Julskyltning..


Kom nyss hem från Råås julskyltning, kan säga att den sög hårt. De sämsta skitet jag någonsinn varit på, bara skit! Haha! Så ni som aldrig varit där, åk inte dit de är ändå inget att se jag lovar.

Åh som vanligt har vi otur, ABS lampan lyser i bilen vilket betyder att den måste in på verkstad. Inte roligt alls.. Men vad gör man? Va iallafall och testa dom på en grusparkering men verkar inte som dom funkar alls. Vi får se vad dom säger när vi lämnar in den.

Sen en störig sak till, att mycke av färgen på brynen släpper tillsammans med skorporna så lär ta ett tag på återbesöket. Mycket som ska fyllas i, kan va att de behövs en 3e gång med. Blööö.. Så idag fyllde jag i dom med penna, men de blev bra för man ser liksom att de är lite färg kvar så man ser exakt vad fromen går. Hihi! Tur så slipper man hitta formen varje dag.  :)

Även idag så blir de slappa på soffan med familjen, vinterhalvåret tar döö på mig. Ingen ork eller lust till något. Hade de inte varit för Sam hade jag kunnat gå i mjukiskläder hela dagen och göra ingenting. Men de är ju inte så värst kul för han.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
AngelicaJohansson