Teeest!!

Skulle bara testa blogga från mobilen så man vet att de funkar :) ladda nyss ner appen..


Heldag..


Har haft en trevlig dag i stan med Fia. Gått och kollat vinterjackor, kollat lite i andra affärer.. Handlat smycken :) Handlade diamantörhängen, jättefina! Sen köpte jag sånna ståra som ser typ ut som löv, dom är svåra att förklara men ska ta en bild på dom. Men nu är de slutschoppat för denna månaden!
Som vanligt så va Angelica senil och glömde att hon hade kameran med sig, så blev inga bilder.. SMISK skulle jag haft! Fy skäms på mig..!

Va även och åt specialar-glass och snacka massa skit :) Hihi! Jättekul, varför gör man inte sånhär oftare?

Ååh sååå irriterande! Jag hatar min p-spruta.. Min hy har blivit helt förstörd av den, ska fan fråga imorron om dom kan skriva utmedicin så dessa jävla skitäckliga sakerna som ploppar upp i mitt ansikte (finnar).. Står inte ut! Har inte haft problem med sånt innan.. De är ju inte de att jag ser ut som en 14åring i pubartetetn, men fan har man inte haft problem med innan så vill man verkligen inte ha de när man är 23 år heller.
Hämtade iallafall ut min p-spruta idag ska ta den imorron kl 08.00.. Blööö!

Min förkylning vill verkligen inte släppa taget om mig. Vaknade imorse av att jag hade ont i halsen iiiigen.. Börjar bli lack på detta nu. Vill slippa vara täppt i nästan och ha massa ont i halsen :/

Oj så gnälligt detta inlägget blev, men sånna dagar har man ibland. Men jag är på bra humör.. Men bara lite tankar som jag hade i min hjärna :D Men så himmla skönt att jag & Fia lkan umgås och ha kul igen! Känns underbart! Och de är ett fett plus  att hon är så mycke i stan nu som hon är ;) Hihi!



En modellbild på mig, rätt gamla nu :D

Mot staaaan


Blir en runda ner i stan med Fia idag. Måste uträtta några ärenden, bland annat hämta ut min p-spruta som jag ska ta imorron. Blivit mycke nålar denna veckan ;) Iiisch!

Har precis duschat & sminkat mig.. Men håret är fortfarande blött och fult, men ska fixa de snart. Måste ju va snygg när man ska gå i stan :D


Ööh, jag va inne och läste en blogg innan idag trodde jag skulle spy så mycke jag äcklades. Ni vet den fula, äckliga och efterblivna killen "Jockiboi" som va med i "Kungarna av Tylösand"? Va inne på han blogg, han är fan inte frisk i huvudet. Hur i helvetet kan man va så trög och lägga ut bilder på din snopp? Och massa annat skit som han håller på med?! Den de där med "Dagens knull" tror omöjligt att han fått till de med dom tjejerna.. Dom är ju trotts allt söta några av dom. Undrar om han bara tar en bild fån internet eller om dom haft sex på riktigt? Äh vet inte om jag ens vill veta, tycker synd om tjejerna.. Lär väl få sanera sig där nere efter han. Tänker inte länka svinet i min blogg.. Han förtjänar inte de heller.

Men nu ska jag fortsätta fixa mig och hitta nåt jag kan ha på mig :D SKA ta med kamran idag!








Lite bilder jag tog nyss med camen, men som sagt håret är inte fixat ;)
Kommer mer bilder sen om jag inte glömmer kameran IGEN!


Ollalalalaaaa



Sa ni partylåt?
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeee



Hell noo!


Just de, hon som gjorde min piercing sa att jag inte fick sola på 3 månader.. 3 FUCKING MÅNADER?! Direkt sa jag, amen förfan de kan ju inte ha nån betydelse. Men tydligen hade de med bakterier att göra, visst vet jag att bakterier frodas i värme, men dom i typ Thailand som gör piercingar, kan dom inte gå ut då? Nej, jag kommer sola.. Jag kan ta den risken. Men jag skulle tillbaka om 10 dagar, och visa upp den fast kommer nog glömma de :D
Men som Robin sa, fan de är grymt snyggt på tjejer att ha hål där jag tog idag, och ja de tycker jag med annars hade jag inte gjort de ;)


Kommer sakna de <3

Aaaaj!

Mm, de gör lite ont nu faktiskt men jag dör inte..

Joo, såhär var det.. Jag ville ner i stan och fördriva tiden.. Typ ingen ville ner i stan eller så jobba dom. Så fråga jag Robin en kompis och han va på. Dock väääldigt bakis men han stod ut. Haha! Gick och garvade åt de mesta. Så fick vi för oss först att gå och tatuera oss.. Men nej de fanns inga tider då & nu. Så nä då kommer vi på de smarta ideén att vi ska pierca oss.. Han drog sig ur men jag dum som man är gör de :) Men snyggt blev det! Faktiskt glad att jag gjorde de, för fick ju ta ut den sist pga operationen. Och när jag varnade upp ur narkosen och ville sätta i smycket så hade de ju växt igen.

De sjuka va bara att denna gången sköt dom inte med pistol utan gjorde de för hand med nåt och skit. Blää, va inte skönt när hon drog ur de typ röret :/ Men nu är det gjort. Stolt som tusan att jag vågade göra de igen för jag är inte så tuff när de gäller nålar vill jag lova.

Blev lite shopping med på H&M.. Nytt puder, rouge/skimmer, läppglans & en ny roug borste :)


Man ser inte så bra, men de är i övre örat som jag hade tidigare :)







Mot staden


Nähe, om man skulle fixa sig lite för att dra ner i stan ett tag? Kollade mitt konto :D Hade mer än jag trodde.. Sånt kan man bli väldigt glad över :) Iallafall jag! Nåt positivt. Sen ska jag skriva ut CV idag. Behöver de i och med jag måste söka lite nya jobb.

Men nu måste jag fixa mig så de inte bli att jag inte kommer iväg. Inte varit utanför dörren sen i söndags :D Haha! Lite sjukt!

Ska ta med kameran och fota lite när jag ändå är ute :)


GUULD FIRANDET!


Tror ni jag sjunge, vrålar, hoppar, står på möbler mm? Ja de gjorde jag för de va såå nice att HIF vann guld. Skulle haft med min kamera, men men.. Får ha med den när dom spelar och tar hem pokalen den 23 oktober :D Fyfan va grymt de ska bli. Sam ska sova hos farmor så jag och Otto kan va ute och fira tills vi inte orkar med, man kan ju inte missa de! :D Lääääängtar!



Jag och Natalie sjunger..


På gator röda och blå såklart!


Haha jag skrattar lika mycke nu


Alltså hur roligt är inte detta klippet? Jag har skrattat åt detta sen de gick på tv och kommer nog skratta åt de ett par år till för hur rolig är inte han?! Äh bara dialekten gör ju allt! Hahahahahaha! Fyfan, kan knappt andas som jag skrattar :)



Jävla plastaskit!

PLAST ÄR VA FAN DE ÄR, PLATS PASSAR BARA I LEKSAKER..


Gillar texten..





Skönt och höra att viss vänder sitt liv när andra trampar sig längre ner i skiten.. Nämner inga namn!


Slö nåt så in i H*LVETE!


Kan inte hjälpa de men idag är jag helt seg & slö eftersom man fick så dålig sömn igår. Hela dagen typ förstörd. Men Sam är nu frisk och ska till dagis imorron så jag ska ner och sola såfort jag vaknar sen tja göra nåt på dagen så man vänder tillbaka dygnet. Så imorron vet jag inte hur de kommer va med uppdatering osv beror på vad jag hittar på. Tar en fika kanske?

Sitter och äter en banan & softar.. Otto kom nyss hem han har varit och handlat :) Jag har kommit på de att varje gång jag känner sötsug så ska jag öta frukt så jävla bra, nyttigt och sötsugen försvinner. Smart jag vet ;)

Nähe, om man skulle slå på tv:n och glo på ointressant program kanske? För tillfället så går de BARA skit på tv:n.. Hur är de möjligt? Okej, Efterlyst gillar jag att kolla på men de är också de enda :D



Så färsch man va i somras, gå utan smink och lite smalare än nu ;) Haha!


Mys pys


Nu gör jag lunch till mig och Sam.. Han ville ha mat :) Sötnosen!
Blir ris & kycklingbitar, vet dock inte om vi har currysås annars blir de sweet chilli :) Mumma de med.


Just de, läste herromdagen på facebook att dom är igång igen och skär i hästar.. Hur i helvete kan man va så störd i sin hjärna att man gör nåt sånt? Detta har pågått i flera år och ännu pågår de, hur kan man liksom inte kunna gripa nån..? Finns de flera stycken som håller på med detta? Och varför är de nästan bara i skåne de händer? Äh detta är en gåta som jag önskar att nån kan lösa snart, hur kul är de att skada djur?
De sjuka är att dom skär i könsorganen och sånt, så jävla äckliga.
En av mina gamla klasskompisars ponny råkade ut för detta.. Men den överlevde men fy så obehagligt att de hänt en så nära.. :S Så nu som har hästar håll ögonen öppna läste att de nydligen stött på två män i trakten krin österlen i skåne. Männen var då ute i en stor hästhage med sterila instrument, hinkar och massa annat.. Dom hade då påstått att dom var ute efter fjärillar, men de konstig är att detta var runt 23-tiden på kvällen. Plus att de va dimmigt & duggade.. Ägarna till hästarna sa att de va ren tur dom inte fått tag i hästarna då hade dom säkert råkat illa ut.. Hoppas dom inte släpper taget om dessa männen utan håller ett öga på dom. Dom ska köra en mörk grå bil! Snäll sprid detta vidare så ingen häst råkar illa ut!

Hade jag hittat två okända man i MIN hage vet jag inte om jag hade kunnat hantera situationen.. Helt ärligt, så uppenbart varför dom befann sig där.. Inte fan va de några fjärillar dom var ute eftet, tror dom man är född igår?!



OBS! Bilden har inget med texten att göra..


Vaken


Vaknade nog på fel sid men inte så konstigt men tanke på att en sak, behöver inte ta de nu. Och sen vägrade typ Sam att sova igårkväll som jag redan skrivit. Men man är ju allt annat än pigg och man kom aldrig till ro efter att ha sprungit upp och ner i 2 timmar för han inte ska sova. Men idag ska han inte få vila på dagen, nu är de slut på de om han inte ska sova på kvällen. That´s it! Funkar inte att ha de så..

Idag ska jag inte göra så mycket kom på att jag inte alls ska ha pälskragen.. Har ingen direkt jacka den passar till :/ Fast de är dö snyggt! Hade gärna haft en jacka som passa ihop med den, men nej har tusen jackor så nej blir ingen ny. Har precis plats med de kläder jag äger och har nu, så ska jag ha nåt nytt är de dags att slänge ;)

Känner mig lite bättre idag och funderar starkt på att gå och sola när Otto kommer hem från jobb. Vill inte tappa färg :/ Skulle vara hemskt. Nu när man solat så flitigt och sen bara falerar allt, nej nej går bara inte! SOLAAA!

Förlåt kära läsare att jag varit lite förvirrad i datumen, men de är ju inte denna fredagen jag få ny telefon :P Haha! De är nästa fredag, helt fel i datumen. Upps! Men en sak ska jag göra iallafall nu på fredag :/ TA MIN P-SPRUTA! Gaaaaaaaaaah, får panik bara över tanken på att ta spruta. Aja, går snabbt tur de, och bättre de än att bli med barn!

Nä nu ska jag gå upp och äta frukost..




En gammal bild :D


Då & Nu


Många stora bloggare lägger upp bilder från tidigare år och gemför utseende, här kommer en "Då & Nu" gemförelse från mig :)










NU








Vad tycker ni?!






Haha dör lite nu..


HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAA!

Sitter och kollar igenom min bilddagbok som jag alltid skrev i innan men som jag inte använder mer. Men iallafall hittade massa gamla bilder på mig, hästar, hundar mm! Hur kul som helst. Här kommer lite bilder från min gamla bilddagbok..

















Såå lite blandade bilder, har massa mer men kommer kanske fler vid ett annat tillfälle. Tycker de är så kul att gå igenom gamla bilder :D


Just de?!


Glömt att berätta.. Har blivit förfrågad om jag vill blogga för http://www.scandalbeauties.com/ men de beror på.. Jag vill isåfall att dom förflyttar hela denna bloggen över dit, vill ju ha kvar min inlägg men vet inte om det går :/ Hoppas de, kanske ska maila dom och fråga :) Har inte gjort de än, men vad tycker ni? Stanna kvar på blogg.se eller gå över till Scandalbeauties?



JA ELLER NEJ?!
De är frågan.........................


Tjollahopp!


Japp då är man uppe på övertid, inte meningen men vilade ju mitt på dagen med Sam så ja man blir inte trött när man ska då. Sen har Sam hållt på nu fram till för ca 30 minutersen.. Han vägrar somna, tog idag 2 timmar innan han gav sig och slutligen somna men de krävde både mitt & Ottos tålamod och en spya. Otto har så sjukt mycket tålamod egentligen, men när till och med han tappar humöret då har de gått långt de vill jag lova, men nu sover han och skönt är det! Spyr gör han för att han har lätta kräkreflexer och han blir så uppjagad av att vi inte ger oss så han vet inte vad han ska ta sig till och skriker som en galning varpå han klöks och slutligen kräks.. Så han är INTE magsjuk. Dock har han inte gjort nr 2 på ett tag.. hmm? Han får blir hemma från dagis imorron med, sen får vi se om de ev blir dagis på Onsdag!

Imorron måste jag ner och handla den pälsen som jag såg på en blogg nu ikväll, en sån typ "krage" man hänger över jackan eller så. Så himmla snyggt, sen har jag sett en väst men de får vänta, äkta kaninpäls = DYR!

Sa jag innan att jag sjungit & vrålat som en gris igår när vi blev SVENSKA MÄSTARE så min röst är typ helt borta.. Låter som en hmm jag vet inte vad? Inte friskt iaf, men men.. De va lätt värt de!

Ha, kom på en sak.. Jag har inte tagit nån bild nu på flera dagar på mig själv, blöö va dålig jag är! Men igår hade man fullt upp med at fota spelarna och alla runt om kring. De måste ni faktiskt förstå :) Men imorron kan de va att de blir en bild, men ska bara göra några snabba saker så vet inte om jag orkar fixa mig. Nog kul att lägga ut skabbiga bilder, nej de platsar inte på bloggen de ska va snyggt & prydligt eller vad säger ni?



Älskar min pilotbrillor!
Tänk att dom överlevde gårdagen, helt fantastiskt!




SM GULD!!!


Alltså vilken fest det va igår! Helt sanslöst, en av de mest imponerande jag sett.. Att så många visade sitt stöd för ett lag, har jag nog aldrig sett. Men nu är det klart, den 23e Oktober kommer HIF att ta emot guldet. Fan va skönt det känns att inte allt avgörs på sista matchen utan att man vet de redan nu :) Kan man ju planera lite.. Så glad att jag var ute i god tid med att fixa biljett.

Iallafall tänkte berätta om dagen igår.. Jag mötte upp Natalie vid halv ett på Gustav Adolfstorg, vi tog bussen ner till Olearys för att se matchen mellan GAIS - HIF.. När vi kommer dit så får vi ett bra bord och när vi inhandlat första drickan som för mig var cocacola så märkte vi att SVT var där och filmade så jag vet inte om jag är med på tv nån stans :D Lär man väl få höra isåfall. När matchen var slut så bad vi om ett bord där uppe och de fick vi. Mysigt var de i källaren men palla springa upp och ner såfort man ska på toa eller när Natta skulle röka. Iallafall så började AIK - MFF 30 min efter och den vill vi ju se eftersom de var de resultatet som slutligen gjorde oss till mästare.. Ända fram till 92e minuten trodde vi att vi skulle få vänta med att fira.. Men så blev de inte, guuud vilken lycka! Folket blev som galan! När matchen var slut va de att gå ner på centralstationen och möta upp HIFarna som kom med tåget från Göteborg för att ta sig upp till Olympia och fira alla.. Herregud vilken stämning! Jag och Natalie brottde oss igenom folkmasserna och stod längstfram.. När väl spelarna kom ut så bröt alla ut i sån glädje att vakterna inte kunde styra upp allt och ja jag och Natalie klätrade över kravallstaketet liksom alla andra :D In och kramade om alla spelare och de sprutades skumpa! De spelade "På gator röda och blå" alla sjöng med och vilken lycka som svävade över Olympia. När firandet där var över så begav sig alla ner till Olearys och där var de ett vilt firande, HIF ramsor och massa musik! Fick sedan höra att HIF spelarna var på Grand Hotell så jag och Natalie gick över gatan till Grand.. Och visst var dom där! :) Träffade några av dom.. Va överdrivet mycke press och ja kaos helt enkelt.
Men jag och Natalie blev fotade av Expressen ;) hahaha

Har massor med bilder och filmer från igår men orkar inte lägga upp allt :D



SM GUUUUUUUUUUUUULD!





Såklart var man längst fram :D



Säger jag gonatt!



Jahapp, efter en trevlig middag med mamma & Johnny här hemma så sega jag och Otto till i soffan och de blev inte mycket gjort :D Otto somna medans jag satt vid datorn och nu har även jag förflyttat mig in i sovrummer med laptopen. Så skönt att bara va hemma en hel helg.. Efter massa tvättande idag så orkade man inte så mycket. Sam va på toppen humör hela kvällen, va uppe på övertid, men sen blev han PAANG jättetrött och fick sin kvällsgröt och sen sova.
Just de, Louise va snäll och handlade ett flak cider till mig nu när hon körde hem från Tyskland. Blev skogsbär, som är såå gott. Drack en nu ikväll med Otto :)

Tog två bilder nu med camen, har verken borstat eller torkat mitt hår sen duschen. Därför de ser ut som ett jättesvinto :D







PS:
Imorron ska jag och Natalie ner och kolla när HIF vinner guld.. Först ska vi se HIF när dom spelar kl 14.00 ( INGEN FÅR MISSA ATT HEJA PÅ DOM! ) sen efter de ska vi medan ett glatt gäng är påväg tillbaka till Helsingborg kolla på AIK när dom förlorar.. Och därmed resultatet klart! Kan vara imorron vi firar guldet HELSINGORG!





Barn är allt roliga..


Sitter vid köksbordet och tittade bak för att se ifall Sam satt fint och kollade på barnprogrammen.. Tjaa vet inte vad man ska kalla denna stilen?




Undra om det är bekvämt?




Hittade förresten en bild på mig från i sommras..




Vet inte om ni sett denna?

Shoppingrunda


Jag, Otto & Sam kom nyss hem från en shoppingrunda på Familia. Vi handlade mest till lilla Sam som vanligt. Dock hitta jag en tröja jag vill ha till mina nya "militär" byxor, ja dom jag hade igår.
Gick in och handlade lite på Maxi med som vi behövde ha hem. Hittade mössor på Maxi som vi letat efter på hela Familia som ingen klädes butik hade. En helt vanlig bomullsmössa som han kan ha nu när de snart är dags för mössa igen. Vill ju inte ha en stickd ull mössa på han när de bara är höst, då kommer man ju brinna upp.

Här kommer lite bilde på dagens köp!


2 st t-shirts, bra att ha på han på dagis.


Ett par jättetuffa Adidas mjukisbyxor. En sån riktigt mjuk bomull!


En t-shirt till :)


En lite tjockare tröja han kan ha nu när de börja vända och bli kallt.


Min tröja jag köpte idag, exakt samma färg som mina nya byxor :)
Kommer bli så fint med ett brun skärp och bruna boots ;)


De var väl allt, nu ska vi sortera tvätt för vi börjar tvätta kl 14.00 till 18.00.. Och sen efter de så kommer mamma och Johnny för vi ska ju äta Kinamat. Fan va gott de ska bli!
Sen ikväll kanske dom stannar ett tag, köpte lite chips och dipp så dricker väl Otto & Johnny lite öl och ja har allmänt trevligt :)

Men nu ska jag slappa ett tag innan de är dags och ta tag i allt som ska göras..
Ha de så bra alla kära läsare, och en sak.. Fyfan va dåliga ni är på att kommentera!


iPhone 4a?


På fredag ska jag ner och förlänga mitt mobil-abonemang får då välja en ny telefon såklart! Och sitter nu och kollar vilken jag vill ha, men tror de blir en iPhone 4 eftersom jag nu lärt mig iPhone och ja den känns simpel. Jaja, men så är de en sak som jag så gärna vill.. Att den ska va ROSA :D Hur snyggt hade inte de varit att han en rosa iPhone? Wiie säger jag bara.. Ett stort VILL HA! Men så finns det inte, då får man välja på vit och svart.. Hmm, då är frågan.. VIT ELLER SVART?! Fick höra av en tjej på facebook att man kunde få iPhonen typ lakerad så den såg ut som orginal rosa :D Kostar 1400 kr för fram och baksida. De är de ju lätt värt!

Gaah, vill ha en rosa nu!




Fin telefon, men lite mer babyrosa vill jag ha :)
Men om de nu är så att de går och göra, lätt jag ska göra de då :)





EFTERLYSNING!


Kära läsare!

Nu är de så att jag är på jakt efter ett snygg nitskärp, liksom inte förstor nitar och gärna bra läder.. Och de ska vara svart. Vet någon som läser min lilla blogg var ett sånt kan finnas till ett rimligt pris, tänkte ha de till min nya boots med nitar.

KOM MED MASSA FÖRSLAG, OCH BERÄTTA OM AFFÄRER SOM KAN TÄNKAS HA DE JAG VILL HA :)


Haft massa att göra idag


Har sprungit kors och tvärs i stan och gjort massa ärenden. Så nu är man lite trött inte riktigt frisk, men va trungen att få detta gjort. Lämnade min bok på biblioteket som va sisådär 3 månader försenad, ojsan!? Har ingen lust att få böter som man kan få på typ flera hundra.. :/ Fick ett brev att dom undrade över deras bok, hade helt glömt att jag hade den.

Sen gick jag med Frida och skrev ut papper som hon skulle och lämna nån stans.. Passade på att skriva ut en sån lapp om att få utdrag ur brottsregistert, måste lämna in de till ett jobb jag sökt som jag är vikarie på just nu. Efter de bjöd jag Frida på lunch, blev thaimat nere i stan. Sen när vi gjort de så gick jag över gatan och köpte ett busskort. Så jag slipper en överraskande telefonräkning igen, sms-biljett är lite farligt måste jag säga. Nu när jag bor på Elineberg behöver jag ett busskort.

Sen påvägen hem från stan så hittade jag ett par skor eller rättare sagt ett par boots som jag kärade ner mig i som jag var tvungen att ha! Så blev ett impulsköp, men fan fick dom jättebilligt hade tydligen nåt klubbkort med massa rabatt :) Sånt gillar vi, när jag stoppa i kortet så jag vara men hallåå kosta dom inte mer, hon bara joo men du hade rabatt.
Ja de tackar vi ju för såklart!

Sen va de bussen hem, påväg hem från bussen handlade jag frimärke och stoppa polispapperna på brevlåda och inte på Netto och handla lite energidryck, chocklad och annat som vi behövde här hemma.
När jag kom hem va de städning på schemat, diska, damsuga och bädda sängen. Imorron kommer mamma & Johnny hit och ska äta kinamat med oss, ska bjuda dom på de för dom hjälpt oss så mycket på sista tiden med flytt osv..

Ikväll blir de softa som fan, pallar inte gå ut.. Är somsagt inte helt hundra än och tycker de är viktigare att blir frisk och kry än att va ute och ha kul. Så jag och Otto ska ha myskväll här hemma, ladda ner nån film och bara mysa järnet. Hihi! Sånt behövs ibland, ska nog göra nåt jag inte gjort på väääldigt länge..... BADA!

DAGEN OUTFIT:



Byxor: De nya jag hämtade på paket igår
Linne: H&M med spets och pärlknappar mellan brösten
Kofta: Gina Tricot beige stickad
Skärp: MQ för länge sen
Scarfs: Gina Tricot
Jacka: Hmm.. Minns inte?
Skor: Sko Punkten förra året
Solglasögon: Några pilotbrillor från Å´hlens


SKORNA JAG KÖPTE:



PS:
Är ni inte imponerad över att jag faktiskt tagit bilder?! Nya bilder kan ni tänka er, tycker jag varit dålig på det och skämdes.. Så nu ska jag skärpa mig, om jag fixar mig SKA en dagens outfitbild komma upp. Hmm, borde kanske inte lova den ;)





En aning bättre..


Fortfarande ett jävla lock för örat, men inne på att gå till vårdcentralen först imorron för att se om de går över av sig själv.. Har haft problem med de örat nu i drygt 1 år, veifan vad de kan vara..? Kanske lika bra att kolla upp de?

Sa nyss till mongolidgrannarna som är lika förståndshandikappade som jag trodde.. Ja visade sig att dom tydligen får låta som en hel arme i trappan och vråla som om dom slår ihjäl varandra.. Lösningen var att jag skulle köpa öronproppar.. Då kan man ju isåfall be dom köpa en säkerhetsdörr innan jag bryter mig in och stället till ett jävla liv, har ingen respekt över att man bor i lägenhet. Om Sam skriker för att han känner för de säger vi till han, om han gråter för att han är ledsen och slått sig tex kan vi ju inte säga åt han att vara tyst man får lov att vara ledsen, men om man går i trappan drar alla fingrarna i räcket, stampar som in i helvetet och ovanpå de skriker som om nån slår dig.. Är de då okej?!

Ja jag låter som en gammal tant som inte fått nåt på länge men de skiter jag i för stör vi aldrig dom
ska dom fan inte stör oss heller.. Rätt ska va rätt.. Jävla mongolider!


Och ja, jag är jävligt förbannad nu!
Fan va jag hatar männsikor..

De roligaste av allt är att mamma i familjen verken tittar eller hälsar på mig, men när hon träffar Otto så kan hon prata sönder han.. Och när vi träffar henne tillsammans så lådsas hon som att vi inte finns. Lite in love i Otto kanske? ;)


happy


Blev lite happy när jag bara fick för mig att söka på google efter en ponny jag sålde för ett par år sedan.. Visar sig att han nu mera går upp till MSV och är hur fin som helst, dock till salu. Barnet har väl växt ur han eller nåt jag vet inte, men fin är han iallafall :) När jag köpte han i Holland så var han bara precis inriden och inget mer. Aldrig tävlat eller nån ting, men hoppade som en gud och de har han fortsatt med. Mycket roligta att se! Skickade ett mail till dom som han och berätta att jag haft han och köpte in han till sverige. Ska bli kul att se när dom svarar :)

Fina Rosenwinkels Gospel








Woohoo



Typ, wohoo.. Jag har ätit! Inte haft nån aptit på typ 1 dygn nu, hemskt är det. Men hur kul är det att äta när man inte smakar nåt? Usch inte alls gott, men ni fick jag i mig lite kyckling currygryta och ris. Och de satt där de skulle och ett glas coca cola till det :)

Läste nyss en sak på facebook som gör en lite irriterad.. När man sitter och lovar en sak och gör tvärtom, hade de varit för nån månad sedan hade jag blivit vansinnig men nu.. Ja man vet ju att man inte kan lita på människa i fråga, enbart skitsnacka allt som kommer ur den truten ;) Aja, lycka till i livet typ!

Känner mig lite bättre och är liiiiiiiite piggare, men känner mig hängig & har fått fete locket för örat.. Har de till och från måste nog kolla upp det. Får panik på detta.. Hör bara eko när jag själv pratar.. Blööö!

Men nu ska jag glo tv och svettas! Sen ska jag  fan ta en dusch för de behövs vill jag lova!

Kom igen nu HIF krossa Elfsborg!




Naawe, lite synd om mig..


De är sällan jag tycker synd om mig själv, men idag gör jag de. Mår verkligen riktigt dåligt! Har haft febertoppar hela natten & sovit nån timme då och då mellan svettningarna.. Lagom fräsch man känner sig :/ Men va ska man göra? Min hals ska vi inte ens prata om, ungefär 10 kg slem och skit. Kan typ inte äta och näsan är täppt och hemsk.
Jag hoppas verkligen inte att Sam blir smittad! Skulle vara väldigt tråkigt med tanke på att han älskat att gå på dagis.. :/

Men fick gjort en del, va och skrev en sak på mitt förhoppningsvisa jobb igår, sen ner och lämnade skärpet som jag köpte förraveckan men som jag inte gilla. Sen träffade jag Hanna & Leo och va med dom ett tag sen gick jag och sola (vilket jag aldrig skulle gjort med tanke på att jag kände mig dålig redan då..) och brun blev jag! Sen när jag gick ut från solningen så mötte jag Affy och hennes vän så stod vi och snackade ett tag, gick med dom och käkade sen gick jag och handlade present till Sam som fyller år om ca 1 månade. Blev en tidig present för han behövde lite nya kläder, han växer ju ur ALLT. Haha! Växer så sjukt mycket, undrar var detta ska sluta :P

Nu tänkte jag typ bara lägga mig och vila lite framför en film eller tv:n.. Måste vila så jag blir frisk och kry snabbt, hatar att bara va hemma och inte kunna göra nåt! Jag som är van att jämt vara igång.. :/




Idag är en sån dag man vill ha en hund man kan mysa med när man är ensam hemma.. Saknar min fina Doris som nu mera bor i Göteborg.. Sötaste vovven som finns! <3


Som galna


Haha, folk är som galna.. Nu är ALLA biljetter slutsålda till matchen när HIF med största sannolikhet är svenska mästare i fotboll 2011. Får massa bud på biljetterna jag har, men de är min och Ottos. Vi vill ju se den matchen, annars hade vi väl inte köpt dom. Så NEEEEJ biljetterna vi har är inte till försäljning.. Har fått bud på 3 gånger så mycket som jag skälv betalat för den, gaalet! Men så är de när man inte är ute i tid :D

GUUUUUUUUUUUUUUUULD!






Jaja, kom igen nu!


Haha, jag ligger här och är JÄTTE lat idag, natten har varit kaos. Sam vakna vid ungefär 2-tiden av sin hemska hosta och jag går då in för att se så han kan somna om och har sin napp i munnen.. Då får skiteungen för sig att han inte alls ska somna om. Så Otto får sitta där inne tills han somnar om för han vägrade somna själv vilket han gjort sen han va 3 månader.. Barn och deras ideér?! Iallafall så vaknade han 2 gånger till samma sak igen.. Så han va inte pigg imorse när han skulle iväg till dagis.. Inte så konsigt.

Jag ska snart ner till H&M och lämna tillbaka ett skärp jag köpte i fredags som jag inte alls gilla, de passar liksom inte in till min stil :P Sen va de ganska dyrt med för att va ett H&M skärp så de ska genst tillbaka :) Kommer ändå inte änvända de.. Sen mååååååste jag sola för de har jag inte gjort sen i fredags. Panik! Vill inte tappa den lilla färgen jag jag har :P

Igår fick vi ihop skruvat sängstommen som var skadad när vi packa upp den, så jävla störigt! Men då hade vi redan öppnat peketen så de va bara att bygga ihop den, verken Otto eller jag hade orkat packa ner allt igen och åka tillbaka med de :S Så sjukt tung att bära så nej, inget med det. Byrån är också ihopskruvad. Nu bara garderoben kvar som vi ska fixa idag.. Måste bli klara idag för imorron kommer de några och ska instalera nåt med värmen och då kan de inte se ut som de gör just nu!?

Men nu ska jag göra mig klar för att sola osv.. skriver mer senare och som jag lovat kommer de massa bilder på möblerna när allt är klart :)

PS: Gött att Olympia redan är slutsålt och då har bara biljetterna släppts till medlemmar :D Tur Otto är medlem och att vi kan se HIF spela hem guldet :) De vill man ju knappast missa. Wiie, jag har biljett! Så jävla happy för det!




Puuh, tungt!


Kom hem från Ikea för en lite stund sedan. Var och storhandlade, blev liite dyrt faktisk.. Aja, nu ska vårt sovrum istället ha vita möbler. Kommer passa in bra med tapeterna osv.. Innan hade vi mörkbrunt, väldigt fina möbler MEN passade inte in till tapeterna & golvet vi valde, men vi har snackat länge om nya sovrumsmöbler..
Nu blev de äntligen av, för vi hittade nåt vi gilla :) Måste även tillägga att de va väldigt skönt att åka till Ikea idag när de är ingen som har pengar med tanke på att alla får pengar på fredag och förmiddagarna en söndag är alla typ hemma och sover. ;)

Så de blev en ny sängstomme, en gardero & en byrå.. Köpte även nya underlägg till bordet, eftersom vi nu mera använder de bordet som vi köpte som "finbord" så vill vi ju inte förstöra de. Dom gamla underläggen tröttnade man på så blev nya svarta som vi i stressen glömde scanna in så dom blev gratis :D Haha! Aha, sånt som händer. Blev även en ny sån trådback som jag har i min garderob. Ska fota allt sen när vi fått allt klart.

Sen medans jag städade undan lite i köket så åkte Otto och handlade lite mat, blev äckliga Burger King. Är så äckligt trött på skräpmat nu, blivit de nu i helgen för vi haft en del att göra och man inte pallat laga mat. Men imorron blir de lagad mat utan tvekan inte en dag till med skräpmat.

Gud va skönt de ska bli med ordning och reda, vi har alltid liksom tryckt in saker där de funnits plats, nu har vi ordning på allt och de är så skönt!

Nu ska jag försöka vila ett tag medan Sam vilar för vi har inte sovit bra inatt, Sam har varit orolig och jag har kaos i min näsa.. Jättesnorig! Iisch..

Som sagt bilder kommer..
Ha de så bra sålänge!


Segis


Pigg...? Svar: Neeeeeeeeeeej!

Haha, va på förfest hos galna Jonas igår. Alltså hans hus är ju såååå fint så jag tror jag dör.. Allt är verkligen perfekt, och snygga möbler ja helt i min smak. Iallafall, vi satt några där och drack lite. Sen blev de staden vid 12-tiden ungefär. Blev en runda in på Lila Helvetet sen vidare till Cardinal. Haha, blev även en snabb runda på Harrys. Va jag gjorde där inte själv vet jag inte. Dessutom sprang jag allt vad jag kunde in så jag slapp inträdet, lite av en plan jag hade ;) Haha!

Hade mycket trevligt med andra ord. Idag är jag seg dock mått bra trotts att man drack igår. Skönt som fan faktiskt.. Inte kul att va bakis. Så idag har vi bara haft en mys-dag. Behövs de med ibland. Så nu ikväll sätter vi igång en film äter lite onyttigt och bara njuter av att de är helg.

Imorron blir de en tripp till Ikea för att handla sängstomme, byrå och en gardrob. Ska bli skönt när vi får rätt på allt. Nu är de bara lite tavlor som fattas, men de kommer de med. Hihi! Vår lägenhet ska bli fiiiinast.. ;)

Nu---> FILM!



shoppingdag!


Alltså kommer inte ihåg sist jag va & shoppade i stan. Har liksom verkan haft pengar till det eller tid men idag unnade jag mig faktiskt lite :)

Blev ett par nya jeans, assnygga! stuprör med dragkedja nere vid foten och låga i midjan såklart :) Sitter grymtbra! Sen blev de ett par nya solisar, politbrillor blev de. Wooho, jag passade i dom. Annars ser jag mongo ut i alla solisar. Men nej inte i dessa, me like. Sen blev de en BH, tänk att Lindex hade i min storlek & dessutom på REA :) Ja jag blev happy, för på Change där jag brukar få handla annars kostar en BH minst 4 gånger så mycket som de gör på typ H&M. Inte så najs, men vad ska man göra.. Vill man ha fina tuttar får man helt enkelt spendera pengar på de med ;) Men jag ska inte gnälla, är iallafall ingen planka mer! Sen hämtade jag ut biljetterna till mig och Otto till HIF - AIK, de är den matchen som avgör om vi blir Svenska Mästare! Vilket vi med stor sannolikhet kommer att bli :) De kan man ju inte missa, när HIF tar guld. Jag är glad jag har biljett för de lär inte finnas några om typ 1-2 dagar. Tur min man är medlem i HIF för han har förtur typ. Hihi!
Sen blev de några cider på systemet :) Sen blev de inte mer.. Men de va lagom!

Nu ska jag kränga kebabrulle, vi hörs senare!

Puss & Kram!

Länge sen nu jaa..


Hej alla!

Några dagar nu utan uppdatering, men har varit mycket på schemat helt enkelt. Flyttat ut från lägenheten nu iallafall, och skönt är de! Stor sten har lämnat hjärtat.. Så idag fick jag pengar för resterande dagar denna månaden som återstår, vilket jag inte trodde skulle hända, men kryss i taket för de. :)

Flyttade ut alla mina saker i fredags efter jobb, så bor nu mera på Elineberg igen. Jag, Otto & Sam är nu åter igen en familj! Helt underbart!

Så igår va vi på ikea och handlade lite nödvändigt för att få ordning och reda på allt. Köpte skoförvaring som va jättebillig, sen löpte vi en rullgardin och gradiner till vardagsrummet. Har nu dubbla gardinstångar i vardagsrummet. Så vi har dubbla gradiner så man kan dra för dom vita "undergardinerna" hela vägen. Sen panelgardiner på sidorna.. Svårt att färklara men ska ta en bild någon dag :)

Jobbat en hel del och var på arbetsintervju i måndags i Malmö :) Gick toppen, så är väl typ inskriven som vikarie där. Skönt att de mesta löst sig trotts allt. Ska kanske inte säga förmycket.. Haha!

Helt snöat in på att jag ska ha ett par "Hunter" stövlar, så jävla snygga! dräglar över dom som tusan, ska man unna sig ett par? Bra att ha när man busar med Sam, kan vi hoppa i vattepölar tillsammans ju ;)




Ja tack!


Nääähe, nu ska jag faktiskt kolla vidare på var man kan hitta billiga stövlar.. Hörs imorron!


Annelies!


För ett par år sedan så hade jag en ponny, en jättefin ponny som drog till sig blickarna rejält! När den kom va den inte så värst vacker men den blev finare och finare. Hon hade fått för så hon var inte riden så mycket men vi satte igång henne efter ca 5 dagar. Hon va snäll men väldigt pigg! Hon var då väldigt orolig i munnen och vi hade svårt att hitta ett bett hon gillade, men efter ett tag så hittade vi bettet hon älskade. Ett "happy-mouth" rakt phelam. Hon  gick som en klocka! Och hon utvecklades mer och mer. Jag tyckte ofta att hon såg typ halt ut men de va hon inte, eller jag tror inte de.
Efter ett par månader och många provat henne så va de äntligen en familj som ville ha henne. Vi bokade besiktning. Väl där så när vi tar ut Annelies ur släpet så har hon gjort nåt konstigt påvägen dit. Hon är iallafall svullen i sitt ena framknä vilket hon inte var dagen innan eller innan vi lastade. Hon va liiite halt på de benet med vilken inte var konstigt. Vi fick rekomendationen att hon skulle vila och bara gå i hage i 2 veckor och sen rida som vanligt och besiktiga igen om en 4 veckor. Sagt och gjort.. Vi bokade en ny tid, fast inte på klinik denna gången då dom kollade allt annat och de var bra så de visste vi redan att de va. Så ett nytt böjprov skulle göras. När jag tar in henne från hagen har hon balltrampat sig och är halt på andra benet istället så jag fick ringa och avboka besiktningen.. Lite tröttsamt! Då hade jag haft Annelies i ca 6 månader vilket inte var tanken, hon skulle säljas snabbt och lätt. Så jag tog kontakt med dom jag köpte henne av och sa att de går inte att sälja henne och fråga om dom var intresserad av att köpa tillbaka henne. De ville dom då dom visste att de var en fin häst! Jag bokade en transport ner till Holland men vad jag förstått nu i efterhand så kom hon aldrig ner dit utan stannade i danmark där hon är än idag. Fått kontakt med en familj som haft henne under en kortare tid men hon var då halt. Så dom skickade en länk med massa bilder och GUD va man blir besviken när man ser en så fin häst se ut på de viset.. :/


Såhär ser hon ut nu!


Såhär såg hon ut när hon var hos mig!















Denna bilden tog jag precis innan hon åkte.


Mycket som händer nu...



Hejsan alla!

Puuuh, igår ska va inte ens snacka om.. Är fortfarande trött och helt slut o kroppen. Först jobba sen stressa hem för att möta Johnny som väntade med lastbilen. Tog nämligen alla mina saker ifrån lägenheten. Orkar inte längre, bara massa problem helatiden och jag orkar inte med de mer. Så på ca 30 min var alla grejer i lastbilen. Sen in med tv:n i lastbilens framsäte + jag, liite trångt och olagligt men ibland får man vara busig. Dock är där kvar lite gardiner och lite så som vi ska fixa med men ingen stress ska inte lämna nycklarna förrän hon som har lägenheten fixat fram halva hyran. Blir förmodligen på torsdag, men vågar inte tro att de blir så då de jämt är strul! De ska bli sååå skönt att slippa de. :)
Som när vi i måndags skulle ha möte med hyresvärden, så ringer hon 5 minuter innan vi skulle träffats och säger att hon är i Växsjö, normal? Nej inte det minst!

Åh jag har fått ett sånt sjukt skoskav på min fot, helt köttigt. Gör svinont! Tror faktiskt att jag kommer att dö lite. Kan ju knappt ha skor bara, lite halft handikappad.

Idag har jag en sak som jag ska göra. SOLA! Shiit så duktig jag har blivit med solningen, kommer ju snart bli brun. Tar ju ett tag innan man får upp grunfärgen, men när man väl fått de så håller färgen ett tag och man behöver ju inte sola så ofta :) Niiiice!


Så nu bor jag på Elineberg helt enkelt, faktiskt skönt.

:)




saknar min fina Doris.. <3


Kompis de går bra nu!


Wiie, fick precis ett samtal om att jag ska på arbetsintervju på måndag :) I Malmö, dock vet jag inte om jag kommer att jobba i Malmö eller i Helsingborg, spelar egentligen ingen roll. Visst hade de varit skönt att slippa pendla, men i dagens läge kan man inte va kräsen så är det.

Just nu sitter jag på jobb och börjar om 8 minuter så ska avrunda detta inlägget då jag måste logga in mig på systemet :D Ha de så bra! Skriver mer senare!

Puss & Kram


Fått gjort massor!


Idag har jag haft fullt upp..

Dagen började med att jag steg upp, tvättade rent ansiktet gick på en Power Walk ner mot stan för att möta hon som jag hyr lägenheten så hon kunde få sina brev som kommit. Tog med min bankdosa och mina räkningar och begav mig ner mot staden för att sätta in pengar. När de va klart gick jag på kullagatan och in på H&M för att se om jag kunde hitta några nya jeans då mina favoriter gett med sig. Hittade ett par som de fick bli. Dock inte alls lika sköna och sitter inte alls lika bra som favoriterna men får duga. Sen köpte jag en ny kajal för min förra försvann, blev hårfärg och en mascara med.

Sen gick jag och solade på badhuset eftersom jag ändå va på söder. Sen hem kasta i hårfärgen och undertiden den verkade så betalade jag mina räkningar, sent jag vet men jaja.. Nu är de gjort :) Sen tvätta ur färgen och in i duschen.

Klädde mig och sen kom Otto & Sam och hämtade mig för att sedan åka hem och lämna lite saker hos dom. Ner i bilen igen och vidare mot Ikea. Blev en hylla till Sam med lådor som han kan ha sina leksaker i :) Så skönt att få lite ordning på grejerna, han har ju rätt mycke leksaker nu och om 1½ månad blir han 2 år och antar att de lär trilla in leksaker då med. Hehe!

Sen satte vi ihop möbler, natta Sam och sen vidare mot Netto. Handlade lite isglass, läsk, möjlk mm.. Nödvändigt ont helt enkelt.. Så nu blir de att ta de lugnt!

Imorron jobbar jag mellan 10-14.

Vi hörs imorron mina kära vänner! :)


Många bollar i luften..


Idag verkar vara en dag då allt händer :P

Va nyss och solade när jag va påväg dit får jag ett sms om en ponny jag ridit innan.. Han har varit krasslig till och från nu ett tag och tydligen vill dom typ avliva han fast att dom inte gått till botten med problemet.. Idioter! Hur fan kan man va så orättvis mot ett djur, om de är de som dom tror att de är så botar man de på 14 dagar med silvervatten.. Kan man inte ens göra de för den man älskar?!

Sen fick jag ett mail om en efterlyst häst.. Några från Danmark som vill ha hjälp att hitta sin häst. Tydligen har dom sålt den som avelssto och sen har dom som köpt den sålt den vidare som vanlig ridhäst och ja de va tydligen inte bra. Så ska se om vi kan få rätt på de. Ser ni nu, hästar är bara problem :P Aldrig mer egen häst!

Sen ska jag även in i duschen och möta upp och få de resteande pengarna idag :) Me like! Sen efter de ska jag nog med en kompis till hennes hästar :) Wiie! Kul!


Nuuuu blir de duschen och sen iväg ner till stan på ärenden :) Uppdaterar när jag får tid över helt enkelt :D Håll ut!


Lite ärenden avklarade


Kom hem för en stund sedan, fick stressa iväg :) Fick duscha och klä på mig på 10 minuter och jag hann, rekord måste jag någ skryta med. Sen åkte vi iväg och hämtade pengar av en ;) Ska hämta dom sista tusenlapparna imorron ;) Äffärskvinna ni vet, sen åkte vi och handla pizza. Mumma! Handla även i Ica affären vid Sams dagis. Lite middag till imorron och annat som behövdes.



Nu ikväll kanske de blir en PW med Lisa, annars bara ta de lugnt och mysa med Otto :) Trevligt jag vet!
I helgen ska jag nog flytta mina saker från lägenheten, måste de i och med att den ska målas om. Vill ju INTE ha färg på min fina nya möbler! Nej nej, så dom ska flyttas till Elineberg, sen får vi se om dom flyttas där ifrån ;) Spännande va?! Höhö..


Imorron ska jag dra ner och sola direkt när jag vaknat sen ska jag och hämta de resterande pengarna som är min. Så vet inte när jag kommer hinna uppdatera på bloggen, förmodligen efter att jag gjort mina ärenden :) Ja, ni lär ju märka den helt enkelt. Ser att de inte är så många som hittat hit än. Måste kanske göra lite mer reklam för bloggen ;) Fast vill inte ha massa random som läser den och stör sig på alla man gör och skriver, bättre med nära och kär :)


Puss på er alla!


:)


Jag är nog sveriges sämsta på att komma på en jävla rubrik. Haha! Fantasilöst med en smile-gubbe, man vaddå?

Va nere och mötte Frida och solade på de där stället, mycket riktigt.. Dom va svinbra och de kostar bara 30 kr för 25 minuter vilker jag tycker är asbilligt! På badhuset betalar jag 50 kr för 26 minuter. Rätt stor skillnad och dessa va ju till och med bättre. Så nu sitter jag är solbränd och fin.. Va fräscht de är att ha lite färg, dock tycker jag inte de är snyggt att vara "för" brun nu när de inte ens är sommar. :) Så där lagom är ju såklart bäst.

Är lite smått förvånad över att solen lyser i skåneland. Brukar inte hända speciellt ofta. Men idag så jävlar lyser den som F A N :) Dock blåser de halv storm, men hellre den än regn.

Vet inte om jag uppdaretad med att jag va ute och gick en Power Walk med Lisa igår, eller ja vi va ute och gick helt enkelt. Vet inte om hon följer med idag, men ut och rasta fläsket sak jag den saken är säker. Antingen med Lisa eller med mina hörlurar i öronen. Får bli när de mörknat lite så ingen ser en, för snygg är man inte när man är ute på sina motionsrundor. ;) Haha!


Höll på att bli lurad igår av hon som jag hyr lägenheten av. Lite fult gjort men men, såhär va de.. Jag såg herromdagen att elräkningen hade kommit och hon kom och hämtade sin post i torsdags tror jag de va.. Igår ringer hon mig och säger att elräkningen kommit. Så säger hon att hon ska lämna den så jag ska betala en elräkning på 1000 kr. De ifrågasatte jag eftersom jag vet man betalar kvartalsvis men att jag skulle betala "min del" av den, självklart. När vi laggt på ringer jag Öresundskraft och kollar fakturan då visar de sig att denna fakturan sträcker sig från Maj-Juli, vilket innebär att jag använt ström från den 15 juli, alltså en ½ månad. När jag sen frågar hon på Öresundskraft hur mycke jag ska betala från den 15 juli så är det 50 kr och inte några 1000 kr. Rätt paff tjejen blev som jag hyr lägenheten av när jag ringer upp och säger detta. Där försöker hon medvetet blåsa mig då de står på fakturan vilka månader de rör sig om ;) Så fula människot den finns.. Aja, jag dömmer inte henne för det, känner henne inte.

Men nu ska jag avrunda detta inlägget och skriver mer senare. :)

Puss och Kram!


Solaaa


Ska klä mig och dra iväg till stans bästa ställe tydligen att sola på, aldrig varit där men Frida säger att de är så och hon har varit överallt typ :) Tretorn, badhuset, söder sol mm.. Men detta ska tydligen va bäst :) Vi får väl se om man kommer hem som pepparkaka. ;)

Så nu byta om och möta upp Frida för en 25 minutare ;) Ollalalalala


Livrädd!


Vaknade av att jag drömde på en mardröm. Jag vet inte om jag berättat att jag har lite båt-fobi. Jag tycker inte om att åka båt, jag är livrädd att den ska sluta fungera och alla trillar i vattnet, typ som Titanic. Kan få lite halft panik som de gungar ordentligt och ja ni vet, blir allmänt hysterisk.
Men iallfall, så vaknade jag av att jag drömde att jag va ombord på en färga, mellan vilka destinationer vet jag inte, men skulle iallafall inte åka så värst långt.. Men efter typ en liten bit går båten sönder och typ bilar och sånt trillar i havet. Människor får hoppa i vattnet osv.. Skitläskit! Så vaknade helt uppskrämd. Så nu är jag inte så värst trött mer, men ska äta lite frukost och se om jag kan somna om :P Vill inte va vaken redan finns inget att göra..

Igår kväll så var jag och Lisa ute på en Power Walk, trevligt att snacka lite skit och smatidigt röra på fläsket ;) Man har mycket gemensamt och ja allmänt mycket att snacka om helt enkelt. Ska komma igång med att gå nu ett par gånger i veckan, sålänge vädret tillåter de. Går inte i spöregn, skulle aldrig komma på tanken. Hatar regn, regn betyder va hemma och mysa :) Haha! Lite störd jag vet, men hatar när man ser ut som en blöt hund.

Nu ska jag äta frukost och sen sätta igång tv 3 play och kolla på förra veckans Efterlyst.

Hörs senare gott folk!



I Don't Know Much


Kom hem för en stund sen, haft full rulle.. Åkt runt i hela skåne känns de som för att hitta ett regnställ till Sam som passa. Ååh, slutade med att vi bara hitta en jacka men de gjorde inte så mycket för han har redan byxor. Men ändå, hur svårt kan de va att hitta ett regnställ i storlek 86? Tydligen megasvårt.. Blööööö!

Sen köpte vi stans godaste kebab från Amadeus och drog hem till min lägenhet och käkade :) Gott som fan! Sen vidare hit till Elineberg :) Hann även träffa Emelie en stund. Hela denna dagen har gått fort.

Just de, hyresvärden kom aldrig till de avtalade mötet inte den jag hyr lägenheten av heller så ja nu är vi tillbaka på ruta 1. Fan va jag blir trött på sånt här. Hur svårt är det att passa en jävla tid? Uppenbarligen jävligt svårt, och när man själv sätter tiden och jag till och med tog ledigt från jobb så dyker männikorna inte upp och hyresvärden hör inte ens av sig, dålig stil. Aja, får väl se om de blir av i veckan..? Inte allt förstora förhoppningar.

Någon solning blev de inte heller eftersom att vårt uppdrag med att hitta regnställ drog ut på tiden. Aaaja, lever jag nån dag länger ;) De sägs ju att UV:n som solariet ger ifrån dig kan ge canser som allt annat här i världen också gör :P Så trött på detta eviga snacka om canser, visst de är jävligt hemskt, men sluta va så nojjiga..

Nää....... nu ska jag bjuda på en så jävla fin låt, döör lite när jag hör den :)




<3


Sovmorgon :)


Fick sova till typ 10.15 idag. De va skönt som fan, skulle egentligen provjobba men jag hoppade över de. Tycker inte de är normalt att provjobbar 3 gånger. Tycker ni de? Brukar vara en gång så dom ser att man kan osv. Har bara provjobbat på 2 st ställen när jag sökt jobb. Sen vill jag inte provjobba mer förrän vi har förhandlat om lönen. Den lönen han betalar ut till en av de anställda är INTE okej. Dom pengarna jobbar jag inte för, jag har erfarenheter och utbildning för detta dessutom.

Så jag är bara hemma nu, och skönt är de. Dom har heller inte ringt från mitt andra jobb :)
Idag är de möte ang längeheten, får vi se hur det går. Ska ev få första handskontraktet idag om allt går som de ska.. Men just nu så skiter jag lite i vilket om jag får de eller inte för jag ska ändå inte bo kvar där i vilket fall som helst. Men vi skulle även snacka om renoveringen. Ska tydligen bytas förnster och målas om i hela lägenheten. :P Haha! Sköönt blir där fint iaf, så slipper jag oroa mig för att jag målat :P Nu blir de ordentligt gjort.
Ska höra idag om jag ska betala hela hyran när jag inte ens kan ha mina möbler där för dom behöver platsen. Inte meningen att jag ska bo någon annan stans och flytta alla mina möbler och sen gå och betala hela hyran, eller vad tycker ni?


Nää nu ska jag göra vid mig, ska hinna med en solning idag med tänkte jag. Hade behövt färga mitt hår idag med! :D Har vääääärldens utväxst.. inte såå snyggt!





Från en sak till en annan, jag vill ha en vit tiger! Så jäävla fina..


Mysig helg :)


Denna helgen har varit rätt händelserik :)
Igår va vi hemma hos Ottos päron och käka middag och hade allmänt trevligt. På kvällen träffade jag lite vänner och sov i min lägenhet.
Sen imorse handlade vi bullar och åkte hem till mamma och Johnny, käkde lite frukost sen gick vi ute och lekte med Sam. Så han satt på hästen, åkte åk-gräsklippare och terra katten :) Haha! Så han har varit i full gång och lekt hela dagen. Så nu fick han lite mellis och vila lite. Så nu ska jag och Otto äta lite sen ta tag i lite grejer som ska göras här hemma.. Om jag nu ska flytta hem så måste vi fixa iordning lite.

Aja, nu har jag annat jag måste göra. Uppdaterar mer senare, lovar.

Puss & Kram!




Johnny & Sam på gräsklipparen idag..


Sovmorgon, lite iaf!



Har ju varit så stressad hela veckan så idag ville jag ha sovmorron, de blev dock inte så länge eftersom Otto sagt ja till att jobba idag. Sam vaknade till och böla lite vid 5 tiden, men gick in till han och stoppa in nappen och bädda om han så kom han till ro igen och sov till kl 9 :) Sköönt!
Gick och la oss redan 22.30 igår eftersom Otto skulle upp :P Skönt att lägga sig tidigt även på helgen, och vakna pigg och kanske liite glad. :)

Vet inte vad jag ska göra idag.. uppdaterar mer senare :)

Ska jag eller inte?


Alltså jag bli så tröttpå saker ibland.. Typ som nu, jag provjobbar på ett ställe här i stan. Så får man reda på att en som jobbar där har skamligt dålig lön. Känns som bortkastad tid, jag har utbildning för de jobbt, och erfarenheter jag hoppas verkligen inte han tänker betala mig lika lite. De är fan den sämsta lönen jag varit med om! Aja, får tänka på de idag, men jag vill inte ens gå dit och provjobba och se får höra att jag ska ha samma!

Igår på jobb satt jag klistrad i kontorsstolen, hade så sjukt mycket att göra. Fick jobba in mina två fikaraster och 15 min på lunchen. Förstår ni då hur sjukt mycket vi har att göra?!
Fan, alltså ibland bli jag så fundersam.. Om man nu ska ringa in en beställning på kläder, VARFÖR HAR MAN INTE ALLA PAPPER OCH KATALOGER FRAMFÖR SIG?! Så man liksom är redo för att underlätta för oss, och dom själv. Dessutom när som suttit i telefonkö i ett par minuter då har dom väl tid att plocka i ordning allt? Men uppenbarligen inte.. Haha!

Igår hann jag med att sola på kväll, gud så skönt. Gör inte de så ofta längre fast jag borde. Hinner tappa en massa färg mellan gångerna. Men men, sånt är livet! Ett tag eller typ som förra året i nån gång va jag fan pepparkaka :P De va riktigt najs.. Men de är så jävla trist att de är så dyrt att sola och att man snabbt tappar sin färg.. :/

Nähe om man skulle hopp in i duschen och göra sig redo för att gå ner och förhandla en bra lön ;)




Gammal bild från 2008?



RSS 2.0