Gomorron!


Blivit förkyld som ni vet så natten har varit sådär kan jag säga, kommer nog att vila under dagen.
Idag slutar Otto tidigare för han ska iväg och ta massa sprutor i och med han inte har nån mjälte. Så måste han ta de för att förstarka imonförsvaret mm.

Ska sola idag eftersom att där jag fick sola igår va kasst! Ingen färg för 5 öre! Så de blir de gamla hederliga stället idag utan tvekan, men lite senare på dagen så man vet att de är öppet..

Tänkte starta en blogg på nattstad idag, de är ett roligt ställe att blogga på :) Så tänkte ha två bloggar faktiskt! Detta är min lite mer seriösa blogg där jag skriver lite mer allmänt så, den andra ska jag bara ha roligt med. Driva med folk och flippa loss helt enkelt. När jag bestämt mig för vad bloggen ska heta osv så länkar jag så ni kan läsa mina töntiga inlägg där med :)




Solat och gått en runda..


Idag har jag inte gjort mycket, har kännt mig krasslig.
Men gick iallafall och solade, valde fel skor kan jag ärligt säga. Jag har två feteblåsor på mina hälar, så de blir uggs för hela slanten nu. Mina täningsskor måååååååste bytas ut, dom tar seriöst död på mina fötter!

Men sen är jag liiite sne för att jag skulle sola på mitt vanliga ställe men dom öppnade typ 30 minuter försent och jag ville inte stå och vänta för de är svinkallt så jag gick till Raka Rör istället och fick ingen färg. Kul och stoppa i 50 kr och få inget ut av det. Jaja imorron får jag ju sola igen bara för de och då ska jag till mitt vanliga ställe för de är BÄST!

Sen nu ikväll gick jag en runda med Sam & Fia :) Trevligt att snacka lite skit och faktiskt röra sig, de behöver jag. Köpte kanel gifflar till Sam så han satt under sin varma filt och myste med bullar.

Sen gick vi och hälsade på Michelle, hon jobba :) Sen spelade jag och Sam Jack Vegas maskiner för hela 20 kr ;) Haha! Nästan så man blev fattig ;) Sen kom Otto och hämtade oss efter träningen. Så nu är Sam i

Åh inte igen....


... ja, då var det dags IGEN! Låt mig va förfaaaan.. Dessa jävla förkylningar tar dö på mig, hann blir frisk i kanske max 3 dagar.. Nu när jag vaknar är jag helt snorig och slem i halsen. Smäller snart av! Detta är liksom inte kul längre.

Just nu chattar jag med May han som blev årets allsvenska spelare :) Väntar på att baguetterna jag la in i ugnen ska bli klara. Läst lite bloggar redan. Blev lite sovmorgon, de behövde jag. Gått upp tidigt hela helgen och sen är man sjuk nu igen.

När jag käkat min frukost blir den en PW (Power Walk) till solariumet. Ska SOOOOLA! Ska bli gött. Inte solat sen i typ torsdags och nu går jag ju utan smink helatiden så då vill jag ju va brun och fräsh.



Puss!


Trött söndag!


Här blev de ingen sovmorgon denna helgen inte.
Igår vaknade jag av en sjungande Sam kl 07.30, sen idag så va jag med Matilda och titta på häst. Ååh pollen är så fin, men stor. Tror faktiskt hon kommer köpa den om jag går på min magkänsla. Hon är lite kääär!

Jaja, nu börjar vi från gårdagen eftersom jag va lat nog och inte blogga så mycket mer än efter förmiddagen när vi varit hos min mamma. Otto skulle ju ut och träffa sina vänner så jag passade på att städa, sen hoppa jag in i duschen fixade mig. Lockade mitt hår med min "nya" locktång som jag köpte för snart 6 månader sen och fortfarande inte använt. Men nu har jag och de va bra! Gjorde jättefina lockar, dock sprayade jag förlite på dom så dom va liksom inte så hållbara. Känns konstigt att ha lockar när man inte är van, håret blir ju lite stort men ändå fint!
Eller vad tycker ni?







Jag bestämde mig för att gå ner i stan med Emma. Vi satt på Stinsen tog 3 cider, snacka, skratta & kolla på fulla människor. Sen gick jag och sa hej till Addi, hon jobba på Utposten. Stanna där en stund sen bveställde jag en kebab och tog taxi hem. Gud va jobbigt det är att va ute när man inte själv dricker. Man känner ju jobbiga fulla människor är, hur illa de faktiskt luktar.. Blöööö!



Frisk tjaaaaj?




Tappat blogglusten


... Känns lite som att jag tappat gnistan för att blogga om jag ska vara ärlig. Men gör ett tappert försök till ett hyfsat inlägg nu iallafall.

Vi ute och hälsade på hos min mamma i förmiddags, Anna va också där! Va jättetrevligt, sen åkte vi vidare till Familia och handla lera till Sam. Han älskar att leka med de på dagis så de tänkte vi han skulle få och ha här hemma och leka med. Sen åt vi lite McDonalds där eftersom Otto ska iväg nu snart, ska fira en kompis. :)

Va även och hämtade mitt linne som jag köpte för nån vecka sen som Ottos mamma sydde in till mig :) Hoppas de sitter bra nu har inte testat de än..

Hmm, va ska man hitta på idag? Min fruuuu jobbar ju, blöö så tråkig hon är! Sen skulle hon träffa nån kille :P Ojojoj! Haha! Spännande..

Trååååååååååååååkig lördag!


Ny naglar :)


Fick fixat mina naglar idag :) Blev nöjd!





Vad tyckte ni?


Dagen facelook!


Ikväll ska jag och Johanna leka, vi ska mötas om 50 minuter ungefär :)
Ska och bowla, haha! Mobbade jag vet, men de är ju såååå kul!








Fjooortiiiizzz!


Dagen solbild..


Hihi drog och solade innan, fick lite färg, inte solat sen typ tisdags förra veckan :) Men iallfall i växlingsmaskinen va de en som glömt en tia så jag va tattare och sola för den med så blev 20 min idag, annars solar jag alltid för 50 kr. That´s it liksom!







Inte neger än men de kommer så smått :)


Mys pys!


Nyss ätit frukost. Gick upp till bageriet och handla nybakade frallor, som jag nyss krängt i mig.
Till de en mugg O´boy! Hur fint som helst :)

Ska snart skrubba ansiktet med skrubb och sen gå och sola. Blev aldrig igår.. Ville bara hem efter att ha frusit precis hela dagen utomhus. Nu är det verkligen vinter, jag som tyckte vi klarat oss så jävla bra.. Så kommer skiten NU?!

Sen tänkte jag slänga igång en maskin tvätt med, så man slipper ha ett berg av tvätt, vem vill de liksom?
Sen när Otto & Sam kommer hem så ska vi och handla lite, liite tomt här hemma. Har inte pallat handla. Jag är lite chockad, vi har fortfarande kvar presentkort på Maxi som vi fick av min mormor, fick 2000 kr och dom är inte slut..


Sen ikväll kanske jag ska träffa Johanna, de va ett tag sen nu. Men inget som är bestämt än :)



Sam och jag :)




Snygg man e just nu :)






Toddeloooo!


Lite musik tips!

Här kommer lite musik som går varmt här hemma!










Inlägg i bilder?


Så då kommer bilderna jag inte pallade lägga upp innan.. Vi börjar så smått med gårdagen :)


Madde tänjer på gränserna, jag kan dock påpeka att vi klarade oss till en mack.
Tar ett stolt bevis på att vi åkte på "tom" tank in på Statoil!


Jag red på en snäll & fin häst! Fast fy på mig som gör det utan hjälm, inget jag brukar göra!


Vi åkte på nya äventyr idag, rättaresagt så va vi nere i typ Ystad.


Trotts att jag klädde mig för typ fjällvandring så frös jag så jag höll på att dö.





Hemme från en lång KALL dag!


Idag har jag och Madde varit på äventyr med "Bläsen" som jag har döpt hennes häst till. Eller ja jag kallar den så.. Jättesnäll och fin häst hon precis köpt. Gått 140, men nån har varit dum eller ridit den illa så den trixar lite men idag gick den nolla i både 1m och 110cm. Jättefina rundor och med tanke på att den enbart är riden 3 gånger i sverige så är det bra. Så den skötte sig exemplariskt!

Sen red han som tävlar Maddes hästar två andra där med så va liiite stressigt kan jag säga.
Va där ifrån vid 5 tiden ungefär. Så kom hem för en liten stund sedan frusen som bara den.
Hade min "privat" jacka för den är lång och varm så ska tvätta den imorron tänkte jag. Precis tagit en dusch, varmt och skönt, nu har jag packat ner mig under ett tjockt täcke på soffan och kolla min facebook.


Lägger in lite bilder senare, orkar inte nu.. Sorry!







Nya naglar


Yes, på fredag ska jag göra nya naglar, ska bli sååå najs.. Min är rätt långa och dassiga nu.
Hmm, undra vad de blir denna gången? Nån rolig design eller kanske kör på de gammal vanliga (franska).
Tycker vilket som ser färscht ut :)


Dessa va coola tyckte jag :)


Tjolla hoppsan!


Jaha då va det onsdag och ledig även idag :) Jag hoppas jag jobbar nästa vecka för jag vill inte komma av mig nu när jag precis fått klämm på det ;)

Igår va de en 10 timmars hästdag. Vi åkte i två omgångar till ridhuset, klippte en snäll fin häst, va i en ridaffär i Laholm, skulle handla videokamera, åt på Max mm. EN händelserik dag helt enkelt. Idag ska jag med Madde igen. Vi ska iväg och hoppa en häst, sen ska vi nog på en pay and rid med. Om inte hästen som skulle gå på pay and riden blir såld dvs..

Igår va där en som titta på en brun häst hos Madde och sen en fuxa, så jag skrittade av den bruna medan hon den tjocke som prova red den andra ;)


Dock ingen hjälm, men den va snäll och jag skrittade bara :)


Hästnörd, javisst!


Nu kommer Ottos mamma snart och hämtar mig hon ska köra mig till Billesholm för jag ska va med Madde, vi ska hästa loss :) Åka till ridaffär mm. Ska bli kul, inte träffats och umgåst nu på ett tag..
Vi två kan bli rätt omogna tillsammans kan jag säga :) Men de gillar vi!



Liten hästbild passar ju bra in :)

Så cp?


Alltså lite störigt, ligger och sover som bäst så knackar de på dörren och jag vet att de ska komma en och kolla på vår ugn idag, men de va på eftermiddagen efter kl 14. Så jag vägrade öppna, han får komma i eftermiddag.
Säger dom på eftermiddagen så gör dom, då får dom rätta sig efter de med.

Snart slänga i mig lite frulle sen ska jag ut och gå en PW tänkte jag så man blir av med dessa jävla låren man ligger inna med just nu. Sjukt att man kan blir så fet av en jävla p-spruta! Aldrig med de säger jag!

Sen ska jag städa lite här hemma tänkte jag, och ringa HBG-hem och se ifall dom tänkte komma i eftermiddag. Det är typ min dag :) Ska väl laga lite mat med så småningom när Otto & Sam kommer hem.

Nähe, lite toast på detta :)



Förstörd :P


Lite thaimat på de..


Blev lite Thaimat idag, eftersom att vår ugn blir lagad imorron så kunde vi inte göra vår planerade rätt.. Sånt är livet.. Då blir gratäng imorron istället :) Men de va iallafall gott med Thaimaten. Sam sleva i sig som bara den.

Haha, Sam stod och kollade in när dom tränar på badhuset, man kan ju se de från parkeringen. Så va där en grupp som träna nån form av arobic-pass. Han skratta och kalla dom "buse". Haha! Rätt kul!

Nu ska snart Sam nattas och jag & Otto ska duscha. Ska bli skönt! Sen kolla på tv lite innan de blir natti för oss med. Gud va jobbigt de är att va ledig när man vant sig att gå upp. Men så är det, nästa vecka bli de nog mer jobb skulle jag tro.. Håller tummarna för det!

Om jag är ledig imorron ska jag ut och jogga lite.. Innan frukosten de tar på fettet.
Kan också säga att mitt nackspärr har INTE släppt! Hoppas den är bra imorron, så man kan träna på kvällen. Ska verkligen kämpa och gå all in för att bli smalare om låren och få bort mina jävla kärlekshandtag! Peppa, peppa!



Säljes!


Säljer min bruna John Whitaker hjälm för jag vill ha en annan modell.
Har haft Whitaker hjälm nu sen jag va 16 år, börjar tröttna lite, men visst de är den skönaste hjälmen jag haft på huvudet och den är förbaskat snygg! Men min Whitaker-tid är nog över om jag inte trillar tillbaks.
Så vet du någon som vill ha en brun JW hjälm i storlek 56 så är de bara att slänga iväg en kommentar!





Färdig i stan..


Åkte ju ner i stan och skulle göra mina två ärenden och nu är dom avklarade. Skönt, har behövt fixa detta ett tag nu, men nu är det gjort! Sen gick jag dessutom in på Catflash och snackade lite skit. Alltid så trevliga och duktiga där :) Satt en tjej och fick fixat lösögonfransar, blir dööö snyggt! Och hon skulle dessutom på semester, hur passande är de inte så att göra sånna. Ser man sminkad ut fast att man inte är det :) Toppen!

Nu vill jag bara mina bryn ska läka så jag kan få se resultatet.. Jag ser ju inte de förrän alla ruvor trillat av.
TRILLA DÅÅÅÅÅ! Haha

Nu är man hemma igen och jag funderar på att vila ett tag för min nackspärr är inte och leka med. Kan knappt röra mig, kan inte träna eller nån ting :/Gör cpont att bara röra huvudet lite.. Tror jag fått de för jag sover med 3 kuddar nu för jag är så snuvig fortfarande, så blir de att nacken tar stryk..?



Lilla jaag..


Aå jävla bra film!


Jag verkligen ÄLSKAR kriminalare.. Serier, filmer och om jag ska läsa blir de i samma stuk.
Och igår gick de en asbra på 4an. Jag trodde jag och Otto sett alla Wallander men de hade vi inte, kände itne alls igen denna. Så jag satt spikad framför tv:n medan Otto soman ;) Haha! Annars brukar de va
som somna.




Idag är jag ledig, ska och fixa ett par ärenden som jag verkligen mååååste få gjrot idag. Superviktigt!
Sen efter jag utrett dom ärendena så ska jag kanske träffa Hanna, vi får se hur det blir.
Är det allt för kallt så blir de att jag åker hem :) Kom på att jag nog inte har mitt bankomatkort. Otto tanka på de igår, hmm.. Borde nog kolla upp de, men jag behöver inga pengar så de är lugnt.

Åh varför är jag så trög och äter en glass på morronen? En glass som innehåller mjölk också så nu har jag cp-ont i magen. Faaan!


Bikini tips!



Här kommer några grymt snygga bikinis!












Vilken är er favorit?


Några snöflingor kom det allt


Tillslut nådde snön även Helsingborg. Kan ju säga att de va ju inte roligt, men den smälte bort lite snabbt som den kom och de är vi glada för.

Vaknade tidigt idag, min kropp tyckte jag hade sovit klart kl 06.50.. Somna på soffan igår så låg där och mös ett tag. Skulle ändå upp 9.30 för jag skulle med Matilda och prova fina pollen.
Va hos matilda vid 11 typ.. Fyfan va fin gård dom har, huset är ju så fint så man kan liksom flytta in vilken dag som helst. Stallet var supermysigt! Träffade deras hästar och kissen.

Sen åkte vi till Åsbo och provade två hästar, dom va fina båda två på vars ett sätt. Men den som vi åkte dit för att kolla på från början gillade Matilda bästa. Den andra hon också prova trillade hon av, dock ett missförstånd men de gick bra. Hon satt upp och hoppa & red vidare. Men fyfan va kallt det var! Så nu har jag ont i kroppen för jag spänt mig så när man frusit.

Otto började precis på maten, jag sitter i mjukisar under täcket i soffan och myser. Vill inte gå upp här ifrån, då kanske jag fryser sen igen.



Tror ni de snöa påväg till Matilda?


Va mycket trevligt igår!


Hade inga planer igår, men lite så halvsugen på att hitta på nåt ändå men va lite seg efter att ha jobbat hela dagen.
Men så uppdatera Jonte att han och nårra till skulle bowla, skitkul! Så frågade han om jag vill hänga på och bowla är typ roligast i hela världen! Jag älskar att bowla, även om jag är asdålig.. Haha!

Så vid 10 gjorde jag vid mig och drog ner i stan och byta buss sen vidare mot bowlingen. Va där 23, så började bowla då. Jag skulle inte dricka men Jonte och dom tjatade lite på mig så 2 cider fick jag i mig under bowlingen, man blir ju så varm & törstig. Men de tillhör!

Tänkte jag dra mig hemmåt när dom stängde på bowlingen, men eftersom Jonte jobbar där ibland så väntade vi kvar tills kassan va räknad och lite så sen hängde Håkansson med ner i stan. Mycket trevligt satt en stund på Zoobar men fy så tråkigt de har blivit där sen John sålde de.. Står barn i baren och inte alls de roliga rolket som har varit där innan när det va som bäst.

Sen gick vi en snabb runda till Utposten, mött Hammed & Henke där. Satt och snackade med dom en stund, sen hängde dom också på vidare mot Monkey, aldrig varit där och de va första och sista gången. Men lägger väl mer märke till folket och miljön när man är nykter, men usch där skulle jag aldrig kunna ha roligt.

Vidare mot Cardinal där jag träffade rätt många jag känner, Louise, Blomman, Daniella, Sandy, Tim mf! Jonte fick mig att dans ytterst lite, sen upptäkte jag att Elin satt i Black Jacken som jag jobbade ihop med på Halens/Cellbes. Så satt jag där och snacka. Kul att träffa lite folk, för sen jag började jobba så har jag inte träffat nån vän, och jag är rätt social av mig. Så de va trevligt!

Sen hämtade jag ut min jacka och tog taxi hem.
La märke till en sak, när du är nykter så lägger man märke till att de luktar väääldigt illa inne på ett uteställe. Luktar typ avlopp, fis, rapar, kräk mm Usch så vidrigt, och igår luktade de förjävligt!

Tyvärr inga bilder från kvällen, jag är ju sämst på att fota. Måste nog erkänna den nu :(



saknaden..


Saknar att rida!
Nu när jag jobbar ska jag skaffa mig en häst så är det, jag ska visa att jag också kan!
Och när jag bevisat de så kom fan inte fram och fjäska för mig då kommer jag spotta er i huvudet fattar ni de?
Hatar äckliga människor som bara pratar med en när de går bra för en, passar de inte nu så passar de inte sen heller, vänta ni.. Ni kommer få se!




Cp skadad i min hjärna?


Idag har jag haft en underbar dag på jobbet, satt bredvid Ida hela dagen och mellan varven haft roliga smtal :) Haha! Fredagar är alla våra kunder typ lyckliga, och de gillas :) Än vet jag inte hur schemat ser ut för nästa vecka, vi får se. Får schema på maaailen..

Usch vilken hemsk natt det var inatt.. Sovit max 3 timmar och jag skojar absolut inte :/ Först så va jag jättetrött och seg, sen så ville jag så gärna se slutet på CSI så jag spärra upp ögonen och tvinga mig själv att vara vaken, dum ideé.. Sen kunde jag inte somna förrän vid 12-tiden. Sen somna jag väl i 1½ timme sen vakna jag av att Sam hosta.. Sen har han sovit och hostat hela natten, ibland vill jag också va barn, kunna sova och hosta utan att vakna. Så då låg man vaken för de istället, sen blev jag täppt i näsan och störde mig på de istället, sen somna jag om i typ 1 timme sen vakna jag av att jag drömde sjuka saker, sen va jag vaken tills Otto gick upp, sen somna jag 30 min när Sam & Otto åkt till dagis/jobb. Sen va de upp och föra vid sig för jobb. Usch kommer decka hårt ikväll!


SÅHÄR GLAD ÄR JAG FÖR ATT DET ÄR FREDAG:



OCH SÅHÄR LEDSEN ÄR JAG FÖR ATT JAG INTE KAN SOLA...


Buuuhuuuuu




Resultatet!



Här har ni resultatet efter 3e besöket på Catflash :)


Kosmetiskt tatuerade ögonbryn :)


Åh så glad jag blir :)



Alltså ni läsare är så goa!
De är så otroligt glad att se att så många läser min blogg, dock tycker jag ni är snåla med kommentarer ;) Bara in med dom.. Hehe!

Kom nyss hem va ju på "återbesök" med ögonbrynen, om man nu kan kalla de återbesök efter 3e gången ;)
Men iaf så blev det mycket bra, hoppas nu att ruvorna inte drar med förmycket färg. Pallar inte gå dit och tortera mig mer nu på ett bra tag. Sen nu har vi kommit fram till varför jag tycker min färg i brynen ser så ljus ut.. För mina egna bryn är ju blonda så dom gör färgen ljusare. Så dom ska jag börja färga sen :) Så va de "problemet" löst.

Dagen i överig har gått bra, allt har rullat på kanonfint på jobb! Går mycket bra nu måste jag säga, ska bara få klämm på lite om mailen, den är rätt rörig. Hålla kolla på alla mail som kommer in och bokningar mm..

Tryckte i mig en kebab eftersom de endag jag ätit idag är en färgid lasange, inte så mycket att hänga i granen. Såklart kom kebaben från Amadeus ;) Passa på när jag ändå var i närheten.



Känner mig såhär idag efter en halv arbetsdagen med sjuk huvudvärk.. :(




Nätshopping!


Sätter mig och klickat hem lite toppar till våren när det är dags att gå ut igen, när man är smal och fin igen :)
Träna, träna... TRÄNA!

Toppar , Zizi Zip Up Top , Oneness - NELLY.COM

Denna blir det

Sen en jättesnygg bikinitopp i svart, fotar de när jag får hem det :)

 

 

 


Sunny days?


Haha, japp kan man säga när man ligger i solariet. Har en jättefin färg nu, eftersom på vintern kan man inte va för brun då ser de bara överdrivet ut..
Inte så kul att komma ut i regnet när man kravlar sig ur solariet och drömt i 16 minuter att man låg på stranden i Thailand.. Men hellre plusgrader och regn än minusgrader, is & snö!
Efter solningen blev det thaimat i stan med min lilla familj, dock fick inte Sam äta stark thaimat, han åt ju innan :)

Idag har varit en väldigt mysig dag, bara jag & Sam.. Slappat och myst hela dagen. Skönt ibland!

Ikväll blir de en ny rynda med träning, har faktiskt träningsvärk idag. Stel är man allt, idag ska jag köra de passet 4 gånger som jag brukar gå efter. Så blir sammanlaggt 24 minuter fat burning, och sen 15 minuter styrka ungefär.


Lite photoshot på mig och Sam, som vi precis tog :)


Mongo-Angelica Heeeej!


Sam & Jag


Sam & Jag :)




Jahaaa?


Nu ringde dom igen och bokade av min tid på Catflash, börjar bli lite irriterande nu. Känns liksom inte så kul att behöve flytta sin tid helatiden. Man betalar fan inte 2000 för små sträck och sen kan dom inte hålla sig till de man säger man vill ha.. Jag ville ha dom tjockare, därför gick jag en andra gång och de blev nästan ingen skillnad när de va läkt så nu måste jag gå en tredje gång som aldrig verkar bli av. Åh då jävla irriterad just nu!



Denna formen gilla jag! :)


Gomorron gott folk!


Jag och Sam har precis ätit frukost. Dagis hade stängt idag så jag fick va hemma med Sam eftersom Otto vabba (Vab=Vård av sjukt barn!) i måndags. Så idag va han tvungen att dra iväg och jobba annars förlorar han jättemycket på sin lön och de vill vi ju inte såklart. Så segt, kom och tänka på att jag har innestående lön denna månaden, blööö!
Nyss skickat mail om mina timmar till min chef :) Så jag inte missar de och inte får nån lön alls, hade ju inte varit så bra.

Wwwiiiiiieee, idag ska jag till Catflash och fixa på brynen! Längtar, enda jobbiga är att man måste smörja dom som fan för att inte färgen ska trilla av tillsammans med läkeskorporna. Vaselin i hela huvudet = helt smetigt! Isch..
Sams faster kommer hit och passar Sam undertiden jag är nere i stan. Hon ville de :)

Innan jag drar ska jag laga nåt till Sam som han kan äta till lunch. Hmm, frågan är bara vad..? Om han fick bestämma skulle de vara makaroner varje dag. Haha! Får hitta på nåt..

Nä nu ska jag och Sam mysa framför tv:n!
Puss & Kram



Söt kofta!


Hittade en söt kofta på nån internetbutik, dock ska jag inte shoppa nu. Ska spara till en resa hade jag tänkt. Bara köpa nödvändiga saker. Inga massa inpulsköp för mig!





Den satt som en smäck!



Sa jag att jag provade toppen jag beställde herromdagen.. Den satt assnyggt och kommer va så zäääxy till nästa gång jag ska gå ut ;) Lär väl dröja ett tag tills dess, men nån gång blir det ju iallafall :)
Ska ta en bild när jag har den på så ni får se..


Solat & Handlat..


Tjohej, de går inte i många knop idag ;)

Men jag har iallafall solat och sen åkte vi och handla direkt efter. Så skönt att sola nu fått lite färg, men inte alls som jag hade innan i vintras, men man får va glad att man inte är blek som ett lik.
Tycker synd om dom stackarna som inte har nåt pigment och jämt måste va vita :( Tro de eller ej, men jag hade jättesvårt innan att bli brun, men nu när jag solat en del solarium så har mitt pigment byggts upp och det är jag glad för.. :)



Ser dock lite fet ut på bilden jag tog idag när jag sola ;)




Sam är sig själv igen, han har forrtfarande lite dålig aptit men de får man ha när man mått dåligt. De kommer nog tillbaka snart igen. Nu springer han och Otto och spelar fotboll :) Knäppisar!

Satt nyss in kyckling i ugnen, tar väl 1 timma innan det är klart, sen blir de vänta tills Sam ska sova. Efter de blir de träning, tagga tagga.. Märker redan sen jag kommer upp på morronen och går till jobb att jag börjar gå ner i vikt, men har ju som sagt X antal kilon som ska BORT! Men min mage har blivit plattare, men nu har jag varit pasiv i och med Sam varit dålig och mest legat och vilat. Nu är de hårda tag. Minst 4 dagar i veckan ska jag träna.





Ledig!



Hejsan hoppsan!

Nu är man vaken, Sam verkar har blivit lite förkyld nu också lilla stackaren.. :(
Men men, så är det! Och min förkylning har blivit värre, snart har jag varit sjuk i 1 månad.. Hur sjukt är inte det?
Hoppas verkligen detta är sista förkylningen på lääääänge.

Imorron ska jag ju på återbesöket, kl 14.30 och undertiden är Sam hemma med sin faster. Så kan dom busa och ha roligt.. Han är lite piggare nu, vi sparka lite fotboll här hemma igår. Så imorron är han nog Fit For Fight igen.

Idag ska jag sola och träna, de är de enda som är planerat. Skönt att komma igång så smått med solandet. Nu när jag ska på återbesök så blir de inget solande sen på nån vecka i och med att dom måste läka innan jag solar. Tar ca 1 vecka och nån dag att läka helt. Så nästa helg borde jag kunna sola igen får njuta ordentligt idag ;)

Nä om man skulle duka fram frukosten?





I tänkandets stund..







VILL KLART OCH TYDLIGT POÄNGTERA ATT DETTA INLÄGG INTE ÄR RIKTAT ÅT NÅGON, UTAN EN TANKE SOM SNURRAT RUNT I MITT HUVUD..


Jag sitter och funderar över mig själv och mitt betende, är jag vuxen är jag inte?
Jag tycker att när man är vuxen i sitt betenden så tar man ansvar för sina handlingar. Inget avancerat alls, rätt enkelt om jag får säga det själv. Jag har innan varit en rätt omgoen person bråkat över småsaker, snackat massa gojja, ja ni vet själv hur alla varit när man va tonåring.. Jag är dock glad att man förändrats och att man kan stå för vad man gjort och inte gjort. Kan inte påstå att jag varit oskyldig till dumma saker, men samtidigt lär man sig av det man gör, dock måste jag säga att det finns ju vissa som man känner som går på samma nit gång på gång. Jag menar, vet man att man gjort fel en gång varför älta de i all evig tid.. Det finns ett ordspråk som heter: Lärdig livets stora gåta, älskar, glömma och förlåta..
Hur svårt är det egnetligen..? Jag har lätt, nästan FÖR lätta att förlåta någon som sårat mig rejält. Men samtidigt, jag är inte någon långsintmänniska, jag därför förstår jag inte andra som är det heller..
Nä, de jag vill ha sagt är att jag är mycket bättre på att hantera vissa situationer än vad jag var förr. Innan kunde jag bli jättearg över en liten sak, nu skiter jag i vilket. Att ignorera gör ju aldrig saken värre, snarare tvärtom. Visst, vissa saker kan man inte ignorera men mycket, det mesta helt enkelt!

TALAR UT SLUT!



Hemma från jobb..



Ändrade planer, dom ringde från Catflash och sa att nålarna till tatueringen inte fanns hemma så jag får göra mitt återbesök på Onsdag istället. Passa bra för jag är ju ledig på onsdag :)

Så Otto hämtade mig efter jobb så åkte vi och handla direkt efter jag sluta. Jag sprang in snabbt på Maxi.. Handla middag för 2 dagar, sen får vi lösa de andra sen när Sam är bra igen. Han är fortfarande slö, han har inte kräkt sen igår vid 17-tiden.

Sen kom även min topp som jag beställde :) Wiie! Så jävla snygg!

Men jag har inte tid och sitta här just nu, håller på med maten..
Skriver med sen, och ska sitta och fixa på designen, headern är förliten till min design så måste lösa de på nåt sätt..
Något snille som har ett förslag? Haha!



Åh neeeej!


Nu jävla är det vår tur!
Sam har ev fått maginfluensa, eller jag vet inte!? Han kräkte rakt ut två gånger vid typ 2 tiden och de har inte kommit nåt löst bajs idag eller mer kräk än de. Någon som har erfarenheter av detta? Har haft turen innan att slippa helvetet med maginfluenser osv..

Tycker så synd om han, får inte han att dricka så ska gå till Netto nu och handla pro viva till han. De är ju både lite mättande och han får i sig vätska de är ju väldigt viktigt. Får bli nån färdig mat idag, har ingen lust att laga mat när han är dålig så man inte får skiten själv.

För övrigt så har vi storstädat här hemma. Dammtrokat överallt, skurat toaletten och badrummet från topp till tå. Fått undan all disk, dammsugit och ja varit jätteduktiga. Här skiner! Tog väl ca 2 timmar.. Vi har liksom aldrig stökigt så blir mer att torka och plocka Sams leksaker liksom sen ser här städat ut, men nu blev de som sagt toaletter mm..

Kom nyss ut ur duschen, härligt att få duscha efter att ha torkat kräk och städat toaletter ;)
Men nu har jag inte tid att sitta här mer, nu ska jag pilla mig bort till Netto!



Naaawe, synd om lilla Sam!




Aj aj!


Imorron gäller det!
Så ska jag ju och fylla i ögonbrynen, förhoppningsvis sista gången nu på ett par år iallafall. Tycker inte dom är gemna och sen ska jag be Stina som gör dom att blanda i lite mörkare färg så dom blir liiiite mörkare än vad dom är eftersom jag nästan har svart hår.
Så imorron 16.30 så kör vi ännu en gång, de är så midigt nu när man gjort brynen 4ever för man behöver inte tänka på de alls. Och man känner sig snygg och fräsch UTAN smink för man har så fin form på brynen :)



Här ligger jag och torteras ;)







Hihi..



Skickade nyss iväg ett mail med bilder till min nya header som en tjej ska hjälpa mig med att göra : ) Snällt tycker jag! Jag är ju inte speciellt jättebra på det där med PhotoShop.. Jag vill dock lärar mig, men har inte tålamodet till det.. :/

Idag har vi inte gjort så mycket, myst framför tv:n och Otto diska lite nyss. Jag tänkte plocka ihop en maskin tvätt. Senare ska vi åka till min mamma ett tag, sen efter det ska jag träna. Tagga, tagga!

Just det, jag sålde ju en ponny för ett par år sen som hette Red Label, eller jag kalla henne Sessan. Men iallafall så fick jag bilder på henne för nån vecka sen som jag glömt visa för er. Här kommer dom..






Så ser hon ut hos sina nuvarande ägare..



Såhär såg hon ut hos mig:








Lite skillnad om jag får säga det själv ;)


En aning kär....



.....i denna låten!






ÅÅh ge mig!


Kolla så charmig hund. Jag dör när jag ser en sån, dom är ju bara för söta!



Valpis









Ge mig någon! :)


Haha, snygg är man inte :D



Haha, tog nyss en cambild på mig.. Har inte fixat mig, sovit med en stor boll mitt på huvudet inatt. Så nu är man fan inte vacker de vill jag inte påstå.


Snygg?


Tänkte dra och sola typ nu :)
Så har man det gjort idag med, behövs vill jag påstå!


Velar fram och tillbaka!



Velar fram och tillbaka om jag ska klicka hem ett par sånnahär.. Har velat ha sånna aslänge, lånat Johannas och dom sitter verkligen SKITBRA!

Jeans , Slight Curve Skinny jeans , Levi Strauss - NELLY.COM

Gaaaaah blir tokig när jag inte kan bestämma mig, kostar ändå 995kr, längesedan jag köpte så dyra byxor nu! Haha! Man blir liksom snål ;)

 


Heelg och sovmorron!



Fan va skönt att kunna sova tills man känner att "Nej fan nu vill jag gå upp!" Men dock har jag vaknat typ varje timme sen kl 05 typ imorse, skitjobbigt! Men nu var det dags att gå upp.. Gick in och väckte Sam med. Idag jobbar Otto så jag och Sam är själva hemma, mys! Han ligger framför tv:n och dricker välling mendan jag snokar på FB ;)

Idag ska vi städa lite här hemma, storstäda de va ett tag sen. ska sortera lite kläder IGEN ;)

Haha, Sam är helt förvirrad! Han undrar var pappa är, de gör jag med.. Nä skoja, men känns konstigt att han ska jobba en LÖRDAG! Men han tjänar bra på att göra det, så why not?

Idag blir det träning! Tänkte först köra en stund på morronen/förmiddagen och sen ikväll men Sam blir helt stimmig och är ivägen så de går nog inte så bra ;) Sen hade jag behövt städa med, så kanske två pass imorron?

Ååh fick solat igår, sa jag det?!
16 minuter i Thailand, bättre än inget liksom ;)


Hata må vara ett starkt ord, men jag menar det...  JAG HATAR DIG!



FUCK YOU!



Men ååh!



Jag är faktiskt lite irriterad min topp som jag klickade hem herromdagen har FORTFARANDE inte kommuit.. Jag vill ju ha den och hinna byta till en mindre storlek om de skulle behövas, tog en S. Ajaa, blir ett senare problem. Nu är min utbildning över.. Skönt är det! Ska jobba måndag, torsdag och fredag nästa vecka. Sen får vi se hur mycke timmar det blir förmodligen rätt mycket :)

Allt har gått som på räls idag, fredagen den 13 de märks inte!

Otto & Sam kom och hämtade mig sen åkte vi till Bogart och handlade lite godis och läsk till helgen. Vi ska bara va hemma och fixa här hemma och sen ska Otto jobba imorron. Goa pengar! Pengar kan man inte få förmycket av ;)
Imorron medan Otto jobbar ska jag försöka hinna städa så mycket som möjlig. Beror lite på vilket humör Sam är på med.. Håller tummarna för att han vill hjälpa till och inte va gnällig.

Nu håller vi på med maten, blir potatisgratäng, kotletter och stekt broccoli. Ska bli smarrigt!
Mat nästa! Ska se om jag kommer iväg och kan sola med, har behövt de. Inte gjort det på säkert 3 veckr nu.. Skamligt värre! Hatar att va blek, visst jag tappar inte min färg så lätt nu, men jag känner mig blek gemfört med när jag ligger i och solar ordentligt! :) Ändring på det, men inte känt att jag orkat när jag kommit hem från jobb..



Såhär ser jag ut idag efter en hård dag på jobb ;)


Hahahahahahha!



DETTA BARA MÅÅÅSTE NI SE!


Jag som har dålig humor eller gillade ni de med?



Haha, bara jag som har dålig humor?




Hahaha, kul när dom "tolkar" texten så som de faktiskt låter.. Haha!



Allt är under kontroll ;)



ÄLSKAR MITT JOBB, vill bara ni ska veta de :)





Haft fullt upp idag, jobbat själv och det har gått superbra! Ringt och bokat pakethämtningar och lite annat smått och gott. Samma sak resten av veckan. Kul kul!

Ååh jag vill ha hem toppen jag beställde igår! Så jävla sjuk letat efter en sån topp hur länge som helst som är liksom öppen i ryggen och går högt upp i halsen på framsidan. Så jävla snyggt om ni frågar mig.
Kommer nog imorgon om jag har tur, dock har jag inget riktigt nåt tillfälle att bära den så kan egentligen kvitta när den kommer ;) Vet att nästa gång jag ska ut och festa blir den 25e februari.. Fira att jag fått jobb! Ska bli nice..

Otto & Sam hämtade mig på jobb när jag sluta så handlade vi lite på Netto sen hem :)
Skönt att komma hem efter en intensvi dag. Ska nog ta ett bad snart och njuta! Lite så "ta hand om mig själv kväll".. Behöver man ibland när man känner sig utmattad.

Just de, på måndag kör vi igen! Ska ner på Catflash och fixa de sista på min ögonbryn, fylla i lite med färg och lite annat småfix. Så har tid 16.30 :) TORTYR! Fast jag gillar de..

Nä nu ska jag byta om till myskläder innan jag ska hoppa i badet, ska se om jag lyckas tvinga med mig Otto.. Kan bli svårt, han HATAR att bada!



Haha, hitta en rolig bild!









Go morron!



Har precis ätit min skål med flingor, nu ska jag sminka mig, klä mig och rusa till jobbet.
Har en spännande dag framför mig :) Kommer förhoppningsvis sitta själv idag, det ska bli hur kul som helst!

Men nu måååste jag fixa mig och hitta nåt att ha på mig, ska gå om exakt 30 minuter!





På ett ungefär..



UNGEFÄR SÅHÄR KÄNNER JAG MIG EFTER EN LÅNG DAG PÅ JOBB!


Snygg?


Gud så snygg!



Hittade en helt underbartsnygg topp som jag klickade hem nyss! Letat efter en sån top aslänge som går upp så i halsen. Stilrent och snyggt som bara den. Love it!


Leffe Top SEK 299, Sisters Point - NELLY.COM
Vad tyckte ni?




Gud va jag är tråkig!

Jag tycker synd om er stackars läsare som kommer in och ser att jag numera gör ETT inlägg om dagen, vilket är kaos om man gemför med innan. Allt har sina förklaringar, jobba heltid och blogga går inte. Tänkte dock sätta mig på kvällarna så gott det går och knåpa ihop lite tidsinställda inlägg. Skittråkigt att bloggen står still för att man jobbar, men så är det.. När man kommer hem så är man helt slut i huvudet.

Men kan informera er om att det går finfint på jobbet och jag har nu de mesta under kontroll ;) Skönt att veta va? Haha! Imorron sitter jag själv på ett kontor och tar alla bokningar, förfrågningar mm SJÄLV!
Jag kan med stolthet säga att jag har ett jättebra jobb som jag redan trivs bra på! Jättesnälla kolleger som hjälper en när man är ny med sånt man inte kan. Är så tacksam för att jag fick detta jobbet! :)

Men nog snackat om det!
Gick utanför jobb och mötte Samantha innan för hon skulle få lite kläder till sin son som Sam växt ur. Synd att kasta hela och fina kläder. Nu kommer dom till använning istället och det känns ju bra.

Gick hem från jobb idag, blev en PW med bra musik i hörlurarna, nämligen ingen mindre än......


Lalalalallalalalala!

Sitter nu och kollar rundor på lite bloggar och liknande för man ligger ju i lä när de gäller att läsa bloggar!
Närhe nu avrundar jag detta skriver mer sen..



Test

 

Trodde inte de skulle funka med att ha diamanterna så i rörelser men de gick visst.. Detta är alltså bara ett "test" inlägg ;) Haha!

 

 


Ännu en lärorik dag..


Utbildning idag med mellan 09.00-16.00.
Snart är jag klar med utbildningen, fick göra lite bokninga och så själv idag. Känns kul att få testa på själv, man lär sig mer än att titta när nån annan gör det. Så imorron blir det nog lite mer sånt hoppas jag :)

Idag har jag träningsvärk, tränade igår på kvällen. Blev 20 min Zumba och sen lite övningar för att få fin rumpa, och sen fastare lår. Blev lite situps med för platt mage, men det har jag redan dock ;) Ska va fast som F A N i sommar.. Haha!

Är irriterad för jag går upp så mycket av p-sprutan så ska sluta med den. Jag vill liksom inte bli ett fetto.. Så blir ingen mer sån för mig faktiskt. Kommer nog rasa i vikt, för innan i somras va jag faktiskt inte så fet som jag är nu, detta är skandal! Tur jag kom på VARFÖR jag blivit så fet och att jag kan göra nåt innan de är försent.



Drömkroppen!


Hästhelg!



Mycket hästeri denna helgen, 13-spelen hela helgen.
Satt där inne ett tag idag med, kollade på de galna b-ponnyrittarna :) Shiiiit va dom är galna när dom sätter fart på sina små ponnyer.. Dom förstår ju inte vad som kan hända så de är vinna eller försvinna!
Såg en ponny jag provred för ett par år sen, dom idag är JÄTTEFIN! Ångrar att man inte köpte den..

Kom hem för lite drygt 1 timme sen, nu har vi tvättid. Började på maten för en stund sedan med, blir kotletter, egengjorda klyftpotatis med stekt broccoli och kall bea sås :) Smarrigt värre! Är mega hungrig.. Bara ätit ett Daimchoklad idag. Ingen frukost eller nåt, känner hur huvudvärken kryper på en lite smått..

Har en bild från 13-spelen ska lägga in den sen :) Orkar inte nu! Får bli en gammal bild från 13-spelen när man själv red :)



Hel helg på Trettonspelen



Suttit inne på 13-spelen alla dagarna, eller ja är ju idag med men ska snart åka in tänkte jag :) Kul och kolla på de höre klassern ju. Men shit vilken skillnad det är på klasserna! Går fort som bara den eftersom att starterna nu mera halverats, ponnytiden är inte som den var för ett par årsen.
Prata med Lotta, hennes dotter tävlade en ponny åt mig. Hon sa bara "Ponny tiden är inte som den var innan, Olivia gick över på storhäst precis i rätt tid!" och jag kan inte annat än att hålla med henne.
Och shit, kan bara konstatera att vissa som ridit ponny innan kan verkligen INTE rida storhäst..
Ser FÖRJÄVLIGT UT!

Tänkte slänga på mig lite kläder, varma kläder och sen bege mig mot Helsingborgsridhus. Ska nämligen tvätta sen i eftermiddag så kan bara va där på förmiddagen..

Har inte pallat blogga därför det stått stilla..



Hiss & Diss!



Tänkte nu HISSA & DISSA veckans händelser helt enkelt!




Hissen är väl inte så svår att lista ut..? ATT JAG FICK DE JOBBET JAG VILLE HA! Jag är så glad, lite vänningar i livet skadar aldrig och jobba natt kommer jag aldrig mer att göra. Möjligen säsongen över sommaren men inte annars.. Ingen Black Jack, inget bartender mm.. Nu är de kontorsjobb som gäller.
Fet hiss på de tycker jag!






Veckans DISS går till 13-spelen som tidigare va NORDENS STÖRSTA PONNYTÄVLING. Det kan jag lätt säga att det är de inte mer! Nu kommer de till och med in fjordingar på banan, vad hände liksom. När jag red där så va de INGA fjordingar. Då va de vältrimmade ponnyer för flera hundratusen kronor. Där va liksom sjukt bra konkurrans, men efter att ha suttit och kollat en stund idag insåg jag att nu är de som vilken tävling som helst. När dom till och med får lägga till storhästar för att tävlingen ska löna sig då har de gått långt..
Nä, 13-spelen har gått ner sig SJUKT mycket! Inget och skryta om en placering på 13-splen längre, innan va man ju typ gud om man placerade sig där.



Jag och Ronaldo 2009


Trevligt jadå..



Som jag skrev igår så va jag hemma hos Johanna på kvällen drack nån vider innan vi skulle ner i stan. Va ett tag sen man va hemma hos henne, blir lätt så när hon bor i Påarp :) Träffade iallafall hennes hund och familj, trevligt :)
Sen tåg vi tåget till stan vid halv 12 in till stan. Tog först en cider på Crom innan vi bestämde oss för va vi skulle gå hehe. Det blev Lila Helvetet för att möta upp Ricky och hans vän. Va där ett tag, snacka lite med Fia för hon jobba i Black Jacken, sen gick vi till Cardinal. Va såklart på våningen högst upp, för där spelar dom bara typ klassiker, Magnus Uggla och massa sånna roliga. Haha! Sen vid 3 åkte jag hem, va trött efter en hård utbildningsvecka.

Vaknade vid typ 11, fick sovmorgon, Sam va trött :) Vi bestämde oss för att åka in på 13-spelen, som varit en väldigt stor ponnytävling, men nu förtiden är de ju inte alls som det varit. När jag tävla ponny så var de KRIG om att komma med på startlistorna, de va så mycket ponnyer att dom fick lägga ut de på fler dagar, mycke fina ponnyer som man absolut inte ser idag. Jag menar när det kommer in en fjording på 13-spelen då har de fan inte samma klass. När jag red där va de BARA sånna ponnyer som kostar flera hundra tusentals kronor. Så att bli placerad där idag är ju inte direkt nåt att skryta med kan jag tycka. Inte ens hälften så mycket starter heller. Haha!
En B tävling med andra ord nu mera..

Nu ska jag göra veckans Hiss & Diss!


Finemaaaaaaaaaang!



Jahaaa då fyller frugan år idag, Johanna blir fan tant nu.. Över 20 är tant! :P
Ska faktiskt fira henne idag.. Egentligen borde jag inte gå ut idag för min förkylning har fortfarande inte gett med sig, visst är den bättre men absolut inte bra. Men Johanna fyller ju bara år en gång om året så ja de är bara att pilla sig ut..

Nyss kom jag hem efter en ny intensiv dag framför datorn hela dagen. Mycket lärorikt, jag ska bli proffs på vårt system har jag bestämt mig för :) Hehe!
Fick sitta med några som jobbat ett tag så visade dom och man fick testa på och göra det själv. Spännande!
Fyfan va jag är glad att jag fick detta jobbet, och med BRA lön om inget annat.

Öppnade min modellmail innan och fick ett rätt roligt erbjudande.. Hmm, svarade på det och ville ha med info, klart det hade ju varit kul.. De jag pratar om kommer på bild nu.





Vad hade ni svarat? En resa till Gran Canaria och bli fotade av extremt duktiga fotografer.. Hmm! Nu när jag precis fått nytt job är det ju lite opassande, skicka iallafall iväg ett mail och frågade lite efter de får man ju bestämma sig om man ska med eller inte :) Hehe!


Hjärnkontoret = OFF!



Min hjärna är helt fullproppad med information, de går snart inte in mer. De har varit en intensiv vecka måste jag säga och än är det 2 veckor kvar på utbildning. Men som tur är så är det betalad utbildning så man sitter inte där gratis iallafall. Om två veckor sitter jag med allt ansvar själv i händerna, känns kul! Utmaningar gillar vi!

När man nu går på dessa utbildningsdagarna så är man helt slut i huvudet och man har liksom ingen energi att blogga, så är det tyvärr! :( Men i helgen så kommer jag ha lite mer tid och då blir det mer inlägg också, det lovar jag.

Efter jag slutade så fick jag skjuds av en snäll tjej som också jobbar där, vi bor åt samma håll skönt att slippa gå när de är typ storm ut. Sen åkte vi direkt ut till Hyllinge och City Gross. Skulle handla present till min mamma som fyllde år herromdagen men inget va öppet då. Sen handlade vi lite inne på City Gross. Jag försökte köpa en kallender nu så jag kan skriva upp hur jag jobbar man fanns bara tråkiga. Vill ju ha en rosa eller nåt annat kul, ingen  tråkig svart eller brun. Så är det någon som vet nån affär som har roliga kallendrar eller hemsida så tipsa göra mig är i typ AKUT behov av en..

Sen åkte vi ju då hem till mamma en snabbig och lämnade presenterna och en fin blomma :) Hon blev glad iallafll, skönt det.
Nu kom vi nyss hem så de blir att röja undan lite hemma sen ta sig en skön dusch för att sen ladda upp inför morgondagen som blir minst lika intensiv som de andra 3 dagarna. Tagga, tagga!

Hoppas ni inte blåst bort i storme ;)
Våra flaggor på jobb svajade rätt bra och såg ut att typ ha damp. Den ena flaggan hade snurrat så många varv att man inte ens såg vår logga.. Haha! Så är det när man ha kontor enda nera i hamnen, blåser som F A N !



puss


Heldag!



Ja, de blir långa dagar nu.
Idag var jag på utbildning mellan 09.00-16.00, efter det var jag nere på kontoret och skrev mina anställningspapper och lite så. Käns toppen att allt klaffat så jävla bra som det har, turen med mig eller vågar man säga så?
Otto & Sam kom och hämtade mig när jag slutade så körde vi ner till kontoret, egentligen skulle jag tagit bussen men ville INTE gå en meter i detta vädret. Så fixade vi det och åkte hem, fick en asbra parkering, händer typ aldrig när man kommer efter 16-tiden. Ibland ska man ha tur! Medan jag började plocka undan här hemma så gick Otto och hämtade ut ett paket med kläder som han beställt och handlade nässpray till mig och min näsa som just nu är KATASTROF!
Hoppas jag är bättre tills på Torsdag för då fyller min fru Johanna år och vi ska fira henne :) Ska bli jättekul, förra året när hon fyllde år så hade vi jätteskojit!

GISSA VAD JAG LYCKATS MED IGEN!?
knäckt mitt id-kort.. liiite dyrare med nytt id-kort än med bankomatkort.





Frukost..



Sitter och har precis ätit två mackor och druckit O´boy <3.. Nu ska jag snart gå iväg till jobb och ha utbildning. Spännande! Idag är det en heldag, igår var det 4 timmar, lite mer lagom för hjärnan. Men men, så är det!

Sen efter det ska jag iväg och skriva lite pepper ang jobbet, har inte hunnit göra de än eftersom det blev så hastigt. Så ska springa ner på deras kontor i stan och göra det direkt när jag slutat så jag inte behöver tänka på det.
Sen blir de väl mys med familjen, man blir trött i hela kroppen när man inte är van att vara igång dessa tiderna. Jag är ju van att jobba natt, lite skillnad trotts allt. Omställning, jaadå!

Men nu hinner jag inte sitta mer här, ha de gott alla!
Hörs när jag är hemma igen.
Puss!



Väldigt gammal bild.. 4 år gammal är den nu! Man har förändrats rätt
mycket om jag får säga det själv ;)

:)



Ska ju iväg till jobb imorron och ha utbildning så jag blir mästare på mitt jobb börjar 09.00 och slutar 16.00. Har dock lunch i 30 minuter någon gång. Så snart blir det in i duschen, tänkte ha i hårinpackning och lite så ikväll. Så mitt hår får lite omvårdnad, det behöver de. Inte gjort hårinpackning sen min förra tog slut för typ sisådär 3 veckor, vet inte bra. Men bättre sent än aldrig :) Har glömt att köpa ny helt enkelt...

Så nu ska jag göra gröt till lilla Sam som ska på dagis imorron. Sen blir de in i duschen direkt och sen mysa med Otto resten av kvällen. Dock blir de inte så länge för man blir trött när man är igång från morgon till kväll. Så blir att ladda upp alla hjärnceller till imorogon så man är på topp!

ÅH.. VA JAG ÄR HAPPY!
ÄLSKAR REDAN MITT JOBB!





FRÄSTANDE?!?!

Kompis det går bra nu!



KRYSS I TAKET!

Jaha, då va turen kommen även till mig!
Jobbet är mitt och jag började min utbildning idag på TNT. Jag ska ta emot godsbokningar som går via lastbil, flygplan mm. Kommer bli jättekul! Och har även bra betalt :) Så idag startade min utbildning. Dock ska jag gå farligt gods med men de gör jag nog inte just nu direkt. Men det kommer så småningom. Fan va nöjd jag är!
Två bra jobb bara på 1 vecka, vad hände liksom?

När jag kom hem från utbildningen hade jag inte ätit nåt mellan 08.00 och 16.00 tror ni jag va hungrig?! Svar JA! Så Otto plockade upp mig här hemma efter att han slutat och hämtat Sam så åkte vi och åt. Sen åkte vi och handlade balsam, shampoo & hårinpackning. Nödvändigt ont när man har typ hår för en hel armé ;) Men de ska man väl inte gnälla över, finns ju dom som inte har nåt alls.

Min förkylning är inte ett dugg bättre för er som ville veta.. :(






Uppe med tuppen..



Klockan ställde jag på 06.45, men drog mig typ 1 timme för jag är snabb på att fixa mig. Så kl 08.00 stod jag i duschen, efter de ut och smörja in sig, sminka mig lite. När jag gjort detta var kl 08.20. Wiihooo! Snabb som blixten eller nåt sånt?

Sen satt jag och Sam oss och käkade lite frukost, Sam sur som vanligt och kasta mackan över hela sig så han hade smör överallt. JÄTTEKUL..... Not! Så de blev inte mer macka för han. Klädde på han och sen kom farmor och hämta han. Sam ska va där idag eftersom jag har tusen saker och ärenden jag ska göra.

Skulle egentligen gått hemifrån om 30 minuter men de blev inte så, blir vid typ 12 tiden istället. Så nu har jag heltplötsligt jättemycket tid. Ska vara på intervju nummer 2 kl 12.30 sen om de går bra så ska jag börja kursen direkt kl 13.00. Hoppas! Gav er en ledtråd igår, men ger inte fler utan ikväll kommer jag avslöja vad det är för jobb. Haha, kul att göra er nyfikna!

Nu ska jag torka mitt går tänkte jag, just nu är de megablött och i en boll mitt på huuuuet.. ;) Snyggt?!



De bjuder jag på!



Håller som sagt på att bli tokig på denna förkylningen och eviga snorandet. Speciellt den vänstra näsborren.. Gjorde inte saken bättre att bli knäad där av Otto (inte meningen), men vi brottades och ja, de blev som det blev.. Kom lite blod innan men nu är det lugnt eller nä de är det inte för snoret slutade inte rinna.. Fick lösa de på egen hand!



Så jävla het!


Hiss & Diss!



Då kör vi en HISS & DISS!




Måste ju hissa att jag fått bra jobberbjudande! Går som de ska på jobbfronten känns det som. Men man ska väl inte hoppas förmycket, men de ser bra ut. Det är huvudsaken!
FET JÄVLA HISS PÅ DET!









Dissen är lätt att nominera, blir inget mindre än alla ÄCKLIGA JÄVLA VIRUS som går just nu! Så förbaskat trött på min förkylning som verkligen inte vill ge med sig. Blöö på den!


Hej snoooor!



Hemma från middagen..


Inledningsvis verkar faktiskt 2012 blir "mitt" år som alla säger. Men det är nämligen så, jag va ju på intervju till ett jobb i typ september-oktober just då blev det inget men dom ringde mig i fredags men då svarade jag inte för jag hörde inte att dom ringde, sen ringde dom idag igen och behövde personal. Så imorron ska jag va på intervju igen fast denna gången är de på företagt, sist va de på själv bemanningsföretaget som hade hand om rekvyteringen. Så har man nu turen på sin sida så har jag TVÅ jobb snart. Två bra jobb! Bättre kan de ju nästan inte bli.. :) Måste säga att jag är väldigt glad.. Vilket jobb/företag jag ska på intervju för kommer jag inte avslöja förrän jag vet om jag får det, alltså imorgon. Kan ge er en ledtråd.. Det har med flygplan att göra bland annat ;)




Btw: Maten hos mamma va god! Mycket god till och med.. Mätt så jag snart sprängs. Imorron blir min mamma gammal, nej skoja så gammal är hon inte men hon blir 1 år äldre. Hihi!
Min lilla mammi <3



Puuh!


Föregånende inlägg tog ett tag att knåpa på kan jag säga!
Si sådär 1 timme ungefär, fick ju använda hjärnan lite.. Säkert glömt nån stackars häst med. Kom redan på en, upps! Jaja, så är det ibland.

Men nu är det så att jag ska in i duschen för min mammi fyller år imorron, men vi ska fira henne idag. Så vi ska dit på middag. Ska köra om 1 timme och jag har inte ens duscha, bra där Angelica. Tidsoptimist som vanligt, men men va gör det. Man hinner alltid. Haha!

Men nu ska jag pysa in i duschen! Ha de gött alla läsare och hoppas ni hade ett bra nyår. Själv va man hemma, käka gott och bara tog de lugnt. Skönt att inte va bakfull som tyo 90 % av resten av Helsingborg är idag ;)



Jag & mammi


Hästarna som passerat under årens lopp..


Tänkte lägga upp bilder och en lite text om mina gamla ponnyer och ponnyer jag fått chansen/äran att rida åt andra eller hjälpa på nåt sätt.. De har ju blivit en hel del när man tänker efter.. Låt oss börja!

Som alla andra hästtjejer börja man ju på ridskolan, i sina gummiridstövlar som va så vida i benen att man fick plats med två ben i varje stövel. Jag började rida på Helsingborgsridskola när den låg på Fredriksdal, förstår ni hur längesedan detta är?! Sen gick man över till Ödråkar och sen tillbaka till Helsingborg igen. När man gått på riskola alla dess år insåg både jag & mamma att man utvecklades inte.. Jag har undertiden haft nån skötponny och lite så men aldrig någon egen. Men nu var deta dags.. Vi åkte runt i skåne & småland för att leta längre ville inte mamma åka. Efter att ha åkt rundor i flera månader och letat hittade vi min första ponny!

Min första ponny hette Sanna, hon va född 1992. Hon var 6 år när vi köpte henne. Hon var en c-ponny på 136 cm. Hon var en korsningsponny från Danmark. När vi köpte henne hade hon inte gjort så mycket, hon va grundriden, utriden och hoppad. Jag föll pladask för denna c-ponny skimmlen och på henne hoppade jag mitt första höga hinder (110cm), tänk när man sutti på ridskolan och hoppar 50-60 cm och sen provar man en hopp-ponny och får hoppa 110cm. De pirrade rejält i magen vill jag lova! Tyvärr slutade det olyckligt med Sanna, efter att ha varit halt till och från i ca 1½ år så hittade vi slutligen felet på henne som inte gick att behandla. Det visade sig att hon led av skelttförändringar på båda bakbenen. Så hon fick somna in..


Sanna <3


Undertiden som Sanna var skadad började jag rida in 3 st Welshar.. Fanny, Ztjärna & Fit For Fight. När jag började rida dessa ponnyerna så hade jag blivit osäker på Sanna då hon testat och kastat av mig rätt mycket. Jag var försiktig i hoppningen och de sitter faktiskt i än idag. Men Fit For Fight även kallad Freddy vände på det. Hon var inriden när jag började rida henne men hade inte blivit riden på 4 år så de va som att göra om allt iprincip. Fanny & Ztjärna va ju helt oinridna så det var en erfarenhet. Ztjärna blev snabbt såld och hon hann jag bara grundrida. Fanny & Freddy hann jag tävla lite på innan dom såldes. Och var ALLTID placerad!
Idag är Fanny en av sveriges bästa b-ponnyer, Freddy fick en hjärntumör och är avlivad, Ztjärna är avelssto :)


Fit For Fight (Freddy)


Fanny V


Ztjärna



Under den tiden jag red Welsharna så fick jag en ny egen ponny. Denna gången en d-ponny då jag växt rätt mycket. Han hette Trixter och var 4 år gammal när vi köpte han men eftersom de va på vintern så skulle han bli 5 år vid årsskiftet. Han var importerad från Holland. Han var tävlad lite pay and jump när jag fick han och hoppade som en GUD! Vi hade lite problem med lastningen ett tag men fick rätt på det vilket resulterade i att mina hoppträningar blev lidande, men FAN va han hoppa på träningarna. Tror att han hade kunnat gå SM hur lätt som helt. Men efter att har tagit en massa prover så fick vi veta att han led av ärftliga muskelproblem, han fick korsförlamning flera gånger. Han fick avsluta sina dagar i en tidig ålder han med :/ Detta va en väldigt speciell häst för mig eftersom har farit illa innan vi köpte han och accepterade bara mig.. Ingen annan fick gå in i boxen då sparkade han, bets och va helt crazy! Trixter <3


Trixter


Efter Trixter tappa jag lite gnistan, han va så pass speciell att jag ville inte ha någon utrustning eller nåt kvar från han. Va heller inte sugen på egen häst så började rida hästar åt andra. Jag hade då hemma en ponny från Unihorse som hette Canaima. Hon va en 8 årig d-ponny som va så guda snäll att de nästan va löjligt. Till och med min mamma vågade rida på henne, då ska dom fan va snälla. Tiden efter Trixter va de många hästar inblandade, jag red en annan d-ponny med som hette Poetic Cotton. En riktigt hemsk ponny som inte va rolig att rida för 5 öre, men vill så gärna hjälpa familjen att få rätt på ponnyn. De gick väl hyffsat, men dom dom insåg att de va en för tuff häst och sålde henne. Canaima va också till salu och såldes också med många tårar inbandade. Men that´s life, visste om att hon skulle säljas men ångrar mig tusen gånger om att vi inte köpte henne.
Tyvärr har jag inte någon bild på verken Cotton eller Canaima.


Min mamma köpt en arab för pengarna vi fick ut från Trixters försäkring. Hon såg väldigt trevlig ut när vi titta på henne, dock sjukt pigg att hoppa men de gick. Kollade när hon tävlade och lite så innan min mamma bestämde sig för att köpa henne. Nina var då 4 år gammal och tävlat lite lokalt upp till LB. Hon var då 145 cm men är nu maxad d-ponny (148cm). Jag fann aldrig nåt intresse i att rida och tävla Nina. Började därför att tävla en ponny som stod på mammas jobb (Månsgård). Min mamma äger Nina än idag och tränar nu mera bara dressyr.


Nina

Mamma köpte sin hispiga och jobbiga arab och jag började rida Ronaldo även kallad Rolle. Detta var inget som var bestäm sedan innan blev ett hastigt beslut. Som medfört både glädje och tårar. Vi har haft många minnen tillsammans som aldrig kommer suddas ut. Han är en fin ponny som kommer att ha stor betydelse under min ponnytid. På han tog jag min första placering på 13-spelen som jag sedan lite drömt om! Fina lilla ponny. Rolle var en c-ponny på 138 cm eller nåt? Minns inte exakt hur stor han var. Spelar mindre roll. Min tid på Rolle har kommit och gått i perioder av olika anledningar som inte jag tänker berätta om här. Men här kommer en bildbomb på honom.






Ronaldo


Jag minns inte exakt hur det var men en tjejkompis inspererade mig till att ta hem ungponnyer och utbilda sen sälja. Som ett projekt och dessutom kunna tjäna en och annan slant. Som alla säkert vet är hästar en dyr hobby och de är sällan man kan tjäna på hästsporten. Men jag testade att att ta mig an ett projek.
Det var en 6 årig korsningsponny från Holland. Hon var 145 cm ungefär och förbaskat söt! Ginger hette hon. En supersnäll ponny på alla sätt och vis, pigg att rida men ändå väldigt snäll. Hon älska att hoppa. Jag la ut en annons bara en vecka efter att hon kommit för att se om det fanns nåt intresse eller om man skulle hålla henne ett tag och kanske tävla och sälja vid ett senare tillfälle. Men det fanns ett stort intresse för denna ponnyn och hon blev såld redan efter 1 vecka. Hon hamnade hon en tjej i Göteborgstrakten. Men det blev inte så bra, vill inte gå in på det då det är ett känsligt ämne. Jag hade iallafall inget med detta att göra, men dom valde att dömma ut och avliva ponnyn UTAN att hitta nåt fel på den. Idiotiskt om ni frågar mig.






Ginger


Eftersom att Ginger försvann så snabbt och inte blev nåt projekt så valde jag att köpa en ny ponny. Denna kom från samma ställe som som Ginger, men detta var en renrasig Welsh. Han var uppfödd på ett stort stuteri som heter Rosenwinkeln som finns i Tyskland. Denna ponnyn hette Rosenwinkels Gospel. Han var 8 år när han kom och blev mätt i Sverige till 138 cm. Han va typ bara inriden när han kom. Jag tyckte då att han va rätt "tråkig". Han stack inte ut i mängden och va liksom okej på den han gjorde men inte så man höjde på ögonbrynen. Hoppade helt okej och va snäll att rida. Så jag tänkte direkt att han ska gå på ridskola. Ringde Helsingborgsridskola som var intresserad men vill inte betala så mycket som jag ville ha för han så de slutade med att han såldes över telefon till Sandviken. Det visade sig vara ett bra alternativ. Idag går Gospel MSV B med placering! Vilken stjärna han blev ändå.. Det trodde jag inte när den lilla hårbollen kom av lastbilen.




Rosenwinkels Gospel


Efter Gospel väntade jag ett tag och funderade om jag ville ha en ponny till att arbeta med. Men jag kunde inte hålla mig när det dök upp en SÅ fin ponny i inkorgen på min mail. Den va liksom bara kärlek vid första ögonkastet. Ponnyn var en d-ponny, Annelies hette hon, 6 år gammal. Mörkbrun med en söt liten stjärn i pannan. Så bedårande söt! Vi köpte henne och hon stannade hos oss i ca 6 månader. Hon tävlade en tävling och var superduktig, dock väldigt känslig i ridningen och de slutade med att hon såldes till Danmark med hjälp av dom jag köpte henne av.
Hur det går för henne idag vet jag inte, men sist jag hörde ifrån nåt från en som kände till ponnyn var den halt och inte alls så fin och vältrimmad som när jag hade henne.






Annelies


Efter henne så valde jag att hjälpa en familj att sälja en ponny. Dels för att jag behövde sällskap till kommande ponny för jag skulle nämligen hyra ett mindre stall med 4 boxar och behövde då sällskap. Ponnyn som jag hjälpte till att sälja hette Bally Mont Imoo och var 8 år, 145 cm hög och hade gått LA+5 och kvalad MSV. Med andra ord en väldigt fin ponny! Hon hade storhäststam och prestationsavlad. Hon var en ponny med mycket vilja och kunde busa till de rätt bra ibland, men kunde också va jävligt snäll. Hon va super trygg i hoppningen, så snäll att till och med jag hoppade en klubbtävling på henne. Imoo tävlade en del undertiden hon stod hos mig då det drog ut på försäljning, blir lätt så med lite dyrare ponnyer! Jättekul! Imoo blev såld till en tjej i närheten av Jönköping som kvalade in henne iår till SM i fälttävlan. Går som på räls för dom, jättekul att det går så bra!




Bally Mont Imoo


Som jag nämde tog jag mig ann Imoo för jag behövde sällskap till min kommande ponny. Detta var en ren chansning som va en jävligt bra chansning om jag får säga det själv. Jag blev tipsad om att åka till Ungern och köpa ponny för dom va tåliga och stabila i psyket. Sagt och gjort, åkte med en vän ner med en 12 hästars lastbil. Kollade på massor av ponnyer, men där va bara en jag ville ha. SESSAN! Hon var en 4 årig rödskimmel, med en gigantisk röv :) Så jävla läcker ponny! I samma modell som en irkändare men med halsen på RÄTT håll. Så himmla klok och snäll häst. Denna ponnyn ångrar jag stort att jag sålde idag, den hade varit prefekt för mig just nu när jag är lite osäker och inte i så bra trimm. Sessan heter inte Sessan hon kallades bara det, hennes riktiga namn är Red Label. Hon är idag en hobbyponny men hade kunnat göra riktigt bra ifrån sig på tävlingsbanorna om hon hamnat hos en ruttinerad tävlingsryttare. Hon står på Gotland hos en jättebra familj.




Red Label


I samband med att Imoo blev såld fick jag veta att jag var gravid och valde därför att sluta med egna hästar. Det tog förmycket tid och jag kände inte attdet fanns tiden och orken till detta mer. Så just nu är mitt intresse för hästar precis lika stort som då men har ingen egen. Har varit och ridit lite hos Linda på Danny men inget mer ändå. Kanske nån gång i framtiden blir de att man skaffar en ny häst men då ska jag ha fast jobb, en BRA stallplats och all tid i världen att pyssla om min häst.

Hoppas ni tyckte det var intressant att följa mina gamla ponnyer, för mig väcker den minnen som aldrig suddas ut. På gott & ont, mest gott! <3



Sweet!


En söt liten bild på Sam från igår när han gled rundor på sin bil :)



Sam på sin Ferarri.


Då kör vi vidare på 2012 nu då?


Gud va tiden går fort, redan nytt år..

Skönt nu är julstöket över, och nyår. Nu är de vidare mot SOMMAR! Jag föredrar sommaren, visst vintern är mysig på sitt sätt, men på tok för kall för att tycka om så mycket som sommaren ;) Tänk de är ändå inte långtid kvar tills klockan ställs om och de börjar vända mot ljusare tider, blir happy bara av att tänka på det :)

Såg på många bloggar att dom sammanfattat 2011, men jag har inte så mycket att sammanfatta om jag ska vara ärlig. Har inte hänt nåt speciellt direkt detta året. De rullade på både upp och ner, mest ner som vanligt.. Tråkigt men sant, jag hoppas verkligen att detta året blir ett bra år. Att jag får ett bra jobb som jag trivs med, de är väl min största förhoppning om detta året.

Dessa målen har jag för iår:


Nr 1: Att skaffa mig ett bra jobb, med en hyffsad lön!




Nr 2:
Spara till en resa!




Nr 3: Köpa en cykel så jag kan börja motionera..




Nr 4: Ta tag i ridningen igen, hitta nån man kan hjälpa med nån häst (OBS! Ingen travare!)



Nr 5: Gå ner mina 10 kg (som jag skulle gjort innan nyår, gick ju sådär..)



Om det blir så de återstår att se, men får jag inget bra jobb med en hyffsad lön kan jag inte spara till en resa heller. Så dom hänger liksom ihop :) Men jag hoppas jag får ett bra jobb så man kan leva lite som en princessa. Sen SKA jag som jag länge tjatat om köpa en cykel så jag kan gå ner i vikt! Inga undanflykter nu.. Sen ridningen har jag velat börja med nu ett tag men jag känner lite att ha egen häst hinner jag inte med, plus att jag vill inte känna mig "låst". Men medryttare hade passat mig prefekt till en ponny eller en lite storhäst. Jag känner att jag på en häst på 170 cm är liiite väl ;) Är man dvärg så är man. Ja, sen dom där 10 kg som förföljer mig ska BORT! Så är det, men de kommer rasa av om jag bara tar tag i mål nr 3 & 4. Så där va de målet avklarat.. Haha!

De där med nyårslöften den ger jag mig inte på, låter bättre med mål :) Eller vad tycker ni?



RSS 2.0