Sanning eller Konsekvens..


Idag är det premiär för ett program på tv som heter Sanning eller Konsekvens.
I kvällens program ska dom ta upp oseriösa hästhandlare och de tycker jag att dom borde göra oftare för fyfan va många hästar far illa för att folk ska tjäna pengar på de. Finns hur många som helst som sysslar med förmedling, försäljning av just hästar för branschen blivit så stor men tyvärr så ser förmånga pengarna och inte hästens bästa. Säljer hästen till en helt opassande ryttare bara för att tjäna pengar. Sen de som är de värsta är dom som säljer redan sjuka eller skadade hästar och tycker i dom smärtstillande under provridning & besikting. Hur fan kan man gör så mot ett djur?! De är för mig helt ofattbart! Ska bli spännande och se vem det är som är med i dagens program, kanske nån man vet för skåne är fullt av oseriösa hästhandlare. För några försäljare är som INTE, ren och skär HANDEL.


Så idag kl 20.00 på 3an kommer detta att sändas och jag tycker ni som är hästintresserade ska se detta inte varje dag de tas upp hästar i tv ;) Kommer ju finnas tillgängligt på tv3 play sen efter sänningen för er som missar det.



Bilden har inget med texten att göra!
Hingstis & Jag

För er som undrar så har hingstis ont i tassarna och väntar på skor, men undertiden han vänta på skor så skadade han benet i hagen när han busa med Tojje så han bor på sjukhuset nu.. :/ Men kommer väl komma på bättringsvägen snart :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
AngelicaJohansson