Dött? Nej nej..


Tjolahopp!

Trodde ni att jag hade dött? Nej det har jag inte, men jag har jobbat såååå grymt mycket och ja, man har heltenkelt inte tid att sitta här och skriva. Jag började ju ute i Ängelholm i början av februari & sen dess har jag jobbat varje dag och nu även hela den helgen som var. Vi flyttade till nya lokaler och de va ca 60 000 olika klädesplagg som skulle packas ner och sedan upp, 20 000 skor och massa annat.. Hyllor som skulle byggas i sär och sen sättas upp, ja vi har haft massor att göra. Minst sagt!
Nu är vi äntligen på plats och börjar komma i ordning men ändå mycket kvar som ska göras, men allt flyter på bra nu :)

I övrigt händer det inte mycket, vi är lite smått förkylda till och från. Tråkigt men så är det nog lite överallt :)

På fredag ska jag till väla och handla nya favoritjeans, längtar för fan va jag älskade dom som gick sönder, grät fan nästan. Aldrig haft så sköna innan, men nu blir de ett par nya. Lääängtar!

Näähe nu ska jag hjälpa Otto med maten :) Men vi hörs, ska försöka hålla igång skrivandet här på bloggen.


Jahapp!


Usch jag märker att detta jobbet är lite mer krävande av mig för jag orkar typ inte göra ett piss när jag kommer hem. Men min kropp vänjer sig nog snart ska ni se :) Men jag trivs så himmla bra dom är snäll mot mig och jag har kommit in i det bra, lär mig massa nytt varje dag. Spännande!

Jobbade torsdag-fredag-måndag sen idag är jag ledig och sen jobbar jag resten av dagarna igen. Så läg va död i helgen. Men det gör inget, jag har inte varit på humör att göra nåt speciellt ändå så kan likabra vara hemma och mysa med mina älskade pojkar.. (Otto & Sam)

Idag är jag somsagt ledig och ska ta vara på dagen på bästa sätt. Ska ut och gå en lååång runda i mina nya skor. Just det, de har jag inte berättat.. I helgen köpte jag ett par EasyTone. Helt sjukt att ett par skor kan kosta 1200 kr! Men men, dom har vara bra att gå i och dom är väldigt skönt om jag får säga var jag tycker.


Tyå såhär ser mina ut..




Tjoohooo

Men tjooo!

Vet jag är dålig på att uppdatera bloggen men jag är ju så jävla slöööö. Fyfan för mig typ!?

Idag har jag jobbat typ heladagen, och även på ett nytt ställe. Ni undrar nog va fan jag sysslar med men jag ska förklara för er.. Såhär är det: Jag är anställd på ett bemanningsföretag och vi får olika "uppdrag". Jag är ju egentligen TNT-timmis. Men eftersom de går segt där i jan-feb så sa jag ifrån att jag ville jobba mer så då fick jag detta jag va på idag. Det är ute i Ängelholm, och är ett klädesföretag där jag är fotoassistent. Jag tar av och på kläder på visningsdockorna och lite så. Låter kanske lite halv tråkigt men saken är den att de är jättekul. Man får dessutom första tjing på de som ska ut på hemsidan ;) Inte fy skam de heller, för vissa grejer som kommer komma ut nu snart i butik är riktigt snygga, ja jag ska slå till och handla lite av de jag såg :)

Annars händer de inte allt förmycket. Fick en jävla huvudvärk idag på jobb som inte vill ge sig. Tog en värktablett för en lite stund sedan. Hoppas på det bästa, alltså att den försvinner.

Va och handlade efter jobb på Maxi. Otto va snäll och hämta mig, har även inhandlat ett Jojo-kort så jag kan pendla till jobb :) Mycket soft! Bussen stannar precis utanför så de passar ju perfekt!


En blond Angelica ;)




En till blogg..


Japp nu har jag börjat blogga på nattstad idag, blev så då det händer mer där.

Idag vad det jag som lämnade Sam på dagis. Va där halv 9 idag. Vi tog bussen dit och han blev överlycklig, tänk att en buss kan göra ett barn så lycklig ;) Han satt så snällt och väntade tills bussen kom och sen lika duktig på bussen.

Idag ska jag ut och motionera, tänkte dra med mig Otto om det går, eller rättaresagt om vi hinner. Han tränar ju idag, thai boxning. Baaam baam!

Idag börjar helvetet, eller livet mot den smala tiden kan vi också kalla den :) Jag ska bli smal igen, så nu ska jag hålla stenhårt på mat, motion och inget sött. Alltså visst ska jag äta en kaka så visst då ska jag ut och motionera med, de får inte bli att kakan sätter sig nån stans på kroppen, den ska bort!

För er som är nyfikna på min andra blogg så är adressen: nattstad.se/Angeliiiica



Lilla Sam väntar på bussen


Tror ni jah höll på att dö när jag gick hem och det va -7 grader?! Hacka tänder rätt rejält!




RSS 2.0