Har bara en sak att säga..




Levererar som vanligt..



ALLTSÅ MIN GAMLA PONNY LEVERERAR SOM VANLIGT!
SÅ JÄVLA GRYM HON ÄR..





Musik

Tänkte på er som ska fira nyår, här kommer lite bra nyårsmusik till er.
Hoppas vi har samma smak!













Någon som har fler förslag på bra låtar?


Ååh, nog bra humör man får..



Sam har gnällt konstant från de att vi gick upp idag. Börjar gå mig liiiiite på nerverna. På morgonen är jag nästan aldrig på bra humör och de gör INTE saken bättre att han gnäller och blir sur för allt.
Han skulle inte äta frukost, man fick inte titta på han, han skulle bara göra de som passa honom.. Så sitter han och låssas bölar för han inte får som han vill.. Kalla mig dålig mamma men när han är på de humöret så får han va på sitt rum till han är på bättre humör, inget att diskutera. Han ska inte förstöra min dag.

Som jag skrev innan så blir nyår lugnt för mig/oss.
Ska göra god mat (ryggbiff, riktiga klyftpotatis, bea sås, stekt broccoli & röd paprika) tror ni jag kommer sprängas eller? Vattnas i munnen bara man tänker på det. :)

Nä, nu ska jag läsa lite bloggar & spana runt på facebook..
Hörs senare!





2011-12-31



Rubriken säger väl vilken dag det är? Nyår, men för mig är det inget speciellt i år. Jag ska bara chilla hemma tillsammans med Otto & Sam. Jag kände att efter att ha varit sjuk i över 1 vecka så orkar jag verkligen inte göra nåt annat än att vara hemma och känna att de är mest synd om mig i hela världen ;) Nä, skoja.. Jag hade gärna gjort nåt kul. Men isåfall typ middag med några vänner till 12 slaget och sen åkte hem. Jag orkar inte festa, jag har varit sjuk nu i 1 vecka så min kropp måste få ta alla sin krafter till att bryta ner detta hemska viruset.

Säkert mååånga som kommer bli svinfulla & göra bort sig idag. Tur man inte är en av dom, börja de nya året med ångest, nejtack.. Precis som många andra säger så ska 2012 bli MITT år. Ingen annans..



Förra årets klänning




Sam & hästarna..



Som jag säkert berättat så ÄLSKAR Sam hästar. Herromdagen kollade vi på Globen Horse Show hela familjen, idag blev det värdscupen i hästhoppning. Vem tror ni stor på första parkett? ;)



Jooo, SAM! :)

Deckad...



Åh jag hatar förkylningar, verkligen HATAR!

Hinner fan inte bli frisk från den ena förrän den andra kommer och totalt våldtar en. Sovit ytterst lite inatt eftersom Sam också är förkyld så vaknar han till och från och man får bädda ner han på nytt. Men men, thats life! Mååååste ner till vårdcentralen och få ny hostmedicin till Sam den är typ slut nu och han måste ha sån hemma då han ofta får sån sjuk host i samband med att han blir sjuk. Hostar så han kräks.. :(

Sen hade jag behövt fixa lite annat med men känner mig inte speciellt peppad eftersom man sovit dålig, mår dåligt och är på dåligt humör för Sam gnäller som fan och inget är bra..

I övrigt händer det inte mycket här hemma, kurrera oss så vi kan bli friska nån jävla gång.

Va och handlade mat till nyår, blir ryggbiff! Jag & Otto ska bara va hemma äta lite gott och mysa. Nyår va så mycket roligare när man va yngre. Jag känner inte alls för nyår detta året. Förra året va inte så jättekul därför känner man sig inte så pepp detta året heller. God mat och mys räcker gott och väl för mig. Ingen alkohol eller party för oss.

Nää nu ska jag ta mig en galss! Min hals behöver det känner jag..








Jag & Johanna



Igår på kvällen va jag med Johanna. Hon ville vi skulle dra ner till Kompis som förra onsdagen så de gjorde vi. Satt och tog 3 cider och spelade Yatzy & kortspel. Va där mellan 21-01 ungefär. Sen tvinga hon typ med mig till Tempel för hon hade fribiljetter dit, men när vi står i dörren och hon tar upp dom så visar de sig att de endast är reklamblad. Haha! Busted.. Va där ett tag sen ringde jag Abbe så körde han mig hem, han skulle ändå köra 3 andra :) Snällt av han. Palla inte betala taxi när han ändå va ute och körde. Man måste va smart. Höhö

Vi har precis ätit lite mackor och nu ligger jag i sängen och bloggar. Och vet ni...? Jag va duktig igår, jag sa till Johanna att jag behövde bilder till min blogg så hon hjälpte mig och fota lite. Snällt va? :P

Nu ska vi snart iväg och handla så jag tänkte hoppa in i duschen så vi kommer iväg, men först ska jag lägga upp bildern från igår :)







Ser ni vem som gick yatzy båda rundorna? ;)








Gott va de!



Va nyss och solade, så jävla skönt att ligga och drömma sig bort.. Blev faktiskt inget ståsolarium idag för jag kände inte för det helt enkelt. Skönt att ligga ner men man får sola längre. Blev 16 minuter idag, de var nyra rör så tycker inte de behövs mer då. Vill inte bränna ihjäl mig ;)



Ser kanske inte så jättebrun ut men fick rätt bra färg. Spciellt i ansiktet, me love!


Tradit liv..



Jahapp, ägnat eftermiddagen åt att söka lite jobb.. Tråkigt liv är vad det är! Inte alls kul, men jag vill ha ett bra jobb som jag kan tänka mig att jobba med ett tag. Inget nattjobb och inget som har med krogbranschen att göra, den tiden är över :) Dags att stå på andra ben nu, och inte stampa i samma ruta som innan. Jävla skitjobb är vad det är och dessutom inte värt att förstöra varenda helg med att jobba, har gjort de nu i 5 år. Inte så kul precis..
Får jag de jobbet jag sökt så ska jag jobba i en spel & tobaksaffär :) Sälja godis, lotter, travspels-grejs, tobak mm.. Rätt soft ändå, hoppas jag får det! Håller vi tummar & tår..

Nähe nu ska jag nog gå upp i centrumet och lösa in min trissvinst, kanske dags.. ;) Alltid kul att vinna!







Lite ärenden avklarade..



Aaah då har man varit uppe itid och fått lite avklarat. Va nere på Arbetsförmdlingen, dom har nog dom trögaste bestämmelserna som finns. Tacka gud för att jag inte är inskriven där, dom hjälper ju inte en iallafall. Skulle kolla upp en sak ang de jobbet jag va på intervju på ida :) Aja, kunde lika bra struntat i det från första början.

Som jag nämde så va jag på arbetsfintervju idag, gick fint! Men vågar inte säga förmycket för inget är klart men de går åt rätt håll. På måndag så får jag veta lite mer, hehe. Så innan dess får ni tugga naglar ;)

Va nere i stan och kollade på rean som kan va bland de sämsta genom åren. Man hittar ju inget kul alls till sig själv. Hitta nya jeans till Sam och ett par joggingbyxor som tillhör en tröja jag köpte till han för ett tag sen. Såg inte att de fanns byxor till den då, men dom va på rea nu så han fick dom iallafall. Sen köpte jag lösögonfransar, alltid bra att ha hemma om man vill piffa upp sig lite :)



Snabbtur till Väla.



Jag vaknade kl 10 då va Sam och Otto redan vakna. Vi bestämde oss för att åka till Väla för Otto hittade ju inga jeans igår. Så jag klädde mig och Sam och sen begav vi oss ut mot Väla, jag fasa för att de skulle va mongo mycket folk. Men så var det inte, de va rätt lugnt men vi va ju där vid halv 10. Han hittade ett par Levi´s jenas, men sjukt va Levi´s gått upp i pris, sist han köpte exakt samma modell kosta dom 800 kr nu kostar dom 1100 kr. Sinnessjuka priser!

Sen åkte vi till Maxi och handlade. Blev en hel del, men har inte handlat nu när de varit julstök! Palla stå i kö och kriga inne i affären? Nej fyfan..

Sen nu i eftermiddag är de tvätta sängkläder som gäller Otto är nere med första lastet nu. Sen vika den tvätten som vi tvätta den 23e den ligger kvar i påsarna, eftersom jag varit sjuk så har man inte orkat ta tag i det. Känner mig LITE bättre, men de är fan inte mycke. Febern är borta men snorig som fan och ont i halsen. Hoppas de går över snart. Massa roliga event nu i mellandagarna!



Hitta en fin bild på sverigens sötaste ponny!
FANNY!


Just det!



Har glömt visa er detta..





Min lilla söta Sam, sötaste barnet som finns :)


Mitt rea fynd!



Hittade inget direkt när vi va på Centersyd som tilltalade mig, tänkte gå ner i stan imorron för Otto ska ändå köpa jeans så ja vi går ner hela familjen kanske hittar nåt då.

Men här kommer bilder på min jeans, dock dålig bildkvalité..





Låg midja & stuprör = Angelica älskar!


Upp & Ner!


Var ju barnlediga igår, Sam sov hos farmor & farfar :) De gick superbra, som hade städat i trädgården och massa sånt. Han gillar sin farmor.

Vi va ju på middag hos Ottos föräldrar igår, åt kalkon. Gud så gott det var! Sen stannade Sam kvar och vi åkte hem och rymde undan lite för några av Ottos vänner kom hit och drack några öl, jag hade som vanligt klädångest. Va iväg en runda på kvällen ville inte sitta hemma själv. Så åkte ner till HAs klubb och tog två cider med Johanna & Rebecca. Sen åkte vi ner i stan men fick lite panik över hur mycket folk det va och jag mådde inte bra. Kände hur febern kröp över mig så jag gick och handlade mig en kebab och tog taxi hem. Otto va väl hemma 3 timmar efter mig :P Haha! Men han är ute rätt sällan så de gör inget. Men nattan har varit sådär mår som sämst på natten :(
Dessutom fick jag sån sjuk huvudvärk när jag gick av taxin så jag trodde jag skulle trilla ihopa utanför porten.. Otäckt! Så de blev två febernedsättande/huvudvärkstablett och decka på soffan.

Idag vaknade jag med lite huvudvärk men tog en tablett tidigt, sen somna om en stund till. Sen va de upp och duscha sen åkte vi och hämta Sam vid lunchtid och vidare mot Centersyd. Jag hittade ett par jeans riktigt klipp! :) Ska fota dom sen så ni får se. Men just nu ska jag vila lite, har så jävla ont i halsen!!! Och sen ska vi vilka in tvätt, blöö va tråkigt! Meeeen man måste.. Men ha de så bra sålänge vi hörs nog senare..



Min julafton..



Jaa, vad ska man säga.. Den va bra på de flesta sätt och visen men inte alla.
Fick jättefina julklappar av mina vänner och familjen, men vi har valt att Sam ska få mest :) Man börjar bli så pass gammal så man bryr sig inte så mycket om julklapparna på de viset som när man va liten, då fick man lätt 20 julklappar. Haha! Nu får man lite mindre men dyrare, bra de med.

Detta fick jag, presentkort, pengar, receptbok, ett par fina ridstrumpor, smink, lottor mm. Har säkert glömt något. Så blir de ibland!
Sam fick också massa fina julklappar: Leksaker, pussel, adidaskläder, andra kläder, en stor fet blilåda alltså han fick så mycket så vi fyllde hela bageget på bilen men BARA hans saker :P

Vi va först hemma hos Ottos släkt och käkade och lite så, typ öppna julklappar. Sen åkte vi ute till mamma och mest så myste. Vi hade ju redan ätit. Men åkte hem tidigt kände mig inte bra och när jag kom hem hade jag 39-40 graders feber. Tack tomten för febern lätt den bästa julklappen!

Idag ska vi och äta kalkon hos Ottos mamma, skönt två dagar utan att laga mat :) Perfekt!
Känner mig lite krasslig nu igen, va bra i morse/förmiddags. Hoppas inte jag får mer feber vill ju också ut idag som alla andra. ALLA ska ju ut idag.

De va allt för mig just nu..



Ungefär såhär ser jag ut nu ;)


Jaha men de va ju kul..



Väldigt roligt att vakna med en hals som inte alls mår bra och ännumer förkyld. Lagom såhär till julafton med, jaja sålänge jag överlever så är jag glad. Men min nattsömn har varit under all kritik. Och att grannarna inte sluta väsnas förrän vid kl 22 gjorde inte saken bättre, ska med gott samvete ringa hyresvärden såfårt julstöket är över.

Sam fick öppna sina julklappar imorse eller ja mer i förmiddags :) Han fick lite kläder, två pussel, två cp-skivor och lite målarsaker. Sen lär han ju få massa mer sen.. Han tyckte de va kul att packa upp de!

Nu tänkte jag åka och sola, jag vet inte bra när man har virus i kroppen men de skiter ha i. Så mycket är inte juldagen värd. De är ju så grymt skönt att sola och ska man ut imorron vill man va brun. Men går inte ut om jag inte känner mig hyfsat bra. Vi är ju trottsallt barnlediga :) Va ett tag sen. Hihi!

Nähe om man skulle sätta fart och börja ta tag i denna dagen ska ju åka iväg vid halv 4 till Ottos släkt, sen vidare till min släkt. Blir en lång dag för Sam..



Myskläder på julafton?! Sugen på det.. Haha!


Snyggt!



Jaja, man måste ju va snygg ny inför julen så köpte färg så fixar min utväxt nu. Skönt, va helt dassigt i hårbotten, finns nog inget mer ofräsht än UTVÄXT! Örk & tviiiii
Så nu ska de va i till 15.00 :) Sen ska de tvättas ur och sen skrubba bort all färg som kommit utanför. Kan blir svårt för i och med jag har så mörk brun så är de så mycket svarta pigment i den så den sitter som F*N! Haha, men när man väl fått bort de så blir de finemang. Hihi!

Sen ska vi till Väla, blir när vi är klara med tvätten.
Sam ligger och vilar den lilla lyx-pellen, men kommer bli rätt sent ikväll om jag känner min magkänsla så bättre han sover ett tag nu så han inte blir trött & gnällig sen. Dagen är lång!


Mycke nu innan jul



Precis  som jag skriver i rubriken, mycke man ska hinna med nu dagarna innan..

Men i onsdags va jag med Johanna vi va nere på Kompis, spela lite skitgubbe tog en cider och hade trevligt :) Sen checka vi läget på Tempel, men de va sådär..

Igår va de slappedag, huvudvärk från de att man vakna tills man soman, haft de nu i ett par dagar. Jättejobbigt! Men men, fick iallafall fixat naglen som dekorationerna trillade av på. Snälla Maysa klämde in mig i de pressade schemat. :)

Idag käkade vi frukost jag och Otto, Sam va inte på humör för han fick inte makarionor till frukost så han va på sitt rum och sura. Sen på med kläderna och begav oss till Systemet, handla vin till Ottos föräldrar och lite cider & öl nu iför julen :) Sen in på Maxi och handla. Valde att köra till de MaxiRåå och de va nog ett bra val, inga köer alls. Lugnt på Systemet med, 2 före oss i kön :) Hihi!

Sen vidare mot solningen, hihi! Så blev 6.40 min i ståsolariumet :) Mys pys!

Nu är vi hemma jag har precis slått in Sams julklappar, 2 st.. Fler blir de, men vi har inte hittat de vi tänkte köpa till han. Men de kommer ;) Sen har jag slått in min kissekatts julklapp :) Hon måste ju också få nåt! Nu har jag lite pyssel kvar innan de bli TVÄTTNING i stora tvättstugan. Gaah! Så tråkigt..

Sen efter tvättnignen ska vi och hämta en trimmer så Otto kan klippa sitt hår, kanske ta Sam med när man ändå är i farten? Hans hår växer som ogräs! Ja vi får se, men de är lite kvar att fixa. Ikväll lär man va HELT slut.. Blir mys här hemma framför tv:n..


Vilken tur jag har ;)


Åh vad irriterande de är när man blir nöjd med dekorationerna på naglarna så trillar dom av, jag kunde inte rädda stjärnan som en gång flög av min nagel, den rök när vi handla. Jaja, kul liksom?!
Nej, de ser inte så snyggt ut, så jag ringde snällaste Maysa som jag vet är duktig så hon klämde in mig imorron och ska slipa bort glansen som dekorationerna sitter i och sen lägga på ny glasn UTAN dekorationer!

Så får bli stilrena naglar inför jul/nyår - FRANSKA!


Så ska va där imorgon kl 16.15 så vet ni de med ;)


Såhär såg dom ut när dom va nygjorda :)



Bara för att jag älskar den!



Är inte så mycket för denna typen av musik annars, men denna
går såååå bra! ;)


Jaahaaaa


Då har man ätit lite lunch (de som blev över från igår) och sökt lite jobb. Ni förstår inte hur tråkigt de är att inte jobb fulltid och va hemma så mycket som jag är! De sociala livet försvinner helt och rutiner vad är det liksom? Man sover bort dagen för den ska gå så snabbt som möjligt för de är så tråkigt. Andra njuter av att va hemma men de gör inte jag, vill ha nåt att sysselsätta mig med och de är NU!

När Otto slutar åker vi direkt ut till mamma och sen påvägen hem så ska jag sola. Har inte gjort de på hmm 3 veckor minst! Har inte haft lust, man gör ju ändå inget speciellt så då kan man lika bra se sjukt ut (vit som ett lakan). Men jag vet inte om jag ska ut på juldagen så då vill man va grann! Hehe.. Iallafall brun, sen va fan ska man ha på sig? De är den stora frågan.. Jag är ju ingen klänningmänniska. Älskar ju jeans och ett snyggt linne. Men varfan hittar man ett snyggt linne som mina pattar får plats i? Haha!

Nää nu ska jag glo lite på internet och snoka :D



Älskar att va mig själv! :D



Sjuka människor! Haha



Min humor på hög nivå!



Gomorron eller nåt?


Jahaa, va gör jag då vaken nu?!
Jo de ska jag tala om för er, är ju mega förkyld så vaknade vid typ halv 5 och va helt täppt i näsan. Fixade till de och somnade om men bara till kl 6 för då väckte grannarnas ungar mig, alltså innan jag får ett större utbrott måste jag nog ringa vår hyresvärd detta är inte okej längre.. Gaah! Verkar som dom gått till dagis nu så tänkte somna om en stund till inte många timmars sömn. Somnade halv 3 för jag är så snovig, skitjobbigt! Men men, that´s life liksom. Som jag skrivit innan, hellre snor än kräk :)

Nää, nu ska jag somna om nån timme till sen ska jag äta frukost, söka jobb och lite annat smått och gott!

Puss på er!


Pusta ut efter en storstädning!


Känner mig sååå duktigt!

När Otto drog iväg och tränade satt jag på full växel och storstäda. Sam hjälpte mig och lägga in tvätten där den skulle va, sen hjälpte han mig med lite annat smått och gott. Så söt han är, sen bädda jag ner han framför barnprogrammen när man skura toaletterna och så. Damsugit & dammtorkat överallt i hela lägenheten. Rist mattan och ja tror inte jag missat nåt.

När Otto kom hem från träningen så fick Sam sin kvällsmat och sen natt va honom. Efter de gav vi oss på att rensa avloppen. ÖRK, ÖRK & ÖRK va vidrigt det är! Kan inte göra de så jag och Otto hjälptes åt. Sen blev de rätt in i duschen man kände sig lagom fräsh.. :( Haha!

Sen gav vi oss på matlagningen, blev väldigt sent men som man säger: "Bättre sent än aldrig!" Otto ska ju ha med sig mat till jobbet så de va bara att göra de. Blev Chilli Con Carne med ris. Mummsigt värre!

Nu blir de tv-mys! Man är allt lite seg efter att varit u fullgång. Men jag klagar inte, nu är här inte en gnutta dam eller smuts :) Men dock väntar ett lass med tvätt, men de får vänta till på fredag vi har tvättid då. Längtar inte precis.. Men måste göras nån gång. Men nu ska jag vila ögonen på tv:n.
Skriver mer imorgon kära läsare!


Så mysig


Denna låten gillar jag, så mysig att lyssna på. Lyssnar på den just nu :)



<3



Söndag = flippad!


Eftersom att jag hela denna helgen och veckan iprincip inte gjort nånting resulterade de till att jag va rätt hmmmm FJANTIG i söndags.. Kolla bara detta!





Satte godis över tänderna så de såg ut som tänder, fick kämpa för jag kunde knappt hålla mig för skratt. Och började jag skratta trillade dom ut ;) Hahahahaha!


Tjooo hooooo


Hallåååja!

Just nu sitter jag och lyssna på Avicii - Fade Into Darkness, hur bra är inte den?! Mycke love på den låten, den får en på så bra humör.

Vaknade för ett tag sen, men när jag steg upp märkte jag att där inte va nåt gott att äta till frukost så gick bort till Netto. Den affären kan suga nåt alltså! Åh så trött jag blir på dom, finns ju förfan ingentling och personalen är ju helt jävla körda i huvudet. Nog för att jag kan vakna på fel sida osv, men detta här har inget med det att göra. Jag går dit och typ nynnar på min musik jag har i öronen tar mjölken och ett choklad, när jag kommer fram i kassan så säger jag att jag vill ha 50 kr över beloppet för jag skulle in på bageriet och handla bullar för de har dom ju inte på dåliga Netto. Då säger negern i kassan "Jag får inte göra så för min chef" jag bara "Är de nåt nytt för de har jag kunnat göra massor av gånger innan?!" Nä men de gick inte såklart! Till och med en annan i kön bara men de har man alltid kunnat göra innan.. Men nej neger-jävlen brydde sig inte han va lika efterbliven som från början. Slutade med att jag fick gå in på spelbutiken och köpa en tidning för att kunna ta ut pengar, där är dom iallafall hjälpsamma! Sen vidare till bageriet och handla två frallor, mycket gott måste jag säga! :)

Nu har jag fått i mig frallorna och sitter och läser lite andra bloggar. Fan va vissa är kassa på att uppdatera, jättetråkigt! Blöööö, men vill ju få lite rolig läsning, men så står där inget. :(

Nähe sen när jag känner mig manad ska jag lägga in de rena kläderna som ligger på soffan. Plocka undan lite, behövs faktiskt. På fredag ska vi tvätta i stora tvättstugan, oj kommer bli jobbigt ska tvätta alla sängkläder och sånt. Ska försöka tvätta upp allt till jul/nyår, hade varit skönt. Har ju så otroligt mycket kläder, jag & Otto då. Konstigt nog gnäller man jämt på att man aldrig har nåt att ha på sig. ;) Tjejer, tjejer & TJEJER!



Finaste ponnyn! Min söta lilla Fanny som inte är min, men VA min :)




Shit snacka om att tappa lusten



Ja, tappat lusten.. De har jag verkligen gjort när de gäller blogga. Man känner sig mer tvingad är att de är roligt. Men men, ska berätta lite hur min dag har varit.

Som jag skrev innan så klippte jag mig och shit vilken skilland :) Hon va faktiskt jätteduktig tyckte jag, när jag klipper mig i vanliga fall så blir frissörerna som galna, dom bara hugger in i mitt långa fina hår.. Man blir så less! Men de gjorde inte hon här :) Hon tog de som behövdes och sen kolla igenom de tort med så de blev precis lagom, kanske 3 cm. För jag sa hon skulle ta lite till just för att få bort de där svint-topparna. :)

Nu har vi precis ätit, jag va mästerkock. Åt kaslergryta med ris, inte så jättegott men vi hade allt man ska ha i hemma så fick bli det ;) Sen imorron blir de cilli con carne,  goooott!

Nu tänkte jag ta en dusch sen blir de som vanligt mys framför tv:n. Skönt att bara ta de lugnt och ladda upp nu inför jul/nyår! Blir väl att man festa nån dag där. Och sen även palla med mellandagsrean. Haha!

Nää nu måste jag avrunda och kasta mig vidare mot badrummet!



Vad tycker ni om denna klänningen? Jag älskar den, men gillar ju inte att använda klänning känns som den ska kasa över röven helatiden :D Haha!





5 dagar till julafton!?


Oj va tiden springer iväg!

Idag vaknade jag vid 11 tiden, sovit så himmla dåligt inatt, är förkyld och grannarna höll på att smälla & banka till efter 23. Och jag ville bara somna. Hur störigt är inte de? Men ska ringa hyresvärden imorgon. Nu får de fan va bra, gör dom inget åt detta nu så kommer jag väl få ta tag i det själv och då blir de nog väääldigt sura miner.
Vi vill kunna sova och inte störas på morgonen, ser de som en självklarhet.

Aja, fixade mig och snackade med Johanna innan när jag vakna. Hon mötte upp mig i stan. Jag va ju och klippte mitt hår. Fick beröm över hur fint det är ;) Min kaluffs är nog stickande i mångas ögon, men dom skulle bara veta hur jobbigt de är att har långt & tjockt hår.. Tar evigheter att troka de, tar evigheter att fixa de om man nu fixa de ordentligt. Ja ni förstår nog. Men fick iallafall av svinto-topparna, så kan nog borsta de igen :) Haha!

Gick en sväg i stan för Johanna letar efter en jacka, så gick lite och kolla men hitta väl inget direkt. Men nu är jag hemma och har bäddat ner mig framför tv:n ska försöka sova lite tänkte jag så man är pigg och glad när Otto & Sam kommer hem..




Lugn helg!


Denna helgen har varit väldigt lugn, och skönt har det varit! Bara varit hemma, handlat och myst.. De gillas! Mycket tv tittande och filmer. Inte festande eller varit uppe sent, de märks man är utvilad och glad. Dock är ju jag en nattmänniska ;) Man blir väl de efter 5 år inom nattklubbsvärlden. That´s life..

Annars idag har de bara varit slapp, Otto har dock tagit sitt ansvar och diskat. Men imorron tänkte jag köra ett ryck, ta in de tvättade kläderna och torka av lite här hemma (dammtorka). Hade behövt vädra med känner de i min näsa, är ju dammkänslig. Men de lär bli kallt!

Imorgon kl 13.00 ska jag klippa mig :) Ska bli sååå skönt att få av topparna på mitt slitna hår! Varför va jag så förbaskat dum och färga mitt fina hår blont?! Nog bland de dummaste jag gjort.. Mitt hår som va så mjukt, fint & glansigt innan jag mitt dumhuvud färgar de. Dock var de inte min ideé att ta så mycke, skulle ju bara ha slingor men ett visst mongo färga hela. Åhh, varför säger jag aldrig ifrån när jag vet att de kommer bli helt kaos? Aja, nu gör jag inte om det. Om jag ska göra nåt annat med mitt hår i färgväg mer än att färga utväxten ska jag gå till frissören, tar inte en chans till.

Just de, läkningen av ögonbrynen får mig lite galen. De kliar och jag får INTE klia tillbaka! GAAAAAAH! Men de går på rätt håll, men tror jag kommer få gå en gång till. Mitt skinn vill inte ta åt sig färgen ;) Är jag förvånad? Inget ska gå min väg, men har börjat vänja mig vid det. Haha! Tar de med en nypa salt..



Mys-bild!


Myyys


Mobbat jag vet men somnade väl vid 22.30, va jätte trött & seg. Eller ja de va både jag och Otto! Sam fick va upp länge igår i och med att han vila när Otto kom hem. Så han fick va uppe så länge han orka vilket va 21.15 ingefär. Sen tänkte jag och Otto kolla på film men vi visste inte vad vi ville se så sappa lite på tv och hitta nåt vi kunde glo på.

Va och handlade godis och popcorn på Bogart igår och hade de allmänt mysigt. Va även på Willys och handla lite smått som fattades här hemma. Hände en sak på Willys som fick mig att få verkligen sinne.. Tur man har vissa spärrar i sin hjärna annars hade de kunnat sluta illa för en som va och handla igår.

Såhär var det: När vi kom till Willys så tyckte jag & Otto att Sam skulle få ta en sån barnkundvagn som han kunde köra. Han tyckte de va svinkul att köra den! Tog lite tid men de gick och vi hade ingen tid att passa så ja vi gick i godan ro. När vi kommer ner vid mjölken så blir Sam lite förvirrad för Otto gick ner till fryssakerna medan jag va och tog mjölk mm.. Jag ser helatiden Sam i ögonvrån då han går precis bredvid mig helatiden. Jag sträker mig efter mjölken och ser hur Sam går lite åt andra hållet och inte kollar rktigt var han går för han letar efter sin pappa. Han råkar då snudda vid en tjej i min ålder. Då slår hon sina två hjärnhalvor ihop och SPARKAR på Sams lilla kundvagn varpå han inte är berädd och har då nästan all balans på att hålla i den så han håller på att trilla över golvet. Men lyckas då hitta balansen och trillar inte men de va på håret. Jag går då raka vägen fram till henne och frågar va fan hon håller på med. Hon står då och säger ingenting och kan knappt ens titta på mig när jag pratar med henne. Jag säger då till henne "idiot jävel tänk dig för innan du gör saker!" Kände att de va TUR detta hände inne på Willys och inte utanför då hade jag smällt henne. Så arg blev jag! Hur fan kan man göra så? Hur jävla dum i huvudet får man lov att vara?! Blev helt jävla galen när vi gick i affären, kunde inte koncentrera mig på att handla..




Näää, nu ska jag äta frukost!




Sista julklapparna inhandlade..


Nu är jag klar med alla julklappar. ÄNTLIGEN!

Åkte ju ner i stan med Sam i förmiddags för att fixa de sista klapparna. Vi gjorde dock ett stopp på Grafitti Café. Jag åt en bakpotatis och Sam en peparkaka, och min bakpotatis. Och delade på en flaska Mer med smaken hallon/passionsfrukt. Älskar den Mersmaken! Kan jag rekomendera för er som inte testat.

Fick handlat dom två sista till mamma och sen fick Sam lite kläder, hittade så fina kläder. Och som jag sagt innan, sålänge han inte säger att "De vill jag ha", så är det JAG som väljer kläder och då enbart "vuxet" inget Spiderman eller annat trams. Stilrent & snyggt gillar vi :) Han fick även ett sett vantar, glömde hans hemma. Så fick handla nya bra vantar till han.

Sen handlade jag ett överlack till naglarna för dekorationerna jag valde denna gången vill inte sitta kvar så fick tipset att lägga ett lack över.. Så de har jag precis gjort och satt tillbaka den som lossnat. Men nu sitter mina dekorationer där dom ska, ska lägga ett lager till tänkte jag ;)



Gick in på Oj (Ica) och handla Julmust och kanelgifflar med oss hem att mysa med. Sen på bussen och hem. Nu sitter Sam och äter macaroner, han älskar de. Och någon middag blir de inte än så då är de passande att bara koka lite mackisar ;) Han älskar de!



Tog denna bilden på H&M med dom nya vantarna som passa perfekt på hans små händer. Inte de enklaste att hitta vantar som dom små vill ha på sig och som sitter bra. Men dessa va faktiskt bra!



Tipps om shopping!



Jag har ett litet tipps till alla er som gillar de där mössorna med stor pälstoffsar mitt uppe på. Jag gillar inte dom speciellt mycket och tror inte jag hade passat i en sån heller, men jaja.

Hittade iallafall en sida där dom sålde dom för endast 399 kr, så vitt jag vet låg dom på en högre prislapp innan? I stan kostar dom 500.. Men men, för er som tänkt köpa en sån så rekomenderar jag denna sidan :)

http://www.lavastore.se/se/grp/toffsmossor.php



Finns i flera olika färger!
http://www.lavastore.se/se/grp/toffsmossor.php

Uppe med tuppen? Nää, men nästan..


Vaknade lite till och från efter vad Sam velat göra. Han vaknade först av att han kastat ut nappen från sängen så fick gå in och ge han den, sen sov han till typ 8 och då gav jag han välling. Sen somnade han om och sov 1 timme och 15 minuter till skönt! Men nu är vi uppe, och jag har precis tagit en dusch :)

Jag tänkte ta vagnen och Sam ner i stan. Vi ska äta en en cheesburgare från McDonalds för de älskar Sam! Och jag är såå sugen på nån god macka eller baguett :) Så vi ska ner och ha lite matmys i stan. Sen ska jag hitta nåt mer till min mamma än de jag köpte igår, men vet inte alls vad :P

Otto jobbar idag till kl 13.30, skönt att han fåt chansen att jobba lite på helgerna nu när jag inte jobbar så jättemycket.. Blir ju rätt mycke pengar för dom får dubbelt betalt på helgerna.

Nähe  om man skulle kasta på sig lite kläder & smink?!






Dålig jag vet!


Sorry för en dålig uppdatering men jag har haft och göra iprincip hela dagen. Va först och tog min P-spruta halv 8 imorse. Efter de åkte jag hem, på vägen hem gick jag in på bageriet och handla en fralla :) Gott! Sen gick jag och la mig i typ 1 timme sen iväg och fixade mina naglar. Både Emma & Elin va där och fixade sina. Kunde man sitta och snacka med dom undertiden. Sen efter de gjorde Emma mig sällskap när jag krängde pizza, vi snacka lite skit och så. Trevligt värre!

Sen vänta på att Otto & Sam skulle komma hem, sen iväg till Väla. Handlade julklappar. Fick hanflat till dom jag skulle men ska kompletera med lite småsaker till. Men de mesta är fixat iallafall så skönt! Och nu har jag världens huvudvärk, inte alls trevligt. Så ja nu ska Sam äta sin gröt sen blir de att lägga sig framför tv:n och så småningom somna.





Tjoo habibbi!



Hej svej läsare och ikke läsare?!

Nu har jag precis kommit ut ur duschen, skönt att börja dagen med en dusch. Saken är den att duschar jag inte på morgonen så är jag seg hela dagen speciellt när man går upp kl 07.00.. Inte kul, men ska man va i Malmö kl 10.30 så har man inget val. Ska ta ett tåg tidigare än vad jag måste för om dom klabbar och är sena så är de bättre att va i god tid än att blir sen. Så tåget går 09.40 från Knutpunkten och sen tar de 40 minuter.

Tänkte äta frukost på tåget ner, pallar inte göra nåt här hemma. Kan lika väl sitta med musik i öronen och käka nån nygjord baguett eller nåt :) Gott, gott!

Är klar nån gång vid 12 tiden så då är de tåget raka vägen hem. Har ingen lust att va i Malmö. Tycker inte om den staden alls, vet inte varför.. Eller jo kan va för man aldrig är där, och man hittar inte.. Ja några av anledningarna ;)
Är väl i Helsingborg vid 13-tiden?

Ska städa av lite här hemma kanske vila en stund, sover så dåligt nu när jag är förkyld igen. Vaknar man mitt i natten och inte får luft, de suger.

Kan tillägga att jag FORTFARANDE är sur på dom jävla CP-IDIOT-MONGO grannarna!



Blir en mongobild, för just nu känner jag mig lite mongolidisk, eller som i "Sällskapsresan" - INVALIDO!

Lite egobilder


Tog lite bilder med iPhonen precis så ni får se lite färgbilder på brynen med. Tänkte lägga upp bilder från sidan och så med så ni får se. Kan värmt rekomendera kemiska tatueringar! Tro mig, de kommer bli såå skönt i sommar att ha bryn :) Wwwie Happy!








Ni tycker säkert jag tjatar ihjäl mig om de här med brynen, men jag är så lycklig ATT jag gjort de äntligen. Och till er som funderar på de har jag bara en sak att säga: GÖR DET! Vad tycker ni? Skulle jag låtit dom va tunna dom första gången? Ska lägga in en bild under denna texten.. :)


Denna bilden är från första gången..
Valde att göra hela brynen lite tjockare speciellt längst ut på sidorna.. Här på denna bilden är de bara tunna sträck. Gillade inte riktigt de!

VAD TYCKER NI?


Ställa upp för varandra..


När någon som man tycker står en så pass nära så kan den ändå inte hjälpa dig när de kan.. Jag förstår inte hur man kan stå ut med sig själv och bara ta och ta!
Man blir så besviken att man gång på gång ska vara så godtrogen och tro att alla människor är så snälla och hjälpsama men de är dom inte. Man ska hjälpa dom och finnas när dom behöver en sen när de är tvärtom är man som bortblåst.. Nej nu ska jag va lika egoistisk!

Trött på att bli tagen förgivet och att alltid förlåta saker som jag inte borde. Flera stycken som säger till mig att inte acceptera sånt betende och ändå så förlåter jag och tänker äh men de va ju inte så farligt..
Nä de va kanske inte så farligt men varför ska man tillåta att folk ska trampa en dig?!




Bitter, jaaa jag vet och jag trivs!


Snyggt!



Gillar denna hårförgen jättemycket, men just nu kan jag verkligen inte ha någon form av ljus färg i mitt hår. De går bara inte, de kommer trilla av efter att en viss person trodde sig veta hur man fick från mörkt till ljust hår.. Så nu är mitt hår pajjat sen typ snart 1 år tillbaka. Dummaste jag gjort, skulle gått till frissören från början istället för att låta någon pajja mitt hår.. Man lär sig av sina misstag.

Bokade iallafall en klipptid på måndag så jag får väck lite av mitt slitna hår. Så ska jag höra med henne om att slinga de om de går eller om jag ska vänta?


Såhär hade jag kunnat tänka mig ha mitt hår :)
Vad tror ni? Hade jag passat i det?



Återbesökets resultat..



För er som är nyfikna på hur och vad jag gjort nytt på ögonbrynen så kommer de två bilder ;)









Sett att..


Jag har sett att fula jävla DUNKJOLAR blivit modernt!? Vad har hänt med Sverige och mode..? Jag personligen skulle ALDRIG i hela mitt liv använda en sån kjol! Så fruktansvärt fula. Jaja, finns säkert nån mobbad jävel som använder de i denna bonde-staden.. Mer bönder i denna staden är stadsfolk.. SKANDAL!



Så jävla fult!


Cp jävla mongolid granne!


NI SOM ÄR KÄNSLIGA HÅLL ER VÄCK FRÅN DETTA INLÄGGET!

Nu är jag så jävla trött på dom mitt emot och deras jävla BOKSTAVSBARN! Jag hatar dom och deras ouppfostrade jävla ungjävlar. Man får inte säga så om barn men tyvärr går detta ut över dom för att deras föräldrar låter dom bete sig hur som helst.

* JAG TYCKER INTE DE ÄR OKEJ ATT DOM SKA VÄCKA OSS VARJE JÄVLA HELG KL 06.30, SPECIELLT INTE NÄR JAG JOBBA NATT OCH FICK SOVA 3 TIMMAR OCH SEN JOBBA NATT IGEN OCH SOVA 3 TIMMAR.

* JAG TYCKER INTE DE ÄR OKEJ ATT DERAS JÄVLA UNGAR SKA LEKA I TRAPPAN DÄR ALLA DRABBAS!

* JAG TYCKER INTE DE ÄR OKEJ ATT LÅTA SINA BARN SPRINGA FRAM OCH TILLBAKA I LÄGENHETEN OCH SKRIKA ALLT VAD DOM KAN UTAN ATT DERAS FÖRÄLDRAR GÖR NÅT ÅT DET.

* JAG TYCKER INTE ATT MAN SKA BEHÖVA SÄGA TILL MER ÄN EN GÅNG ATT DE STÖ OSS ANDRA, JAG PERSONLIGEN SKULLE SKÄMTS OM JAG FICK KLAGOMÅL FRÅN ANDRA HYRESGÄSTER.

Igår ringde jag in då jag varit i kontakt med han innan öga mot öga och de funkade inte för han bara skriker och kan inte föra en normal konversation, jag testade att ringa och de gick bra. Han svarade trevlig och va inga problem. Kl va liksom 19.15 på kvällen och Sam ska nattas och kan inte nattas sålänge han ligger vägg i vägg med skrikmongon.

Idag när vi möter dom i trappan får jag en så spydig kommentar att jag knappt kunde hålla igen. Otto va med och jag käner att jag va tvungen att kontrollera mig. Men kommer han igen och säger nåt så kommer de bli hus i helvete här! Nu får de fan och med räka. Är han inte vuxen nog att inse att man stör inte de andra i huset. Förstår han inte de så köp hus! Men som sagt hämden är jävligt ljuv och han kommer bli störd han med! Jävla idiot!!
Hoppas han dör ung!



Varför är de inte lagligt att döda!?






Blööö, bajs


Idag är jag på lite dåligt humör! Eller jag va inte de först, men blev de nyss.. Har ju sina förklaringar, så skicka inga onödiga kommentarer på facebook eller sms till mig idag för jag snear rakt av!


Va ju på återbesök med min ögonbryn idag, gick bra. Dock gjorde de ondare nu 2a gången. Fattar inte varför? Men men, tjocka upp dom lite och så, ändra liiiite på designen men är nöjd. De ena är liiite olikt de andra men ska kolla när de läkt om de ändrar sig annar är de liiiiite som ska ändras, vad säger jag inte. Tror inte ni kommer se de heller ;) Haha! Gissa kan ni alltid göra..


Här ligger jag och torteras..


Arbetsintervju!


Wiie! Jag fick mail idag om att komma på arbetsintervju i Malmö som barista på torsdag. Åh så kul, hoppas verkligen jag får det, men med tanke på att flera hundra sökt de så har jag inte några större förhoppningar. Men man hoppas ju såklart på det bästa.

Åh de går bra nu ;) Haha!








Nyårsklänningar..


Här kommer lite tips på nyårsklänningar från Nelly.com.



V-neck Sequin Dress SEK 1195, House of Dereon - NELLY.COM

 

Party Drape Dress SEK 399, Rut m.fl. - NELLY.COM

 

Annine Dress SEK 599, Selected Femme - NELLY.COM

 

Olivia Dress SEK 399, Aura Boutique - NELLY.COM

 

 

Vilken gillade ni bäst?





Coolt!


Hittade ett coolt schabrak! Mailade och frågade om de fanns kvar, lätt jag ska köpa de isåfall! Rosa är ju min favoritfärg, och sen brunt ihop med rosa är ju så fiiint, eller ja jag tycker det.



Vad tyckte ni?


Man blir helt paff!


Låt innan och kollade på "Mannen som talar med hundar", måste säga SHIT SÅ DUKTIG HAN ÄR! Tänk att förstå en hund så bra?! Han har ju tips och trix till allt.. Kan får en hund som biter att inte bitas, en livrädd hund att bli modigare. Fattar inte hur man kan va så duktig på att dresera ett djur. Man sitter i soffan som en fågelholk, haha!

Skitcoolt när han är ute och åker inlines med typ 5-6 hundar, haha! De ser man aldrig här i Helsingborg, kanske inte så konstigt. Haha! Äh han är faktiskt en idol för mig!










Sjukling..


De va tur jag valde att stanna hemma idag, känner mig febrig och jättesvag i kroppen. Nåt på gång att bryta ut?! Hoppas inte för imorron ska ju jag på återbesöket, vill inte avboka det! Vill få det gjort så de blir klart ju.. Blir då att går utan smink de första dagarna eftersom att huvudet inte får komma i kontakt med smink de första typ 2 dagarna. Så noll smink! Då kommer min hy blir glad av inget smink, men hur fan ska jag kunna skrubba mitt ansikte som jag gör varje kväll innan jag sover som är så skönt? :P Aja överlever nog.

Idag ska jag bara kurera mig, skulle hämtat en cykel idag med men jag går fan inte ut i detta piss-vädret. Och inte när jag mår dåligt heller. Ingen aptit men va tvungen att tvinga i mig en pirog. De värsta av allt är att vi måste handla idag för jag tog slut på mjölken imorse & köpa nåt att äta idag.. VILL INTE!
Men jag ska köpa glass då iallafall så min feber går ner. :) Gotti, gotti!

HATAR SKÅNELANDS VÄDER!




Kan vi få lite bra väder tack?!
Jag vill ha tropiskvärme! Stäng inte av era bilar låt dom gå så klimatförändringen sker nån jävla gång som dom tjatat om nu i tusen år!




Inte igen...


Jaha, då har man åkt på en jävla förkylning igen. Fast hellre de än magsjukan som går, som var och varannan verkar få. Hatar allt som har med kräk att göra! Fy så vidrigt det är.. Så har inte sovit så mycket inatt, mest legat och försökt få luft, inte de lettaste när de känns som nån pregat inte två basketbollar i näsan.

Idag blir de vila upp sig som gäller. Skulle egentligen med Linda till stallet men storm ute och de ska regna inget ridväder direkt. :( Synd, för de hade varit roligt att rida idag!

Imorgon är det onsdagen den 14e december vilket betyder att jag ska på återbesök.. Fylla på ögonbrynen och göra dom lite tjockare, fast bara liiiite. Drömde om de inatt, att dom blev helt misslyckade och att jag även förstorade läpparna.. OMG! Nä, nu skajag sluta nojja de kommer bli bra när de är klart de vet jag :)

Åt precis lite flingor till frukost med mjölk, aj min mage typ.. (Tåler inte mjölk!)


Stall tid :)


Varit med Linda i stallet idag som jag skrev innan. Fast när hon hämtade mig åkte vi direkt och handla hö på Ryckis. När vi gick rund där och kolla så kommer Lotta in, hon & hennes dotter Olivia hjälpte mig med Imoo när hon skulle säljas. Olivia tävlade Imoo och red henne lite hemma och så.. Stod och pratade massa med henne om allt möjligt, så kul och träffa henne, va väl 2 år sen sist! Världens underbaraste familj.. Hur goa som helst.
Blev ett inköp, ett par rosa ridstrumpor :) Hela 65 kr! Haha, gjort hål i nästan alla mina andra.

Sen åkte vi till hennes pollar och fixade till dom, kela med finaste Hingste.



Hingste och Jag!

Ska rida Danny imorron, dock berättade mamma nyss att de ska bli storm och regna som F A N ! Nu man ska bo i Thailand, god mat och värmen! Hoppas att det inte blir så.. Vi som ska fota :D

Nu ska jag ta en dusch för sen är de Byggfällan på tvn, tycker så synd om den familjen dom hjälpt nu i 2 avsnitt, dom har betalat 2,3 miljoner kr och deras hur va i så dåligt skicka att dom fick riva ner allt och börja om från början, inte ens plattan dom götet som grund till huset va rak. SKANDAL! Lider med dom!
Hörs senare, nu ska jag duscha!



Paaaus!


Hade bloggpaus igår bara så ni vet och tror ni märkte de med :)

Satt knappt nåt vid datorn denna helgen, skönt. Har gjort massa annat faktiskt. I lördags va vi ju iväg på lucia-showen på Helsingborgs ridhus. Kan ju säga att när jag va mindre va den mycke roligare! Nu va de inga privathästar med alls utan gamla trött ridskolehästar i 9 av 10 nummer känndes de som. Duellhoppningen har alltid varit så rolig innan när typ allsvenskalagen mött varandra med taggade ponnyer men nej nu hade dom bara ridskolehästar. Luciatåget va ju fint och mååånga hästar, men resten va katastrofdåligt faktiskt. Sam gillade dock, men räker de är hästar så blir han överlycklig. Haha! Men men.. Fy vilken besvikelse!

Sen åkte jag hem och packa min väska och åkte till Daniella. Varför är de alltid så att hälften skiter i och komma utan att säga nåt? Äh så trött på vissa "vänner" som bara totalt skiter i en. Men vi hade kul iallafall.

Vi gick ner till Carstens 30 års fest sen och träffade massa man känner. Trevligt, trevligt! Sen gick jag till Tempel och sa hej till Fia som jobbade. När jag sagt hej till henne tog jag en taxi hem lite innan kl 2. Skönt att vara hemma i tid för en gångs skulle. Men skulle inte ut och har jag lovat mig själv de så är de bäst att hålla de, annars blir jag så arg på mig själv.

Igår gjorde vi inte så mycke, tvätta lite och plockade undan här hemma. Otto åkte hem tills sin mamma en stund, jag palla inte åka med. Så jag tog en duscha och kolla lite på tv i lugn och ro. När dom kom hem så lagade vi middag och sen lekte med Sam och ja tog de lugnt :) Sköönt!

På kvällen blev de film och mys för hela slanten, dock sovit katastrofdåligt inatt. Kom liksom aldrig till ro, och sen imorse kl exakt 8 borrade dom upp en säkerhetsdörr i huset så ha de lät kan jag lova, fick fan huvudvärk. Hur kan de vara okej att börja väsnas så tidigt och så högt!? Kul om man jobbar inom vården och kanske jobbar natt och komma hem somna och 1-2 timmar senare börjar dom borra som galningar.. Usch jag hade fått sinne! Men men så är de väl ibland.

Idag ska jag nog träffa Linda, väntar på ett sms :)

När nu ska jag sätta min telefon på laddning innan den dör! Tjooooooohej!



Lilla Saaam <3






Vaken..


Yes yes, jag är vaken..

Gick upp först 05.18 för Sam vakna då så gav han nappen sen somna han om till halv 8. Så fick han vällning och somna om till kl 11. Så skönt att få sovmorgon. Otto är och jobbar. Han slutar vid halv 2. Sen ska vi typ käka nåt och göra oss redo för att åka in på lucia-uppvisningen på ridhuset :) Efter de blir de hem och byta om och sen iväg till Daniella. Kommer bli ett glatt tjejgäng, blir jag, Daniella, Angelica Lundblad, Sandy och Zäta :) Wiie!

Jag har hunnit med lite faktiskt redan, hängt tvätt, lagat mackaroner till Sam (Han favorit med lite ketchup på) & lagt inte den torra tvätten som va på torkställningen :) Duktigt av mig. Ska lata mig framför tv:n tills Otto kommer hem så får vi se om de blir fart på mig då. Men kl 17 ska vi va på ridhuset och innan dess ska man va duschad.



Nyvaken och hmm jättesnygg....NOT!


Får väl säga..


Detta blir sista inlägget för ikväll. Sen ska vi tanka ner en film och bara ta de lugnt. Imorron blir de full rulle. På eftermiddagen ska vi på lucia show på ridhuset, de är ett tips till många med barn. Jättekul för både barnen och en själv. Sen efter de blir de hem och duscha & fixa sig för en kväll med de bästa tjejerna :) Och även Zäta som jag inte träffat sen i somras. Ska bli jättekul!

Så nu ska Sam nattas och sen blir de film för hela slanten. Hoppas ni har en trevlig fredag för de ska jag ;)
Puss på er alla!





Myser


Just nu står Otto och steker pyttipanna till Sam, han ville ha de för han älskar rödbetor. Och ja då blir de pytt till :) Men jag och Otto ska slå till med en kebabrulle. Jag kom nyss på att de enda jag ätit på hela dagen är några godisbitar :O Bra där liksom? Och medans Otto steker Sams mat ligger vi och myser framför tv:n.

Så söt han är (Sam då alltså) sätter jag igång camen på datorn så säger han direkt "SAAAM!" Och sen tar de några sekunder så skriker han "Naaaapp!" Haha, så jävla roligt :)

Ikväll blir de en hemmakväll för oss alla. Och jag ligger här och sucktar efter julgodis.. Speciellt knäck! mumma..
Någon som vet var man kan köpa julgodis? Jag suger att baka!



Här ligger vi och myser! <3


sjuka låtar.. VARNING!









:)


Hahahahaha!! ANDAS! HAHAHAHHA




Min sjuka humor!



Tjooo


Fredag och helg, de gillar vi!

Jaha då va denna veckan slut och snart är de fan julafton och nytt år! Jävlar va tiden går fort.
Idag blir de att va hemma och glo på film eller nåt? Inga planer på annat iallafall, och i denna stormen vill väl ingen gå utanför dörren bara. Tur jag planerade att sola imorron och inte idag. Hör hur de knakar i rutorna när blåsten tar i. Nej nej, Angelica ska ikke gå ut idag ligger här i mjukiskläder och snokar runt istället ;)

Kul att Sam vaknade halv 5 imorse, sen halv 6 och sen 5 över 6. Då va de bara att gå upp och tända så han fick leka lite tills de va dags att bege sig till dagis. Så nu blir de senare nattning på honom så han sover tills han bli väckt.. Så pigg är man väl inte. Hehe!

Nähe nu ska jag kolla min mail och göra ett par test för 3 jobb som jag sökt ;) Wie hoppas man får nåt av dom, men med min tur så blir de säkert inte så. Buuhu :(



Gammal bild..


Vill haaaa!


Åååh jag vill ha en hund till en viss del. De är inte kul att gå ut och gå när de är sånt väder som idag regn & storm. Om jag någonsinn ska skaffa en hund vet jag exakt vilken ras jag ska ha. Nämligen en MOPS!



Hur söta är nu inte denna lilla Mopsen?

Like verry mush!


Danny fick en sadel utprovad idag, blir ev en Equipe Extreme. Kan tänkte mig dom är grymt sköna att rida i. Alla Equipe är ju så sköna, iallafall dom jag suttit i. Lyx-Danny få en så fin sadel. Men hellre lägga pengar på en bra sadel som sitter som den ska än att dom köper en billig som ligger halvbra och man får lägga dom pengarna på att åka till veterinären.. Man sparar pengar i längden på att köpa ordentliga saker, och sadlar är ju väääldigt viktigt att dom sitter som de ska annars kan man få väldigt mycke skador på sin häst/ponny. Dock ligger nypriset på 25 000:- svider, men men..



Här är en Equipe Extreme.


Pusta ut nu då?


Oj denna dagen blev inte som jag trodde. När jag uppdatera första gången idag så trodde jag de skulle bli en lugn dag men så blev det inte.
Linda
ringde när hon kollat tänderna på Danny som hade lite småskavanker, så bestämde vi att jag skulle med och lämna Tojje på lösdriften i Höör så påvägen till från djursjukhuset så hämtade Linda mig så lastade vi av Danny och lasta på Tojje. Vi stannade till vid City Gross och handla mat och en ny grimma sen vidare mot Höör.
De gick jättebra att lämna han! Jag ledde runt han på gården så han fick se sig omkring och sen va de dags att släppa in han och Tojje ville inte gå ut i leran så jag fick gå med vilket resulterade i att jag hade lera upp till knäna typ :P Uppps! Men sen sprang dom iväg och hälsade :)


Lilla Tojje!


Vi satte oss i bilen tillbaka till stallet för att mocka de boxarna som inte va klara, satte mat och rullade vidare mot Linnéa, vi skulle mocka hennes boxar med för Linda lovat de då Linnéa jobba länge. Så dit och fixa de snabbt. Sen in på Väla och handla hörlurar till Lindas telefon. Och vidare mot Bogart :) Handlade godis, mumms! När vi handlat godiset for vi vidare till Sofia och hämtade mina diesel jeans hon lånat.. Och nu är jag äntligen hemma och har duschat! Shit så skönt.. Ska snart borsta ut håret och göra en fläta. Sover endast med fläta nu då mitt hår behöver klippas, kan liksom knappt borsta de nu :( Blööö!



Åh jag vill tävla!



Ändrade planer!


Prata nyss med Linda i telefon, hon är klar på djursjukhuset nu så hon skulle bara betala & tanka sen hämtar hon upp mig :) Hon va med Danny hos hästtandläkaren och kollade om sadlen passa vilket den inte gjorde så blir ev en Equipe på han. Får se ska åka och prova ut en till han ev i nästa vecka så han kommer igång.

När hon plockat upp mig så ska vi och lämna av Danny och lasta på Tojje och köra han på lösdriften i Höör. Ska bli spännande och se om de är is & halt där. På vissa ställen va de is och snö och de är ändå knappt 1 timme här ifrån, galet va de kan skilja mycket i temeratur bara på den biten.

Men nu har inte jag tid att sitta här, måste packa ihop mina saker så jag är klar tills hon ringer.
Toddeloooo!



Jag & Danny!

Go morron


Jaha, då har man vaknat, ätit frukost, snackat i tele mm. Lite har jag hunnit.. Kollat igenom Facebook också ;) Idag händer de inte allt förmycket, ska inte sola iallafall de gör jag fredag eller lördag, tror de blir lördag :) Åh på lördag ska jag träffa massa roliga människor bla Daniella, Johanna, Jennie mf. Tjejkväll eller nåt? :) Kul ska de bli!

Såg att solen lyste idag, de va ett tag sen sist. Man får va glad för de lilla verkar de som. Men de förvånar mig att de regnar i december!? Haha hur galet är inte det?

Åh drömde en sak inatt som jag önskade va sann, men de kommer nog aldrig att hända, men önska kan man ju :) Hihi!



Puss!




Om man


Tänkte ta en dusch och sen kolla lite på tv. Senare ikväll tänkte jag lägg upp lite snygga nyårsklänningar som jag skulle kunna tänka mig om ni fortfarande inte vet nåt snyggt man kan ha på sig. ;) Så håll utkik..

Nu ska jag ta en dusch, luktar bara bränd hud sen solningen innan. Blööö! Men snygg blir man och skönt va de. Hihi!

ÖÖh just de, när jag sola innan så satt jag och väntade för jag ville ju ha 3an för där är nya rör i den. Satt och vänta och vänta men ingen kom ut så jag banka på dörren och tog väl 1 minut så kom de ut nån äcklig kvinna/tant. Jag lägger i mina 10:or och ska gå in i "solrummet".. FYFAN säger jag bara! Lukta typ som om nåt kröpet upp i hennes kön och dött. Höll på att spy, kunde inte stänga dörren på ett par minuter. De äckligaste jag varit med om på läääänge! Okej, om de luktat lite unken svett, men ruttet kön!?





Dödens lukt!




Nästan min..


Idag har jag och Linda pratat fram och tillbaka om ridning osv.. Nu har vi kommit på en bra plan! Jag ska ta upp ridningen på heltid om alla funkar som det ska. Jag ska börja rida Danny, typ ha han som min egen om jag förstod allt rätt. Ska bli kul och så som han hoppar så ska vi nog kunna komma en bit iallafall, inga SM eller liknande men lite tävlingar ska vi nog kunna bocka av :) Ska bli superkul!



Tror det kan bli riktigt bra faktiskt :) Fina Danny.. <3

Oj så duktig jag är.


Ojsan.. Va mycket man hunnit med ändå idag! Vaknade av ett sms av Linda, hon fråga om jag ville med till Höör. Hon skulle kolla på lösdrift till sin ena häst och ville ha sällskap så de gjorde jag, så hon hämtade mig vid lunch. Vi åkte dit och jävlar vilken öde-mark de va. BARA SKOG! Haha, men jag va lite imponerad ändå, vi båda hade sänning på mobilen :) Trodde jag fan inte.. Hehe!
Där va iallafall jättemysigt och hade jag haft en unghäst som skulle iväg på lösdrift hade jag inte tvekat en sekund på att sätta den där. Jättefina ligghallar och massa halm & hö till dom. Linda tyckte samma sak och imorron flyttar Tojje hemmifrån ;) Hehe

När vi varit där åkte vi och åt vår thai-buffé, som alltid när vi umgås. God som vanligt och jag åt massa broccoli och blomkål som jag ÄLSKAR! Mumms...

Sen åkte jag med henne och bytade däck på hennes bil, dags för vinterdäck nu. Fick lära mig ett och annat när dom byta däck. Så nu kan jag näääästan de med.. NOT!

Så kom hem för drygt 1 timme sen och nu har jag precis varit och solat :) Passa på när det är nya rör, lööövit! Åh längtar om 1 vecka ska jag på återbesök med brynen, dom ska köra på en gång till, göra dom lite tjockare och mörkare. Kommer bli grymt snyggt när det är klart. Så i sommar har även jag ögonbryn! Wiie!



Snart nyår, ska man festa eller inte? Inte supersugen direkt..


Just det..


Haha när jag skulle åka och opperera mina bröst så sa dom att ta med en bild på någon som du tycker har fina bröst så har vi nåt att gå på. Sagt och gjort.. Min "mall" blev Kendra!

Vad tycker ni?





Dock är inte mina ens i närheten av hennes storlek, men utseende mässigt JA :)


Om Paow


Kan börja med att säga att detta är inget jag säger är fel av henne på nåt sätt!

Jag läser hennes blogg och gillar den, helt okej liksom! Men är de bara jag som känner lite att sen hon blev 18 år för lite drygt 1-2 månader sen tappa greppet lite? Tatueringar, läppförstoring mm.. Jag perosnligen tycker hon är en av de få i bloggvärlden som ser bra ut naturligt, för jag menar Kissie är inte vacker.
Jag ska väl inte uttala mig är inte nån supermodell själv, men tycker de är synd när dom pumpar upp sina läppar och tillslut ser ut som Jackie Ferm. De ser bara förjävligt ut. Jag har sagt jag vill förstora mina läppar men isåfall ska jag bara ha minimalt lite i överläpper OM jag ens kommer att göra de.

De är så sjukt hur mycket "press" tjejer har på sitt utseénde. Vi ska va smala, sminkade, hårförlägning, perfekt noppade ögonbryn, snygga & dyra kläder.. Ja jag kan göra listan evigt lång! Visst finns de som få som inte bryr sig alls utan lever efter vad dom tycker är snyggt osv.. Men de "får" man inte för då är man ful, fattig och fet.. Är de är väl tragiskt!? Jag själv är väldigt utseénde fixerad, men jag kan lätt gå i stan utan smink och i mjukiskläder. De rör mig inte men ska jag gå ut så vill jag ju va fin..

När ska denna eviga pressen på oss tjejer om utseénde ta slut och alla kan få va sig själv?



Ja den kroppen hade man väl inte tackat nej till ;)


Kvällsmys


Nu är jag och Sam ensama hemma. Kusligt, hatar att va "själv" hemma, man läser ju var och varannan dag att folk få påhällning av idioter som ska råna & sno saker från folks hem. Tänk om en sån kommer, vad ska man då göra liskom? Nä fy för att vara själv hemma. Har alltid tyckt det med..
Va ännu värre när jag bodde hemma, bodde ju på gård med mamma & Johnny. Och i hus knakar de ju och sånt, så på kvällen vägrade jag va hemma själv. Så när man kollade ut va de helt svart, GAAAH! :P Haha! Gud så tramsig jag är..

Otto är iväg och tränar boxning just nu, han är hemma om ca 1 timme. Trött & svettig! Han ville jag skulle hänga på och träna boxning, vill han att jag ska dö? Min kondition är under all kritik, jag som skulle börja jogga med May.. Hmm, de lär nog dröja men de gör inget han är på semester i Syd Afrika just nu. På tiden jag börjar samla motivation..

Lagade nyss lite mat till mig och Sam, det blev den pastasåsen med kycklingfilé som vi skulle gjort igår. Fast Sam fick inte av de, han fick av köttfärsåsen som va över.. De är ju hans favvorätt. :) Så nu ligger vi och chillar framför tv:n för vi är jättemätta! Iallafall jag, kan tänka mig han också är det för han är ju snart lika mycket som jag :O

Kom på en sak jag ska skriva om men de får bli i ett nytt inlägg.. Brb!




Lite proffs?


Suttit och fixat med Sofias blogg därför jag inte uppdaterat nåt nu på ett tag. Blev nöjd med den faktiskt.. Lägger in en printscreen på den så ni får se :)



Tyckte de blev bra! :D


Bara jag som älskar denna?


Åh denna är så jävla bra! Kan lyssna på den om och om.. Gillar live versionen bäst <3




Lite mat?


Ojsan, tiden har bara runnit iväg inte konstigt min mage kurrat. Har inte ätit nåt sen jag vaknade, de är ett tag sen nu. Tänkte faktiskt koka pasta och värma köttfärsås som blev över i förrgår :) Tråkigt med mackor. Dock har vi skagen hemma så helt okej, men då vill man ju ha helt nytt bröd och de orkar jag inte handla, ilandsproblem! Haha!

Nähe, spisen nästa :)



Små ändringar..


Wiie, nu älskar jag verkligen utseéndet på min blogg!
Ändrade lite på den nu idag, la till hjärtan i menylistan, la till en bild på mig i menylistan med en liten text om mig och bloggen.. Va väl typ allt men tänk va mycke bara de gör ;) Hehe

Kommer nog småändra lite till men vi får se om ni ser de. Gud va mycket hjälp man kan få via nätet för att ändra sin bloggdesign. Dock har jag lärt mig en hel del bara genom att testa mig fram. Tycker det är kul att lära sig sånt och hur kul är det inte att kunna ändra sin design själv?! Som nu, nu får jag den exakt som jag vill ha den :) Lööööövit!



Lägger in en bild på mig i rosa mjukisar för de passar in nu när bloggen är lite "barbie" ;)


God morgon


Idag är jag mongoliiiid trött! Har ju sina anledningar.. Sam vaknade vid 23-tiden igår och vägrade somna om. Tog väl 1½ timme innan han gav upp och då va mitt tålamod så nere på botten, så jag låg och va så förbannad på han så tog ett tag innan hjärnan varva ner och man kunde somna om. Sen vaknade jag av en konstig dröm och kunde inte somna om och då va väl klockan 04.00 typ.. Lyckad natt? Inte så... Funderar på att lägga mig och sova nån timme till för mina ögon är helt svullna, dom blir de när jag inte sover så bra. Haha! Lite mobbat jag vet ;)

Ska ringa mamma och se om en sak har kommit, och har den de så vet jag vad jag ska göra. Annars blir de att dra och sola nån gång under dagen. Funderar på om jag ska ha maten klar när Otto & Sam kommer hem? Tror jag ringer och frågar de för ibland är inte Otto hungrig direkt.

Gäsp, gäsp..
Hehe!



Tröttas i världen just nu.. Dock inte nån ny bild ;)

Åh så kul att se!


GUD VA GLAD JAG BLIR!
Idag har jag haft jättemycket läsare, det är verkligen superkul att skriva när man ser att någon faktiskt läser det. Idag har jag haft 83 unika besökare, och med tanke på att jag bara haft bloggen i ca 4 månader så tycker jag det är bra! Jag gör mitt bästa och tycker de är kul att skriva.

Måste nog också berömma mig själv liiiite, kollade igenom bloggen lite och såg att jag blivit betydligt mycket bättre med att ta nya bilder. Har ju lovat er det så gör de jag kan för att alla ska va nöjda, även JAG.

Nu tänkte jag tacka för mig iallafall idag och övergå till tv:n. Hoppas ni tyckte de va trevligt att besöka min blogg och att ni tittar förbi igen :) Lägg gärna en kommentar med så jag hittar till er och kan följa er med!
Tack alla och sov så gott!



Puss & Kram


Ändrad design..


Hejsan hoppsan på er..

Blev lite ändingar på designen under dagen. Blev en mörkare rosa och en ny header. Inga större förändringar för jag gillar min "grund mall" eller vad man ska kalla de. Kommer nog ha den ett bra tag till. Gillar när det är stilrent och enkelt, inte massa trams och kladd. That´s me!

Åkte ut till mamma när Otto & Sam kom hem, så stannade vi till 18.45. Påvägen hem köpte vi en pizza som vi alla tre krängd i oss. Sen diskade Otto lite medans jag satt med PhotoShop och fixade en header. Nyss kommit ut ur duschen, sååå skönt med en dusch som avslut på dagen.

Imorron har jag inte så mycket planerat, blir nog en spontan dag. Se om de kanske blir en runda till Väla? Har ju fortfarande inte köpt några julklappar. Hmm, inte bra! Varför drar man jämt ut på det? Blöööööö


VAD TYCKER NI OM DE SMÅ FÖRÄNDRINGARNA?


Den nya headern som ni nog inte missat ;)



PS:
På vissa webbläsare kan uppdateringen dröja, håll ut ni kommer snart se den ni med :)




En tur till Malmö


Idag har jag varit med Jennie i Malmö, hon skulle kolla på en lägenhet. Eftersom att hon har fast-jobb där nere så blir det att hon flyttar vilket jag förstår. Men mysig tvåa, men dock rätt nergången men den skulle fixsas så hon tackade ja till den så får hålla tummarna att hon får den.
När vi varit på visningen så stack vi bort till Entré och kollade lite i affärer, hittade en jacka jag gillade men som tur är så behöver jag ingen! Strosade runt lite sen bestämde vi oss för att åka till Center Syd. Hittade ett par snygga jeans men pallade inte prova dom för hade mina snörade stävlar på mig. Så får be Otto köra mig ner dit så jag kan prova dom. Jennie hittade en kjol & byxor :)

Kom typ nyss hem, så skönt :) Ska byta om till mjukisar när jag skrivit färdigt. Måste även kolla hur de går för vår mat, la fram kycklingfilé på tining innan jag åkte hemmifrån. Ska göra pastasås idag till middag.

Har även funderat på att ändra min design på bloggen, vad tycker ni? Några förslag?!
Färger, text osv..





Dagens face-look!





Den lilla grisen..


VARNING FÖR KÄNSLIGA LÄSARE!

Igår eller ja ALLTID på söndagar brukar vi bada Sam så han är ren och fin på Måndagen på dagis. Självklart badar han mer än 1 gång i veckan men söndagar är en obligatorisk baddag för honom.
Så igår var de dags för ett bad, som vanligt tappar vi upp vatten, lägger i halkmattan och slänger i hans leksaker som han kan leka med. Så sitter han på huk och leker med sin leksaker, skratta & plaskar.. Hur lycklig som helst! Efter en liten stund säger han "Bajsa", vi bara "Nej, inte bajsa i badkaret" och de förstod han. Vi frågade om han vill upp så han kunde bajsa men de ville han inte. Vi lät han va kvar och sen hör jag hur Otto börjar läxa upp han. Då har Sam den lilla grisen bajsat i vattnet! De va bara att ta ur vattnet och ställa han i badkaret och tvätta av han och upp och torka han. Sen fick Otto diska och tvätta alla leksaker medan jag tog på han blöja & pyjamas.
Så nu hoppas jag han har fattat att han INTE får bajsa i badet.

Ööööööööööörk!



Tollar i vattnet.. Isch!




Stått stilla..


Sorry folket men har haft lite "blogg paus".. Har inte känt mig så värst pepp över att blogga. Men nu ska jag berätta vad som hänt de dagarna ni missat.

Fredag:

Vi va bara hemma typ, va ju på ÖB så blev lite gottis och så som vi åkt lite av, va väl egentligen inte så jättesugen på godis, men får man äta de bara på helgen så gäller de och gör de med. La oss tidigt och somnade framför tv:n.. Mysigt faktiskt!

Lördag:
Va iväg och kollade på en häst med mamma & Matilda. Gick jättebra, så blir nog att hon testar en gång till. Såg riktigt bra ut faktiskt. Sen höll jag på att frysa sönder när vi åkte där ifrån, med tanke på att de va storm & pisseregna och vi va UTE! Så vi gick och la oss alla tre och sov 4 timmar!! Hur galet är inte de?! Och på kvällen så åkte jag hem till Daniella. Blomman & Sandy va också där. Dom drack vin och hade kul medans jag va nykter och roades av dom ;) Haha! Fick hjälpa Daniella ner i stan för hon va liiite vinglig kan man säga. Så va med dom ett tag i sen för att sen ta taxi hem.

Söndag:
Låg med världens sjukaste huvudvärk heeela dagen/kvällen.. Gick fan inte över, men jag är så dålig på att dricka under dagarna så är garanterat därför. Så ja, nu måste jag bli bättre på de. Får nästan migrän så ont de gör. Hemskt! Så igår va de inte många knop här hemma. Skulle egentligen med Linda på ponny-tävling men jag hade ingen lust alls :/ Jävla huvudvärk!


Detta va min helg, hur var eran? Gjort nåt kul?



Ser ni vem de är?
Jag & mamma :)




De va skönt!


Gaaah! Så skönt att sola, tog faktiskt 8 minuter i stå solariet :) Njööööt av steket. Vem vill liksom inte va brun? Man vill inte se sjuk och hemsk ut, nej nej.

Ska sola imorron med faktiskt tänkte jag, sen vila söndag. För Söndagarna är slappedag, då vill man åka iväg och sola. Hihi, blir 3an då för där va nya rör.. Missade de idag, men fick nog så jag teg ändååå.. ;)

Innan solningen va vi ute hos mamma och hämtade mitt bankomatkort, de hade kommit :) Wiie! Så Sam fick mata hästarna och sitta på Nina (mammas häst!) Sen klappa vi kisse-misse med, min svarta fina kisse! :)

Sen åkte vi och handla med, lite mys.. ;) Va på ÖB faktiskt, de va inte igår. Men hittade lite grejer till Sam med, ritbok och sånt. Så den ska han få måla i imorgon.





Haft lite ett stå i..



Blev väck av Tolle som skulle hämta soffan, så de va bara att kasta sig upp ur sängen och klä sig. Sen kom dom och hämtade sängen & lite lampor som vi inte använder. Efter de har jag snackat en massa i telefon med bla mamma & Sofia. Sen suttit lite vid datorn, tvättat min vinterjacka, lagt in tvätt som va torr. Nu tänkte jag äta lite :) Inte gjort de än, upps!

När Otto kommer så ska vi åka ut till mamma för mitt bankomatkort har kommit. Varit utan nu i 1 vecka ;) Så kan de går när man är klantig! Sen på vägen hem ska jag sooooola, ska bli skönt! Sen åka och handla mys och titta på film ikväll! Idag & imorron är äta/dricka vad man vill.. Mumma!

Glömde säga att Kissie är i Malmö.. Åka dit och spotta på henne någon?! Haha!




Låååång dag!


Idag har det varit en lång dag och jag är rätt trött. Redan "Power nappat" en gång. Varit med Linda hela dagen. Först åkte vi och käkade på Familia. Sen åkte vi och hämtade hö till hennes hästar. Sen skulle hon köra mig hem men så blev det inte.. Vi visade hennes hingst istället för Matilda och de gick bra! :) Riden ca 4 gånger och så jävla sjukt snäll, borde finnas fler så snälla pollar.

Efter de så fixade vi klart i stallet och sen körde vi till City Gross och handlade spån, hästmat och kladdkaka :) Gooootte! Ibland får man unna sig. Och efter en dag som denna så får jag de, rört mig hela dagen.

Tog en dusch när jag kom hem sen bara legat och myst framför tv:n med Otto :) Mys-pys! Och de ska jag fortsätta med & somna så småning om. Imorron blir de sticka iväg och sola och sen laga middag med Otto & Sam sen bara mys på kvällen. Kanske träffa Fia, ska få mina jeans som hon lånat. Hade typ glömt dom.. Hon låna dom i somras och jag kom på att hon hade dom typ för nån vecka sen. Haha! Bra koll Angelica ;)

Nä nu ska jag slänga huvudet i kudden och mysa vidare!
Sov gott kära läsare och förlåt för en usel blogg-dag ;)


RSS 2.0