Segiiiis


Även om jag varit seg har jag fått gjort en hel del här hemma.
När jag vaknade så hängde jag tvätten, den somnade jag ifrån igår så de va bara kasta sig upp och göra det. Men lukta iallafall inte äcklig så de va ju tur!
Sen har jag diskat och fixat lite här hemma.

När Otto sluta åkte vi alla tre och handlade på Maxi. Va lite halvtomt här hemma. Innan vi började shoppningen så tog vi en korv i ingången, höll på att dö av hunger. Hade bara ätit 2 mackor på hela dagen, inte konstigt man va hungrig :P Sen hem och packa upp allt.

Nu har vi precis lekt på Sams rum, han har varit på lite halvtaskigt humör idag. Så får göra allt för att han inte ska bli sur & utråkad. Sånna dagar har som med de små liven. Haha, Sam har blivit en liten hulligan på dagis. Inte alls snäll vid de andra barnen. Kommer en dag så han får igen så får man hoppas han läs sig av de. :) Kan ju säga att han inte tar nån skit från de äldre barnen heller. Slog en kille som är snart 4 år, tuff som en bandyboll!

Ikväll eller ja nu såfort Sam ätit upp sin gröt & lagt sig ska vi kolla vidare på den serien jag ladda ner igår, Kommisarie Winter.




Garderobsrensning..


Har ägnat mig åt att rensa ut ur min ena garderob. De behövdes kan jag säga. Tänkte ge bort det eller kasta de för de är inte lönt att sälja. Så om nån vill ha lite kläder så hojta till! Fattar inte hur man tänker när man handlar saker som man aldrig använder sen. Man köper de för att de är billigt, jo men vafan spara dom pengarna istället. Nu när jag shoppar ska jag fan tänka till två gånger, vill jag verkligen ha detta? Sitter de som de ska? Kommer jag använda de?

Med andra ord kan jag med gott samvete shoppa loss på julrean! ;)



Så fint de blev :) Dock ska en massa kläder som ligger i tvätten in :) Ska ta bild när allt är rent så ska ni få se vilken kaos de kommer bli :( Vet inte hur jag ska få plats. Alla de andra garderoberna är ju fulla!


Lite av de som ska bort ;) Skor, kläder, jackor mm..



Rubrik, vad är det?


Min fantasi om rubriker börjar ta slut nu :P Känns som man haft rätt många nu.
Idag är jag superseg och ligger i sängen än och bara latar mig. Tänkte ladda ner en film som jag kan kolla på. Frågan är bara vilken? Någon som vet någon bra kriminalare? Jag älskar sånna filmer typ Beck, Wallander, Irene Huss, Maria Wern mf men har redan sett alla :) Haha! Då är de illa.

Idag blir de bara slappa, Otto ska och träna så jag och Sam ska va hemma och ta de lugnt bara. Orkar inte göra nåt idag alls. Typ engagera sig i middagen känns jobbigt då är man bra seg. Denna årstiden är ju så tråkig, man vill ju ingenting. Blöö! Sommaren är bäst!

Pratade lite med min mamma om julen, blir som innan vi åker till Ottos & mina föräldrar. Lika bra så blir de inget tjafs eller så om att vi inte varit på de ena eller andra stället ;) Är ju inte så långt emellan så lika bra att köra allt på en gång så har man det gjort. Men vet fortfarande inte vad jag ska hitta på för nåt till dom i julklapp.. har 3 st jag ska köpa som är svåra.. Mamma, Johnny & mormor. Sam & Ottos julklappar blir lätta! ;)

Nähe nu ska jag tanka ner en film :)


sa jag att..


...min hjälm kom idag!?
Nä nu är jag med JW-hjälm igen och de känns bra att ha en EGEN hjälm. Men hoppas fortfarande att min kära mörkblåa hittar tillbaka till mig & att vi blir sambos igen. den JW:n har jag så sjukt fina minnen med. :( Som tex när jag och Rolle stod på prisutdelning på Trettonspelen. Ett sjukt fint minne för mig som jag aldrig mer kommer att uppleva.. Jaja nu ska vi inte blir negativa!


Nu ska mitt huvud skyddas av en brun JW istället för blå..




Finaste och bästa hjälmen som finns!



Va glad jag blev..


Haha! Jävlar nu blev jag lite happy faktistk..
Jag har fortfarande inte fått min telefonräkning, de är väl typ 2 månaden i rad nu som den är sen.. Men jag loggade in på "Mitt 3" och kollade på vad den kommer att hamna på denna månaden. Tänkte att de nog va illa för jag tar ju SMS-biljett till bussen rätt ofta. så märkte jag nu att de inte va så illa. Sist hade jag 1200 kr i räkning nu hade jag knappt 800 kr! Wiie, happyface!








Jag måste faktiskt säga att jag är nöjd med 3 som operatör! Hade Telenor innan men dom försökte blåsa mig mååånga gånger så jag sa upp skiten direkt när de gick ut. Försökte få mig att betala samtal till Austrailen för 500 kr som jag aldrig i hela mitt liv ringt..?! Jävla idiot-operatör. Så om ni funderar på att byta kan jag rekomendera 3 faktiskt :)


feelååt


Förlåt mina kära läsare för att jag är så tråkig, men när man är deprimerad så blir de lätt såhär. Man gör andra saker för att fördriva tiden så bra som möjligt. Jag är inte depp på de sättet att jag vill ta livet av mig om ni fattar mer typ varför kan inte var och en sköta sitt? Ska de va så jävla svårt!?

Jag & Otto har äntligen hittat tillbaka till varandra och då ska nån idiot gå och försöka förstöra de för sin egen vinnings skulle, jag köper inte de. Förstår inte människan att de är SAM som drabbas hårdast av oss om jag & Otto skulle gå skilda vägar. Att man inte kan tänka längre än näsan räcker... Jag & Otto har pratat ut och de känns bra, nu lägger vi detta bakom oss och går vidare hoppas ingen idiot kommer och ska försöka lägga sig i, då kommer de inte bli kul!

För övrigt har vi typ varit och handlat efter att Otto hämtade mig & Johanna på Väla efter att han slutade. Han jobbar ju där ute så slapp vi ta bussen. Sen åkte vi alla och hämtade Sam på dagis för att åka vidare och handla. Vi testade Coop idag, helt okej. Men känns bättre att handla i affären man är van vid, där hittar man iallafall ;) Sen när vi handlat körde vi Johanna hem så hon slapp åka kollektivt nu när de är kaos i alla tågtrafik typ. Sen hem och lagade middag.. Blev lite Lövbiff över igår så vi stekte vars en bit av de och resten i kotletter.. Till de hade vi klyftpotatis, stekt broccoli & röd paprika och bea-sås :) Hur gott som helst! Och nej jag fotar inte min mat, finner inget intresse i det.



Hejsan svejsan!


Blogg-time!?

Nej som ni ser suger jag på att blogga, sorry men fan jag är inne i en blogg svacka. Man känner sig inte peppad.
Som alla vet så va de storm i skåne igår, och ja de blåste rätt bra. Julskyltningen blev till och med inställd. Jaja, inte hela världen. Sen igår hade vi mysdag hela dagen så ja vi va mest bara hemma och hade de trevligt tillsammans.

Idag har jag varit med Johanna, först gick jag inte och skällde ut shipparna som gjort  hennes EXTREMT fula naglar så hon fick sina pengar tillbaka. Sen tog vi bussen till Väla. Blev bara en tröja för min del. Blev lite mer för Johanna. Hon gick loss rejält, men ja hittar man inget så gör man inte :( Ska dessutom snåla med mina pengar nu.

Nu har jag fotat mina inköp från i fredags så dom kommer upp nu när jag även lägger upp dagens köp.



Tröja från Gina 199:-


Linne från New Yorker 139:-


Jeans från New Yorker 169:- (Öppningserbjudande?)


Bitter-Fitta-Hej!


Mm, Angelica är INTE glad och måååste kräka av sig så varning för alla känsliga och gnälliga människor stäng ögonen!

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ALLA FALSKA MÄNNISKOR SOM SKA GÅ OCH SNACKA BAKOM RYGGEN PÅ EN! JAG TÄNKTE ALDRIG I HELA MITT LIV ATT SLÖSA EN SEKUND TILL AV MITT LIV PÅ DIG ELLER NÅT SOM HAR MED DIG ATT GÖRA. DU SKA FÅ TILLBAKA ALL SKIT DU SLÄNGT PÅ MIG OCH LITE TILL FÖR ATT DE DU GJORT ÄR SÅ JÄVLA SJUKT, HUR KAN MAN MEDVETET VILJA FÖRSTÖRA EN ANNANS LIV?!
JAG VET MER OM DIG ÄN DU TROR OCH NU ÄR DE MIN TUR ATT GÖRA DITT LIV TILL ETT HELVETE!
TRO MIG, DU KOMMER ALDRIG KOMMA I NÄTHETEN AV MIG IGEN OCH GÖR DU DE KOMMER DU FÅ PROBLEM FATTAR DU DE!? JAG VILL ALLVARLIGT TALAT DÖDA DIG MEN DE ÄR DE SÅ MÅNGA SOM VILL SÅ DE LÄR INTE JAG BEHÖVA GÖRA FIN FUCKING JÄVLA ÄCKLIGA ***********!

Så nu var det sagt och jag är svinförbannad idag och har ingen som helst lust att blogga. Och kommer nog att ha humörsvägningar ett tag till. Tur man har en underbar familj & vänner som stöttar en genom såna stunder.


Äh fyfan va roligt!

Haha, såg detta på youtube skratta som fan!





Jodå så att


Igår blev de ju liiite shopping med Fideli på Väla. Som sagt jag ÄLSKAR New Yorker! Hittade ett par as snygga jeans och ett linne som jag hade på mig igår. Ett svart linne med lite pärlor och så på. Jeansen va mörka och väldigt tighta, sitter jättefin :) Och jag får inte "kärlekshandtag" Hihi! Dom har så himmla bra priser på sina kläder och lite mer ovanliga och vågade kläder, och deras underkläder ska vi inte snacka om. Så jävla mycke snyggt! Där ska jag gå loss när jag gått ner och ska fota igen nån gång efter nyår.
Bilder kommer på sakerna men idag orkar jag inte ta tag i det så imorron kanske?


Finskt barnprogram


Haha ja de kollar jag på nu, låter förjävligt!

Idag har jag faktiskt inte orkat blogga nog inne i en bloggsvacka. Men de kommer och går :) Igår va jag iallafall hemma hos Daniella på kvällen sen drog vi ner till premiären på "Perrongen" eller gamla "Crom". Där va de svinmycket folk. Men de är de nog alltid på premiärer, sen dör de ut igen. De stället blir de lätt att de blir så för allt slum samlas där :( Träffade massa folk, trevligt. Sen gick vi vidare till Cardinal & Tempel. Snälla Glenn skrev mig på listan så de va skönt gjorde man inte av med 120 kr på inträde och slapp den väldigt långa kön. Sen gick vi in på Lila Helvetet och hämta fribiljetter till Tempel :) Så va man där inne med gratis. Hihi! Så igår gjorde jag av med 135 kr. Så är det när man får "kompis pris", sparar man mycket på :) Sen fixsade Simone skjuts gratis hem till oss så de behövde jag inte heller betala.

Just de, jag va så smart igår som jag varit ca 3 gånger innan. Jag hade ingen väska som vanligt när jag va ute. Tog ut kortet från jackfickan och la i byxfickan. Inget smart drag där, för när jag handlat min dricka och satt mig ner så japp hände de som inte ska hända. Kortet knäcktes! Så typiskt, att jag inte lär mig. Som jag sa inte första gången, så ja de bli att beställa ett nytt.

Så idag har vi bara ätit pizza och myst. Otto jobba ju till kl 13.30. Lite extra klirr i kassan, de behöver vi nu! Faktiskt haft en bra dag, lite seg men de är smällar man får ta.

Haha, tackade ja till att jobba på Cardinal på nyår!? Så nu behöver jag inte tänka på vad jag ska ha på mig eller handla nåt till de. Blir att jobba istället, inte mig emot!

Nu åkte Otto och handla lite till gott till oss. Jag & Sam ska ju va hemma ikväll för Otto ska på födelsedags fest hos en vän till han. Så ska lägga mig tidigt förhoppningsvis och sova mååånga timmar, hihi.


Sam & Angelica


Fredag = Tummen upp!



Tog en ful bild, men de är ju fredag och de är ju tummen upp!


Dagen facelook!


Heeelg!


Nu är det helg..

Har varit och solar, diskat, käkat frukost ja lite så.. Nu väntar jag på Otto sen ska jag ut med Fideli Väla :D Ska kolla i den nya New Yorker butiken. De är min favoritbutik! Dom har fina kläder till BRA priser. Så ska bli skoj! Handlade jättemycke från New Yorker när jag va i Polen.

Så skönt de har varit och solat nu två gånger, kom nyss på att idag glömde jag smörja in öronbrynen i solkräm så dom inte får UV strålning då bleks dom. Upps! Måste va jättenoga med de.

Kommer väl ett inlägg med inköp om jag hittar nåt kul :) Dock hade jag behövt handla underkläder! Trosor, är så trött på dom jag har. Älskar att handla underkläder, konstig jag vet ;) Haha! Nä men ska se om jag kan hitta nån topp, har typ inga fintoppar att klä upp mig i.





En fredagslåt, varför inte :)



Torsdag - haft lite och göra..


Såja, nu sitter man och softar i soffan. Har haft lite och göra idag. Tog en lång dusch och gjorde hårinpackning i håret, så de är jätteglansigt och mjukt! Älskar de just nu, mitt hår då alltså ;)
Sen fixade jag mig och åkte ner och käkade i stan, thai-mat vad annars? Haha! Sen fick jag upp en lite stund till Addi och snackade lite. Otto hämtade mig där och sen hämtade vi Sam på dagis. Åkte hem och sen kom en vän till Otto och kollade på skinn-soffan och han älskade den. Så ja den är såld till han. Dock hämtas den inte förrän nästa lördag men de gör inget. ;)



När han hade varit här så åkte vi ner i stan så jag kunde sola mina 6.40 minuter i ståsolariet. Love it! Inte solat på flera veckor.. kanske 3?!  Ska börja komma igång så man är brun och fin till nyår. Om man nu ska bära klänning är de en fördel om man har lite färg. På vägen hem blev de en snabbis in på Willys för att handla lite.





Precis käkat middag, blev korvstroganoff.. Helt okej!

Nu ska jag ta en dusch till för jag har ju solat, palla luka bränd hud? Nej nej, ofräsht att lägga sig i sängen när man luktar bränt.. :(


Tog lite bilder med..


Tog några söter bilder på sötnosen med, smälter när man ser han göra sig till ;) Hehe!





<3


HAAAAAAAHAHA


Kolla denna videon, tycker han är så rolig när han gör så :D






Pustar ut..


Hemma efter att ha åkt skåne runt känns det som. Sökt två jobb, hoppas de leder till nåt.. Hoppas, hoppas!
Sen käkade vi kebab på Amadeus, lite pinsamt att äta där efter att jag och Johanna terra dom som fan sist vi va där, jaja dom va trevliga & sa inget så de va nog lugnt :) Hehe! Undertiden vi va och åkte runt så va Sam hos sin farmor och busade som fan! Han va på superbra humör som vanligt, han älskar sin farmor.

Nu är vi hemma och jag fryser som ett svin. Fy va ruggit de har varit idag, blää och värre kommer det att bli. Jaja, vi är snart i April och då vänder de och blir värmare och ljusare så bara att se framåt även om det är tråkigt. Jul är visst mysig på sitt lilla sätt men kylan tar kål på mig. Jag som inte är så varmblodig av mig fryser ju som jag vet inte vad? Hackar tänder..

Blö så gnälligt det blev nu då, de gillar vi inte!



Min CV bild, måste ju se ordentlig ut ;) Haha!


Törstig!


Har diskat och städat lite.. De som behövdes va att damsuga. Och damtorka lite va inte precis stökigt. Men nu efter detta är jag mega tröstig! Så jag ska unna mig ett glas saft nu när jag varit så duktig sen blir de raka vägen in i duschen.

Snicki va precis här och hämtade min tv-bänk som jag hade i min lägenhet och soffbordet. Så nu är de sålt och hämtat, skönt att bli av med lite för jag orkar inte ha allt ståendes och bara samla på sig. De ska vara stilren & snyggt i ett hem. Inte massa möbler, tångt och jävligt.. Blöö!

Ikväll kommer en och ska kolla på min soffa jag hade i lägnheten med. Men vet inte om jag vill sälja den?! Den ligger mig värmt om hjärtat.. Såå jävla skön att sitta i & framförallt att sova i.. Hahaha!
Hmm ska man eller inte, behöver inte pengarna, annars hade jag ju sålt den självklart.. Hjälp!

Nä nu måste jag dricka min jävla saft och sen duscha om 1 timme ska jag ha duschat och skrivit ut min CV:n.. Hmm hur jag nu ska hinna de.. Stress, stress!





Tusen saker att göra känns det som..


Åh Angelica, de va inte alls bra att sova länge idag.. Nu kommer jag få stressa rätt bra för att hinna med allt. Måste städa lite innan jag börjar fixa mig. Kommer folk sen vid 6-tiden hit och ska hämta möbler från min gamla lägenhet. Min vita tvbänk och ett soffbord. Sen ska ev en av Ottos vänner köpa min soffa jag hade där. Åh får lite ångest över de för de är så skönt med två soffor, vi behöver den egentligen men passar inte ihop med den andra vi har. En tygsoffa och en skinnskoffa? Inte snyggt.. De är så skönt när man vill ligga och slo på tv att ha liksom vars en. Men vi måste snart köpa en störra iallafall, vi får ju inte plats alla i en soffa. Hur ska man nu göra?

När jag städat lite här så blir de skynda in i duschen och sen fixa sig. Springa bort till Ottos pappas jobb och skriva ut mina CV som jag ska gå och lämna på lite ställen. Hoppas på de bästa typ :)
Ska även åkta till två ställen när Otto slutat som jag vet behöver personal, hihi!
Sen stressa hem och så kommer dom och hämtar möblerna.. Jälva stressande de kommer att bli känner jag..

Ringde och kollade med skatteverket när jag får min skatteåterbäring va inte helt säker och ville veta så fick svaret att de skrivs ut en check från skatterverket den 3e december.. Så då har jag väl den på måndag skulle jag tro :) Skönt då ska jag handla lite julklappar :) Hihi! Och lite annat smått och gott..

Men nu måste jag äta nåt och sen börja städa så jag hinner med allt jag ska!
Bloggar när jag har tid, ha en bra dag alla!

Puss!




Kommit igång bra!


Om jag får säga de själv börjar jag komma igång med bloggandet riktigt bra nu. Bloggar mycke, tipsar, lägger in nya bilder, länkar kläder, lite bloppisar mm. Vet inte om jag fattas nåt?! Säg gärna till om ni tycker jag behöver nåt mer, klart den kan bli bättre.. Men har bara haft den i 3 månader och har inte varit så jätte aktiv alla gånger. Bloggar inte för att bli stor utan för att de är kul, dela med sig av idéer och sitt liv. Känns kul! Nu börjar de även trilla in kommentarer med lite jämna mellanrum och de känns kul att få respons.
Jättekul och jag är er evigt tacksama att ni vill läsa min blogg faktiskt!

Men för idag får de vara bra med bloggandet.. Snart börjar de bra program på tv:n som jag vill se.
Ni får sova så gott & vi hörs imorron!

Dock har jag tusen saker att göra imorron så ska försöka att mobilblogga lite om inte min app fortfarande har hängt sig vilket den hade gjort de senaste gångerna.. Vi håller tummarna!

Puss & Kram!



Sov gott <3


Mardröm?!


Usch vilken mardröm.. Tänk att du lägger ca 50 000 kr på en skönhetsoperation som går åt helvete. Tänk att bara slänga pengarna i skön bara för att man har storhetsvansinne. Ni som ska operara er, snäll tänk på att ju större implantat du tar ju tyngre blir dom vilket inne bär att skinn & vävnad orkar inte hålla upp den tyngden. Vem vill betala 50 000 kr för hängpattar?!

Nej för fan tjejer lägg ner storhetsvansinnet. Man gör väl inte operationen för att de ska se plastigt ut? Men gör väl de för att man ska se bättre ut? Nej, snälla lyssna på kirurgen när ni väl väljer att göra det. När jag gjorde det så sa hon till mig att du kan inte ha större för dom kommer sitta ihop och ligga ända ut i armhålan och hur bekvämt är det? Så nej, dom vet bäst dom är trottsallt utbildade! :)



Olallala hängpattar!






Awwe..


Sam är ju bara så sööt.. Nu ikväll när vi va hemma själv medan Otto träna så va han på så jävla bra humör så man bara dör. Han dansa, sjöng, snacka och de han är bäst på tigga. Han tigger så sjukt mycket.. Mat, dricka och frukt haha!
Iallafall så stod han och dansade i MINA skor var bara tvungen att fota han!



Så jävla söööt han är min lilla Sam!


BLOPPIS!

Så nu har jag fotat mina skor som jag ALDRIG använder då jag är sämst på att gå i så höga skor. Över aldrig så lär väl aldrig kunna lära mig heller, bara gnäller hur jobbigt de är och hur ont man får.. Haha!

Så nu får ni kära läsare chansen till två par eftertraktade skor som inte längre finns på Nelly.







Nelly High Heels
Från 2010, storlek: 36.
ALDRIG ANVÄNDA!
Pris: 200 kr








Nelly High Heels
Från 2010, storlek: 37.
Använda 1 gång, syns inte!
Pris: 120 kr


Om ni är intresserad så svara med en kommentar så kan jag kontakta er så tänk på att skriva rätt E-mail..
Hoppas någon vill ha dom :)


Ska man ska man inte?


Demi Curve Skinny SEK 895, Levi Strauss - NELLY.COM

Dessa jeansen är så jävla snygga, lånade Johannas sånna när vi va på Guldfesten för HIF. Dom är supersköna och sitter jävligt snyggt, men blir snål känner jag :P Haha! Nu när de är dags att handla julklappar och så också.. Hmm! Får ju tillbaka på skatten så borde unna mig men fan vet alltså.. Haha!
Jeansen är från Levis och modellen heter Demi Curve Skinny. Om ni vill se dom mer..






Fina koftor

Sitter inne på Nelly och kollar på lite kläder och såklart har jag blivit kär i några koftor från Hunky Dory. Dom är verkligen hur snygga som helst! Kolla här så får ni se..

Essential Shawl SEK 1079, Hunky Dory - NELLY.COM
Gillar färgen och stilen.

Funnel Knit SEK 2495, Hunky Dory - NELLY.COM
Denna är lite lik en kofta jag redan har, men gillar färgen på denna!

Battle Knit Cardigan SEK 1495, G-star - NELLY.COM
Denna är från G-star, men också väldigt snygg!


Nyår kanske?

 

Vad tycker ni om dessa? Tänke va så tråkig att jag ska ha samma klänning iår med.. Gillar den och sen orkar jag inte leta efter en ny :) Haha!

 

Low Matsumoto 3 SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

 

Och sen svarta strumpbyxor till detta, jag tror de kan bli hur bra som helst :)
Jag har massa skor jag tänkte lägga ut på bloppis från förra året som inte ens är använda. Håll utkik!

 

 


Ett tips!


För typ nån vecka sen köpte jag en nu mascar som jag fota och la upp i bloggen, den kan jag säga är SUPERBRA! Jag använder den och mina ögonfransar är i sig ganska långa men nu med denna mascaran blir dom jättefylliga och låååånga. :) Så för er som kanske inte har så långa är den värd att testa!






Såhär blir mina ögonfransar..


Klickade rundor!


Satt och klickade rundor lite nyss på youtube och hittade den rundan jag skrev om.. Den omhoppningen på Ponny-SM som va helt sjukt snabb som ingen slog, eller ens var i närheten av att slå heller.. Läste innan dessutom att den som vann kat B hade inte kvalat på rätt sätt så nu ska hon få lämna priset till den som blev 2a och sen 2an till 3an osv.. Så detta är silvermedaljören Julia Hallberg och Flying Dragon!





Haha trodde de va Onsdag, upps!


Vaknade nyss helt förvirrad av min skönhetssömn, va helt säker på att de va onsdag?! Jaja, de är de ju snart (imorron).. What ever? Ska ändå inte göra nåt speciellt imorron vad jag kan komma på förutom att lämna papper på två ställen. :) Hihi

Idag ska jag göra samma sak som igår, fixa mig, skriva ut CV, lämna på lite ställen :) Nu ska jag ha ett normalt jobb och inget nattjobb på nån nattklubb som suger mitt rövhål. Jag vill inte jobba när alla andra har kul, och jämta behöva tacka nej till att kunna hänga med ut eller när nån fyller år. Har gjort det i 4-5 år lite drygt men nu är det SLUT på det. Jag är faktiskt lycklig över det.

Någon som läser min blogg som haft eget företag och vet när man får tillbaka på skatten? :)
Har en del att få tillbaka Hihi! Happy, happ!

Duschade igår innan jag la mig så de vehöver jag inte göra, ska tvätta av ansiktet och lite så sen sminka sig och bege sig och skriva ut lite.. Kommer bli bra. Ska även gå in och boka om min tid till Stina, hon sa att efter 3 veckor kan man gå på ögonbrynen igen, vill ju ha dom perfekta till nyår! Så ska se om hon har en tid till mig innan de 14e december eftersom att då har de gått 4 veckor emellan och inte 3. Hoppas!

Åhh, fan va jag hatar finnar! Verkligen ett av mina stora hatobjekt. Får de väldigt sällan men när man får nån så får man tidernas största och på de olämpligaste stället man kan ha dom jävlarna! Inte nog med att jag fått finne, fick 3 st med. Dock va dom minimala så rätt lugnt nu ska bara de röda försvinna för jag kunde ju inte låta bli att typ "operera" dom..



Måste försöka sola trotts brynen så jag inte gå finnar dessutom är jag blek som ett lakan nu..
Ångest delux!


Hej o Håå!


Äntligen hemma!

Idag har de mesta gått i ett, gick upp käkade frukost.. Fixade mig och sen gick jag ner och skulle skriva ut CV för att åka vidare till Väla och lämna dom. men skrivaren gick sönder så jag gick och hämtade Sam & tänkte vi kunde mysa runt i stan lite. Men så ringer Ottos pappa och säger att skrivaren funkar igen så jag och Sam går ner och skriver ut mina CV:n och häfta ihop dom. När Otto sluta va de lagom tid för att åka vidare till Väla där jag lämnade ca 10 st CV:n. Sen åkte jag vidare till Familia och lämnade de som va kvar. Känns bra faktiskt. Så tröttsamt att inte ha nåt på dagarna att göra. Hatar de rent ut sagt!

Men nu är jag helt slut i kroppen inte tagit de lugnt sen jag vaknade. Men som jag sa innan de känns ändå bra för jag har gjort nåt som kan gynna mig i längden, får hoppas någon hör av sig och vill att jag ska jobba :)

Så ikväll blir de att spendera tiden som är kvar med familjen framför tv:n. Mysigt är de allt..
Ska till två ställen på Onsdag och lämna CV där jag vet dom söker folk :) Hihi! Kommer inte säga var för jag tänker inte ge någon annan chansen att ta ett jobba framför ögonen på mig ;) Kan inte göra de imorron för Otto jobbar!

Åh kom och tänka på en sak.. Jag ska ju få tillbaka på skatten nu i början av december! Hihi.. Får ju de i december eftersom vi haft eget företag. Dom reglerna suger men vad gör man?! Nästa år är det inte så iallafall, om jag får nåt tillbaka så får jag de då vid midsommar eller vad det nu är?







Hade varit kul med ett butiksjobb :) Så om ni vet nån butik som söker så hojta till!


Men Tjooo!


Tjabba alla läsare!

Igår va en bra bloggdag :) Många läsare hitta hit och de känns roligt att blogga när de ger resultat :) Dock är ju knappast min blogg "stor" utan långt ifrån. Bloggar heller inte för att bli de utan mer för att de är roligt. Lägga ut lite bilder och skriva, sen de roligaste är ju att gå tillbaka och läsa allt man skrev :) Va inne på en gammal blogg jag har som jag har lösenord på och läste för nån vecka sen, så himmla kul. Man minns de så väl när man bläddrar tillbaka :) De va den bloggen jag hade när jag väntade Sam och en tid efter de. Men för tillfället så står den stilla. Tyvärr!

Hmm, idag blev jag som vanligt väkt av cp-ungarna i lägenheten mitt över vår. Nu är jag måttligt trött på dom och jag skojar inte. När man inte ska gå upp vill man verkligen inte bli väkt kl halv 7 på morgonen. Och hur kan man låta sina barn föra sånt väsen så tidigt?! Två skott ett på pappan och ett på barnen, ja tack! Ringde till vår hyresvärd idag igen och sa att nu får de fan vara bra så hon skulle ta tag i detta nu. Grannfejden HEEEJ!

Idag vet jag inte vad jag ska göra, tror jag ska gå en lång runda eller jogga om de inte är regn eller så. Mååste hålla detta nu, 1 kg i veckan hade varit underbart :D Tänk va lycklig -1 kg kan göra en?! Hihi
Ska efter nyår börja fota igen tänkte jag så får vi se vad det blir. Då har man tid på sig att handla lite grejer med ;) Kan ju behövas. Har lite som är oanvänt men vi får helt enkelt se. Ska bli kul iallafall!

Nähe, om man skulle ta och göra sig lite frukost? Inte för att jag är så sugen men alla säger ju att frukost är de viktigaste målet.. Så får väl lyssna på de :D Jag mår nästan alltid illa när jag vaknar och har gjort de sen jag va 14 år typ så frukost är inte min stärka sida.. Sorry!


Puss & Kram







Julskyltning..


Kom nyss hem från Råås julskyltning, kan säga att den sög hårt. De sämsta skitet jag någonsinn varit på, bara skit! Haha! Så ni som aldrig varit där, åk inte dit de är ändå inget att se jag lovar.

Åh som vanligt har vi otur, ABS lampan lyser i bilen vilket betyder att den måste in på verkstad. Inte roligt alls.. Men vad gör man? Va iallafall och testa dom på en grusparkering men verkar inte som dom funkar alls. Vi får se vad dom säger när vi lämnar in den.

Sen en störig sak till, att mycke av färgen på brynen släpper tillsammans med skorporna så lär ta ett tag på återbesöket. Mycket som ska fyllas i, kan va att de behövs en 3e gång med. Blööö.. Så idag fyllde jag i dom med penna, men de blev bra för man ser liksom att de är lite färg kvar så man ser exakt vad fromen går. Hihi! Tur så slipper man hitta formen varje dag.  :)

Även idag så blir de slappa på soffan med familjen, vinterhalvåret tar döö på mig. Ingen ork eller lust till något. Hade de inte varit för Sam hade jag kunnat gå i mjukiskläder hela dagen och göra ingenting. Men de är ju inte så värst kul för han.




Söötnos!


Haha, mamma hade varit ute på shoppning för nån vecka sen och köpt en rolig mössa till Sam! Fast han gillar inte den riktigt och till viss del kan jag förstå han för han ser väldigt rolig ut i den :) Haha! Men ändå så himmla sööt!


Söt eller vad?
<3

Söndag och morron


Blöö vill inte gå upp än egentligen men Sam vakna så har inget val. Är inte de minsta pigg! Igår gjorde vi inte så mycke efter att vi varit hos min mamma så åkte vi hem och handla käk med hem, sen glodde vi på Morden i Midsommer & Mördare Okänd. Sen decka vi båda två. Sam va uppe till ungefär 21.00.

Fattar inte hur mörkret kan påverka en så mycket, jag blir verkligen jättetrött. Jag är som när jag va gravid, kan typ sova under hela den mörka tiden. Haha! Skadat jag vet, men vad ska man göra. Ser trött ut jämt vid denna årstiden..

Nu ska jag eller Otto gå till Netto och handla skagenröra :D Gotte! Sen ska alla tre äta frukost.






Min frukost!


Modella lite?


Chattar lite med fotografen jag brukar/brukade fota med innan jag blev tjock. Haha! Är sååå sugen på att fota lite, men får bli när jag jobbar så man kan handla lite nytt och sen när jag gått ner ytterligare 8 kg. Under dessa 2 veckorna jag inte ätit nåt godis eller druckit nån läsk mer än 1 dag i veckan har jag gått ner 2 kg :D Hihi! 1 kg i veckan är helt okej för mig med tanke på att jag inte tränar. Väljer att gå till stan istället för att ta bussen. Tar jag bussen går jag av nån hållplats innan så man får gå en liten bit iallafall. Känner mig duktig, och nu har jag en kompis som jag ska få köpa en cykel av billigt så ska jag cykla överallt såfort de inte är is eller snö ut för jag vågar inte cykla då.

Så nu är jag taggad 2012 kommer de bli mer fotande och nu är de roligare när man fixat lite på kroppen ;) Mer ska dock göras men de kommer när de kommer. Oj kan tänka mig att många undrar VAD SKA HON NU GÖRA?! Ja kära läsare vad kan de vara jag mer vill göra?! Hihi!







Några av ett par bilder som han tagit som jag sitter och skriver med just nu :)




Nej så blir det inte!


Skulle engetligen ner i stan och träffa min halv syster men jag går fan inte ut mer i detta hemska vädret. Regn och ruggit som fan. Va ute hos mamma innan, va ute och gick en kort sväng och sen hjälpte Sam mamma att mat hästarna. Alltså de är sjukt va han gillar djur.

På vägen hem köpte jag och Otto en kebabrulle från Torino och delade på. Sam krängde 2 portioner spagetti & köttfärsås hos mamma. Han älskar den rätten. Så han fick äta där så åt vi nåt annat. Imorron blir de spagetti & köttfärsås här hemma. :) Så kommer bli den bästa helgen på länge för han, 2 dagar med favoritmaten. Hehe!

Haha även idag satt vi och asgarvade åt American Funiest Home Videos.. Sam skrattar själv nu åt roliga klipp, igår va de nog mer för att vi skratta så skratta han. Men idag va de nåt klipp han tyckte va jättekul men inte jag så stod han framför tv:n och nästan skrek av skratt. Haha!


Blöö, nu när ruvorna börjar trilla av så följer färgen med, men efter första gången så kan 70% av färgen falla av därför man ska på återbesök och fylla på.. Kan i vissa fall vara att man får gå en 3e gång, men inget man betalar för. Alla återbesök ingår i dom pengarna jag betalade från början :)


Slänga iväg en beställning?



Sitter och letar efter en sånhär keps:

Hittar bara den på en sida och den sidan är jättekonstig. Vet inte hur man gör för att få den till kundkoren. Helt cp! Vet ni kära läsare var man hitta en rosa sånhär keps?! Håller på att bli tokig. så skönt att gå med keps. Och speciellt när man inte pallar fixa sig, bara på med kepsen så ser man någorlunda normal ut :) Min Nike-keps fick jag ju färg på när jag måla lägenheten. Så nu är jag på jakt efter en ny. Hjälp mig!



Lööördag idag då ja..


Haha, lite trött idag då ja?!
Sovit aslänge, typ 11 timmar. Sam har sovit nåt sånt med, han vaknade samtidigt som mig. Jag fick gå in och väcka honom. Men inte så konstigt han va trött han va upp med oss igår till typ halv 10 på kvällen han va så pigg och glad. Vi satt i soffan och asgarvade till American Funiest Home Video, jag skratta så jag grät. Lika så Sam, han gjorde som mig och fatta väl lite vad som hände. Haha! Charm har han allt den lille killen. ;)
Åh han va så lycklig han fick kanelgifflar igår när vi handla, han älskar de! Plus sånna majskrokar eller vad de heter. Lyxigt har han de allt. Men när vi handlar till oss så ska han också få nåt gott och tugga på.. <3

Idag ska jag nog träffa Andera på kvällen min halvsyster. Ska bli kul.. Inte träffat henne på jättelänge.

Nähe, lite frukost?! Skriver mer sen när jag har nåt kul att säga :D




Nähee om man skulle?


Sitter i myskläder i soffan och lyssnar på gammal musik, de är så kul. Man kan komma ihåg så klart vad man gjort och var man festat till den musiken. Haha! När jag va typ 13-14 lyssnade jag på de mesta, minns att jag och Sofia lyssna asmycket på konstig musik då. Vi lyssna på verkligen ALLT! Haha! Så nu när man hör vissa låter tänker man tillbaka på den tiden. Så kul!

Måste ta tag i mig själv och kravla mig upp ur soffan och ta på mig en tjocktröja & strumpor ska och handla när Otto och Sam kommer. Lite tomt faktiskt. Hehe! Så handla lite inför helgen. Typ lite pålägg för jag äter ju bara frukost typ när jag har sällskap. Som på helgen när vi alla äter tillsammans. Imorron kan vi ju gå upp med Otto och sen vila en stund på förmiddag. Så kan vi frukosta ihop innan han drar och jobbar. Sen på söndag har vi ju hela morgonen på oss. Så ja de ska bli mysigt! Hoppas vi kan få sovmorgon tillsammans på söndag och inte väcks av mongolidbarnen bredvid oss.

Nä nu måste jag bege mig och ta på mig lite för Otto kommer om bara en lite stund! Skriver och uppdaterar er mer sen. Och NEJ jag har inte glömt bloppisen, men ska gå igenom gardroben och kolla om de är mer jag behöver rensa ut. Så håll ut under helgen kommer de ut på bloggen, bilder, beskrivning mm!




Vad sägs om lite...

... NOSTALGI?!












Vilka minnen man får när man hör vissa låtar, skulle kunna göra listan lååång :D


Go dag alla!


Gaah, höll på att bli tokig innan imorse.. Jooo, såhär va de.. Jag hörde vid typ 6 tiden att de pep ute i från typ vardagsrummet eller köket.. Tänkte att skit samma de slutar väl. När jag vaknar sen vid 10 tiden så märker jag att de fortfarande piper. Jag började då typ se i min fantasi att de smöget in en råtta i vår lägenhet. Va helt säker på att de va en råtte-jävel i köket. Så jag vågade inte gå ut från sovrummet förrän vi 11 tiden. Jag kan då tillägga att jag va livrädd. Jag gick ut i köket och lyssnade.. Kunde lockalisera ljuder från typ kylen eller skåpen runt kylen. Men tyckte inte längre att de lät som ett djur så började öppna skåpen och hittar då en gammal brandvarnare. Så nu äntligen piper de inte mer för jag drog ur batteriet på skiten.
Fatta att en liten plastsak skrämt livet ur mig!?

Idag ska jag typ bara va hemma och städa lite och slänga i en tvättmaskin lite senare har precis hängt en. Sen komma på vad vi kan tänkas äta till middag. Sen ikväll blir de myskväll. Otto ska jobba imorron med, så jävla drygt men dom har asmycket att göra på jobb och han tjänar bra när han hoppar in och jobbar lite på helgen med.
Ska täffa min "halv syster" imorron hon kommer till Helsingborg, inte träffat henne sen Sam va typ ett ½ år. Alltså svinlängesen. Ska bli kul, dock ska hon ut och fest så ska bara ner och säga hej och lite så. Sen drar jag hem igen.. Om de inte är försent hon är i Helsingborg för då pallar jag inte. Ska ju ha myskväll..

Aaah idag tar Sam och hand avdelning på dagis kort. Typ sånna grupfoton och enskilda. Ska bli spännande och se om alla barnen kan sitta still på samma gång. Haha! Kan tänka mig att de inte är de lättaste. Ska bli kul och kolla på bilderna sen. Stackars Sam, han har fått tillbaka sin hosta lite.. Så vi fick bädda ner han i ena soffan så han och Otto sov i vardagsrummet istället för på soffan kan man lägga hans huvud lite högre så blir han inte lika irriterad i halsen. Men han har vant sig vid den räliga hostan så nu kan han sova och hosta utan att vakna. Fast de kanske är så med barn att dom kan de?



Gud, känns konstigt att säga de men sen jag gjorde brynen så känner jag mig så himmla fräsh utan smink! Som på denna bilden, inget smink & ny duschad och in smörjd i body lotion. Hur fräsht som helst..!



Fortfarande lite svullen runt ögonen :D Men snart är dom läkta.. Tar ca 5 dagar innan ruvorna som blir där trillar av. :)




Sökt & sökt..


Suttit och sökt lite jobb nu för att fördriva tiden, fanns inte så mycket dock. Skickade in några spontanansökningar med så får vi se vad de blir av det. Blir väl som vanligt, inget alls.
Man börjar ge upp hoppet om att kunna få ett normalt jobb, jag vet att de är svårt att få jobb, men hallå seriöst nåt jälva jobb borde man väl förfan kunna få?!

Ska se om Otto kan göra mig till den gården där jag råkade glömma min hjälm som dom sen kastat eller slarvat bort. Dom sa jag fick komma och leta själv med om jag ville så ska nog åka ut där och se om dom är hemma så man kan få sin hjälm eller komma fram till en lösning. Man kan liksom inte bara kasta andras saker bara sådär.

Har kommit fram till att jag i fortsättningen inte ska bestämma saker med vissa för de bara skiter i vilket iallafall då kan man lika bra skit i att bestämma nåt från första början, blir så trött på att bli tagen förgivet. Har man bestämt så har man, vill man eller kan inte så säger man de och inte 1 minut innan. Åh kan bli tokig på sånt betende!
Tycker det är respektlöst att gör så..

Idag är jag lite deppig som ni säkert redan kommit underfull med. Man blir de när man behandlas som luft.. Började redan igår, och sen fortsätter de samma väg idag.. Gillar inte de alls! Känns som att jag ska stanna hemma, tvätta av sminket, byta om till mjukis dress och bara dricka the och tycka synd om mig själv. Så känner jag just nu.. :( Sen gör ju inte årstiden de bättre, mörkt och tråkigt. Jag har ingen lust till nånting. Satt innan och kom fram till att jag ska inte rida nåt mer förrän de börjar bli varmt igen, de är inte kul att va i stallet när de är mörkt & kallt.






De är såna här dagar man önaskade man va strutts och kunde stoppa huvudet i sanden och bara försvinna, iallafall för ett tag..


Så jävla braaaa!




Så jävla bra är den!



Go morron folket!


Vakna för 1 timme sedan och har väl inte gjort så mycket än. Smörjt in brynen med Vaselin, sökt lite jobb och segat.

Om nån av mina läsare vet nåt jobb så säg till, söker jobb som en galning. Helst typ butiksjobb, kundtjänst, servering. Inget som har med nattlivet att göra, jag har nog växt ifrån de helt nu. Så trött på det så jag kan spy. Visst om man planerar en resa och behöver jobba ihop lite extra så visst, men inte att ha de tillsvidare, blööö!

Har smsat Linda en massa ang vår lunch, men får inget svar så vet inte om jag ska bestämma annat. Inte kul att sitta och vänta på att nån ska höra av sig och kanske inte gör de. Så sitter man hemma och inget blir gjort. Kan jag lika bra bestämma att göra nåt annat.

Behöver städa här hemma med! Någon som vill hjälpa till? Haha!

När nu ska jag lägga upp en bloppis :) Kul va?




Blööö, jag vill sola men kommer inte tills att göra de förrän brynen är helt läkta. Så om 1 vecka ungeför kan jag sola igen. Hihi! Men ska tillbaka på återbesök den 14 december så då fylls dom på och så.. Vilket  resulterar i inget solande IGEN.. Hehe! Så vet inte hur mycke färg jag hinner få innan nyår?!





Aj som fan!


Aaaaj, har ont i mitt öra. Gör ont som F A N ! Har fått en grov jävla inflamation i min nya piercing ni vet dör uppe i örat. Där är en stor typ knuta fylld med äckligt. Usch! Ska köpa Zinksalva imorron, den kommer förhoppningsvis torka ut den.

Nu ikväll har vi bara haft familjemys på soffan, lagat middag mm. Imorron har jag lite jag ska göra, ev luncha med Linda, kanske fika med Love, städa lite och ja köpa den salvan till örat. Inga sådär jätteviktiga saker, men ska ändå göras :)

Nu ska jag kolla på sanning eller konsekvens. Dom tar upp lite om dåliga hyresvärdar och lite annat smått och gott om man nu kan kalla de så.

Imorron bloggar jag mer än vad jag gjort idag, ska ta lite bilder med. Just de, har inte fotat mina nya stövlar än. ska göra de imorron.



En bild från nu ikväll när vi hade soffemys :)



TJEJ TEST 2011



Alla  tjejer ska göra den!



1. Har du ett par rosa string? - Jaau, de har jag :)
2. Vem var den senaste du pussade? - Otto & Sam
3. Vad har du för bhstorlek? - 65G - Har dom mätt ut på Change men använder lite olika.
4. Trivs du med det? - Japp, valt de själv.
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - Vet inte, men bytade tele för inte så längesen så inte många..
6. Gillar du någon nu? - Japp!
7. Vad gjorde du inatt? - Sov som en stock
8. Och i förrgår natt? - Sov mindre bra, va nervös över tatooon.
9. Vad gör du innan du ska sova? -  Hmm, inget speciellt.. Borstar tänderna?
10. Kan du prata med din mamma om allt? - Nä men om mycket. Vi tycker olika om mycke saker och hon är envis som fan vilket kan leda till att vi blir osams.. Tyvärr!
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - Japp..
12. Har du varit gravid? - Japp!
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? -Ja, men chokad mer för han är sån som inte vill gifta sig, typ som min mamma. Haha!
14. Choklad eller glass? - Choklad!
15. Push-up eller T-shirtbh? - Inget av de..
16. String eller hipsters? - String.
17. Stövlar eller sneakers? - Sneakers!
18. Kjol/klänning eller jeans? - Jeans..

Tiofakta:

1. Hemstad/ort: Helsingborg
2. Hårfärg: Mörkbrun näääästan svart.
3. Längd: 163 cm.
4. Frisyr: Hmm, oborstat och en knut på huvudet :)
5. Ögonfärg: Gröna.
6. Skostorlek: 35-36.
7. Humör: Flippad
9. Civilstatus: Sambo
10. Vänster eller högerhänt: Höger



Tiosaker om ditt liv:

1. Har du nånsin varit kär? - Har väl alla?
2. Tror du på kärlek? - Jadåå
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Har jag väl?
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Japp.. :/
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Tror jag inte..
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nej.
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - Älska är ett starkt ord, inget man bara säger. Så nej!
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Nej, älskar förhållande!
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Hmm vet inte..?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nja, både ja och nej..


Det där eller det här

1. Kärlek eller pengar? - Båda helst men om bara ett alternativ så KÄRLEK <3
2. Vin eller öl? - Då säger jag cider! Haha!
3. Dag eller natt? - Dag..
4. One night stand eller förhållande? - Förhållande!
5. Tv eller internet? - Internet såklart..
6. Pepsi eller cola? - Cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? - Både och..
8. Färgfoto eller svartvita? - Både och.
9. Telefonkontakt eller face to face? - Face2Face ;)
10. Bilddagboken eller myspace? - Bilddagboken..


Tio "Har du nånsin":

1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - Gör inget sånt.
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Pass!
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Har jag väl..
4. Har du hoppat bungy jump? - Nej och kommer aldrig göra heller!
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Hmm, nej inget allvarligt iallafall.
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - Öh nej, gillar inte tårta.
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Haha ja.
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Nej.
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - ?
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Ja många gånger..

Tio känslor:

1. Saknar du någon just nu? - Gör man väl alltid.. Min kissemisse som bor hos mammi
2. Är du glad? - Inte just nu.
3. Är du fundersam? - Ofta.
4. Är du uttråkad? - Tja de med.
5. Är du tysk? - Nix
7. Är du italienare? - Nix
8. Är du fransk? - Nix
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Har aldrig varit de.
10. Gillar du någon just nu? - Japp

Om dig:

1. Hur mycket är klockan just nu? - 14.56
2. Namn? - Angelica
3. Vart bor du? - Helsingborg
4. Hur många barn vill du ha? - 1 det räcker gott och väl :)
5. Vill du gifta dig? - Ja, nån gång.
6. Rullar du spaghettin eller skär du den ? - Skär.
7. Har du ätit sushi? - Nej men fyfan!
8. Favoritglass? - Vanlijklass med choklad kross.. :)
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - Bara en sort.
10. Ditt humör just nu? - Lite halvbitter..
Fyra grejer:

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Hmm nä tror inte de..
2. Har du en hund? - Har haft.
3. Sover du helst själv eller med någon? - Med någon som inte snärker!
4. Tror du på spöken? - Haha, nej!

Skulle:

1. Skulle du vilja vara längre? - Jaaa!!!
2. Skulle du vilja ha sex nu? -  Ja när jag är sugen.
3. Skulle du vilja dricka dig full nu? - Näää

Kan:

1. Kan du röra på öronen? - Hmm
2. Kan du slicka dig på näsan? - Nopp
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - Jaau
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - Haha, iallafall inte när jag va yngre ;) Nu kan dom..
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Ja om jag sover.
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - Japp
7. Kan dina vänner lita på dig? - Ja
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - Har jag redan..
9. Kan du suga? - Hmm på vad?
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - Kliar allt i fingrarna ;)


Har:

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - Ooh ja!
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - Jaadå
3. Har du syskon? - Naaj
4. Har du någonsin haft sex med någon? - Nej, aldrig! Vet inte hur Sam blev till.. Ett mysterium.
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - Ja..
6. Har du varit full den här månaden? - Ja, lite..
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - Lite smått ja!

8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - Nej
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - Aadå
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - Aa
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - Nej
12. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? - Hmm maajbiii
14. Har du ljugit på någon fråga än då? - Niix


Vem:

1. Vem älskar du? - Sam, min katt, mamma & Otto. Lite för många kanske?
2. Vem hade du senast sex med? - Otto
3. Vem vill du bli full med? - Vet ej
4. Vem är den bästa artisten/gruppen? - Finns mååånga bra.
5. Vem pratade du senast i telefon med? - Sofia
6. Vem är snällast i världen? -  Min katt
7. Vem vill du prata med? - Ingen ska vila.
8. Vem sov du senast med? - Otto
9. Vem såg dig full senast? - Johanna
10. Vem vet allt om dig? - Otto vet typ allt om mig.
11. Vem hatar du mest? - Inga namn nämda inga glömda. Men ni är ett par stycken ;)

 

Puss på rumpan era suckers ;)

 

 


Ett samtal bort..


Såja, nu har jag tagit mig mod och gjort de. Jag lämnade ett klagomål till dom mitt över oss. Dom låter sina barn leka i trappan och skrika som idioter. Men nu får de va nog, speciellt när man jobbat natt och dom väcker en 6 på morronen och man kanske får sova 2 timmar och sen jobba en natt till, INTE KUL! Hon höll med mig till fullo, man måste respektera de andra som bor där och man får inte störa andra hyresgäster med mening. Så hon skulle ringa dom på en gång :)

Så nu tänkte jag sätta igång nån film eller ett play program vet inte vad än.. Så slappa, känner mig lite seg idag. Ingen ork. Va ju och handlade Vaselin innan, så när jag kommer in och ska köpa de och hon frågar vad jag ska ha de till ska hon lura på mig en dubbelt så dyr salva, jag bara nej nej.. Jag ska ha den hon sa igår att jag skulle använda inget annat. Jävla försäljare!

Haha vilka papetiska människor de finns i detta tragiska samhälle som tycks sig veta mer än vad som gör :D


Uppe, jaadåå


Jaha, då har man vaknat nyss. Ska gå och handla salva till brynen så dom inte blir förstörda. De vill man ju inte. Ska smörja inte dom med Vaselin eller nåt liknande och de äger vi inget. Så de bli att gå upp i centrumet och handla de, för smart som man är så hade jag glömt att vi har apotek uppe i centrumet. :P Va inställd på att åka ner till stan..

Hmm, händer inte så mycke idag. Vet inte vad jag ska göra riktigt. Ska dock ringa ner där jag tatuerade igår och fråga om jag får tvätta huvudet med två och vatten eller hur jag ska göra när jag sminkar mig :P Kan va bra och veta. Haha! Smart som man är frågade jag inte de igår, då va man så jävla nervös och glömde hälften av alla frågor. Skit samma bara och ringa ju :)

Men nu ska jag tå på mig min rosa mjukisdress och gå upp i centrum och handla salva :)


Passa på!


Just nu har dom 40% på One Pice.. Så för er som vill se ut som en JÄTTE BEBIS så passa på och köp den.. Hehe, jag är dock inte ett fan av dom. Har hellre mitt rosa mjukisställ ;)



Denna skulle jag välja om jag skulle ha en, rosa såklart <3


En bättre bild!


Här kommer en bättre bild som jag tog innan på bussen. Bättre kvalité!



Vad tyckte ni? Snyggt?


Såjaaa..


Halv 4 idag hade jag tid och kan ju säga att de va inte en modig Angelica som gick dit, va såå nervös. Men nu är jag så glad att jag gjorde de. Och tack snälla Sofia som följde med som stöd! Men kan säga med stolthet att jag va modig och tyckte inte de gjorde så ont.
Då undrar alla VAD ÄR DE JAG GJORT?!
Jo, jag tatuerade min ögonbryn med kosmetisk tatuering :) Fyller ju jämt i dom och på sommaren när man är på stranden och bada blir de jobbigt så nu va de lika bra att få de gjort. Nu sitter dom där och håller allt från 3-5 år.

Annars har jag inte gjort så mycke mer än gått och stirrat upp mig över detta :) Hon som gjorde dom sa att jag satt ribban så högt så jag tyckte inte smärta va så farligt, målat upp en bild att de skulle va mycke värre.

Men er som funderar att göra de så säger jag bara en sak: GÖR DET! Ni kommer inte ångra er över huvudtaget! Jag lovar!

Här kommer två bilder..





Inget smink på mig hoppas ni inte skräms ;)



Wiiiee


Varit i stan idag med Johanna fixat lite ärenden och ätit lite och sånt mys.. Gått i mitt rosa mjukisställ, varit barbie idag :)

Köpte ett rosa silikonskal idag till min telefon, passar ju mig med silikonskal ;) Höhö!

Va nere och boka tid också till en sak jag velat göra ett bra tag nu och ja nu ska de bara göras, lite dyrt men värt varenda korna! Nu ska de göras.. Så snygg jag kommer bli! Hihi! Skrev på FB att jag bokat tid så börjar såklart gud och hela världen fråga vad. Haha, men kommer va en hemlis tills jag gjort de, för tänk så fegar jag ur. Men kan avslöja att de kommer hända i denna veckan. ;)

Ska ta en dusch snart och sen efter de mysa på soffan :) Tycker jag är värd de efter att ha gått en massa i stan idag UTAN att shoppa. Inte ens varit inne i en butik, mer än när jag köpte skalet men har fan varit i svinmånga affärer och kollat efter ett rosa silikonskal men nu äntligen hitta jag och de kostar bara 79 kr, helt okej :) Så de blev de.

Nä nu ska jag ta tag i duschandet, höres kanske senare gott folk! Och måste be om ursäkt för de dåliga bloggandet på sista tiden men många bollar i luften gör att bloggen inte kommer i första hand. Som sagt ponny-SM, varit med Linda i stallet, umgåtts med min familj mm.. Buuhuuu!



Rosa, färgen i mitt hjärta!


Nu är tiden bokad!


Nu har jag äntligen bokat tid till nåt jag länge gått och tänkt på att jag vill göra. Ett skönhets ingrepp men värt varenda krona. Kommer bli så snyggt, varit nere idag med Johanna på stället och snackat och visat bilder på hur jag vill de ska bli osv.. Hihi! Tar väl lite drygt 1-1½ timme att göra, smärta? Jag vet faktiskt inte..? Åh vill bara få de gjort. Såfort de är gjort kommer bild så får vi se om ni se någon skillnad :)


VAD TROR NI DE ÄR JAG SKA GÖRA?!




Varit upptagen


Har inte haft någon tid till att blogga under helgen. Typ bott inne på Ponny-SM. varit där från morron till kväll, så kul och kolla på alla fina ponnyer :) Och framförallt få träffa Fanny! Åh om jag hade haft 135 000 hade jag köpt henne, min lilla bebis! Kommer aldrig glömma henne, finaste ponny!

Kollat på massa andra fina ponnyer med, tex Kalle Kvalster, Flying Dragon mf! Julia Hallbergs omhoppning va inte attleka med, jag tackar gud att dom bytat underlag för annars hade dom varit mos. Men hon blev bronsmedaljör, inte fyskam :)

Så idag blev de sovmorgon, så himmla skönt att få sova ut. Gått upp astidigt hela helgen för att inte missa SM :P Men nu är de över och dröjer ett tag till nästa gång.

Annars har de inte hänt så värst mycket, tagit de lugnt. Behövs de med, nu ska jag dock fixa mig och dra ner i stan för jag ska träffa Johanna har lite ärenden som ska fixas. Växla pengar mm..




Var är orken?


Gick upp tidigt idag eller ja, tidigt för mig. Men som vanligt så råkade jag stänga av larmet och somnade om och vaknade 40 min innan jag skulle sitta på salongen och fixa mina naglar.. Hur lyckas jag!? Joo, heter man Angelica och sitter uppe framför datorn halva natten så är man trött.. Men jag kasta på mig kläder fixade mig lite snabbt och rusade dit. Men jag hann! Tur de, annars hade jag inte blivit snygg om naglarna ;)

Sen efter de GICK jag från Ramlösa ner till stan, duktigt av mig! Käkade lite och mötte upp Daniella. Blev "tyvärr" att jag shoppade. Men faktiskt har jag gått och spanat in dessa skorna hur länge som helst, faktiskt JÄVLIGT länge om jag får säga de själv. NU ÄR DOM MINA! Ska lägga upp en bild på dom såfort jag fixat de.

Sen plockade Otto upp mig och vi åkte hem och fixade oss för att sen åka på middag hemma hos Ottos föräldrar.. Ät sån gås-middag. Snacka om att man åt så man höll på att sprängas. Så sjukt gott!
Efter middagen åkte vi hem till mamma & Johanny för att "fira" Johnnys födelsedag. Vi lämnade presenter och sen satt och snacka lite, men eftersom Sam varit upp länge så blev de att vi bara stanna ca 1 timme, men de va mysigt :) Sam fick som han ville, mata hästarna ;) Och säga gonatt till min kisse-miss. Han är en riktig djurälskare lilla Sam.

Nu är vi äntligen hemma och mina ögon går i kors. Ska snart stänga av datorn, men kände mig faktiskt tvingad att blogga. Mest så ni inte tror jag dött.. Hehe! Imorron ska jag upp tidigt IGEN för jag ska in en runda på Ponny-SM och kolla på lilla Fanny när hon går ett av kvalen. Lilla sötisen! <3 Så blir nog inte mycket bloggande imorron, sen är jag hembjuden till Linda och hennes familj på middag, ska bara se om nån kan hämta mig på kvällen så jag kommer hem. Hehe!

Men nu ska jag vila ögonen på tv:n och ni får ut och festa eller sova!
Puss&Kram


Busig?


Haha, fick ett sms innan idag av Linda.. Hon sonm äger Danny som jag rider lite ibland när de finnt tid & lust. Hon skrev iallafall att hon hade fått en flygtur, jag frågar henne hur hon lyckats med de? Och får svaret att hon försökt ta sig över ett 50 cm kryss och Danny har nog tyckt att dom skulle hoppa 150 cm. Haha! Sötnöt, men varför får man aldrig sånt på film? Äh kul iallafall, hoppas hon inte slog sig, men så illa kan de inte varit för hon kunde skriva sms ;) Haha!

Lilla Danny :)


Shopping hann man med..


Jag och Johanna tog bussen från ridhuset vid 2 tiden och gick på en liten shoppingrunda. Handlade en locktång, en BRA locktång som faktiskt fick mitt hår att bli lockigt (testa den nu när jag kom hem, va trungen och veta), sen blev de en kosta på H&M, en mascara och lite gott att dricka. :) Gott att ha i kylen när man blir sugen på de.

Va nära på att köpa en sån mössa med en stor pälsboll mitt på, men jag vet inte tycker jag se knäpp ut med mössa. Men de är nog en vanesak? Går ju aldrig med mössa, fryser hellre öronen av mig och är snygg. ;) Haha!

Blöö tog på min Pepe Jeans idag och märkte att jag nog gått ner rätt mycke för dom är redan förstor, kul.. Hann ha dom cp 3 gånger och nu förstora. Jaja, de är ju på ett sätt postitvt för de betyder att mitt mål kommer allt närmre. Så lite har de nog hjälp att dra ner på godiset & läsken.

Just de, nån drottning va i stan idag för de va ren kaos utanför dunkers. Fråga mig inte va som hände där men mycke folk och massa poliser och skit & mög. Jippon är överskattat?!

Otto är och tränar, så tråkigt att vara ensam hemma. Men fördrev lite av tiden med Johanna iallafall..

Nähe, om man ska slå igång tv:n och byta om till mjukiskläder? De låter fan som en bra ideé :)



Locktången och min goda dricka :)


Mascaran jag ska testa som de är så mycke reklam om på tv..
Man går allt på de ;) Haha!


Omlott-koftan jag köpte, ser inte så mycke ut på galgen snyggare
på :) Dock har jag inte provat den.. Haha!


Sen kom även paketet med min & Ottos beställning från England..
Så min minkis kom :) Jättefin, men upplever inte den riktiga
färgen som den är in real.. På bild blir den mer röd..? Men den
är rosa med mintgrönt i luvan och på ränderna på armarna :)


Ponny-SM!


Va inne på Ponny-SM, men de höll bara på till typ 2 idag, va en uppvärmningsklass för unghästarna idag. Alltså inte så höga klasser. Men fina ponnyer. Och den finaste ponnyn av alla va där, FANNY! Va nere i stallarna och gav henne äpple. Hon stod där och såg så söt ut, kan inte fatta att jag suttit på den lille skiten.. 126 cm är hon bara :) Men så dock-söt! Imorron tror jag hon ska gå och jag ska sitta bänkad där såklart, men söndagen när hon står där som svensk mästare ska bli roligt ;) Tror faktiskt hon kommer hamna på en top 3 placering.

Hon är outstanding! <3

Så här kommer två söta bilder som jag tog på henne i boxen innan idag :)






Så jävla sööööööt jag dör!


Hahahahahahaha


Märks att man är lättroad. Sitter och chattar med Johanna över Facebook, sitter och snackar om skola och lite så. Då kläcker hon ur sig att hon smygfotat en gemensam lärare vi båda haft.. NÄR HON PETAR NÄSAN! Jag dog av skratt när jag fick se de.. Så jävla kul!

Hahahahahahahaahahahahahahaaha


Hahaha, skadad?
Nog dålig på att gräva..?


Land & rike runt..


Va nere och snackade med min föredetta chef.. Kom fram till att jag ej ska jobba där nåt mer. Så enkelt va de!

Så nu är man arbetslös IGEN eller vad man ska säga. Sitter just nu och funderar väldigt stärkt på att börja plugga nåt. Jag pallar inte med den jävla konkuransen som är på arbetsmarknaden nu. Man måste ha nån speciell utbildning för att kvalificeras till ett sketet ICA jobb. Verkligen sjukt att de kan va så svårt att få ett jobb när man jobbat förut och har erfarenheter?!

Tog bussen ner i stan innan för att träffa min föredetta chef och för att sola. Efter jag snackat med honom så gick jag upp och sola i ett vanligt solarium. Pallade inte stå idag, så blev 20 minuter i de vanliga. Sen gick jag hem till Daniella för hon bor rakt över gatan när man går ut från solariet :) Sen gick vi ner i stan en snabbis. Sen hängde jag med henne och käkade på McDonalds, och nej jag åt inte den skräpmaten ;) Men träffade May där, han från HIF :) Han blev glad. Hehe.. Sen gick vi mot söder, där Daniella träffa sin mamma, dom gick och fikade och jag fortsatte jag mig promenad hemåt. Så har gått rätt långt idag. Ska börja jogga med May såfort jag känner att jag fått upp lite kondition. Innan jag fått upp flåset är de inte lönt.

Åkte till Willys när Sam & Otto kom hem, mötte dom nere på parkeringen och åkte direkt. Sen hem och laga middag, så nu sitter jag här så mätt att de känns som att jag ska sprängas. Varför blir man så trött när man äter sig mätt? Känns som att jag skulle kunna somna nu. Haha!

Snart tänkte jag hoppa in i duschen och sen hålla kväll. Blir "Efterlyst" ikväll och mys..


Va fan är detta..


Åh jag kan fan inte somna, va fan är detta.. Är inte trött ens, slummrade till 40 min på soffan innan och nu är jag klarvanen. Usch såhär vill jag inte ha de, och nu börjar Sam att hosta med, så nu kommer jag inte kunna somna. Är så kimmla ljudkänslig när jag ska somna. Ligger fan nästan och lyssnar efter ljud. Hemskt är det, önskade jag kunde somna i värsta oväsnet men de kan hon inte.. Blöööö!

Igår hosta Sam knappt nåt och nu börjar han, hoppas de avtar.. dock sover han och hostar samtidigt. Hur sjukt är inte de?

Han nu även sparat ner bilderna från dagens ridtur, blev inte så många idag, kameran va lite cp. Linda fick inte rätt på knapperiet. Men några blev de iallafall :) Söta Danny, han hade gärna fått bo på min balkong :D











Den sista bilden bjuder jag på, inte alls vacker men har sin charm ändå :)


De där med att blogga?


Opps, glömde blogga men jag stack iväg direkt typ när jag vaknade. Åkte med Linda till stallet och hjälpte henne med alla djur. Va och käkade innan på Familia där vi även handlade lite foder, spån & snodde en grimma. Grimman låg under allt foder så vi glömde den alltså inte med meningen :/ Sorry City Gross att ni gick minus 29 kr idag, va inte meningen.

Sen red jag Danny, han va fina stundvis men va ju tvungen att kämpa emot lite, man kan ju inte gå fint exakt helatiden :) Haha, han gjorde en rolig sak med. Jag satt och skrittade på halvlånga tyglar och rätt som de är utan förvarning så hoppar han jämfota rakt upp i luften ca 1 meter och sen ner igen och skritta vidare hur lugnt som helst. Jag bara hmmm... Okej?! Haha! Varför filmar man inte sånna ögonblick? Så skadat, va inte ens i närheten av att ramla av heller, bara satt som jag gjorde liksom innan han hoppa :P

Nu sitter jag i soffan, Otto drog och tränade innan jag kom hem. Han ska börja på boxning igen. Han ska ju också få ha kul på sin fritid. Så han lämnade Sam hos farmor eftersom jag inte va hemma :) Så dom kommer hem när hans träning är slut så nu sitter jag här i min ensamhet. Fast ska slå igång tv:n snart och slappa.

Känner ni också att ni blir tröttare när de blir mörkt så tidigt? Jag blir jätte trött & seg av detta.. Min kropp tycker inte om mörker :/ Aaaja, bara att vänja sig kommer väl att va såhär nu 4-5 månader till innan man märker att de ljusnar. Trist men sant!

Haha ni som kollade på fotbollsgalan igår hörde att Erik en i HIF berättade om att en av spelarna hade Svenska Cupen pokalen i kylen? Baffo då alltså.. HAHAHA! Så jävla klockrent.. Nu för typ 30 minuter sen la Baffo upp en bild på fin facebook och jag är vän med honom där så den dök upp och jag dog av skratt så tänkte bjuda er på ett gott skratt!



Finn ett fel......
Hahaha!


VILL HA!


Hamnade på en hemsida nyss som nån i en blogg länkade. Har varit inne på denna sidan innan och dräglat över bikinis, men dom kostar från 800 kr och uppåt.. Ska man? Ska man inte? Ingen som känner sig manad att köpa bikini till mig? Haha! Skoja..









Visst är dom fina!?

Grattis min vän! De va du värd!!!!!


INTE NOG MED ATT HELSINGBORG DOMINERAT SÖNDER HELA SVENSKA FOTBOLLEN IÅR.. DE TOG ÄVEN HEM 2 PRISER I ÅRETS FOTBOLLSGALA.

May Mahlangu

ÅRETS ALLSVENSKA SPELARE

Conny Karlsson
ÅRETS TRÄNARE!

Vilken känsla att sitta och kolla på tv och se ens kära HIF sitter där glada i hatten. Men efter årets prestationer så är dom värda detta.


En bild från i Lördags när jag va ute med Johanna och festade med bla May :)
MAY ÅRETS ALLSVENSKA SPELARE!


Puuhuu


Jahaa då har man fått i sig lite middag med. Blev nytigheter, ris med massa grönsaker :) Gotte!
Så nu väntar vi bara på att klockan ska bli 7 så Sam kan gå och lägga sig för han är över trött och sen ska vi ha tv-mys jag och Otto! Ska bli nice.

Diska massa innan.. Va lite kaos! Haha! Vi har ju städdag på söndagar men igår va de ingen som tog tag i nåt. Så jag fick göra de idag fast att man va väldigt trött. Men vad gör man, hatar röra!

Nu ska jag bädda ner mig och kolla på tv..


Nog trött..


Jag va nog rätt trött igår för jag somnade på soffan första gången typ vid 6 tiden, sen vid typ halv 8 igen.. Sov till ungefär halv 10 sen va jag uppe och kollade CSI sen somnade jag IGEN. Men vaknade av att Sam började hosta, så han har haft rethosta men vilken kille.. Han sover och hostar samtidigt? Helt sjukt, men sen råkade han klökas till av slemet han har i halsen så han ville inte sov riktigt så han och Otto la sig på vars en soffa i vardagsrummet så blev de bättre + att jag gav han lite hostmedicin. Så han fick somna om. Men han va pigg och glad imorse.. Va nog lite så vanlig rethosta och sen är han ju lite snorig med men de tycker jag han varit nästintill sen han började på dagis.

Idag är det fotbollsgalan, och HIFs spelare är nomineragde i ett par kategorier.. Jättekul om dom vinner lite! Tror faktiskt dom kan vinna lite grann. May kommer nog bli årets allsvenska spelare, eller så blir Pär de. Kan kvitta vem av dom som blir de dom förtjänar de båda två.

Hur sjukt är de inte nu att HIF vunnit ALLT som går att vinna i svensk fotboll? Äh de är som alla säger, HISTORISKT!
Just ni är dom i luften påväg till Stockholm och ska på fotbollsgalan, lätt man sitter bänkad framför den ikväll! Kolla på sina vänner :)


Stolt Helsingborgare!




Segast i stan!


Blöö så seg jag varit idag.. Imorse när jag fortfarande sov så tog Otto med sig Sam till Busfabriken. Vilken pappa han är, Sam kunde inte fått en bättre! Så glad jag har Otto som pappa till mitt barn. <3

Vilat och kollat på tv hela dagen i stortsett.. Lagat mat och lite så med, men annars ingenting. Så himmlaskönt!
Nu sitter jag och kollar på Beck men de är paus så passar på att blogga lite.

Åh fyfan idag hände en hämsk sak.. En av världens finaste hopphästar dog mitt inne på arenan. Ryttaren hade precis ridit igenom målet efter en hoppbana och då bara seglar hästen ihop och får typ kramper & sen bara dör.. :( Så himmla hemskt!

http://www.expressen.se/sport/ridsport/1.2614283/varldskand-hast-dog-mitt-under-tavling


R.I.P Hickstead



Haha - rolig dag eller nåt?


Asså va fan är de med mig idag? Sitter bara och garvar åt ingenting & helatiden.. Och drar skittorra skämt för Otto.. Hur orkar han med mig?

Haha, Sam är så jävla rolig.. hahahaha
Otto har problem med ryggen så han smörjer in svanken och lite av ballarna för han har varit hos en kiropraktor i fredags så är man lite öm dagarna efter.. Så när han står och gör de har han puttat ner kalsongerna lite, så ställer sig Sam bakom och pekar & säger: Baajs!
Och vi bryter av i ett sånt jävla garv, vilka ideér han har!




Söta lilla barnet :)


HIF alltså! <3


ÄR DOM BÄST ELLER ÄR DOM BÄST?!

Seriöst, nu finns de inget mer för dom att vinna, tur säsongen är slut ;) Fullständligt dominerar i svenska fotboll.. Utan att skryta har vi de bästa laget! Så enkelt är det, och de måste ju såklart firas.

Sjuk va/är jag men fan en trippel kan man INTE missa! Så jag och min homie Johanna minglade runt tog nån drink och bara njöt & skratta! Såg och va med om mycke kul måste jag säga, att de finns så mycke roliga folk som är så extremt roliga när dom dricker är ju sinnessjukt! Äh jag skrattar på mig!

Men en sak va inte så kul.. Kan nu säga att fulla människor har INGEN kolla på sina cigaretter, blev bränd på armen när jag höll Johanna sällskap när hon röka. INTE så skönt kan jag säga, och sen att miffot inte ber om ursäkt heller vad är det liksom? Jaja, jag dog inte men blev irriterad.

Jag mötte kungen av HIF, en av spelarna som betytt mest under hela denna säsongen.. May! Hur bra är han inte? Med största sannolikhet blir han utsett till årets mittfältare på måndag när det är fotbollsgalan och även nominerad i årets bästa spelare. Inte illa! Kan säga att de också är den enda spelaren med båda fötterna på jorden. Ingen sån som går med näsan i vädret. Hur trevlig och go som helst. Stod och snackade mat med han att jag älskar kebab, pizza och annan skräpmat. Så sa han att vi skulle gå och äta kebab en dag, romantiskt! HAhahahahahaahahah skoja, men tyckte de va kul.. Typ som romantisk middag på Mc Donalds. Han skratta lika mycke som jag. Kul, kul..

Jaha, så va fotbolls säsongen över.. De märks att vi gå stormsteg mot JULEN nu.. Men jag gillar de på ett sätt samtidigt som jag inte gillar de. Kylan är inte roligt, inte att de är så mörkt heller. Men vad gör man?
Samtidigt är de mysigt med snön och ja lite så.. Ska bli kul och se hur Sam reagerar på snön nu när han är lite större. Ska köpa en så barn-pulka detta året, tyckte han va förliten förra året :P

Ja just de, Sam va hos farmor ett tag igår. Han hade varit heeeelt galen, tyckte de va jättekul att kasta löv. Dom hade gått till nån lövhög där de va massa löv och kastat löv och har går i gång som en jag vet inte vad. Helt upp i varv! Haha! Sötnos. Dock vaknade han väldigt tidigt idag, men somnade om efter vällingen. Skönt med sovmorron.. Vem gillar inte de? Ja, vet ni? Innan ha Sam aldrig haft nån så snuttefilt eller varit fäst vid nåt så förutom nappen som han är glad i som vi trappar ner på mer och mer.. Men sen han fick ha med nallen till dagis när de va nallefest så är han helt galen i nallen. Han ska ha med den överallt, och sova med den. Börja med de nuuu? När han är 2 år.. Jaja, bättre sent än aldrig eller vad är det man säger?



May & Jag




Alltid redo!

Jahapp, snart dags att bege sig mot jobb. Jobbar till halv 3 inatt ca.. Beror på när städningen är klar och hur mycket gäster som är där osv. Ååh, jag har lite smått ångest.. Jag vill också se Kapten Röd idag på The Tivoli. Hans låtar är snuskigt bra! Så missar jag de.. Buuhu!
Kan även passa på att meddela att jag inte bloggat för att jag vilat och tagit de lugnt på dagen just för att slippa bli sämre, denna förkylningen är inte rolig. Nyser & slemmar helatiden men men.. Vad gör man?

Åt middag för en stund sedan, blev potatismos & fiskpinnar, sååå gott! Så mätt så jag mår illa.. Haha!
Sen nu ha rjag precis sminkat mig och fixat mig för jobbet, man måste ju va snygg ;)




Åh nu ser ni min piercing, har ju bytat till en diamant där uppe i örat, jättefint tycker jag :)




Haha min jobbtröja med ett stort "S" på, Spendrup ni vet ;)




Braaaaaa låt med Kapten Röd!



Nät-shopping!


Beställde en ny hoodie från England precis. Otto skulle beställa lite och sen beställde vi skor till Sam och en present till Johnny som fyller år nu den 11 November. Så för 4 st tröjor och 1 par märkesskor från Fila till Sam blev de med frakt 600 kr. Den sidan är jättebra, hoddie från tex adidas kostar 180 kr, och allt är äkta. Otto skulle aldrig ta på sig kopia! ALDRIG!!




Denna tröjan är till mig. Kostar 115 kr. De är en Londsdale tröja, ett känt märke som i Sverige kostar närmre 600 kr ungefär?


Synd om mig :/


Buuhu, idag är det synd om mig. Vaknade störtförkyld, inte alls kul :( Men de är ju sånna tider nu. Ska väl va tacksam att de inte är magsjuka för de går nu...

Igårkväll va jag nere i stan och tog en kvälls fika med Fia innan hon började jobba. Hon berättade om sin resa som hon varit på i Paris och lite så. Sen kom hennes pojkvän Ville med. Vis satt och snackade lite sen gick vi med henne till jobbet och satt där ett tag för att sen ta bussen hem.
Jag missade den sista bussen så fick åka första nattbussen som va full av 15-16 åringar som hade Höst-lov. Dom skrek och gapade över hela bussen, fulla och allmänt jobbiga. Dessutom åkte han världens omväg och med min hemska huvudvärk jag hade igår passade de inte så bra. Men man får väl anpassa sig när man åker kollektivt och är så osmart och missar bussen :(

Nu sitter jag här i soffan och har nyss ätit frukost. Ingen direkt aptit när man är sjuk, man äter bara för man måste. Och de sägs ju att frukosten är de viktigaste målet, så de är ju bara att göra de. Idag ska jag bara ta de lugnt, kolla film, vila och göra så lite som möjligt. Vill inte blir sjukare!

Ikväll ska jag jobba, längtar inte för jag kommer va helt död! De tar på en att va sjuk, och sen på kvällen är de ju alltid som värst med förkylningar :( Får hoppas jag inte dör, haha! Ska jobba imorron med. Kanske nåt i veckan. Idag får jag nog reda på om jag får ett annat jobb med, skulle bli såå glad om jag fick de där andra jobbet med. Tror de hade passat mig bra. Skickade iallafall iväg mitt udrag från belastningsregistert igår, så dom har väl de idag eller på måndag :)



Lilla Bajs-Ella.. Vår söta hund vi hade när Sam va mindre.. Hur snäll &
go som helst. Men hade skit för sig så funkade inte att ha henne i lägenhet
precis som den första vi hade, DORIS! <3


Ser så jävla bra ut!

Är det bara jag som tycker att Christina Aguilera ser sjukligt bra ut?! Hade velat se ut som henne utan tvekan. Finns de nåt snyggare än mörkt hår och blåa ögon..? Synd man själv har gröna och att de flesta färgade linserna inte täcker på grönt, haha! To bad for me.. Hon är alltid så himmla fint sminkad med, så lite sotade ögon och perfekt hy. Jag vill också!!!












Vad tycker ni? Vilken kändis tycker ni ser bra ut? Vem skulle ni vilja se ut som?



Shoppade liiiiite ;)


Gick ner och solade innan vid 1-tiden och sen efter de gick jag till Tågaborg för att lämna träningstället som jag sålde. Efter de gick jag ner i stan för jag skulle köpa en mörkblå munktröja som man kan ha när man ska gå och sola. Men hittade ingen snygg så fick ta en vanlig tråkig utan tryck eller nåt på. Får gå heltenkelt ;) Sen köpte jag även den nya foundationen från Isadora. Johanna hade ett prov på den när vi gjorde vid oss till Guldfesten och den va asbra så jag köpte den. Sen va mitt puder nästan slut så köpte ett likadant billigt från H&M. Gillar faktiskt deras puder & mascara. Hur bra som helst!
Sen gick jag mot Söder för att ta bussen vidare hem. MEEEEEN råkade påvägen köpa mig ett par Uggs.. Haha! Jaja, Uggs är bra att ha, älskar att gå i de. Passar till allt. Detta året blev de ett par låga.









Gomorron/go middag kanske är bättre?


Har inte bloggat för jag hade sovmorron och har latat mig. Legat och slappat i sängen ätit frukost, suttit vid datorn och lite så, men nu tänkte jag faktiskt klä på mig och bege mig iväg och sola. Jag & Lidja ska sola tillsammans fast inte i samma solarium :P Men ja ni fattar, haha!

Sen ska jag och lämna mitt Sexy by Sweden ställ till en tjej som ska köpa de. Typ vid Tågaborg. Verkar finnas stort intresse för grejorna jag la ut, redan två saker som folk ska ha. Sen ytterligare 2 par jeans. Men räknar inte med att allt blir sålt. Men man kan ju hoppas.

Men nu måste jag faktiskt klä på mig och ja gör mig iordning för att inta solariet med stormsteg :D


Mitt favoritsolarium!

 

 


Bloppis!





Miss Sixty, Strl 26 i midjan. Ljusblå, rakaben, något låga i midjan. En av hällorna har lossnat.
Pris: 100 kr





Miss Sixty, Strl 24 men är mer som en 26a då jag har de alltid och dom passar mig. Stuprör, lågmidja. Snygga slitningar på benen.
Pris: 250:-





Levisjeans, Strl 26 i midjan. Lågmidja modell 572. Något utsvängda.
Pris: 200 kr




Träningställ från Sexy by Sweden ( Bingo Rimérs märke ). Storlek: S Rosa med ljusare muddar. Aldrig använt! Nypris: 700 kr
Mitt pris: 250 kr.




Om ni är intresserad av något så maila mig på: [email protected]


Sugen är man allt!


Sugen på att slänga iväg en beställning på detta!





Behöver verkligen en ny keps, min Nike är där färg på sen jag målade min lägenhet. Så den kan jag ju inte använda, sen gillade jag denna jättemycke :)


Nöööörd!


Va nyss borta på Willys, haha! Såg en människa jag inte tycker så mycket om, de roliga är att perosnen satt och skrev falska saker på nätet för bara nån vecka sen och när man se människan i affären så försöker den att få ögonkontakt och typ prata ALDRIG! Kommer aödrig någonsin att prata med dig igen, gör inte om det misstaget att förlåta dig igen. Denn gången lyssnar jag på min mamma som jag skulle gjort även för flera år sen, hon har rätt ;) Vissa förändras aldrig, visst att man kan va omgen och bete sig illa vid nåt tillfälle men att ljuga, vara falsk och vända kappan efter vinden är inget jag accepterar. Då är jag heller ensam :)

Haha, så kul.. För ett par dagar sen så frågade jag Sam om han ville smaka Clementin av mig, för han har aldrig ätit de. Så tyckte han de va gott så nu tror han de heter "smaka". Så vi fick åka till Willys och handla "smaka" till han för han ville ha de. :) Vad gör man inte för dom små liven?


Sam och Nallen <3


Oj jag har visst inte bloggat idag?


Haha, va säker på att jag bloggade när jag vaknade imorse men så va de inte ser jag nu. Jaja, gör inte så mycket för jag har inte gjort nåt intressant ändå.

Har satt igång en tvättmaskin, diskat och lagat lunch. Ja de va liksom min dag. Haha! Händelserik va? Bestämde redan igår att detta ska va en slödag för mig för varje dag nu så länge jag kan minns har vi haft nåt vi måste göra så idag skulle jag bara ägna mig så de som måste göras. Och de som skulle göras är gjort. Ja men shit vilken rörig text.. Haha!

Vad tyckte ni om de fina höstbilderna jag la upp på mig och Danny igår? Han är väl söt den lilla bebisen?


Danny och Jag!


Bildeeeeeeer!


Börjar med att berätta att idag kom jag iväg till solariet, gjorde ju aldrig de igår. Sen efter jag solat så gick jag från typ norra sidan av stan och hela vägen hem, känner mig sjukt duktig! Sen dessutom när jag hade solat va jag törstig så jag köpte en Ramlösa ;) Höhö!

När jag kom hem så va de dags att åka på nästa uppdrag, byta ett par skor som Sam fick i present. Han fick exakt likadana som vi köpte herromdagen så lämnade tillbaka de ena paret. Illa, illa :) Men inte så svårt att fixa.

Har nu också sparat ner bilderna från dagens ridtur. Jättefina höstbilder på mig och Danny.













Danny är fin att rida, fast att han bara är 3 år. Hoppas jag får rida lite på han när Linda behöver avlastning :)


Hittat tillbaka..


Ja de får man väl säga att jag gjort, till ridningen då. Red både idag och igår, känner mig duktig. Danny va mycke finare idag än vad han var igår. Inget kastande med huvudet typ och mer framåt. Men man kan inte begära förmycket han är bara 3 år och riden ca 25-30 gånger. Men framsteg gör gör han klart! Bilder kommer.

Nu tänkte jag sola för senare i eftermiddag ska jag iväg med mamma och byta ett par skor till Sam. Han fick dubbla i present :D Haha! Inte så lätt och veta. Men vi ska lösa de i eftermiddag. Sen inget mer planerat. Laga middag typ.

Om jag får säga de själv har jag tappat lite intresse just nu för att blogga men de är väl för man vaknar när de är mörkt och man somnar när de är mörkt, grått och trist.. Blööö! Och värre blir det. VILL INTE!

Förresten så jobbar jag fredag & lördag kanske nåt i veckan med, men ska ev börja på ett annat ställe med, två jobb är ikke fel om jag får säga de själv, pengar kan man inte få förmycket av :)




Hittade denna bikinin på en hemsida, gillade den! Kanske beställa?


RSS 2.0