ska jag till Väla eller ner i stan och fixa den nya telefonen. Blir en vit iPhone 4. Hihi! Har haft en svart 3GS nu så denna gången blir de vitt. Men iallafall så hittade jag ett jättesnyggt skal i stan idag, fanns massa olika skal men detta gillade jag bäst. Ska beställa fler sen :)



Fint eller ful?


Så sjukt kul!


Haha hittade detta klippet som jag dog när jag såg, så jävlar kul!




Vad tyckte ni?



Sugen på att beställa!


Hittade en sida med ÄKTA märkes saker till helt sjukt bra priser. Tror de är nån typ av utförsäljningssida, men jag vet inte.. Tänkte lägga in bilder på de jag kan tänka mig från sidan.



Ett skärp från Gucci


Ett skärp till från Gucci



En keps från Gucci


Solbrillor också från Gucci


En hoodie från Ralph Lauren


Fanns mycke mer sitter fortfarande och bläddrar bland sakerna. Som tex brillorna kostar 500 kr, skärpen 249 kr. Fattar ni då hur bra priser de är på sakerna som dessutom är äkta. Finns även grejer från Prada, Dior, Chanel, Versace, Louis Vuitton, Burberry, Victoria Secret osv osv.. Där finns ALLT! Jackor, väskor, skor, solglasögon mm


Inte helt fel.


Igår kväll drog jag och Johanna ner och tog en kvällsfika, snacka lite skit och hade allmänt trevligt. Sen kom Love in i stan och vi gick med han till Olearys och satt där och fördrev lite tid. Efter de gick vi och hälsade på Fia när hon jobbar, träffade lite folk. När jag står och pratar med Fia så av en slump tittar jag ner i golvet och hittar en 500 lapp i norska. :) Haha! Vaddå tur? Tog upp den och stoppa den i fickan. Så idag gick jag och växlade den. Nice! Träffade Johanna ett tag i stan och tog de lugnt.

Sen hem igen och så kom Otto & Sam hem så lagade vi mat. Blev kotletter, klyftpotatis, stekt broccoli och kall bea :) Jättegott! Sen nu spelar Sverige mot Finland, inte för att de är så jättekul men ska nog glo lite ändå. Roligare med HIF! Annars blir de bara softa hemma, pallar inte göra nåt. Blir samma imorron dock ska jag med Linda till stallet på dagen, skulle egentligen med idag med, men blir inte så hon slutade senare än vad de va tänk. Blööö!

Vet att jag suger på att uppdatera men vafan har inte så mycke att skriva om ;) Haha! Har inget liv eller nåt, fan vet jag?

Haha jo just de, fyfan va fet en viss männsika blivit, och guuud kommer fram och käftar med mig också. Vad tror du? Att jag har respekt för dig? Eh NEEEJ skulle inte tro de ;) "Ful är du men mig skrämmer du inte"


Jahapp


Får väl börja dagens inlägg som igår.. Mår fortfarande inte bra, vaknade imorse av att mina bihålor va helt ömma och svullen runt ögonen plus värsta spänningarna i huvudet pga detta. Ja jag lider faktiskt, inte varit såhär dålig av en förkylning på väldigt länge och jag hoppas verkligen den går över snart. Hade varit kul om man kunde vara frisk till helgen, har ju planer då. Ska med Linda till hingstisen och prova sitta på han, hoppas han inte är rodeo-häst så jag trillar av och slår halft ihjäl mig ;)

Idag har jag vara vilat och snackat med Johanna i telefon. Tar de allmänt lugnt så min kropp kan jobba bort de sjuka NU!

Nåt mystiskt har hänt här hemma. Min JW hjälm är puts väck! Kan fan inte hitta den någon stans.. Ska jag behöva köpa en ny hjälm för att min bara pooff är borta? Så jävla sjukt, får ta en runda till och leta annars är de bara att inse, den är borta. Min favorithjälm, aldrig haft en bättre hjälm än den..

Min JW, var är du?!



Nu sitter jag och väntar på att Otto & Sam ska komma hem! Så vi kan laga mat, är cp hungrig.. Ingen mjölk hemma den drack vi upp igårkväll och eftersom att de pissregnat har jag inte gått och handlat vilker resulterar i INGEN FRUKOST. Jag måste äta flingor med mjölk, godaste frukosten :) Men blir svårt utan mjölk :/

Aah, glömde berätta om ridningen igår.. Sam är ju lite skeptisk till de mesta i början. Även så igår.. Hos min mamma så springer han ut i stallet och pekar på hästarna och gnäggar. Nu igår va han lite tillbaka dragen och ville mesta bara kolla på. Han red lite, men inte alls så som vi trodde han skulle bli. Vi tänkte att han typ inte skulle vilja gå av hästen men jodå, han ville av redan efter nån minut. :P Haha! Men får ge de lite tid. Så han blir mer van och modig. Han jaga en katt där, va bara typ nån månad gammal men dom hade skit kul, Sam jaga katten och katten jaga Sam.. :P Ska åka dit fler gånger så får vi se om han blir modigare annars få blir de ingen ridskola, tänker inte betala 2000 kr för ingenting.

Kokar ägg och måste nog hålla koll på dom, kommer väl ett inlägg senare ikväll :)
Hörs då!

Kram på er alla läsare!


Shiiiit


Idag fick jag reda på lite roliga saker.. Jag och en vän bytade hemlisar kan man säga. Sjukt kul! Hade redan misstänkt de hon berättade men men alltid kul att få de bekräftat ;) Så är det!

Blöööhö mår fortfarande inte bra.. Sover typ inget på nätterna, vaknar och snorar, slemar och hostar som en jude. Skit jobbigt, för sen är man jättetrött på dagen och orkar inte göra ett piss iprincip. Men imorron ska jag ta tag i städandet ordentligt.

Nu snart kommer Otto & Sam hem och då ska vi åka och hämta mamma och sen köra iväg till min gamla tränare och rida. Ska ta med kameran och fota, se om de går :D Jag får ju leda hästen så kanske bli svårt och fota.. Vi får se. Undra om Sam tycker de är roligare med en liten häst? Jag tror faktiskt de. :)

Nä nu ska jag dricka upp mit the och hitta strumpor i samma färg ;) Haha! Jag har alltid olika pallar inte leta. Spelar väl inte nån roll eller gör det de? ;)




Sjukling.. :/

Buuhu, de är faktiskt lite synd om mig idag. Kom inte iväg till jobb för när jag vakna så mådde jag skit rent ut sagt! Blev att sjuka sig & vila hela dagen.

Imoron ska vi iväg på eftermiddagen vi ska och rida med Sam. Vi får låna min gamla tränare har en liten shettis.

Längtar tills på lördag då ska jag leka med döden, ska hjälpa en att träna en fin hingst :) Får se hur de kan gå, hmm..

Om de ser konstigt ut så är de för att jag mobilbloggar ;)


Haha, så jävla kul!


Bloggen har jag inte haft tid med idag :D Sorry alltså, men va iväg på nya jobbet idag och fick intruktioner osv imorron ska jag klara mig själv :O Oj oj, mycket att hålla kolla på!

Igår va iallafall en av de trevligaste kvällarna på länge! Fyfan va vi skratta.. Så skadat! Haha, flippade loss med HIF spelarna på krogbowlingen. Jag och målvakten Pär körde inkast med bowlingkloten :) Gick bra de med. Spenderade hela kvällen med dom faktiskt. Hur kul som helst. Självklart va min "homie" Johanna med, inte utan henne! <3
Helt underbart och oförglömligt!

Efter jobb hämtade Linda mig och vi åkte till hennes pollar. Fixade maten och strödde lite sen åkte vi och käkade :) Sen tillbaka till stallet och fixade med hinsten, fyfan vilken snäll ponny! Hingst och du kan göra vad du vill med han, vem som helst kan hantera han, tror jag är lite kär :)



Oj vilken grann jävel! Eller vad säger du Johanna? ;)



En ska är säker


Ikväll när jag och Johanna ska checka läget på årets krogbowling så ska ju lätt kameran med. Haha!  Så skadade människorna brukar vara där. Förra gången jag va där så va ju typ nykter, blir samma sak ikväll. Ska jobba imorron kl 11.00 börjar jag och sen ska jag jobba tisdag med. Ska till de nya jobbet, ska servera mat på en privatskola. :) Spännande!

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar för att sen hoppa in i duschen och sen fixa mig för ikväll. Imorron SKA jag sola, fy fan för mig så lat jag varit de senaste dagarna.. Skäms nästan över mig själv! :/

Åh en sak till.. Detta året?!?! Vad ska man säga? Ännu en som står vår familj nära som gått bort, varför? 2011 är nog de sämsta året så länge jag kan minnas. Jättemånga som man känner som gått bort, nu får de fan vara bra!




Vem är denna snyggingen?! :O
Höhöh ;)

Lätt förtjänta pengar



För er som vill få bra rabatter och tjäna pengar på allt du gör på internet så klicka på länken! Man kommer snabbt upp i en bra summa. Kan värmt rekomendera detta. Ni kommer inte bli bevikna :)



Plusikassan.se - Spara och tjäna pengar på allt du gör på Internet


In och registrera er, det är gratis på alla sätt och vis!


plusikassan.se

 


Leka med Johanna


Ikväll ska jag leka med Johanna! Kommer bli niiiiice ;)
Glömde berätta att vi hade svinkul i trosdags, verkligen allt va perfekt :D Älskar när allt bara flyter på!

I fredags tog jag den där p-sprutan! Faan är forfarande öm i skinkan.. Skönt är det inte men ett nödvändigt ont ;) Men nu ska jag inte ta den förrän den 16 december. Ett tag att ladda mod.

Mitt öra läker bra, har inte alls ont i de och kan sova på de och allt. Hihi! Gött som fan för så va de inte förra gången hade ont långt efter, de liksom läkte aldrig.. :/ Men de bådar gott för detta försöket.


Otto drog iväg på fotboll för en stund sedan. Så nu sitter jag & Sam och kollat på barnprogram :) Sam får nu mera inte vila på dagen för då vaknar han på natten och ska inte sova. Så ja, de blir ingen vila mer än när han är på dagis, och igår gick de bra utan vila.

Just de, ringde innan och satte upp Sam på kölista till riskola. Dom har sån knatteridning här i stan. Så kul för han! Han älskar ju verkligen hästar, duktig pojke.. Går i mammas fotspår ;) Så de ska va. Vi åkte upp igår och kollade på deras shettisar (mini hästar) och han blev helt överlycklig :) Så kul att se han lycklig!




Party-Angelica!




Blogg.se är cp!

Alltså va fan har hänt med denna jävla sidan? Därför jag inte bloggat, vet inte ens om detta inlägget kommer upp men vi gör ett försök. Tänker inte skriva en massa om de nu är så att de inte läggs upp, men haft hemmakväll både fredag och lördag :) Ville hitta på nåt igår, men alla är mongolider och jag behöver verkligen rensa bland vänner. Varför ska jag finnas för dom när dom behöver mig men när jag behöver dom så finns de inte en jävel. Nä nu ska jag bli den där "elaka Angelica"! Blir så trött på vänner som liksom använder en som en reservplan eller ringer och bölar när de passar dom och man ska liksom stå där gevakt men öppna armar.. Nej, nu får de fan va slut på de. Man får inget tillbaka, inte ett skit! Och ni som faktiskt läser min blogg och känner er träffade och hör av er eller frågar, va berädda på ett ärligt svar. Tänkte inte sticka nåt under stolen.. Fråga inte om du inte kan höra!

RSS 2.0