Trötter


Märks verkligen att man inte sovit så bra inatt, visst jag är ingen nattuggla mer men att vara astrött vid 22-tiden är inte "jag".. Aja, de löser sig ska ändå snart sova, ska upp tidigt imorron jobbelijobb. Börjat kl 8 imorron så de är upp ur sängen 7 som gäller, bussen går halv 8 ;) Stressigt värre!

Betalat hyran idag, blöö va fattig man blir. Men men, sånt är livet. De svider att bli vuxen och ta ansvar.. :) Men skönt att ha nåt "eget". Här kan jag alltid landa om jag skulle bli osäker. Liksom alltid ett hem att återvända till. Tryggt är bra.

Kollar lite på tv nu, nyss tagit en väldigt skön dusch. Orkar fan inte duscha imorron.. De blir förtidigt!

Nähee, om man skulle avrunda och glo lite tv innan ögonen går i kors..? Så får de nog bli, ha de så bra alla läsare så hörs vi imorgon :)

Puss & Kram


HUVUDVÄRK delux..


Har sånt grym huvudvärk.. Men smällar man får ta antar jag :(

Joo, just de gott folk.. Va ju och provjobbade idag, de gick sååå bra! Verkar som chefen också tyckte de, han bjöd till och med på mat :)

Pratade med dom på mitt andra jobb med, tydligen så har prognoserna gått upp och de ser ut som jag kommer få en heldel på kontoret med. Varför kan aldrig min tur komma kombinerat så allt kan klaffa? Trött på att de liksom aldrig kan klaffa så man slipper problem.

På måndag ska jag ner och träffa hyresvärden som äger min lägenhet, eller rättare sagt äger till huset med alla lägenheter :D Får vi se om jag kan bli en bra hyrestagare..? Har ju inte fast jobb, men de brukar dom inte ha som krav.. Sen berättade han att min lägenhet ska renoveras. Jag ska få nya fönster, nymålat över allt.. osv! Hur bra är nu inte de?

Ååh happy-face!

Jaja, nu ska jag avrunda.. ska gå och handla lite och sen hem till min lägenhet :) Kul va? Haha! Ska sova hemma för börjar jobba tidigt imorron.. Kommer bli en stressig dag på jobb tror jag.



Åhh min sköna säng som jag ska sova sååå gott inatt.
Denna natten va totalt misslyckad.. Sam har fått tillbaka sin hosta så har väl sovit max 3-4 timmat totalt.. :/
Ska jag palla jobba imorron måste jag sova ordentligt!



Puuh, stressigt


Idag har vi haft otroligt mycket att göra på jobb. Suttit i tele hela dagen, inte hunnit ta dom två pauserna jag egentligen har i mitt schema. Haft jättemycket folk som beställt kläder idag, kom ut en ny katalog nu i veckan med rabattkoder, folk blir som galna.. ;) Heeelt slut idag, skönt jag bara ska probjobba imorron (4 timmar)..

Haha, var och lunchade med Elin som jag jobbar med. Dock fick de inte så bra, först kunde vi inte bestämma oss vad vi ville käka sen va vi så tråkiga så vi tog donken.. Efter att ha ätit hälften gick brandlarmet på hela Väla och alla fick gå ut.. SUCK!? Jaja, så de blev typ inte så mycket mat för oss.

Sen kom Otto och Sam och hämtade mig när jag slutade så åkte vi hem till mig och hämta räkor som jag hade i frysen som vi ska mysa med ikväll :) Lite räckor framför tv:n, gotte! Sen efter vi varit hos mig så åkte vi och köpte kinamat som vi precis krängt.

Snart kommer en kompis till Otto och hämtar vår gamla bil.. Slipper vi bekymra oss om det! :)

Imorron ska jag provjobba, spännande.. Undra hur de kommer gå för mig? Vad tror ni? Har ju jobbat inom de förr men somsagt man vet aldrig. ;)


Nähe, nu ska jag gör lite annat. Skriver mer senare!




Måååste sola ikväll & hade behöv färga min utväxt men de ska jag göra när jag har nån som kan hjälpa mig med det. :) Någon frivillig?!


Jobbe-time


Sitter på jobb nu, kom med en buss tidigare än förväntat. Dock öppnar inte kundtjänsten förrän kl 08.00. Så måste fördriva tiden med nåt och idag har jag massor att göra så tänkte får väl blogga annars finns risken att de inte bli nåt med det alls idag.

Kommer en och ska hämta vår gamla bil idag, så den ska städas ur och vi måste hitta papperna på den.. Hmm var nu dom kan va? :P Äh vi hittar säkert dom. Eller ja vi MÅSTE hitta dom! Haha!

Hann inte äta frukost hemma så fick köpa en baguette på Pasta Stationen, dom har faktiskt goda baguetter. Helt nybakta och fräsha! Kan jag rekomendera, plus att dom bara kostar 20 kr. Så fick äta den på bussen hit.
Åh så deprimerad man blir av detta vädret, var tog sommaren vägen? I fredags va de ju värsta sommarvärmen sen bara vänder de på 2 sekunder och bli höst.. :/ De gillas inte.

Nähe om man skulle avrunda och logga in sig i systemet så man är redo kl 08.00 :)

Ha de så bra alla läsare!
Btw: TYCKER NI ÄR GRYMT DÅLIGA PÅ ATT KOMMENTERA INLÄGGEN!
Kom igen nu, kommentera så man har nåt att svara på..
;)


Full fart på jobb


Idag har jag jobbat hela dagen, skönt att få in lite rutiner på dagen. Jobbade ihop med Elin, så vi satt och flippade ihop på kontoret. Haha, fick väl varandra lite på fnisshumör. Kul att jobba ihop med henne, man kan snacka och garva tillsammans.. Fick en uppgift idag att ringa ut till Halens kunder och ge dom rabattkoder och lite så, askul! Vissa va döva, vissa hörde inget och någon hade inte ens en email.. Övertrött som man var så va de mesta roligt. :P

På lunchen gick vi ner på Väla, kolla på den nya delen.. Inte så värst imponerande. Inget som direkt tilltala mig, inte än iallafall. Kommer förhoppningsvis roligare butiker när dom öppnar upp hela den nya delen. Mm, just de.. Handlade ju en BH och ett par tillhörande trosor idag.. Fatta att jag hittade en BH på Cubus till mina tuttar?!?! WTF tänkte jag, den tar vi.. Annars får jag ju köpa BH på Change och de är allt annat än billgt..  Silikon är inte alltid en fördel.. Bild kommer när jag kommer ihår att fota de..
Dock slår de inte köpcentret i Gdansk (Polen), jävlar va jag och Frida shoppa då! Ojoj, fick ju till och med köpa en extra väska för att få med mig allt hem :) Inte illa..

Slutade 17.45 idag, sen hämtade Otto mig :) Åkte upp om mig och hämtade lite saker, sen vidre hem till Sam & Otto.. Köpte en pizza på vägen, gotte! Blev en runda inom Netto med, ingen möjlk ni vet ;)

Så nu sitter man äntligen i soffan, helt slut. Imorron väntar en lång jobbedag till. Sen provjobba på onsdag, ska bli kul :) Sen jobba igen på Haléns på torsdag, sen provjobba fredag igen :) Hoppas nu jag får detta andra jobbet eller de i Danmark. Måste lösa ett annat jobb så jag kan bli riiiiik, vill leva som en drottning.. Kunna köpa allt man vill, hur nice hade inte de varit? Typ bara peka och köpa, me like!

ÅÅh, igår satt jag och Otto och kollade på ett så hemskt program på tv.. De handlade barn som hade fått Canser, hur hemskt är inte de?! Så sjukt hur orättvis världen kan va.. En liten pojke som inte va mycke större än Sam som hade fått en tumör i huvudet, men han verkade klara sig bra. Men värre va de för en tjej i ungefär 14 års åldern, först jättepigg sen bara vände de, pang boom! Och hon dog tyvärr..
Men Canser skulle jag inte ens önska min värsta fiende!


Nähe om man skulle ta dagens andra dusch och sen bara softa järnet på soffan? Känner inte att jag vill duscha kl 06.00 imorron, så gör de hellre idag. Så vet ni de med, men nu pallar jag inte skriva mer så de är sååååå...

Puss och kram vi ses på stan.. Eller inte!




Sjuka tider..


Usch kan inte fatta allt som händer just nu..

Loggade in på facebook innan idag och läste att bloxten slått ner i en av Pepinos finaste hingstar. Var är världen påväg? Denna veckan har 3 st dött, var ska detta sluta? Nä nu får de va bra med detta..

I övrigt har de inte hänt så mycket, va bara hemma igår.. Vi skulle käka kräftor jag & Otto men de va tydligen hopplöst att hitta kräftor. Va i två affärer sen gav vi upp för klockan va mycket med och Sam skulle sova.

Tänkte åka ner och sola lite senare måååste de, vill få upp lite färg igen. Sen ska jag bort på Netto och handla lite :)
Otto drog precis iväg på fotboll, HIF spelar ju idag. Heja HIF!


Hmm, fick höra igår att vissa av ens "vänner" går bakom ryggen och snackar massa strunt, trodde man växte ifrån de när man blev lite äldre min vissa stannade kvar i de stadiet, jävligt tråkigt! Vad som sägs exakt vet jag inte, men de ska jag ta reda på och be den idioten att hålla sin käft stängd. De roliga är att detta är inga människor som jag känner supder duper bra, och dom vet definitift inte speciellt mycket om mig. Gemensamma vänner och bor i samma stad, thats it! Tröttsams, men ska inte lägga min energi på de, men vill veta vad folk går och snackar för jävla skit helt enkelt. Och till Otto dessutom, då har de gått förlångt. När Otto berättade så skrattade han och sa dom snackar så mycket skit.. Så antagligen är de nåt rätt uppenbart. Folk som vill förstöra, men tanke på att båda av dessa raggat på mig till och från. Haha, lyser avundsjuka :) Mig får ni aldrig, fuckers!

JAG VILL HA OTTO SÅKLART!







Skadad kväll!


Igår va en riktigt skadad kväll på många sätt! Träffade Zäta så vi bestämde oss för att sitta hemma hos mig ta nåt gott och dricka och snacka massa eftersom vi inte träffats på flera månader då hon gått igenom en stor sorg (hennes mamma gick bort).. :(
Men iallafall så hade vi trevligt, när vi bestämde oss för att gå ner en lite runda till stan ville hon hem och byta om.. Då spårade allt ut totalt.. :/ Eftersom att hon bor ett stenkast bort anade jag att nåt hänt när de tog mer än 1 timme innan hon kom tillbaka. Jag bestämde mig för att gå bort till henne för efter vad som hänt tidigare så kändes de bäst och visst var min magkänsla rätt.. Hennes kille var full och aggresiv vilket går ut över henne, vissa kan verkligen inte hantera alkohol. Han är dessverre en av dessa. Han stod och skrek fula ord och kastade hennes saker på henne. Hon stod helt försörd i tårar och han hade även slagit henne (igen).. Jag gick imellan och fick henne där ifrån, blåslagen och lädsen gick vi hem till mig. Snackade och lyssna på musik, mest för att få henne på andra tankar. Men efter slag osv så tog smärtan över och hon fick åka till sjukhuset tillsammans med en killkompis och jag drog ner i stan :) Träffade upp några andra vänner :)

Kom inte hem så sent och skänt va det!

Men idag är ingen bra dag, två st har gått bort. Jag börjar bli väldigt rädd för döden. Detta året har många som står en närma och även anhöriga till nära vänner gått bort, jag hatar detta året! Nu får de fan vara bra..


Nu har jag ingen mer lust att skriva nåt.. Usch!

Tänker på dig Linda & Louise, ni klara detta ni är två starka männsikor tillsammans blir ni ännu starkare, och er mamma måste ni verkligen dra igenom detta! Ni finns i mina stankar hela tiden!

Jobbelijobb


Btw!

Glömde skriva innan att jag fick ett tips om ett jobb jag ska ner och söka efter jag fixat min naglar.. Håller ni nu tummarna för mig?
Ett bartenderjobb kan va att jag ska servera mat med vet inte, men ja vi får ju helt enkelt se.. Mer info kommer när jag varit där och snackat med han som har stället. Egentligen vill jag komma bort från "krogvärlden" men de är svårt när de är inom de enda man har arbetserfarenheter. :/ Skit samma, de kanske bli bra? Då ska jag isåfall jobba med underbara Fiddeli :) Mycke love på henne! en underbar vän..

Berättar mer sen!




Haha, vår gamala chef såg inte skillnad på oss ;)
Är vi så lika? De tycker inte jag.



Tuddelooo!


Morronpigg? Näää, inte så värst :)

Nu ska jag snart gå bort till salongen och få mina naglar fixade (igen).. Hon den handikappade som gör naglar där är helt tappad. Hon rör aldrig min naglar igen de ska gudarna veta. Nu kanske man får någon som KAN! De hade varit toppen. Fin om naglarna lagom till helgen.

Ska även snacka med hon som står på lägenhet än se hur vi gör helt enkelt.. Rätt mycke känns hopplöst just nu, varför kommer man in i sånna perioder? Först tror man alla problem löst sig och att alla pusselbitar fallit på plats, sen bara falerar allt igen.. Hmm? Nä ändring nu för fan! Pallar inte med massa problem.


Mer skrivande när jag är klar på salongen, kanske en bild också vem vet? :)


Kram på er alla läsare!




En bild från nu.. Haha, mobbad japp!


F A N !


FAN OCKSÅ!

Inleder inlägger lite tråkigt men blir så depprimarad när de inte går som man vill. Trodde ju att HIF skulle vara såpass starka på hemmaplan att dom skulle ta hem en seger och gå vidare ut i europa, men deras spel idag sög och de straffade dom med en förlust tråkigt nog.. :(
Jaja, hoppas fortfarande att vi vinner allsvenskan, men än ska man inte ta ut nåt i förskott!
Som Zlatan säger " BOLLEN ÄR RUND, ALLT KAN HÄNDA"

Spelade lite poker innan gick hyffsat bra, men nu ska jag decka framför tv:n hade jag tänkt. Imorron kl 10 ska jag fixa mina naglar. Hoppas de inte är mojjet igen för då smäller jag av. Men tror inte de är det..

Jo just de, sökte lite jobb med ;) Hihi!




Tog en bild innan med camen, men ser helt lam ut :P Meeeeen den är ny, alltid nåt!




Hur kan man?


Joo, igår kollade jag på "Efterlyst" och såg att de fanns tydligen en man i 20 års åldern som medvetet hade oskyddat sex med tjejer fast att han visste att han har HIV!? Hur i hela helvetet tänker man då undrar jag..? Alltså fattar han vad han sysslar med eller gör han de med flit för han vill att andra ska lida som han gör?
Den sjukdomen kan ha dödlig utväg, varför stratta andra med detta?

För mig hade de varit självklart att använda skydd och även säga de till den andra, men nää vissa är fan inte kloka i huvudet som väljer att utsätta någon annan för sånt jävla skit.

HOPPAS DU FÅ SITTA AV HELA DITT 14 ÅRIGA STRAFF DE FÖRTJÄNAR DU VERKLIGEN!

ÄCKEL!




I valet och kvalet?


Idag var det lön, dock är min inget att hänga i granen tyvärr! Haha men de är ju så.. Man måste jobba sig upp för att få ut hyffsat bra, där är jag inte än. Men man måste ha mål i livet och kämpa efter dom för att han nåt att se fram emot är de inte så?

Iallafall, men rubriken menar jag.. SKA JAG HA KVAR MIN LÄGENHET?! Alltså jag vill ha min lägenhet kvar men grejen är den att jag är mer hos Otto & Sam än vad jag är hemma och trivs med det. Varför ska jag då gå och betala en hyra på 5200 kr när jag ändå aldrig är där? Nej, jag tror jag få lämna den och bo här på heltid.. (Hos Otto & Sam!)
Jag har liksom inte råd att gå och betala en hyra på 5200 kr och aldrig va där liksom, känns roligare att använda dom till något annat då :) Hihi!


Idag har vi haft tusen grejer att göra och anledningen till att jag inte blogga så mycke igår va av den anledingen att jag hade ingen lust och massa saker att göra.
Stressa iväg och köpte en bil när Otto slutade jobba, vår gamla rishög vi hade innan har gjort sitt. Eller ja, den fungerar exemplariskt men man vet inte hur länge till ;) höhö!
Så de blev en nyare Volvo, en mörkblå.. Jättenfin! Passar oss utmärkt.

Sen idag så va jag nere i stan och handla stövlar till Sam så han har nåt att hoppa i lera & vattenpölar med. Känns inte som hans Nike-skor ska användas till de. Sen fixade jag med lite andra ärenden, sen hem och dusch & fixa mig för att sen åka med Otto ut till mamma & Johnny och lämna lite pengar sen vidare och handla.. Känns som man varit igång nu heladagen utan att sitta ner minuter.

Nu ikväll så är Otto på fotboll, Sam sover och jag väntar på maten i ugnen ;) Så de blir en lugn kväll för mig, skulle egentligen ner i Malmö idag men de blir försent, matchen är inte slut förrän 22.15 och då orkar inte jag sätta mig på ett tåg ner till Malmö. Då sitter jag heller i soffan och glor på tv. :) Mysigt värre!




En modellbid innan jag opererade börsten :) Ganska platt om jag får säga de själv, tur och väldigt glad att jag gjort något åt det! Wiiie, I Love SILIKON!


Blir tokig


Allt detta nysandet tar dö på mig, jag måste ha blivit allergisk mot något för såhär mycke och länge nyser jag aldrig.. Vad kan man vara allergisk mot tro?
Jag undrar om jag inte blev sjuk när vi bodde i den andra lägenheten för i väggarna va där fukt, därför vi fick flytta där ifrån.. Riktigt illa faktiskt om det är så.

Just de, hon där som gjorde mina naglar förra onsdagen för bara en veckan sen sög hårt! Sist hon gjorde mina naglar så tog de inte många dagar förrän dom såg förjävliga ut helt ärligt. Men så är de ibland, vissa har känslan och tekniken för det, vissa inte. Hon tillhörde tyvärr en sån talanglös kategori. Handikappad va hon med ;) Haha! Nej, aldrig mer att jag gå till henne.. Så imorron fick jag en ny tid så någon annan får gör om dom för detta är faktiskt sjukt. Trillav av flisor av gelen och dom är helt ojämna. Den vita franska linjen är inte bra på någon nagel, men nu är jag extremt petig men du ser ju dom helatiden så nej, dom ska göras om! Hoppas verkligen dom blir bättre denna gången annars är de fan sista gången jag går dit..


Imorronn efter jag gjort mina naglar ska jag nog till Ikea och handla lite & kanske jysk eller nåt sånt, behöver lite dekoration, har sett att jysk har lite fint får dit och kolla :) Någon som vet någon mer ställe?




Gammal bild :P Från typ 2008..




En blöö dag


Tråkig dag idag, tvätta heeela eftermiddagen/kvällen.. Spännande va?

Men jag ska vara glad att jag har de så bra som jag har det. Finns ALLTID tvättid i de huset jag bor i. När vi har bott i andra lägenheter så har man fått vänta ibland 2-3 veckor.. Eller planera in de 2-3 veckor innan, hur störigt är inte de om man vill ha ett speciellt plagg när man ska göra nåt.. Aja, man var van vi de innan. Man kommer nog bli bekväm med hur man har det nu :/

På Elineberg har dom typ som tvättkupålor som JÄÄÄÄMT  656974522 tvättar i. Och de är typ 10 hus som använder samma, vilket innebär aldrig tider. Tur Otto har egen tvättmaskin i lägenheten ;)

Nog pratat om tvättning..


Igår insåg jag att jag kan inte se ut på detta viset. Sen några månader tillbaka så måste jag säga att jag gått ner mig utseende mässigt. Skiter i att sola typ, färgar inte håtret regelbundet, gått upp massor i vikt.. Nä nu får de va bra med bekvämligheterna. Ska ta tag i detta nu.. Sätta mig på sträng diet, typ "Kissie metoden" ( inte äta ).. Låter hemskt men jag är för lat för att träna flera gånger i veckan.. Kan tänka mig att uppta ridningen igen, men hmm.. finns de nån häst man kan låna någon?!

Jag tänkte faktiskt i helgen dra mig ner mot Malmö ( hoppas man inte blir skjuten i huvudet ).. Undra om där är några bra band..? Någon som varit där nere som hittar osv..? När de gäller Malmö så är jag helt lost. Hittar till och från Barcelona de är allt ;) De är väl inte så mycket at hänga i granen för de är på andra sidan gatan från stationen :P Haha! Mobbat va?

Näää om man skulle avrunda detta inlägget..




Rosa <3  Mitt fina mjukisställ


Mys, pys!


Ikväll är de mys-pus med Otto.
Imorron har jag att göra.............. Har lovat Otto att tvätta all hans, min & Sams tvätt! Puuuh..
Laddar krafter ;)


Någon läsare som vill ha min hals? Den är för tillfället gratis!
Så passa på förfan, den gör ont som fan med!


Meeeeen sorry baajbs, nu ska jag decka på soffan framför tv:n och bara njuta. Ska kräva kli på ryggen av Otto, kan han gott göra när jag ska offra min dag till att tvätta åt oss :) Höhö!


Puss & Kram eller nåt?




Jag bjuder på den bilden.. ;)


Lite tips?


Nu behöver jag er hjälp LÄSARE!


Jag ska köpa lite hemdekoration så som: ljus, ljusstakar, prydnasvasar, hyllor & tavlor.. Ja ni fattar nog vad jag behöver de mesta för de är helt tomt på väggarna och i fönsterna typ. Men då är min fråga till er, var kan man hitta lite billigt sånt? Förutom IKEA där alla handlar.. Tycker inte de är så kul att ha ett hem som se ut som alla andras.

Så var kan man beställa dekorationer? Eller finns de massa butiker & isåfall var? All hjälp är välkommen, för på torsdag är de lön och då ska jag fynda tänkte jag :)





Tisdag

Tiiiiisdag hela dagen!

Blöö, såhär va de.. Tänkte så igårkväll att imorron ska jag fan ha sovmorron för va inte schemalaggd denna veckan.. Nä men så ringer jobb vid 10-tiden och frågar om jag kan jobba, eller rättare sagt jag måste jobba om dom ringer. Hoppar upp ur sängen, kastar mig in i duschen och gör vid mig snabbt som F A N ! Efter 2 timmar har dom inte ringt tillbaka än vilket dom skulle, så jag ringer upp. Då säger hon att jag inte ska jobba utan att de va en annan som tog de istället. Man bara jaaha? Men svårt att lyfta luren och ringa och säga de då.. Åh liite irriterad blev man ja! Inte så mycket att göra åt de dock.

Så idag blev de städning av lägenheten. Tog tag i den lilla disken där va, bokade en tvättid, och lite annat smått och gott :)

Nu sitter jag och väntar på att Sam & Otto ska hämta mig så vi kan hitta på nåt skojjigt.


De va typ min dag..



Hooome sweet hooome

Låter som att jag är mega glad över att va hemma MEN de är jag inte för jag hatar att vara ensam :/ Blöö, jag vill inte bo själv. Föhoppningsvis så kommer de bli jag och Otto igen, eller vi hoppas på de :) Så slipper jag detta helvetet med att alltid känns sig så jävla ensam.

Satt och funderade på om jag skulle ta mig ner till Swea och Måndagsklubben men jag är för seg för det, och sen vill jag inte va trött om jobb ringer in mig imorron. Så nej ingen måndagsklubb för mig inte!

Ska väl sätta mig framför tv eller datorn och roa mig på nåt sätt, sen blir de en förflyttning till sovrummet/sängen ;) Wiie, de är min roliga måndag.

Om vädret är bra imorron ska jag ut och jogga.. Hör och häpna! Lätt nu märke till också "om vädret är bra!" Haha!




Blondiie :)


Ibland vill man vara riktigt taskig

Åh så jävla irriterad! Ja ni kanske tycker jag är arg i min blogg men saken är den att jag tar ingen skit och har inte problem med att säga ifrån som mååånga av min vänner som känner mig bra vet ;)
Men de värsta jag vet är att välja ut bland sina vänner och sen höra av sig igen när man känner för det, sånt accepterar jag inte. Och en viss person kommer att märka de tro mig.
Känns inte heller så kul när man i alla år ställt upp för en människa som verkligen totalt pissar på mig nu.
De va sista chansen jag gav dig, du missbrukade den och DU är nu INTE mer min vän!
That´s it!



Idag har inte varit en vidare bra dag.. Sovit jättedåligt inatt pga att jag är så jävla snorig & svinont i halsen. Sen drömde nog Sam mardrömmar för han vaknade 2 gånger och storgrät. Så fick gå in där och lugna han med mitt i natten. Så har legat och sovit till och från nu under hela dagen. Men blir inte direkt pigg heller alla krafter gå till att orka med den här förkylningen.

Ska sätta mig ikväll och söka lite nya jobb. Jag vill ha ett nytt :) Jag vill stå i butik, typ kläder, smycken eller skor.. Någon som vet om ett sånt jobb är ledigt?


Nä nu ska jag kolla vidare på "Bonde söker fru"













Haha väääldigt gamla bilder på mig.. Kan inte ens minnas vilket år detta kan vara?



Uselt..

Uselt är bara förnamnet! Jag Angelica är usel på att blogga.. ;)

Nä, men har mått bajstolle. Åkt på en jävla förkylning, och min hals ska vi inte snacka om. Lever just nu på flytande föda. De är hemskt när hela halsen svullnar upp så mycke så man får lite halft panik.

Men tänker iallafall berätta vad jag sysslat med de dagarna jag inte bloggat..

Fredags:

Jag satt och slappade ett bra tag innan jag tillslut bestämde mig för att festa. Så jag gick först hem till Addi och satt där tills Sara va klar och kom hem till mig så va vi hos mig ett tag. Sen kom några andra vänner bort också. Hade jättetrevligt! Dock klantig som jag va så spillde jag ut ett glas med dricka så mitt golv ska skuras imorron. Ska gå över lägenheten ordentligt med golvmopp, tro mig de behövs!
Sen gick vi alla ner i stan och vi gick in på Lila Helvetet. Inte varit där på huumm, länge! Sen blev de lite Tempel med, och sen en taxi hem.

Lördag:

Slappa hela dagen, dock inte bakis :) Wiie, de gillas! På kvällen så ringde jag till Johnny min mammas sambo för de va ju sån bilutställning i Bjuv. Så han hade varit där med sin raggarbil. Lite kul faktiskt, förra året så vann han hela den bilutställningen, finaste bilen enligt dommare och besökarna :) Och detta året blev den 2a. Inte illa, höjer ju värdet en hel del. Så ja iallafall, vi åkte runt i den ett tag på kvällen, sen åkte vi ner på klubben "privat mc fest" och satt där ett tag. Sen körde han mig hem och jag bytte om till softkläder och gick ner i stan och handla wook. Haha mitt i natten jag vet, men va hungrig! Sen tog jag taxi hem till Addi och käkade för hon va vaken :) Snacka lite sen följde hennes snälla man mig hem så jag slapp gå själv mitt i natten.. Alltså en nykter lördag :)

Söndag:

Lovade Otto att städa hans lägenhet snäll som man är så de har jag gjort och han har varit på fotboll och middag och sina föräldrar med Sam. Tråkigt knappt sett som idag. :/ Så idag har de inte hänt så mycke mer än att vi handlade lite på förmiddagen.




Ikväll blir de mys på soffan, tror jag sover här. Orkar inte ta mig hem nu ikväll och är så seg. Denna jävla förkylningen tar verkligen dö på all min energi. Gnällg, ja lite tror jag ;) Men de får man va ibland.

Hoppas på att de är nåt bra på tv ikväll så man kan roa sig med nåt. Inte varit nån bra film på aslänge!? Inte som går på de kanalerna vi har iallafall :P

Just de! HIF vann idag, börjar bli en vana att vara oslagbara. Men vet nu hur bra de känns!?


Nää men kära läsare, nu har jag inte mer att berätta för er. Nu har de blivit ett låångt inlägg.. Men man får ju offra sig när man struntar i att blogga ;)




Hahahaha huuuuuuuuuuumor!

Kom igen nu HIF!

Jaha, då är de snart avspark för HIF!

Hoppas nu dom vinner, dock har dom haft lite otur med skadade spelare, spelare som gått över till andra klubbar och nu är målvakten Pär Hansson magsjuk. Tydligen kände han sig bättre och skulle spela, men han är ju nog inte på topp om han varit kass :/ Stackare!

Kommer sitta bänkad framför tv:n från kl 20.10 för då börjar matchen.





solat lite..

Wiie, lilla spöket Laban hittade till mitt älskade solställe så jag fick solat 26 minuter, vet nu hur skönt det va?!
Har inte solat på si sådär 1-2 månader.. Vill inte va vitast i stan ;)


Låt och filosoferade i solariet, så härligt att drömma sig bort.
Typ att man ligger på en fin strand utomlands eller nåt ;) Hihi!


Nu ikväll blir de att duscha, fixa mitt hår så jag slipper att göra de imorron innan jobb. Så jävla drygt, att stå på morronen och föna och platta håret. Nä får bli nu på kvällen istället.. Sparar vi några minuters sömn! Ska köpa busskort imorron men kan inte bestämma om jag ska ha ett skånekort eller ett som bara gäller i Helsingborg..?
Har natten på mig att fundera ;)


Nu blir de duschen, sen slänga sig i soffan framför tv:n med laptopen i knät.
Hörs senare mina kära läsare :)




Var hittar man ett rosa solarium? :)


Fetast i stan?

Haha, de är nog mitt nya "projekt", nää så är det inte alls MEN man skulle kunna tro de.. Igår när jag kom hem till Otto & Sam så bara fick jag sånt sug efter CHOKLAD! Jag kände liksom "Nu måste jag har ett Marabou" och ni vet när man känner så ja då är de bara att pilla sig iväg och handla. Jag handlade ett Marabou Apelsinkrokant, en vattenmelon och en cocacola :D Vet ni hur gott de va att kränga i sig de?
Dock har jag kissat hela natten och hela morronen, åt en halv vattenmelon, eller nu ljög jag. Otto & jag delade en halv vattenmelon. ;)

Mina favoriter på Marabouchokladen är:


Nr 1: DIGISTIVE
Nr 2: APELSINKROKANT
Nr 3: DE VANLIGA
Nr 4: SWEZERNÖT
(stavning?)


Vilka gillar ni bäst?





Apelsinkrokant
<3


Koas!

Ååh är irriterad idag!

En sak fattar jag inte.. När vi fick renoverat i vår lägenhet här på Elineberg ( är här nu ) så fick vi ju bytat allt i svorummen.. Golv, tapeter och lister. När dom gjorde de hade vi ju precis flyttat in och fick ha ALLA våra möbler i vardagsrummet. Sängar, bord, gardrober mm. Här va ren KAOS! De va för att målarna skulle ha plats med alla sina saker i rummen när dom höll på att fixa till dom. Nu när grannarna i dörren rakt över ska renovera så står ALLA deras saker där ute, vilket innebär att när dom börjar jobba kl 07.00 så jobbar dom lika mycke inne i lägenheten som i trappan och vi har vårt sovrum precis vid dörren, lite irriterande. Ska fan säga till dom sen!


Så idag har jag verkligen vaknat på FEL SIDA!





Fuck You!


Mm gotte!

Ända sedan jag va liten har jag alltid älskat rostmackor med bara smör..? Störd jag vet, men hur fan kan de va såååå gott? Äh jag älskar de iallafall, kanske inte så värst nyttigt men vem bryr sig. Man lever bara en gång :P dieter och sånt klarar inte jag av så nej, varför inte en rostmacka dränkt i smör? ;)

Imorron spelar förresten HIF i Belgien, minns inte vad laget heter.
Tror ni dom vinner?

HOPPAS!!!


När Otto har slutat ska han hämta Sam på dagis sen kommer dom hit och plockar upp mig så åker vi ut till mammsen. Åh ska få gossa med min älsklingskatt! Saknar henne jättemycke.. :/


Usch, fick höra nåt hemskt innan imorse när jag va och gjorde vid mina naglar.. Hur kan en människa va så sjuk var min första tanke.
Jo såhär är de, hon som har den nagelgrejsen har precis fått en ny omplaceringshund.. En Rottweiler-valp på ca 10-12 veckor. Kvinnan som hade hunden innan henne var missbrukare alltså verkligen helt nergången, och typ inga pengar mm. Varför skaffar man hund då liksom? Och inte nog med de, hon gav den typ ingen mat, hon misshandlade den och sen när polisen kom och skulle ta hunden ifrån henne så försökte hon dränka den i en damm. Alltså var är världen påväg?! Man blir ju rädd för hur sjuka människor de finns.. Som tur är har hunden fått ett bra hem nu, och mår bra! Har heller inte tagit nån skada av de hon utsatts för som tur är. Men shit, jag kan inte fatta att vem som helst kan få köpa en hund bara så? Den som sålde denna hunden till henne måste väl ha sett att hon inte va som "alla andra"..






Snygga naglar igen..

Kom nyss hem från de stället där jag gör mina naglar. Lätt värt varenda öre! Utifrån vad jag tycker så ser man fräschare ut om händerna med ordentliga och fixade naglar. Men sånt är naturligtvis en smaksak. Men för mig är de en självklarhet nu efter att jag hållt på med de i 4 år lite drygt. Innan jag började bygga på minna egna hade jag sånna man limma men dom håller inte då värst länge och är inte ens inärheten av lika snygga som när man gör på sina egna med gelé.
Blev iallfall franska med rosa diamanter på ringfingrarna.. 2 st :) Jättesnyggt & stilrent! Tycker inte om när man överdriver med dekorationer, ser bara kladdigt & fult ut. Lite diskreta saker är snyggt. Och sen va de ju en självklarhet att dom skulle va rosa. ;)


Har precis gjort lite lunch som jag redan ätit, pasta och köttbullar. ;) Muummit! Så nu ska jag snart ner och ta ut min maskin tvätt som är i.. Sen hem till mamma ev och hämta lite grejer. Och möta Johanna, för hennes byxor är här hemma så hon ska hämta dom.

Men nu måååste jag ner till min tvätt!



Hemma hos Addi

Nu sitter jag här hemma hos Addi, hon städar och  jag kollar på :) Höhö! Skönt och se på när någon annan städar.. Sen efter detta drar jag nog hem till Otto & Sam.. Ska ju göra naglar kl 09.00 imorron på Ramlösa så nära och bra att gå dit om jag sover där. ;) Lite smart är man ju ändå! Morronpigg är man ju inte.. :P


Men kommer nog åka dit rätt sent. Ska hämta ut pengar till naglarna och sen ta bussen när jag och Addi snackat lite skit och så : )

Så vet ni de iallafall!


Ingen tisdagsklubb för mig, nej nej.. Ska hålla mig borta från nattlivet så man kan ha kul ute kanske igen.. Usch, Helsingborg suuuuger verkligen att gå ut i. Skojar inte! Sommaren är väl okej, men nä annars är de bajstråkigt!


Nä nu ska jag vara lite social..
Ha de niiiice alla!








Väggdekoration..

Är sååå sugen på att beställ några väggdekorationer till min lägenhet.
Tycker de är så himmla snyggt, men finns ju hur mycke som helst att välja på. Typ någon stor i vardagsrummet och nåt i sovrummet?

Har ni några sånna i era hem? Är de svårt att sätta upp? Hur länge håller de?


Här hittade jag massa snygga jag hade kunnat tänka mig: ----->  http://vinylfabriken.nu/




Är de inte snyggt?!



Mm, me like!




Liiite gammal men man blir på bra humör.. Kan lyssna på den om och om igen!




Inget planerat idag...

Blöö va tråkiga sånna dagar är när man liksom inte har något planerat. Man bara segar och gör inget vettigt på hela dagen. Hatar mig själv just då :P Latast i hela världen, utan tvekan.


Ska jobba typ hela Malmöfestivalen, kommer nog ha RÄTT mycke att göra meeeen goa money ;) Behöver dom verkligen! Pengar kan man vl aldrig få förmycket av?


Men nu ska jag faktiskt duscha av mig och göra vid mig. Tänkte se om man hittar nån stackare som har lika trist som jag har, och hitta på nåt :) De är ju faktikt fin väder här i Helsingborg, iallafall just nu :) Vänder snabbt, höhö!


Skriver senare mina kära läsare!

Puss & Kram?




Gammal bild, innan min bröstoperation.



Mötet avklarat..

Jaha, då har man varit i möte i 1½ timme.. Förhandlat till mig ett bra avtal så jag är nöjd. Dock gäller de bara under en kortare period för de är andra planer gå gång. Får vi se vad som händer helt enkelt. Hoppas på jobbet i danmark, hade varit toppen.

Märkte idag att jag är på krigstigen, haha! Som jag skrev på facebook "åsikterna bara flyger ur käften på mig idag" MEEEEN jag gillar de. Ibland har man sånna dagar och när man dessutom får vatten på kvarnen är de ännu roligare eller vad säger ni kära läsare? :P
 
De va kanske därför mötet gick så bra?!

Tog bussen från stan hem till Otto, så nu är jag här. Kunde inte ta med alla mina saker innan. Tog bara med mig kläderna, denna rundan hem blir de min älskade vän DATORN! :) Ska sova hemma idag faktiskt.. Eller jag hade tänkt de, men allt kan ändras.. Hihi

Nu ska vi snart äta middag sen blir de nog att jag åker hem vid 20-tiden för då har Sam laggt sig, vill umgås lite med han juuu! Han är nog på samma humör som jag :P




Förresten, VAR TOG SOMMAREN VÄGEN?! Någon som vet, jag efterlyser den..



Möte

Nu är jag vaken, jobb ringde och väkte mig. Ska va där nere på möte nu kl 14.00. Så vi får löst detta med timmarna osv. Kan ju inte klara mig om jag inte får jobba säger ju sig själv. Är inte så glad över detta alls. För de va inte så dom sa på intervjun, men nu får vi se vad dom har att säga. För de kan inte fortsätta såhär.
Sökte lite nya jobb igår, men de är INTE lätt.. Får se om jag får nåt svar på mina mail.


Så nu ska jag in i duschen och fixa mig. Åhh, måste handla nytt smink, mitt börjar ta slut. Mitt vanliga puder är helt slut nu, har bara mineralpuder kvar men gillar inte de alls så ja.. Ha lite att göra egentligen men palla gå på stan och sånt när de bara regnar? Nej, nej.. Får använda de jag har sålänge helt enkelt.


Måste även ta lite nya bilder till bloggen jag är rätt dålig på de :P Ska se om jag tar några idag kanske :)







Längtar till på onsdag

Äntligen!

På onsdag ska jag och fixa mina naglar, haft jätteproblem med att få en tid. Tydligen ska alla göra där jag gör, men inte så konstigt dom är ju bäst och har super bra priser. Är alltid nöjd när jag går där ifrån!

Dessa hade jag för ett tag sen




Är dom inte coola?


Nu denna gången tänkte jag köra på vanliga "porrnaglar" som de också kallas.. Alltså vanlig fransk manikyr, raka. Hatar runda naglar, ser "tantigt" ut.. Inte alls min smak!




I stil med dessa skulle jag kunna tänka mig, möjligen en liten rekoration typ en diamant på en nagel på varje hand hade varit snyggt! :)



Vad tycker ni är snyggt? Franska? Massa dekoratroner? Färgglatt? Glitter?


Ett "klick" och de är påväg hem till en..

De här med internet-shopping är livsfarligt, ett klick och de är "mitt".. Nä, de måste jag hålla mig borta ifrån. Jag ska spara pengar nu och ut och resa. Eller ja jag vill det, men hur långt jag kommer vet jag inte. Som det är nu så kommer jag till danmark och tillbaka ;D Haha!

Detta skulle jag kunna tänka mig:







Skulle varit riktig päls, grymt ;)







Lite höstfint :)





För snäll?

Ibland undrar jag varför jag inte säger ifrån när vissa verkligen bara trampar på en..?
Liksom när de är så uppenbart också! Jag som inte ens brukar ha svårt för att säga ifrån.. Förstår inte meningen med att ljua om en sån sketen sak. Om jag inte passar in när man umgås med andra så säg de istället, så jävla mycke enklare kan jag tycka.
Tråkigt när man ställer upp och hjälper och finns vännen i ur & skur och sen bara som bortblåst såfort de finns någon annan att umgås med.


Undrar om vänskap bara finns för killar, för tjejer är så äckliga och falska så de finns inte..




Allt va så mycke enklare när man va liten ;) Maten på bordet, pengarna hämtade mamma i väggen ja ni vet.. Dagis hela dagen, hur bra som helst. Nu får man slita för att få ihop de och människor hugger en i ryggen så fort dom får tillfälle. :P

Är inte livet underbart?



Gomorron alla

Gomorron gott folk!

Nu har man vaknat.. Varit vaken ett tag men inte pallat gå upp ur sängen bara :P Lat som man är. 

 
Somnade svintigigt igår :P Så skönt det var! Somnade till nån "Komisarie Lewis", eller nåt sånt?
Idag är det lördag, men de händer inte mer för det. Ska nog bara hem till lägenheten och sortera de kläderna jag tvättade herromdagen, har fortfarande inte gjort de. ;) Tur som man har är de bara lite kläder. Sen städa lite hemma med.

Åh måste till Malmö nån dag snart och hämta mina skor innan mitt skåne-kort går ut. Glömde dom sist när jag jobbade. Suger verkligen. Någon som är sugen på att åka med dit så säg till, blir idag eller på måndag. Tror jag tar det idag för de passar bäst.



Nu blir de frukost! :)


Slappe-fredag!

Idag blir de en go SLAPPE-FREDAG!

Kolla lite tv och så.. Sam ska äta sin gröt nu sen gå och lägga sig så slår väl jag och Otto igång en film eller om de går nåt på tv. Vet ni om de går nåt bra på tv ikväll?


Suttit nu ett tag och finslipat på både min och Sofias blogg, nu har jag bestämt mig för hur min ska se ut, och de blir som den är nu. Vet inte om ni ser nån skillnad. ;) Men jag gör.

Vill ni kolla på Sofias blogg så hittar ni den på: ---> PrincessSofija.blogg.se
Dom är rätt lika, grunden är den samma, men lite olika rosa och ja lite så. Men Sofias är inte klar, ska ordna på den mer. :)


Vad tycker ni jag borde ändra på Sofias design?





Snäll man kan va dåå ;)

Känner mig snäll idag så gjorde en header åt Samantha :D Hon ville ha en ny med sin son på såhklart man vill de. Hon driver en blogg på nattstad där jag va tidigare och bloggade men tyckte mest de va bråk och sura miner så gav upp det.

Men iallafall så är de värt att besöka hennes blogg där ni kan läsa om hennes liv som ung mamma.. :)


www.nattstad.se/BaraSamantha



Träffat Michelle & Melvin idag.

Awe haft en mysig eftermiddag med Michell, Melvin och Sam på lekplatsen :) Fikade lite och barnen lekte, gungade och sen gick vi en runda :) Nu flyttar dom snart upp vid mig så vi kan leka oftare. Trevligt värre!


Gick och provade stävlar till Sam sen på Söderpunkten, måste han ha nu när de närmar sig höst. Får köpa lite nya regnkläder med, så han har både hemma och på dagis. :D


Idag blir de en lugn hemmakväll framför datorn/tv:n. Pallar inte festa, de ska va uppehåll med de nu. Ska ju gå ner i vikt också va de tänkt, har inte gått så bra med de. Upps! Äh de kommer, nu när vädret vänder så ska de blir lite ändringar :) Någon som är sugen på att Power Walka & jogga? Så tråkigt att ta tag i de själv. Hojta till då


Nu stå maten i ugnen, blir kycklingfilé, ris och currysås :) Tror ni jag ska kränga eller?
Eh, JAAAAAA! Älskar den rätten som F A N ! ! !





Awwe, så oskyldig man kan va ;)





Vinterjacka..

Sitter och kollar lite på vinterjackor, känns som de börjar bli dags för det snart om de ska va sånt här skitväder. Vill ju gärna ha en Para Jumpers jacka men dom är sviiindyra. Nästan 9 000 kr för en jacka känns ju kanske inte så bra, men vill så gärna ha den, men får jag nu de bra jobbet i DK så kan jag ju köpa den ;) Höhö!


Vilken tycker ni är snyggast av detta jackorna?




NR: 1




NR: 2



NR: 3








Tjoohej

Latdag idag.

Dom ringde från jobb i förmiddags, men blev inte att jag jobba. Va lite problem då jag inte har utbildning för alla kundtjänster utan bara Haléns och Cellbes. Dom behövde nån som kunde SIBA med och det kan inte jag så de sög.

Imorron är dagis stängt så jag och Sam ska och träffa Michelle och Melvin :) Ska bli kul, va längesedan sist. Vet inte vad vi hittar på, men hoppas att vädret är bättre än idag. För idag har de söget hårt. Denna "sommaren" har verkligen varit katastrof, sämsta på länge.


Nu ska jag kolla efter lite höstkläder :D Se om man hitta några nya sköna Uggs, detta året blir de äkta Uggs från Sheppherd :D Eller hur de nu stavas?



UGGS




Shepherd Uggs




Vilka tycker nu är snyggast?








Sitter vid måångodatorn..

Haha denna datorn har flippat heeeeelt!

Tur de inte är min dator utan stackars Ottos. Men tror de va sen O´boy incidenten.. Men de ska vi inte gå in på nu ;)
Seeer ni, jag har gjort en ny header om passar in :) Nice va? Satt även ocg gjorde en tillfällig till Sofia. Lovat att fixa hennes med :) Snällt va?


Nu orkar jag inte skriva mer på denna cp-datorn. Hörs senare!




Headern juuu :) Vad tycker ni?




Blev party igår

Som ni ser i rubriken så blev de party igår. Hade faktiskt väldigt trevligt, träffade lite nytt folk alltid kul ;)

Först va vi i Loves kolloni l Landskrona ( ja jag vet, lite mobbat men nu har man festat där med ) men de va jättemysigt och vi va väl sisådär 10-15 pers, rätt lagom. Sen drog dom flesta in till Helsingborg var ju nån speciell tjejkväll där, så dom hade till och med hyrt in en strippa (manlig).. Lite crazy!

Haha alltså seriöst så är jag så trött på tjejer som inte kan bete sig när man är ute, alltså visst kan man bli katastroffull och göra bort sig. Men att va halvfull och tro man äger stället och alla ska flytta sig för en är så jävla löjligt, vi har väl alla betalat samma inträde alltså har alla lika mycket rätt att vara där. Åhh! Om man nu har sånna problem med att vistas bland mycket folk, gå förfan hem eller stanna hemma från början, ett tips. :P


Åh jag skulle ju fotat igår men Angelica är så jävla smart och glömmer bort att hon har kameran med, så nej de blev inga bilder. Sorry folket :( Får bli en annan gång. Men nu ska jag faktiskt inte festa på länge, nu är ju sommaren snart slut vilket innebär att alla vardagsklubbar är slut och då är de inte kul att gå ut i Helsingborg. Så ska se om jag kan hålla mig borta från att gå ut iallfall 2 månader minst.. Kanske mer? Hade gärna velat hålla till jul men de kommer inte att hända ;)

Nä men shiit, hahaha! Jo imorse när jag vaknade lite halvbakis och väldigt trött så hörde jag nåt konstigt bankande så jag går upp ur sängen.. Som tur är så har jag somnat igår med morronrocken och pyamasbyxor, frös som en mongolid igårkväll. Då upptäcker jag att grannen får nya fönster, så jag hade två arbetare ända upp i köksfönstret :D Tur jag hade somnat med morronrocken och de, annars sover jag bara i trosor nog snyggt att möta deras blickar i enbart trosor :P Inte såååå kul kanske..? Haha!




En gammal bild :) Typ 1 ½ år sen..

I valet & kvalet

Jahapp, tappat suget helt på att gå ut idag. Alltså verkligen helt!

Denna staden är full av idioter & jag vill inte se deras fuck face. Seriöst, ni kan dra långt åt helvete så trött på alla jävla falska & skit snackande offer som inte har nåt bättre för sig.

Som en tjej jag umgick med lite nu i sommar, ska bestämma allt man ska göra, kommenterar och säger saker utan att man bett om en kommentar.. Ja är allmänt elak mot sina vänner. Hallå?! Hur gammal är du tänker jag då? Visst att man kan va lite omogen då och då, men fan inte jämt och ständigt. Nej sånna männsikor raderas från och med nu i mitt liv. Hellre ensam än sånna "vänner"..

Jag ska sluta ringa och se vilka som höra av sig, de ska bli spännande. För så vitt jag vet hör jag jämt av mig och frågar om man ska göra nåt osv.. Nu ska vi se hur mycke intresse de finns från er sida ;) Inget illa menat, förstår att man har annat att göra, men jag kommer inte "truga" någon att va med mig. Kan ägna all min tid åt Sam & Otto om de nu är på de viset, där finns de iallafall kärlek!


Nä nu ska jag vila tills Otto & Sam kommer hem <3


Jahapp

Ikväll ska jag ut med Johanna, kommer bli svinkul :) Henne har jag alltid kul med, hoppas de inte spårar allt förmycket :D Hennes kille fyllde också år igår så vi ska fira tillsammans, kommer bli ett fett gäng som går ut tillsammans känns de som.


Hmm, undra vad man ska ha på sig ikväll? Kanske den snyggaste nyårsklänningen, eller min spetsklänning? Hmm eller kanske shorts? Alltid lika mycke beslutsångest på va man ska på sig :P Hatar de.. Haha!




Är den inte grymt snygg? :P


Födelsedag..

Mhm, då va man ett år klokare.. Eller? Nej, känner mig faktiskt inte som de. :P

Typ snart kommer min familj hit och ska fira mig, ska bli trevligt! Tråkigt dock att jag inte äger nån kaffemaskin eller nåt kaffe.. Har vodka i kylen undra om de går bra? Haha! Nä, men mormor skulle lösa de. Hon är en snäll dam hon.

Awe, Otto kom in och sa grattis med Sam imorse, så söta dom är! Sam kom inte helatiden och vinkade så Otto fick knappt han att komma ut i trappan.. Sötnosen!

Ikväll är de tänkt PAARTY! Men Sofia svara inte i telefon, hoppas verkligen inte hon skiter i det. För detta va bestämt sen 1 vecka tillbaka. Så om du läser detta Sofia kan du ju alltid höra av dig! ;)


Nähe, nu kommer snart mamma, Johnny & mormor :) Ska lägga mig och vila lite innan dess så man är "fit for fight" ikväll ;)



Min lägenhet

Tjoooohoo läsare!

Nu tänkte jag visa lite av min lägenhet för er, har inte fotat allt för solen står på som fan så blir inga värst bra bildern, men ska fota ikväll mer så ni får se :) Jag är typ världens sämsta fotograf med världens sämsta kamera, ingen bra kombination :P Meeen vi gör ett försök iallfall!




En del av köket, får iallfall lätt plats med ett 4-6 manna bord men ska hitta ett jag gillar och som passar in :) Inte de lättaste men de kommer.



Åh de fina valvet mellan köket och vardagsrummet.. Älskar det!



Toan, väldigt liten men de funkar när man är ensam :)



Ena delen av sovrummet, rill vänster vid gardinen går man ut på balkongen. Hur underbart är de inte med balkong i sovrummet?!



Åh min älskade säng! Med mina fina & goa pälsmattor på varje sida om sängen, me like!




Tvbänken med tv och högtalare.. Jaa, som ni ser så har jag inget i tvbänken men de är för att den "smarta" tillverkaren av möblen inte borrat hål för sladdar på baksidan så jag måste fixa de först och hur många kvinnor äger en borrmaskin?! Inte jag iallfall, så om det är någon borrmaskins ägare som läser min blogg så får ni gärna komma hit och ordna de till mig ;)


Men som sagt, inte hela lägenheten men fler bilder kommer efterhand som jag blir klar med inredning och handlar möbler.. Håll ut! :)






Vaddå bra?

Okej, såhär är det.. När jag har varit ute så har dom spelat en låt som jag bara tycker är SÅ JÄVLA BRA! Och jag har aldrig fått veta vad den heter men nu bara kommer Lucas med svaret och vet ni hur glad jag blev?! Jag dog nästan av lycka nu :P Nu ska mina öron spelas sönder bara så ni vet ;)



Puuh så duktigt av mig

Ja som jag skrev igår så blev de att jag sov hos Otto & Sam, mysigt.. Kollade på film och käkade glass, mumms! sen deckade vi faktiskt på soffan både jag och Otto, va helt slut. Massa folk som tjatade om att "Åhh, kan du inte gå ut med mig ikväll?!" Men igår kände jag inte alls för att gå ut och dessutom så går jag och Sofia ALL IN imorron på måndagsklubben. Så blev en lugnt & mysig hemmakväll för min del.

Sen i förmiddags vid 10-tiden körde Otto mig hem, snällis.. Sen satte storstädningen igång! Skönt att få de gjort faktiskt. Diskat, damtorkat, skrubbat hela toaletten, ställt i ordning, damsugit, sorterat tvätten och sen dessutom så tvättar jag ;) Fan va jag har varit flitig och klockan är bara typ halv 12.. En söndag dessutom som alla andra har som "slappe dag" men inte här :)

Nu tänkte jag ta en dusch för de behövs, sen tänkte jag gå bort på loppisen som är här borta. Haha! Loffit jag vet, men ändå kul & glo lite på deras skit. Kanske gör ett fynd vem vet? :)




Ser ändå rätt "vuxen" ut på denna bilden, men de är jag inte ;) Höhö

Kanske inte de bästa..

Jaahapp, arbetspasset igår blev inte så långt som tänkt, min chef är speciell på många sätt.. Ja, man får helt enkelt på ren svenska SINNE på han väldigt ofta. Tyvärr FÖR ofta! Nog snackat om de, jobbet gick bra för övrigt när han inte kommer med sina idiotiska meningar.

Aaaja, idag har jag, Sam & Otto haft mys hela dagen. Gått i stan, fikat i kärnan parken och bara haft de allmänt underbart. Dom stunderna är viktiga, så sjukt viktiga! Två speciella pojkar för mig ;) Men så är det.
Kollade lite på Eskils-cupen som är i full gång i stan. Hur mycket folk som helst i stan. Woohoo, de händer nåt i lilla Helsingborg.

Ikväll blir de soffläge, orkar inget annat. Sparar mitt festande till Måndag.. Måndags-klubben på Swea går jag och Sofia all in så att säga ;) Jag fyller ju gammal och de måste man ju fira. Längtar som fan! Kommer ha svinkul..

Nähe, nu har jag inte mer att skriva.. Kommer dock en bild på Sam när han klappade en söt vovve i parken :D




Min söta lilla Sam!

Helt off

Har sovit nästan 12 timmar och är fortfarande trött, hur går det till?

Iallfall så blev de inte att jag drog ut igår, orkade inte så satt vid datorn och hjälpte en vän med hennes blogg som inte är klar än, mycke kvar men orkade inte mer igår. Vilket helvete att hitta en grundmall att gå efter satt i hur många timmar som hellst för att hitta nåt att gå efter.. Började nästan tappa tålamodet lite på slutet, men kul sen när man är helt klar och man blir nöjd och belåten :)

Idag ska jag och jobba, längtar inte så mycket känner på mig att jag kommer va helt slut när jag kommer hem inatt. Jobba typ 10 timmar i sträck.. Puuh!


Frågan är bara vad man ska ha på sig idag på jobb..? Äh vi får se..



Såå.. Rosa blev det.

Som ni alla kommer att märka så gillar jag rosa väldigt mycket, har dock bättrat mig med de men inte helt. Tycker de är fint med rosa bloggar men svårt att hitta en design där man gillar allt liksom så jag fick helt enkelt mixtra själv! Faaast headern är inte i rätt färger, den stämde till den förra designen men inte till denna. Så den ska ändras imorgon sen är bloggen redo för att användas ;) Blev nöjd, eller ja kommer bli nöjd när allt är klart. Fan va grym jag är på att fixa i stilmallarna, eller vad tycker ni?

Hmm, sitter fortfarande och funderar på om jag ska dra ner i stan eller inte?! De är de som är frågan, är lite halvsugen och HIF vann ju med så ja, ska man fira?

Puuh, imorgon ska jag jobba ett 11 timmars pass som de ser ut nu.. Kan bli kortare beroende på han som äger stället, vi får se. Behöver pengarna ;) Ska jobba lördag med så ingen utgång denna helgen. Så de är så!




Partyfin :)

Home sweet HOOME!

Jaha, då sitter man här hemma i soffan framför tv:n. Inte helt fel, sitter dock och överväger om man ska göra vid sig och dra sig ner i staden? Är ju rätt trevligt ändå. ;) Ta nån cider i sommarvärmen och bara njuta på en fin uteservering. Ooh lockande är de allt :)

Just de, fick hem 3 par skor som jag beställde. Dom kom igår tänkte visa er dom, jag är nöjd med köpet iaf! Passa på nu när det är rea överallt, behövde lite "utgångs-skor". Fick kasta mina som jag älskade för klacken blev mongo. Dessa är dock med kilklack :) Bra visst?










Tyckte dom va fina iallafall.

Kunde inte bestämma mig om jag skulle ha dom gröna eller svarta så tog båda :) Sen de tredje paret var ett par enkla vita tygskor. Tycker de är snyggt på sommaren med vita skor, synd bara att dom blir förstörda snabbt, iallfall på mina fötter :P


Amen förfan!

Alltså inte för att va sån, men de har gått förlångt Kissie.. Detta ser förjävligt ut!

Och sen lägga ut en sån bild, liiite pinsam.. Mina föräldrar skulle strypt mig om jag la ut en sån bild! Hon är fan en vuxen människa. Men man börjar undra om hon har någon störning i hjärnan..?


Lite musik på de kanske?



Gillar ni den?


Lite om mig..

Jag är en snart 23 årig tjej från Helsingborg som jobbar som bartender och på "kontor" kan man säga. Har en son på snart 2 år som heter Sam. Jag bor i min egen lägenhet i city, som jag nyss flyttat in i. Håller på att inreda och få iordning där, hur kul som helst! Tidigare har jag sysslat rätt mycket med hästar, tävlat, ridit in, haft till försäljning mm men för tillfället finns de inget intresse för de. På fritiden är jag helst med familj & vänner, festar och njuter! :)

De va väl lite kortfattat om mig, har ni något ni undrar så får ni skriva en kommentar så svara jag på de ;)

Detta va väl de två seriösa inläggen, nu ska de flippa hej vilt!


En rätt gammal bild


Hej alla!

Bestämde mig för att skaffa en blogg till :) Den andra jag har stå för tillfället vääldigt stilla plus att de är lättare att ändra design och header mm på blogg.se.. Så får vi se hur långvarig man blir.

Har ett brednad som är lite halvmongo så bloggar när de funkar som de ska helt enkelt ;) Roligare att blogga här kanske för man kan ju komma på sån bloggtopp, de har jag aldrig varit innan mer än på nattstad, men den sidan suger! Så de är väl inget att hänga i granen att man legat på top 20 där :P

Håller på att fixa med bloggen så detta är ett "test" inlägg, ni lär ju märkar hur de blir sen när jag väl betämt mig själv :P Har lite svårt för att bestämma mig.

Kommer ett inlägg senare om vem jag är och lite så.. Håll ut vetja!


Lilla jag 2011


RSS 2.0